Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Λες, Tara..?

Έχει τώρα 3-4 μέρες που δεν πολυτρώει τα φρούτα, να του τα δίνω έτσι; Ποιό γιαουρτάκι προτείνεις;

Eφοσον δεν πολυτρωει τα φρουτα, ευκαιρια να του τα δινεις στο γιαουρτι για αρχη. Τα ετοιμα, περιεχουν ζαχαρη, και φυσικα πολτο φρουτων αγνωστου προελευσης συντηρησης και καταστασης. Η Μαριαλενα τρωει προβειο, κατσικισιο, και αν δε βρω αυτα, αγελαδινο. Ευτυχως τα τρωει χωρις προβλημα. Εσυ διαλεξε ενα κανονικο γιαουρτι, και λιωσε μεσα λιγη μπανανα, λιγο αχλαδι, οτι θελεις.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τηλ. στη γιατρό και μου είπε στον 8ο μήνα θα φάμε γιαουρτάκι.

Από φρούτα είπε ν' αρκεστώ στα γνωστά αχλάδι-μήλο-μπανάνα.

Τη ρώτησα για το χωριάτικο κοτόπουλο και μου είπε οκ.....!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Ευχαριστω για τη κατανόηση!!! :lol::lol::lol: Στον άντρα μου να δω πως θα το φέρω που περιμένει να μου τελειώσει η περίοδος για να βάλουμε μπρος για το δεύτερο!:tongue: Βέβαια οκ δεν είμαι με τα νευρα τσίτα αλλά δεν έχω φανταστεί έτσι τη ζωή μου κ το πρώτο καιρό που γέννησα βγαίναμε πιο πολύ....μάλλον φταίω κ εγώ που είχα το κόλημα να μην ξενοκοιμάται η μικρή κ έφτασα στη ρουτίνα!:rolleyes:

απο εξοδουσ δεν μπορω να πω παρακανουμε!!!!και μονη μου με το αυτοκινητο και με τον αντρα μου ,αλλα παντα με την μικρη!!!οσο να ναι ξεσκαω ετσι λιγο...δυστυχωσ δεν εχω που να την αφησω...η μαμα μου σχολαει αργα το βραδυ και δεν θελω μετα την δουλεια τησ να την επιβαρυνω ,να εχει το μωρο!!παντωσ εσυ εισαι πολυ τυχερη πουμπορεισ καπου και την αφηνεισ,και καλα κανεισ !!!!!απλα εννοουσα για εξοδουσ σε κλαμπ,μπαρ κτλ...καμια μπυριτσα μονο αν τυχει σε κανενα ησυχο μαγαζακι που να μην εχει τσιγαριλα για την μικρη..

Εμείς θα ντυθούμε τιγράκι...μας χάρισε η συννυφάδα μου τα Χριστούγεννα ένα σετάκι λεοπαρδαλέ (ένα ρούχο νορμάλ δεν μας έχει πάρει!!) από τα Η&Μ και είναι ότι πρέπει για Απόκριες...

μπιζελακι μου για να καταλαβω το ρουχο αυτο ,η νονα σασ το χαρισε για να το εβαζε εχτοσ αποκριασ???????????:confused::confused::confused:παντωσ για τωρα μια χαρα ειναι!!!!

αχ κοριτσια τι επαθα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το αλτσχαιμερ εγκυμοσυνησ μου χτυπησε την πορτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:Dεβαλα πληντυριο και μαλιστα με πολλα προγραμματα,προπλυση ,πλυση,εντατικοτητα κτλ ,3 ωρεσ το περιμενα και αφου τελειωσε(μετα απο τισ 3 ωρεσ) συνειδητοποιησα ετσι ξαφνικα πριν παω να το κλεισω οτι δεν ειχα βαλει σκονη πληντυριου,μαλακτικο κτλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused::confused:

με παραδεχεστε?????????????????????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Χριστίνα το παιδί μίλησε και είπε μαμ!!!

Εγώ για την καισαρική λέω ότι υπάρχουν και καλά και κακά, τα καλά είναι ότι δεν σου γίνεται το μάτι και το μ…ι να! (μετά συγχωρήσεως) για να βγει το παιδί, αλλά δεν παύει να είναι χειρουργείο, σηκώνεσαι (άλλες εύκολα άλλες πιο δύσκολα) την επόμενη μέρα, (εγώ θυμάμαι τις πρώτες μέρες πήγαινα σκυφτή μπροστά) πονάς περισσότερες μέρες από την τομή και κάνεις να νιώσεις την κοιλία σου πάνω από 6 μήνες!!! Άσε που για να κάνεις ένα μπάνιο σαν άνθρωπος περνάνε πολλές μέρες (ολόκληρη μέσα στην μπανιέρα έκανα μπάνιο μετά από 10 μέρες μέχρι τότε έκανα σε δόσεις μισή μισή). Τέλος δεν θα ξεχάσω ότι ήθελα να πιάσω το μωράκι μου και μου έσπαγαν οι φλέβες γιατί ζόριζα το σημείο που έμπαινε η βελόνα για τον ορό με αποτέλεσμα να με τρυπάνε σε νέα σημεία για να τον ξαναβάλουν.

Marilou και Χριστίνα θα σας δω το απόγευμα το φατσοβιβλίο και θα σας απολαύσω.

καλέ εμένα δεν έγινε να..μια χαρά είναι

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμένα είχε τυλιχτεί με τον ομφάλιο λώρο.

Άννα, δε θα σε παρεξηγήσει κανείς με τόσο μικρό παιδί, μην το σκέφτεσαι.

κι εμένα η σκατούλα

πάλι έχουμε πυρετό...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Κορίτσια, βρήκα μια συνταγή για μπισκότα οδοντοφυίας... Σκεφτόμουν να τα φτιάξω... Έχει φτιάξει καμιά σας ποτέ?
Έδινα έτοιμα nutricia, ο γιατρός μου είπε καλύτερα όχι να μην πνιγεί.
και οταν τον ρωτησε τι σημαινει αυτο της απαντησε οτι θα σου βγει ο κ@λος να το βγαλεις:confused:
Ενώ με την καισαρική περνάς ωραία..
Σοφάκι, μια από τα ίδια. Η ολική είναι πια ο εφιάλτης μου, αλλά εδώ δεν κάνουμε επισκληρίδιο, για να έχω επιλογή.... Την επόμενη φορά-πρώτα ο Θεός-λέω να γεννήσω στην Πάτρα.
Κι εγώ με ολική... Πάντως θυμάμαι όταν ξύπνησα ότι είχα μια τρελή ευδαιμονία τύπου "α τι ωραία, όλα τελείωσαν, θα δω και το μωρό μου σε λίγο"... που να 'ξερα!
Ρε θα με τρελάνετε τελείως??? Μπάνιο τη δεύτερη μέρα? Και η άλλη η τσούπρα βόλτες? Καλά εγώ που ζώ? Εμένα οι παυσίπονες δεν με πιάνανε... Τον καθετήρα μου τον κράτησε περισσότερο ο γιατρός μου και απορήσανε και οι νοσοκόμες, αλλά μετά μου είπανε ότι ο συγκεκριμένος τόσο τον κρατάει... Εγώ νομίζω την τρίτη μέρα σηκώθηκα με πολύ ζόρι όμως...
Μια από τα ίδια, με καροτσάκι πήγα εντατική να δω το μωρό την 3η μέρα πια
Για οσες ενδιαφερονται η luisa αρχισε το ετησιο μπαζαρ απο χτες και τελειωνει το αλλο σαββατο.

Παω τωρα...

Θα πάω σίγουρα!

Ειρήνη, αυτό με το πλυντήριο το κάνω και χωρίς εγκυμοσύνη εγώ :lol:

Αυτή την απάντηση την ξεκίνησα χμμμμ 3 ώρες πριν; Ίσως και νωρίτερα!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια....Έχουμε κανένα νεότερο από την Λίζα και τον μικρό???

Αννούλα, τα συλληπητήριά μου....

Εγώ πάντως μετά την καισαρική ανάρρωσα πολύ γρήγορα και μου το λέγανε και οι μαίες και ο γιατρός...Γέννησα βράδυ 21:45 και συνήλθα από την νάρκωση μετά από 1 ώρα...το πρωί μου φέρανε τσάι,το μεσημέρι μου βγάλανε ορούς,καθετήρα κλπ και σηκώθηκα και το βράδυ πιά έφαγα μπριζόλα!!!!Μπάνιο μου είχε πει ο γιατρός 1 βδομάδα μετά την γέννα,αλλά είχα προνοήσει και όταν σπάσανε τα νερά πρώτα έκανα μπάνιο,λούστηκα,ετοιμάστηκα και μετά πήγα μαιευτήριο!Το μόνο που θυμάμαι και δεν θέλω να το ξαναπεράσω ήταν οι αφόρητοι πόνοι στην ωμοπλάτη από την ψύξη που έπαθα στο χειρουργείο..μιλάμε έκλαιγα από τον πόνο και τις 2 πρώτες μέρες μου κάνανε παυσίπονες,αφού φοβόμουν μην μου πέσει το μωρό γιατί παραλύανε τα χέρια μου από τον πόνο....κατά τ'άλλα όλα καλά...

Εμείς θα ντυθούμε τιγράκι...μας χάρισε η συννυφάδα μου τα Χριστούγεννα ένα σετάκι λεοπαρδαλέ (ένα ρούχο νορμάλ δεν μας έχει πάρει!!) από τα Η&Μ και είναι ότι πρέπει για Απόκριες...

και εγώ ψύξη έπαθα στο χειρουργείο...πολύ πόνο.... και γιαυτο δεν θήλασα την μικρή μου γιατι μετά τον πυρετό τς ψύξης και αφού είχαν σπάσει και οι φέβες στα χέρια μου πέρασαν 5 μέρες. η Κυριακή έιχε μάθει το μπουκαλι , το έβγαζα με θήλαστρο και να και μια μαστίτιδα γιατι δεν μπορούσα να το βγάλω καλά και πάλι πυρετό μέχρι που το έκοψα. Και ωναζα τις νοσοκόμες πως δεν με βοηθάν....θυμάστε τι ψυχολογία είχαμε.....!!!!!πονάει η μέση σου απο την νάρκωση τωρα??

εμένα παρα πολυ!!!!

εμείς θα ντυθούμε φράουλα μας την έκαναν δώρο τα παιδιά της αδερφής μου με τις οικονομίες τους ....έκλειγα οταν την φέραν...που σκέφτηκαν και την Κυριακή μου στα jumbo μεσα σε τοσα παιχνίδια!!!!!

Εχει πάρτυ το νηπιαγωγείο και θα πάμε και εμείς!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

γιατι κανατε μπάνιο τοσο αργά με την καισαρική?

εγώ σηκώθηκα μετά απο 24 ώρες ακριβώς και έκανα μπάνιο κανονικά.απλά την πρώτη μέρα δεν έβρεξα την τομή έδεσα μια ζώνη ειδική αδιαβροχη μόνο για την πρώτη μέρα.δεν έιχα ράματα καθόλου ούτε κορδόνι δεν πονούσε καθόλου η τομή, μέ έκαναν πλαστική μήπως γιαυτό?και γέννησα σε νοσοκομείο....!!!!

τώρα πονάει η μέση μου όμως αλλα πριν μείνω έγκυος ειχα πρόβλημα με την μέση μουκαι έκανα ένέσεις.....γιαυτο με πονάει? ή είναι φυσιολογικο?

ποναει καμιαααααααααααα?????????????

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Καλημερα!!!!!!!!!!

βρεχει σημερα:-(:-(:-(

εχθες πηραμε κι εμεις την στολη μας

πειρατης ο μπεμπουλης μου:tongue::tongue::tongue:

ειναι ο πιο γλυκουλης πειρατης που εχω δει!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

νινι-κυριακη εκανες επισκληριδιο? εγω ειχα κανει ολικη ναρκωση

κοριτσια η επισκληριδιος ποναει? υπαρχει και μια αλλη ναρκωση η ραχιαια (δεν ξερω αν το γραφω σωστα...)εχει κανει καμια?ποναει?

επισης ο καθετηρας στην αρχη με πονεσε κι εμενα ομως οταν μου τον αλλαξαν γιατι δεν ειχε μπει σωστα δεν καταλαβα πονο

το θεμα ειναι αν εχει ελαφρυ χερι η μαια?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημεραααααα!!!!!!Πω πω !Δεν σας προλαβαινω λεμε!Σοφακι και Αννουλα συλλυπητηρια.Λιζακι περαστικα στο μπεμπουκο σου!

Λοιπον εμεις με το ζορι τρωμε 40 γρ. σκονογαλα....βυζι και παλι βυζι!Ελεος.Φαγητο τρωμε αλλα κρεμες σχεδον καθολου.Μονο τα φρουτα και αυτα 5-6 κουταλακια.

Πολλες δουλειες εχω αλλα βαριεμαι πολυ σημερα!το απογευμα εχει και ο μεγαλος αγωνα σε ενα χωριο 20 λεπτα απο εδω και ο μεσαιος παρτι στις 6 και μιση.Αν δεν ερθει ο Ηρακλης νωρις απο τη δουλεια σημερα την εβαψα .Μες στους δρομους θα τη βγαλω.

Μαριλου!Αν δεις το ποστ μου επικοινωνησε μαζι μου να συναντηθουμε .ποτε θα ξαναερθεις προς τα μερη μου παλι;Σου στελνω πμ με το τηλ. μου!

Αυτα κοριτσακια μου!Παω ν φτιαξω ενα καφε ....το λαπτοπ θα μεινει ανοιχτο και θα ενημερωνομαι!!!!

Ασχετο αλλα συναντηθηκατε το προηγουμενο Σαββατο τελικα.Δεν ειδα καμια φωτο.Για ενημερωστε και την επαρχιωτισσα μανα!!!!:tongue:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η κηδεία είναι τώρα κ όπως καταλαβαίνεται δεν πήγα ....είχανε πάει κ οι γονείς μου χθες από το σπίτι κ με ψυχοπλακώσαν όπως μου είπαν την κατάσταση υπήρξαν λιποθυμίες πολύ κλάμα πολύ πίκρα κ αφού δεν έχω κ που να αφήσω τη μικρή αποφάσισα να μην πάω γιατί φοβήθηκα λίγο να μην επηρεαστεί με όλον αυτό το πόνο όσο να ναι καταλαβαίνουν!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

μπιζελακι μου για να καταλαβω το ρουχο αυτο ,η νονα σασ το χαρισε για να το εβαζε εχτοσ αποκριασ???????????:confused::confused::confused:παντωσ για τωρα μια χαρα ειναι!!!!

Το ρούχο αυτό μας το πήρε η συννυφάδα μου για να το βάλουμε υποτίθεται όπως ένα κανονικό ρούχο...εμένα όμως δεν μου άρεσε καθόλου και βλακεία μου που δεν πήγα να το αλλάξω αλλά έχω κι ένα κόλλημα να μην αλλάζω ποτέ δώρα.....Είναι ένα κολάν βελουτέ καφέ και από πάνω έχει ένα σαν μαντώ με μανίκια και κουκούλα με αυτάκια...Το μόνο που της λείπει είναι η ουρά αλλά δεν πειράζει....

και εγώ ψύξη έπαθα στο χειρουργείο...πολύ πόνο.... και γιαυτο δεν θήλασα την μικρή μου γιατι μετά τον πυρετό τς ψύξης και αφού είχαν σπάσει και οι φέβες στα χέρια μου πέρασαν 5 μέρες. η Κυριακή έιχε μάθει το μπουκαλι , το έβγαζα με θήλαστρο και να και μια μαστίτιδα γιατι δεν μπορούσα να το βγάλω καλά και πάλι πυρετό μέχρι που το έκοψα. Και ωναζα τις νοσοκόμες πως δεν με βοηθάν....θυμάστε τι ψυχολογία είχαμε.....!!!!!πονάει η μέση σου απο την νάρκωση τωρα??

εμένα παρα πολυ!!!!

Εγώ ευτυχώς πυρετό δεν έκανα από την ψύξη αλλά αν δεν έκανα παυσίπονη δεν βοηθούσε τίποτα...κι εγώ έκανα ολική νάρκωση οπότε η μέση μου είναι μια χαρά..

Καισαρική εγώ έκανα γιατί δεν είχε εμπεδωθεί η μικρή...δεν έκανα διαστολή (κόλλησα στο 2,5 για κανα 3ωρο) και μου είχε πει η μαία ότι είμαι πάρα πολύ στενή και δεν θα μπορούσα να γεννήσω φυσιολογικά (δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό)...

Καλημέρα κορίτσια!!!!Να ρωτήσω...δίνετε καμία γάλα noulac στα μωρά σας???Μου ήρθαν 3 κουπόνια εκπτωτικά και επειδή εμείς ακόμα θηλάζουμε είναι κρίμα να τα πετάξω....Από την Λίζα κανένα νεότερο????

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα μανούλες!!! Μόλις φτάσαμε Ναύπλιο:) Σε λίγο έχουμε το μιτινγκ. Μπιζελακι πάντως εμείς έχουμε το ίδιο συνολακι το λεοπαρ και της το φοραω συνέχεια είναι πολύ γλυκό!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!

τι κανετε???εγω νευρα και δεν εχω και τροπο να τα ξεθυμανω...

μωλισ πηρα την πεθερα να δω τα νεα τουσ ,γιατι ενω εμαθε απο την δευτερα για την εγκυμοσυνη ενα τηλεφωνο δεν με πηρε να με ρωτησει ,να ευχηθει κτλ!!!!:mad::x:x

τι να σασ πω καταενθουσιαστηκαν!!!!:tongue::tongue::tongue:εδω και τον πεθερο μου που ειδα δεν μου ανεφερε τιποτα!!!!!και μιλουσαμε κ ωρα!!!!

παντωσ ολη η εννοια τησ ηταν να μην μαθευτει:confused::confused::confused:και κατι τετοια!!!!!πολλα μου ελεγε αλλα αν σασ τα γραψω το μονο που θα καταφερω ειναι να νευριασετε...επομενωσ...

ραχιαια εκανα εγω!!!!!απο οτι μου ειπαν ομωσ ειναι ξεπερασμενη και πιο παλια εννοειται απο την επισκληριδιο!!!και επισησ ενω ποτε μου δεν πονουσα μεση τωρα ποναω και πολυ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα, δείτε αυτό....!!

Παλιό, αλλά εξηγεί πολλά...

http://www.cyclingcolours.nl/forum/viewtopic.php?f=19&t=7065

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...