Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ειρήνη έλεος μην ασχολείσαι με τα πεθερικά σου είναι απλά τραγικοί οι άνθρωποι!!!!:rolleyes:,

Μόλις αναχώρησε η μικρή για τη γιαγιά της κ εγώ σε λίγο βάζψ μουσική κ ξεκινάω να ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο....σε ένα κλαμπ θα πάμε εδώ Πειραια που ούτε κ θυμάμαι πως το λένε τώρα αλλά είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε ωραία....καλή παρέα έχουμε τι άλλο θέλουμε?!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο, κοριτσάκια, ωραία περνάτε....!!

Εμείς κλεισμένοι λόγω ίωσης, αλλά αύριο ελπίζω να είμαι καλύτερα και να βγούμε....!!

Μόλις βγήκα από το μπάνιο, είχα 2 ώρες γενική "επισκευή+αναδόμηση", απολέπιση, καθαρισμός, αποτρίχωση κτλ, το καταευχαριστήθηκα.....!!! Πήρα μια μάσκα προσώπου του Κορρέ, το τριαντάφυλλο, είναι πολύ καλή, το πρόσωπό μου λάμπει, σας τη συνιστώ......!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημερα!!!!!!!!!!

βρεχει σημερα:-(:-(:-(

εχθες πηραμε κι εμεις την στολη μας

πειρατης ο μπεμπουλης μου:tongue::tongue::tongue:

ειναι ο πιο γλυκουλης πειρατης που εχω δει!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

νινι-κυριακη εκανες επισκληριδιο? εγω ειχα κανει ολικη ναρκωση

κοριτσια η επισκληριδιος ποναει? υπαρχει και μια αλλη ναρκωση η ραχιαια (δεν ξερω αν το γραφω σωστα...)εχει κανει καμια?ποναει?

επισης ο καθετηρας στην αρχη με πονεσε κι εμενα ομως οταν μου τον αλλαξαν γιατι δεν ειχε μπει σωστα δεν καταλαβα πονο

το θεμα ειναι αν εχει ελαφρυ χερι η μαια?

Ραχιαια έκανα πονεσα οταν την εκάνα εκείνη τη στιμή αισθάνθηκα το υγρό να περνάει στο κοκκαλο και σε ενοχλέι αφάνταστα αυτό,αλλα όπως είπα είχα πρόβλημα με την μέση μου ίσως να μην πονούσα αν δεν είχα προβλημα δεν ξέρω.

μετά δεν είχα πρόβλημα....όσο ήμουν στο νοσοκομείο...και έχω τώρα πάλι που πονάει μόλις παω για ύπνο το βράδυ και στο σημειο που έγινε η ένεση όχι εκει που πονουσα παλια δεν ξ'ερω τι μπορει να έχει γίνει και αποφάσισα να πάω σε γιατρο αυτες τισ μέρες.Χθες πήγα στην έκθεση στην agrotica περπάτησα ώρες γιατι έψαχνα ένα βιβλίο....τι το θελα οταν γύρνουσα σπίτι ήθελα να ξαπλώσω στο πισω μέρος του αυτοκινήτου δεν άντεχα απο τον πόνο.

Όσο για τον καθετήρα δεν κατάλαβα τίποτα...τίποτα....δεν πόνεσα καθόλου είναι αυτό που λες αν έχει ελαφρύ χέρι η μαία.... γιατί η διπλανή μου πόνεσε.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Κι εμεις ετοιμαζομαστε για αποκριατικο παρτυ - για μεγαλους. Η μικρη κοιμαται παρεα με τους παππουδες της αποψε. Ελπιζω να περασουμε σουπερ σημερα. Φιλακια

4Rnfp3.png

22165_102220736475697_100000633144334_64098_3762189_n.jpg

Να κι ο μπεμπης μου στο φαρ ουεστ. :lol:

Κανενα νεο απο τον μπεμπη της Λιζας εχουμε?

Ειρηνη μην σκας δεν αξιζει. Ειλικρινα δεν τα καταλαβαινω αυτα. Αλλοι μαθαινουν οτι θα γινουν παππουδες και χ... πανω τους απο τη χαρα τους , αυτοι τι θελουν να μην κανει παιδια το παιδι τους? :confused: Και γιατι να μην μαθευτει κακο ειναι? :rolleyes:

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη έλεος μην ασχολείσαι με τα πεθερικά σου είναι απλά τραγικοί οι άνθρωποι!!!!:rolleyes:,

Μόλις αναχώρησε η μικρή για τη γιαγιά της κ εγώ σε λίγο βάζψ μουσική κ ξεκινάω να ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο....σε ένα κλαμπ θα πάμε εδώ Πειραια που ούτε κ θυμάμαι πως το λένε τώρα αλλά είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε ωραία....καλή παρέα έχουμε τι άλλο θέλουμε?!

Annoyla kala na perasete!!

pies ena potaki k gia mena!! votka me ximo portokali kata protimhsh:tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

22165_102220736475697_100000633144334_64098_3762189_n.jpg

Να κι ο μπεμπης μου στο φαρ ουεστ. :lol:

Κανενα νεο απο τον μπεμπη της Λιζας εχουμε?

Ειρηνη μην σκας δεν αξιζει. Ειλικρινα δεν τα καταλαβαινω αυτα. Αλλοι μαθαινουν οτι θα γινουν παππουδες και χ... πανω τους απο τη χαρα τους , αυτοι τι θελουν να μην κανει παιδια το παιδι τους? :confused: Και γιατι να μην μαθευτει κακο ειναι? :rolleyes:

ftou ftou!!! kouklos!!!!!!!!!!!!

Κι εμεις ετοιμαζομαστε για αποκριατικο παρτυ - για μεγαλους. Η μικρη κοιμαται παρεα με τους παππουδες της αποψε. Ελπιζω να περασουμε σουπερ σημερα. Φιλακια

kai se sas loipon kalh diaskedash!!!!!

8a dyu8eite karnavalia?

ma ti ekane aytos o antras moy kai den mporo na brw ta ellinika kai grafo opos na einai?

sygnomh koritsia!!!

Καλημερα κοριτσια!

Ρουλακι κουκλος ο γιος σου! Για διαφημιση ειναι!

Ο μπεμπης της Λιζας ειναι απυρετος πλεον, του εκαναν υπερηχογραφημα νεφρων, ολα καλα, και θα συνεχισουν με κυστεογραφια και σπινθηρογραφημα.

Πολυ βροχη σημερα...

age.png age.png

Ευχαριστω κοριτσια. :D Εχουν πολυ πλακα σαν ψευτικα ειναι με τις στολες. :lol: Ευχαριστα τα νεα απο τον μπεμπακο της Λιζας τελικα. Αντε να τελειωνουν τις εξετασεις και να πανε σπιτι τους , τα μωρακια δεν εχουν καμια δουλεια στα νοσοκομεια...:wink:

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!Βρεχει και εδω ολη νυχτα!Στις 4 τα ξημερωματα χτυπησε το κινητο του αντρα μου!ηταν η μαμα του.Πεθανε ο αδελφος της απο ανακοπη καρδιας....πολυ αγαπημενος θειος και σε μενα .οχι πολυ μεγαλος 67.Ηταν και ιερεας ,μας ειχε παντρεψει και εχει βαπτισει τα παιδια μου!

Ρουλακι πολυ καλος ο πονηροφατσας!Κουκλι σου λεω!Μπραβο και για το μπεμπουκο της Λιζας.Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθει αλλο.Ο μπεμπης της αδελφης μου εχει στενωση σε καποιο σημειο εκει στο νεφρο και θα ξανακανει εξετασεις στις εικοσι του μηνα για να δουν αν τους παιρνει και αλλο να καθυστερησουν την επεμβαση.Ειναι 3 μηνες με αντιβιωση .

Βατραχακι alt+shift και θα ξαναμπουν τα ελληνικα!

Αυτα τα οχι και πολυ ευχαριστα νεα μας.Η διαθεση μου ειναι σαν τον καιρο σημερα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κι από μένα!!!!

Ρουλάκι ότι και να πω είναι λίγο. Ο μπέμπης σου είναι πανέμορφος και η στολή σκέτη τρέλα!!!!! Φτουυυυ σου!!!!!

Κυριακούλα μου, τα συλλυπητήρια μου... Μα τι θανατικό έχει πέσει αυτές τις μέρες? :(

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημέρα κοριτσιααααα!!!

Κυριακή συλληπητήρια....:-(

Σοφάκι όντως τι πράγμα είναι αυτό??Εμένα με πήρε χθες η κουμπάρα μου κ μου είπε κ για άλλον έναν γνωστό απλά σε μένα κουμπάρο του αντρα της όμως που σκοτώθηκε....τον χτύπησε ένα αμάξι ενώ ήταν με το μηχανάκι έπεσε στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου κ ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα ένας άλλος κ αυτό ήταν....ας μη μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί θα φρικάρετε!:rolleyes:

Ρουλάκι κούκλος ο πονηρόφατσας!!!!!!!:D

Λοιπόοοον......πέρασαμε τέλεια χθες ξεσαλώσαμε εντελώς....είχε κ χορευτές χορεύτριες κ πήρανε κ 'ελεγχομενο μάτι' οι άντρες....κ ακόμα απορώ πως μετά από δεν ξέρω πόσες βότκες(με λεμόνι βατραχάκι) και αφού γυρίσαμε στις 5 δεν ξύπνησα με πονοκέφαλο κ ξύπνησα κ στις 10!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ρουλάκι ότι και να πω είναι λίγο. Ο μπέμπης σου είναι πανέμορφος και η στολή σκέτη τρέλα!!!!! Φτουυυυ σου!!!!!
Ρουλάκι κούκλος ο πονηρόφατσας!!!!!!!:D
Στις 4 τα ξημερωματα χτυπησε το κινητο του αντρα μου!ηταν η μαμα του.Πεθανε ο αδελφος της απο ανακοπη καρδιας....πολυ αγαπημενος θειος και σε μενα .οχι πολυ μεγαλος 67.Ηταν και ιερεας ,μας ειχε παντρεψει και εχει βαπτισει τα παιδια μου!

Ρουλακι πολυ καλος ο πονηροφατσας!Κουκλι σου λεω!

Ευχαριστω κοριτσια. :D

Κυριακη συλλυπητηρια για τον θειο σας. :confused: Οντως πολυ θανατικο εχει πεσει τελευταια ....:rolleyes:

ziZip2.png BhAqp2.png

καλημερα κοριτσια!

ρουλακι ειναι σκετη γλυκα ο γιοκας σου!!!!:tongue:

κυριακη συλλυπητηρια!

αννα νωρις ξυπνησες!ας κοιμοσουν λιγο παραπανω!

εγω ειμαι χαλια!μπουκωμενη και με λιγο βηχα.η μικρη μονο μυξουλες.ειμαστε με ορο και αναρροφητηρα ολη μερα!και ελεγα φετος δεν θα αρρωστησω αφου δεν βγαινω!ηρθε και με βρηκε στο σπιτι!:mad:

ρε κοριτσια θα σας πω κατι να μου πειτε τη γνωμη σας.ενας ξαδελφος του αντρα μου φευγουν με την γυναικα του στο εξωτερικο(στους γονεις της)για λιγους μηνες.χτες λοιπον μας καλεσαν σπιτι τους.θα μαζευονταν φιλοι ετσι να κατσουμε να φαμε.ειπα στον αντρα μου οτι αποκλειεται να παμε αφου το μωρο εχει μυξουλες,μη γινει χειροτερα!και εγω ειμαι κρυωμενη και μου φαινεται κουλο να παω ετσι καπου.αυτος επειδη ηθελε να παμε και ενιωθε ασχημα οτι εμεις θα λειπουμε ΠΑΛΙ μου λεει''ε ενταξει δεν ειναι και αρρωστο το παιδι.θα κατσουμε λιγο και θα φυγουμε''.ειμαι υπερβολικη?ειναι σωστο να πηγαινω καπου κρυωμενη και με παιδι που καθε τρεις και λιγο τρεχει η μυτη?!

παιρνει τηλ ο ξαδελφος και του λεω δεν θα μπορεσουμε να'ρθουμε γιατι δεν ειμαστε καλα.δεν πειραζει λεει,ολοι θα ειναι εδω ελατε.αφηστε λεει το μωρο στη γιαγια και ελατε! σαν να μη μ'ακουγε! δηλαδη πρεπει να κανω κατι που το θεωρω λαθος για να μη θυμωσουν οι αλλοι? πολλα νευρα ειχα χτες!

αντε σας ζαλισα κυριακατικα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...