Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημεραααα!!!!!!

πολυ βροχη μουχλιασαμε!!!!

εμεις εχθες ντυθηκαμε πειρατης και πηγαμε στη γιαγια εκει ηταν και ο ξαδερφουλησ που ηταν και αυτοσ πειρατης!!!!

credo τις 2 τελευταιες Κυριακες περναω απο Ελευθερουπολη και σε σκεφτομαι!!

mantinop ti λεει το καρναβαλι στην Πατρα πρεπει να περνατε τελεια!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσισ ο μπεμπουλακος μου εχθες μπουσουλησε !!!!!!

κανονικα πηγαινε γυρω γυρω απο το τραπεζακι του σαλονιου

ειναι υπεροχος και γω η περηφανη μανα τον κοιτουσα με καμαρι και συγκινηση

α δεν εχω εγω γεννεθλια, το ''μας'' ηταν για την Κας η οποια εχει γινει δικια μας:tongue::tongue:

α...οκ!!!έτσι κατάλαβα..εσένα σε έχω στο φβ;

πολύ βροχή χτες κορίτσια..πνιγήκαμε και πολύ υγρασία γμτ!!!

η μικρή μου ηρέμησε πολύ όσον αφορά το ψάξιμο του στήθους γιατί στενοχωριόμουν!!!

mantinop για τις τιμές έχεις δίκιο..οάντρας μου πήγε Αθήνα για δουλειά και πήρε γυαλιά και για αυτόν και την μικρή..πολύ καλή τιμή..

εμείς πίνουμε sanilac 2

nAcmp3.png

uZRep2.png

κοριτσια σας αφηνω θα ξαναμπω το απογευμα ξεκιναω φασινα :confused:

και σκεφτομαι να κανω μια αλλαγη στα επιπλα στο σαλονι

για να δουμε τι θα μας βγει:?::?:

528247toiwnctzaw.gif

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Κας, Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα!!!

Αγαπητα κοριτσια απο την επαρχια, αυτο ειναι το μονο πλεονεκτημα που εχει η Αθηνα... Ολα τα υπολοιπα ειναι πολυ πιο ακριβα. Αντε να αγορασεις σπιτι εδω ας πουμε...:rolleyes:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Θα συμφωνήσω με την Μαριάννα, επαρχία και πάλι επαρχία!

Κορίτσια το Πάσχα έκλεισα εισητήρια για Γιάννενα αεροπορικώς.Άντε επιτέλους 30 Μαρτίου φεύγουμε!:D :D :D. Θέλω να είμαι εκεί σε μέρες εργάσιμες γιατί θέλω να κλέισω τα πάντα για τη βάφτιση - που λέμε να την κάνουμε εκεί - στα γενέθλια της μπέμπας 17/7.

Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να κλείσω ραντεβού σε καποιο κέντρο για να κάνει ένα υπέρηχο η μπέμπα μου. Έχει βγάλει ένα πράγμα πίσω στην πλατούλα σαν λοίπωμα! Μακάρι να είναι λοίπωμα δηλαδή!!!Για να δούμε, πολύ φοβάμαι. Το καλό είναι ότι δεν πονάει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καισαρική εγώ έκανα γιατί δεν είχε εμπεδωθεί η μικρή...δεν έκανα διαστολή (κόλλησα στο 2,5 για κανα 3ωρο) και μου είχε πει η μαία ότι είμαι πάρα πολύ στενή και δεν θα μπορούσα να γεννήσω φυσιολογικά (δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό)...

Μεγαλη μ...α σου ειπε η μαια.

Εγω στο 2 ημουνα 10 ωρες και φυσιολογικα γεννησα και τιποτα δεν επαθα και το μωρο μια χαρα.

Κι ας μη μιλησουμε για στενοτητα. Ουτε ενα παπ δεν μπορω να κανω.

Αυτα ειναι πολυ φυσιολογικα πραγματα για πρωτο τοκετο, αλλα βαριουνται οι γιατροι να περιμενουν, δε δινουν και κουραγιο και βοηθεια στη γυναικα για να αντεξει οποτε...

Να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια τις στολες που θα βαλετε στα μικρα σας θα τις πλυνετε;;; γιατι εγω θα τον ντυσω ποντικακι και εχει ενα σκουφι με αυτια και σκεφτομαι πως να του το βαλω απλυτο;;;:

Μην τρελαινεσαι:P

Καλημερα κοριτσακια!Βρεχει και εδω ολη νυχτα!Στις 4 τα ξημερωματα χτυπησε το κινητο του αντρα μου!ηταν η μαμα του.Πεθανε ο αδελφος της απο ανακοπη καρδιας....πολυ αγαπημενος θειος και σε μενα .οχι πολυ μεγαλος 67.Ηταν και ιερεας ,μας ειχε παντρεψει και εχει βαπτισει τα παιδια μου!

Αυτα τα οχι και πολυ ευχαριστα νεα μας.Η διαθεση μου ειναι σαν τον καιρο σημερα!

[/color]

Συλληπητηρια.

Καλημερα κοριτσακια

ΚΑΣΙΑΝΗ μας Χρονια Πολλα ...για πες ποσα κλεινεις????:cool::cool:

ΤΑ 34!!!:rolleyes:

α δεν εχω εγω γεννεθλια, το ''μας'' ηταν για την Κας η οποια εχει γινει δικια μας:tongue::tongue:

Και ποσο χαιρομαι γι αυτο:D

Ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες:D

Αλήθεια κορίτσια εσείς που ζήτε Αθήνα πως κρατιέστε μακριά από το εμπορικό κέντρο? όλη την Παρασκευή το απόγευμα (μες το κρύο) τρελάθηκα στις βόλτες και τα ψώνια...δεν μου έκανε καρδιά να γυρίσω στην Πάτρα...

Τις τελευταίες 3 βδομάδες ανέβηκα Αθήνα 3 φορές και άνοιξε το μάτι μου...αχ βρε άτιμη επαρχία...λίγα πράγματα, καθόλου ποικιλία και τιμές στα ύψη...

Αμ δεν κρατιεμαι. Αυτο ειναι το προβλημα, που δεν κρατιεμαι. Ειμαι και μεσα στη φωλια του κουκου εγω βλεπεις:tongue:

Μια φιλη μου μετακομισε η εταιρεια της μακρια απο το κολωνακι και την ερμου και ειδε επιτελους λεφτα στην τσεπη της η κοπελα...

Καλημέρα κορίτσια.

Βρε δεν εννοώ ότι αγόρασα όλη την Αθήνα...απλά όταν πρέπει να αγοράσεις κάτι στην επαρχία σε γδέρνουν και ποικιλία δεν υπάρχει. Ενώ στην Αθήνα βρίσκεις τα πάντα και σε μισή τιμή...οπότε σίγουρα συμφέρει;) και οι βόλτες στο κέντρο είναι απολαυστικές, ανοίγει το μάτι.

Με τα βαπτίσια του πιτσιποπάκου σχεδόν ξεμπέρδεψα, τα παρείγγειλα όλα οπότε τέλος το τρέξιμο.

Αυτο παντως το επιβεβαιωνω κι εγω που ειμαι απο επαρχια. Ποικιλια μηδεν και σε γδερνουν κανονικα.

Εδω πηγα τελικα ζαρα και hm και πηρα δυο τρια ωραια πραγματακια για μενα και εικοσιδυο για τα παιδακια μου (ποτε θα συμμορφωθω δεν γνωριζω...) και δε χαλασα μια περιουσια.

Στο Βολο για φανελακια ειχα παει μια φορα και πληρωσα ενα καρο.

528247toiwnctzaw.gif

[]Αγαπητα κοριτσια απο την επαρχια, αυτο ειναι το μονο πλεονεκτημα που εχει η Αθηνα... Ολα τα υπολοιπα ειναι πολυ πιο ακριβα. Αντε να αγορασεις σπιτι εδω ας πουμε...:rolleyes:[/color][/size][/font]

Ετσι ακριβως.

Αν ειχαμε το ιδιο εισοδημα με τον αντρα μου και ζουσαμε στο Βολο, θα βαζαμε και στην τραπεζα. Διασκεδαση παμφθηνη, ενοικια ξεφτιλα (σε σχεση με εδω τουλαχιστον), μετακινησεις μηδεν.

Εδω οχι αποταμιευση, μη δε σου φτασουν κιολας.

Πηγα κι εγω χτες το βραδυ να πιω ΕΝΑ ποτο για τα γενεθλια και ειμαι σημερα ενα πτωμα.

Μαυρα γεραματα...

yey2p2.png BN4cp2.png

528247toiwnctzaw.gif

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Κας, Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα!!!

Αγαπητα κοριτσια απο την επαρχια, αυτο ειναι το μονο πλεονεκτημα που εχει η Αθηνα... Ολα τα υπολοιπα ειναι πολυ πιο ακριβα. Αντε να αγορασεις σπιτι εδω ας πουμε...:rolleyes:

καλά σε αυτό ναι..εδώ μια μεζονέτα 3 υπνοδωμάτια,μπάνιο και πλυσταριό

κουζίνα σαλόνι wc,πάρκινγκ και σοφίτα 180.000 το πήραν φίλοι μου υπερ άνετο και τζάκι...πολύ ωραίο!!!!!!!!!στην Αθήνα 2πλασια τιμή

Καλημέρα...

Θα συμφωνήσω με την Μαριάννα, επαρχία και πάλι επαρχία!

Κορίτσια το Πάσχα έκλεισα εισητήρια για Γιάννενα αεροπορικώς.Άντε επιτέλους 30 Μαρτίου φεύγουμε!:D :D :D. Θέλω να είμαι εκεί σε μέρες εργάσιμες γιατί θέλω να κλέισω τα πάντα για τη βάφτιση - που λέμε να την κάνουμε εκεί - στα γενέθλια της μπέμπας 17/7.

Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να κλείσω ραντεβού σε καποιο κέντρο για να κάνει ένα υπέρηχο η μπέμπα μου. Έχει βγάλει ένα πράγμα πίσω στην πλατούλα σαν λοίπωμα! Μακάρι να είναι λοίπωμα δηλαδή!!!Για να δούμε, πολύ φοβάμαι. Το καλό είναι ότι δεν πονάει!

ελπίζω να μην είναι τπτ..όλα καλά θα πάνε

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Να γι'αυτό θέλω να πάω εγώ στην επαρχία....βάζεις λεφτά κ στην άκρη ενώ μπορεί όλη μέρα να γυρνάς παράλληλα για καφέδες!:rolleyes:

Φατσακι ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό αυτό που έβγαλε η μικρή!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Φατσάκι ελπίζω να μην είναι τίποτα και να φύγει γρήγορα!

Κασσιαννή χρόνια πολλά για χτες, ότι επιθυμείς σου εύχομαι!!!

Είπαμε με τον Γιάννη να πάρουμε έναν κουμπαρά για τον μπέμπη και να βάζουμε όσα μπορούμε μέσα από μόνοι μας και ότι μας δίνουν σε γιορτές για να μπέμπη και τα λοιπά να τα ρίχνουμε εκεί κατευθείαν. Πήγε λοιπόν και μου έφερε έναν κουμπαρά της ΑΕΚ.... Γκρρρρρ... Ντε και καλά να το κάνει αεκτζή το παιδί... Αλλά θα το φέρω εγώ στον ίσιο δρόμο νωρίς... Ούτε που θα καταλάβει από του ήρθε... :lol::lol::lol:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημέρα!!!

Κασσιανή μου,έστω και καθυστερημένα,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!Πολύχρονη!!!!

Έρχεται ο κελιδαράς από στιγμή σε στιγμή να μας περάσει κλειδαριές πάνω κάτω ασφαλείας και ματάκι στην πόρτα....Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια από φόβο!!!Χτες ειδικά με πήρε η ώρα 4 για να κοιμηθώ....Σας αφήνω και θα επανέλθω.....πιο ασφαλής!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ευχαριστώ για την υποστήριξη...θα δείξει!

Sofia το παιδί είναι στον ίσιο δρόμο...ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ!!!!!!!!

:wink:

Εμείς έχουμε ήδη ανοίξει λογαριασμό στην τράπεζα και όλα τα λεφτά της μπέμπας, ό,τι της δίνουν τελοσπάντων πάνε εκεί! Μόνο έτσι μαζεύονται...αλλιώς τρώγωνται σε χαζοπράγματα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κοριτσια!!!καλη μασ εβδομαδα!!!!!!

Ναι, τα θυμάμαι τα πονάκια, μη σου πω τα πεθύμησα κιόλας.....!!!

Να προσέχεις πολύ τον εαυτό σου τώρα, Ειρηνάκι, άσε τους άλλους να τρέχουν για σένα.....!!!! :P :p :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αχ καλα θα ηταν ναντινακι μου γλυκο ,αλλα λιγο δυσκολο...

ποιον να βαλω να τρεξει?το αγγελικακι μου?:tongue::tongue::tongue:ο αντρασ μου ευτυχωσ οσο ειναι σπιτι με βοηθαει με τα σηκωματα τησ κ γενικα!!!

Ειρήνη μη μασάς....η πεθερά αλήθεια πόσο χρονών είναι? και η γαϊδάρα δεν σε παίρνει τηλέφωνο να ρωτήσει τι κάνεις? γράψτους κανονικότατα....κοίτα το σπίτι σου, την Αγγελικούλα και πρόσεχε τον εαυτό σου ειδικά τώρα που περιμένεις πάλι μωράκι. Ο μπαμπάς σου τι κάνει? και προσπάθησε όσο μπορείς να μην σηκώνεις την μικρή, το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά όσο μπορείς να το κάνεις, δώστης και ένα φιλάκι από τον γκομενιάρη πιτσιποπάκο.

γυρω στα 50...λοιπον θα σασ αναρτησω φωτο στο φατσομπουκ να δειτε φατσα κ μετα θα την βγαλω...θα γελασετε πολυ με τα ξινομουτρα!!!

και αννα πιστεψε με κλαμια σχεση με την δικια σου!!μα καμια!!!εσενα τουλαχιστον που την ειδα στην βαπτιση γελουσε η χριστιανη!!!αστε!!!!λοιπον θα την βαλω στισ φωτο τησ μικρησ...σε λιγο..

κοριτσια σας αφηνω θα ξαναμπω το απογευμα ξεκιναω φασινα :confused:

και σκεφτομαι να κανω μια αλλαγη στα επιπλα στο σαλονι

για να δουμε τι θα μας βγει:?::?:

αχ πωσ με ξεσηκωνεισ?ξερεισ ποσο καιρο θελω να κανω αλλαγη στο σαλονι??????:confused::confused::confused:αλλα με την μια εγκυμοσυνη πανω στην αλλη ,μετα με τισ καισαρικεσ που περιμενα να περασει λιγοσ καιροσ για σκουντηματα-σηκωματα παω για του χρονου!!!!και γενιακα ειμαι πολυ τησ αλλαγησ οσον αφορα τα επιπλα!!!

Μεγαλη μ...α σου ειπε η μαια.

Εγω στο 2 ημουνα 10 ωρες και φυσιολογικα γεννησα και τιποτα δεν επαθα και το μωρο μια χαρα.

Κι ας μη μιλησουμε για στενοτητα. Ουτε ενα παπ δεν μπορω να κανω.

Αυτα ειναι πολυ φυσιολογικα πραγματα για πρωτο τοκετο, αλλα βαριουνται οι γιατροι να περιμενουν, δε δινουν και κουραγιο και βοηθεια στη γυναικα για να αντεξει οποτε...

ναι βρε κοριτσια!!δικιο εχει δυστυχωσ η κασσιανη...

χτεσ κιολασ μου ελεγε η μαμα μου οτι εμενα με γεννουσε 2 ολοκληρεσ μερεσ!!!χωρισ διαστολη,στενη κτλ...αλλα τοτε βλεπεισ οι γιατροι δεν ειχαν μαθει την καισαρικη...

τελοσ παντων..σημασια εχει να γεννουμε γερα παιδακια και ο τροποσ ασ μην εχει σημασια!!

Είπαμε με τον Γιάννη να πάρουμε έναν κουμπαρά για τον μπέμπη και να βάζουμε όσα μπορούμε μέσα από μόνοι μας και ότι μας δίνουν σε γιορτές για να μπέμπη και τα λοιπά να τα ρίχνουμε εκεί κατευθείαν. Πήγε λοιπόν και μου έφερε έναν κουμπαρά της ΑΕΚ.... Γκρρρρρ... Ντε και καλά να το κάνει αεκτζή το παιδί... Αλλά θα το φέρω εγώ στον ίσιο δρόμο νωρίς... Ούτε που θα καταλάβει από του ήρθε... :lol::lol::lol:

σοφακι ποιοσ ειναι ο ισιοσ δρομοσ?ελπιζω ο ολυμπιακοσ ε????:wink:;-):wink:

DnfMp3.pngqTarp3.png

2539203p4tl6bbvqr.gif

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!

Τί να σας πρωτολέω... Τρέχαμε σε αποκριάτικες γιορτές για τη Σοφία το σαββατοκύριακο, μαζί και ο μπέμπης, πρώτος πρώτος (ντυμένος ρεμπέτης έκλεβε την παράσταση) στο τέλος κρυολόγησε, τον είχα όλη τη νύχτα με μπούκωμα κι ανησυχία. Εξήμιση μήνες έχουν περάσει και ένα συνεχόμενο τρίωρο ύπνο ακόμη να δούμε... Ξεπρόβαλε κι ένα δοντάκι κι από ζωηράδα σκίζουμε. Αν μπορούσε ήδη να περπατάει και να πετάει ακόμη πιο καλά, θα ήταν μια χαρά, δεν ησυχάζει ούτε λεπτό.

Κασσιανή να τα εκατοστήσεις! Βέβαια ηλικιακά πλέον ανήκουμε στην ηλικία των παιδιών μας, ο υπόλοιπος χρόνος για μας δε μετράει.

Ως προς την Αθήνα σε σχέση με την επαρχία όντως έχει καλύτερες τιμές αλλά και πάλι αν τη συγκρίνει κανείς με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις και πάλι είναι πανάκριβη. Το θέμα είναι πώς θα μπορούσαμε να να περιοριστούμε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα στις αγορές αλλά έλα που πάντα η κατανάλωση είναι δελεαστική, ειδικά για εμάς τις γυναίκες, γιατί άραγε;

Επεξεργάστηκαν by elle

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...