Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!:-)))))))
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ!!!
μαριαλεννα πολυχρονη!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!

Μαριαλένα μας, χρόνια πολλά....!!

Μαριαλενάκι μας πολύχρονη να είσαι!!!!!
Μαριαλενα χρονια πολλα, χρονια ευτυχισμενα!![/i]
Μαριλού χρόνια πολλά και από εδώ!!!!!! Ότι επιθυμείς σου εύχομαι!!!!

Κοριτσάκια καλησπέρα και σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ!!!!!!!

Λοιπόν so far είχαμε μια πολύ γεμάτη μέρα.... ΤΟ πρωί πήγαμε γυναικολόγο παρέα με τη γοργονίτσα όπου όλα είναι μια χαρά!!!! Μετά πήγαμε βόλτα στο Golden Hall και χαζεύαμε τα μαγαζιά. Έπρεπε να τη δείτε πως έκανε:) Ήταν τέλεια!!!!! Και... Χριστινάκι ακούς?!?!?!?! στα Zara διάλεξε ΜΟΝΗ της τα μπλουζάκια της, είχε πολύ πλάκα, της έδειχνα 2 κοίταγε μια το ένα μια το άλλο και μετά άπλωνε το χεράκι σε όποιο της άρεσε περισσότερο!!!! Κουκουβά Κουκουβά η περήφανη μητέρα:) Στη συνέχεια, το μενού είχε Starbucks για μένα Starmom's (γαλατάκι μανούλας) για τη μικρή και η βόλτα ολοκληρώθηκε με παιδίατρο!!!!!

Η γοργονίτσα είναι 62,5 πόντους και 6.910, έτοιμη να βγάλει δοντάκι και γενικώς μια χαρά. Στο εμβόλιο δεν έβγαλε τσιμουδιά και γέλουσε και στη γιατρό!!! Τελικά μας είπε και αρχίσαμε ρυζάλευρο για 5 μέρες από σήμερα και μετά μπάινουμε βουρ στα φρούτα με παράλληο θηλασμό βέβαια - δηλαδή θα εξακολουθήσουμε τους 5 θηλασμούς τη μέρα:) Με το που ήρθαμε σπίτι λοιπόν και όταν ήταν η ώρα φτιάχνω το ρυζάλευρο και ζώνομαι η δόλια μάνα μπολάκια και κουταλάκι του espresso όπως με συμβούλεψε η φίλη μου η Κας, σίγουρη ότι θα δώδω τη μάχη του Δράμαλη για να φάει μια κουταλίτσα. Η γιατρός μου είχε πει 60ml νερό και 1,5 μεζούρα ρυζάλευρο αλλά να την αφήσω να φάει όσο θέλει και ότι στην αρχή θα τρώει 2-3 κουταλιές και μετά δε θα θέλει. Ε!!!!! Παιδιά το έφαγε όλο!!!!! Και μάλιστα μετά την τρίτη κουταλιά αν αργούσα λίγο να γεμίσω το κουταλάκι μου γκρίνιαζε κιόλας..... ΣΤο καπάκι θήλασε και 10 λεπτά και μετά κοιμήθηκε σαν πουλάκι!!!!!

Τώρα την ετοιμάζω για να την αφήσω στη μαμά μου καθότι εμείς με τον καλό μου και την παρέα μας έχουμε έξοδο για τα γενέθλια. Θα πάμε Ακτή Πειραιώς (Παπακωνσταντίνου, Ζουγανέλης, Μπουλάς κλπ.) και είμαι κατενθουσιασμένη!!!!! Αύριο το πρόγραμμα έχει κομμωτήριο και οικογενειακό εορτασμό των γενεθλίων με γονείς, γιαγιάδες παππούδες κλπ. Ουφ!!!! Σας τα έγραψα όλα μαζί, sorry για το μεγάλο ποστ!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Mαριαλένα καλά να περάσετε! Σε πολύ ωραίο σχήμα πάτε!

Αλήθεια, πότε γιορτάζεις? Εγώ αποφάσισα να γιορτάζω τη συνονόματή σου, 21 Νοεμβρίου και 21 Μαίου φυσικά, όπου τότε θα γιορτάζει μαζί με τη γιαγιά και τη νονά της!

age.png age.png

Μπετόβεν μου, στείλτα στη γιαγιά τους να πουν τα κάλαντα! Δεν ξέρω τι θα κάνεις, κουκου ξεκουκου, θες χάπι, τέλος! Τρώγοντας έρχεται η όρεξη λένε!

Ρε Ειρήνη μικρή! Απίστευτο!!!! Κι εμείς 14/1/2001!!!

Κας όταν λες θ'αργήσουμε;; Πλήρη αναφορά θέλω, πότε γυρνάς;;;

σοβαρα μιλασ?δεν παμε καλα....αν ησουν η αννα ε τωρα θα χα παθει ενα ψυχικο τραλαλα!!!!αφου ολα ιδια μασ βγενουν.αλλα κ με σενα?

παντωσ μπορω να πω φοβερη η συμβουλη σου προσ τη μπετουλα...!!δεν παιζεσαι!!!τελοσ!!

Μαριάννα άντε με το καλό κ τα υπόλοιπα δοντάκια σας....εμάς μας 'γρατζουναει' αλλά δεν λέει να βγει το άτιμο :(

Ειρήνη να σου στείλω κ το δικό μου σίδερο αν το πήρες απόφαση να σιδερώσεις γιατί εγώ κ μονο που τα βλέπω απελπίζομαι....βασικά της μπουκίτσας είναι σχεδόν όλα αφού κατέβασα κάποια μεγάλα νούμερα που μας είχαν πάρει κ αλλά που μας φέρανε μες στη βδομάδα κ μαζεύτηκαν πολλά....μετά τη βάπτιση να δω τι θα κάνω!!!!!!

Αχ βρε Κασσιανή κ για μένα ένα τσίπουρο να πιεις!!!

αννα μου , που να δεισ τωρα με την βαπτιση...χαμοσ θα γινει!!!!!!!ενα σου λεω...πολλα τα αλλαξα για μεγαλυτερη ηλικια ,γιατι θα ηταν κριμα να τα κρατησω για τωρα (τι θα πρωτοπρολαβει να βαλει...) και εχω πλεον ρουχα ,μεχρι 3-4 χρονων!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα και σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ!!!!!!!

Λοιπόν so far είχαμε μια πολύ γεμάτη μέρα.... ΤΟ πρωί πήγαμε γυναικολόγο παρέα με τη γοργονίτσα όπου όλα είναι μια χαρά!!!! Μετά πήγαμε βόλτα στο Golden Hall και χαζεύαμε τα μαγαζιά. Έπρεπε να τη δείτε πως έκανε:) Ήταν τέλεια!!!!! Και... Χριστινάκι ακούς?!?!?!?! στα Zara διάλεξε ΜΟΝΗ της τα μπλουζάκια της, είχε πολύ πλάκα, της έδειχνα 2 κοίταγε μια το ένα μια το άλλο και μετά άπλωνε το χεράκι σε όποιο της άρεσε περισσότερο!!!! Κουκουβά Κουκουβά η περήφανη μητέρα:) Στη συνέχεια, το μενού είχε Starbucks για μένα Starmom's (γαλατάκι μανούλας) για τη μικρή και η βόλτα ολοκληρώθηκε με παιδίατρο!!!!!

Τώρα την ετοιμάζω για να την αφήσω στη μαμά μου καθότι εμείς με τον καλό μου και την παρέα μας έχουμε έξοδο για τα γενέθλια. Θα πάμε Ακτή Πειραιώς (Παπακωνσταντίνου, Ζουγανέλης, Μπουλάς κλπ.) και είμαι κατενθουσιασμένη!!!!! Αύριο το πρόγραμμα έχει κομμωτήριο και οικογενειακό εορτασμό των γενεθλίων με γονείς, γιαγιάδες παππούδες κλπ. Ουφ!!!! Σας τα έγραψα όλα μαζί, sorry για το μεγάλο ποστ!!!!

Υπέροχα m4ril0u! Πάντα τέτοια!

Πολύχρονη κι ευτυχισμένη!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Εγώ πάλι νόμιζα ότι έκανε χιούμορ!!!! Που είναι η φατσούλα με τα γουρλώμένα μάτια???????? :pPpPppP

Ζηλεύεις που δεν το είπε σε σένα νανανανανα

Και... Χριστινάκι ακούς?!?!?!?! στα Zara διάλεξε ΜΟΝΗ της τα μπλουζάκια της, είχε πολύ πλάκα, της έδειχνα 2 κοίταγε μια το ένα μια το άλλο και μετά άπλωνε το χεράκι σε όποιο της άρεσε περισσότερο!!!! Κουκουβά Κουκουβά η περήφανη μητέρα:) Στη συνέχεια, το μενού είχε Starbucks για μένα Starmom's (γαλατάκι μανούλας) για τη μικρή και η βόλτα ολοκληρώθηκε με παιδίατρο!!!!!

Ασυγκράτητες!!! Εμείς θα περάσουμε αύριο από τον κυρ Ζάρα χαχαχα (μη με στραβοκοιτάς, να αλλάξω ένα δώρο προς εμένα θα πάω και να δει ο μικρός το παριζάκι υφαντής που έχει πόρωση)

Xa xa xa καμία σχέση!!!!!

Γιατί ρε συνάδελφε; Δίνω άλλη διάσταση στον χώρο μας χαχαχα (by the way έχουμε και τον ίδιο πωλητή στην εταιρεία!)

Κι άλλωστε που ξέρεις τι κάνω τα βράδια; (επειγόντως ένα εμότικον τώρα!)

Α, γυρίσαμε κι από παιδοντοκτόρη, είμεθα 65.5 από μπόι και 5800 κιλάκια. Ψιλόλιγνα γκομενάκια δηλαδή!

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ

WN6Op3.png

καλημερα μανουλεσ!!!!!

μα που πηγατε?παρακοιμηθηκατε μαλλον...

και καλα η μαριλου που διασκεδασε χτεσ το βραδυ και η χριστινα που φανταζομαι τι θα εκανε χτεσ(ιμοτικον που γελαει) οι υπολοιπεσ????

χριστινα σημερα ειναι κ 14!!(ιμοτικον που γελαει)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!! Τι κάνετε? Ωραία μέρα πάλι σήμερα, εμείς ήδη κάναμε τη βολτούλα μας!!!

καλημερα και απο εμενα; Εγω ποτε θα κοιμηθω χωρις να με ενοχλησει ΚΑΝΕΝΑΣ;

Ε μα κι εσύ πολλά ζητάς! Ακούς εκεί να κοιμηθείς!!! :P

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

και καλα η μαριλου που διασκεδασε χτεσ το βραδυ και η χριστινα που φανταζομαι τι θα εκανε χτεσ(ιμοτικον που γελαει) οι υπολοιπεσ????

χριστινα σημερα ειναι κ 14!!(ιμοτικον που γελαει)

Bρε αλητοκόριτσο, θα σε δείρω χαχαχα

Κοιμήθηκα ωραιότατα από τις 2 μέχρι τις 11!!! Τώρα περιμένω να ξυπνήσει ο μικρός και να ετοιμαστεί ο μεγάλος να πάμε στο mall βόλτα που έχει το παριζάκι υφαντής (κι ο δικός μου έχει μέεεεγα κόλλημα) και μετά στο σούπερ για ψώνια εβδομάδας.

Όσο για το 14, το ξέρω! Έχει κι ο μπαμπάς μου γεννέθλια σήμερα!

Καλό σκ σε όλες!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...