Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αννούλα μια χαρά σε βρίσκω! Το σημαντικό για τη Ζωούλα είναι να έχει μια μαμά που να τα έχει βρει με τον εαυτό της, να νιώθει καλά και να το δείχνει και όχι μια μαμά που να μη φεύγει λεπτό από δίπλα της αλλά να είναι με τα νεύρα τσίτα..... Μαζί σου!!!!!!

Ευχαριστω για τη κατανόηση!!! :lol::lol::lol: Στον άντρα μου να δω πως θα το φέρω που περιμένει να μου τελειώσει η περίοδος για να βάλουμε μπρος για το δεύτερο!:tongue: Βέβαια οκ δεν είμαι με τα νευρα τσίτα αλλά δεν έχω φανταστεί έτσι τη ζωή μου κ το πρώτο καιρό που γέννησα βγαίναμε πιο πολύ....μάλλον φταίω κ εγώ που είχα το κόλημα να μην ξενοκοιμάται η μικρή κ έφτασα στη ρουτίνα!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Εχθές περάσαμε πολύ ωραία και η μικρή το ευχαριστήθηκε πολύ!!!!! Καμάρωνε με τη στολή της και μετά που ντυθήκαμε κι εμείς μας κοιτούσε και γελούσε πολύ ευχαριστημένη!!!!! Έκλεψε την παράσταση βέβαια στο μαγαζί που ήμαστε (κουκουβάου κουκουβάου!!!!) αλλά μόλις πλάκωσε ο κόσμος την πήρε η μαμά μου και φύγανε και μετά στο σπίτι δεν ήθελε να τη βγάλει τη στολή..... Σας έχω βάλει και φωτό στο fb να μας καμαρώσετε!!!!

Eiσαστε κουκλες κοριτσια

2394250x96ptf4chy.gif

Καλημέρα,

επιτέλους μετά από τόσες μέρες αποσύνδεσης από το internet (αλήθεια, μοναξιά δίχως του) σας ξαναβρίσκω! Aφου τα ψάξαμε όλα και δε βρίσκαμε τι έφταιγε αλλάξαμε modem και αποκαταστάθηκε η σύνδεση.

Σας αφήνω να διαβάσω τα νέα σας...

καλως το ελενακι , τελικα εγω πρωτη απο ολους και τελικα ολοι μας θελουμε μια μινι θεραπεια απεξαρτησης απ το ιντερνετ και τον υπολογιστη

Γι αυτόν είναι η εύκολη λύση η καισαρική... Ας πέρναγε όσα περνάει η κάθε γυναίκα που την κάνει και σου λεγα μετά.... :evil:

Κορίτσια, βρήκα μια συνταγή για μπισκότα οδοντοφυίας... Σκεφτόμουν να τα φτιάξω... Έχει φτιάξει καμιά σας ποτέ?

Περιμενω την συνταγη σοφακι

Αφού βαριέμαι ήρθε κ κάτι να με αναστατώσει...πέθανε η αδελφή του παππού μου οπότε αύριο έχουμε κ κηδεία!!! Τον άντρα της βασικά περιμέναμε εκείνη χάσαμε....:-(

Συληπητηρια αννα

Ανεβάζω τώρα φωτογραφίες, δείτε το γομαράκι που την έπεσε στα ψητά το λιμάρικο!

Πανε τα κοψιδια τα τσακισε νομιζω οτι το παιδι απλα μοιαζει στον μπαμπα του με το φαγητο και γιαυτο αηδιαζει σε ολα τα υπολοιπα, δωστου κρεασ να ηρεμησει

Μιλησα με τη Λιζα και τον μπεμπη τον εχουν με αντιβιωση ειπαν οτι το μικροβιο εκανε "δουλεια" στον οργανισμο του, ευτυχως σημερα ειναι απυρετος και εχει ορεξη για φαγητο

Δωστε στην λιζα τα περαστικα μας

Λύσσαξες εσύ με τα ξίδια!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν, αύριο ή το Σάββατο θα φτιάξω ένα δαχτυλίδι μόνο για σένα!! Δεν ξέρω εάν θα βγει ωραίο, πάντως θα είναι ένα και μοναδικό!!! :D:D:D

Ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Λοιπον εγω σημερα λεω να παω ενα μινι 2ημερακι στο Δασικο χωριο στην Ευβοια, ηταν να παμε ολοι μαζι αλλα τελικα με επεισαν και αφηνω πισω την μικρη, η οποια μου εκανε κατι περιεργα το πρωι που εφευγααα αχχχχχχχ αυτες οι ενοχες θα με φανε...

ελπιζω να ξεκουραστω και να χαλαρωσω λιγο αφου ο μικρος θα εχει παρεα και θα παιζει, θα αραξω στο τζακι και θα απεξαρτηθω απο ολα , αφου δε πηρα μαζι το Macbook, μεγαλο βημα αυτο για μενα...

Σημερα κοβουμε και βασιλοπιτα και εχει και γενεθλια το αφεντικο για να δουμε τις δηλωσεις που θα κανει.....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

καλημέρα κορίτσια..

Άννα βλέπω πήρες αποφάσεις ζωής!!!!μπράβο,πολύ καλά τα λες

η γοργονίτσα όλα τα λεφτά!!!και ο πιτσιποπακος με το κρέας!!!

εμείς καναμε πυρετάκο 38,1,ντεπονάκι και νάνι αλλά δεν ξεκολλάει από την αγκαλιά,η γιατρός είπε να μην την πάω γιατί δεν θα δει τπτ ακόμη,είναι νωρίς λέει..λέτε να είναι από τα δοντάκια;οι μυξούλες λίγο μειώθηκαν...για να δούμε

nAcmp3.png

uZRep2.png

Περαστικά σας Σταχιοφορίνα!

Καλά δεν είναι αποφάσεις ζωής....απόφαση ζωής θα ήταν να αποφασίσω να πάω να μείνω στο χωριό ή στη Γερμανία γιατί η Αθήνα δεν μ'αρέσει αλλά σιγά μην το αποφασίσω ποτέ! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια....Έχουμε κανένα νεότερο από την Λίζα και τον μικρό???

Αννούλα, τα συλληπητήριά μου....

Εγώ πάντως μετά την καισαρική ανάρρωσα πολύ γρήγορα και μου το λέγανε και οι μαίες και ο γιατρός...Γέννησα βράδυ 21:45 και συνήλθα από την νάρκωση μετά από 1 ώρα...το πρωί μου φέρανε τσάι,το μεσημέρι μου βγάλανε ορούς,καθετήρα κλπ και σηκώθηκα και το βράδυ πιά έφαγα μπριζόλα!!!!Μπάνιο μου είχε πει ο γιατρός 1 βδομάδα μετά την γέννα,αλλά είχα προνοήσει και όταν σπάσανε τα νερά πρώτα έκανα μπάνιο,λούστηκα,ετοιμάστηκα και μετά πήγα μαιευτήριο!Το μόνο που θυμάμαι και δεν θέλω να το ξαναπεράσω ήταν οι αφόρητοι πόνοι στην ωμοπλάτη από την ψύξη που έπαθα στο χειρουργείο..μιλάμε έκλαιγα από τον πόνο και τις 2 πρώτες μέρες μου κάνανε παυσίπονες,αφού φοβόμουν μην μου πέσει το μωρό γιατί παραλύανε τα χέρια μου από τον πόνο....κατά τ'άλλα όλα καλά...

Εμείς θα ντυθούμε τιγράκι...μας χάρισε η συννυφάδα μου τα Χριστούγεννα ένα σετάκι λεοπαρδαλέ (ένα ρούχο νορμάλ δεν μας έχει πάρει!!) από τα Η&Μ και είναι ότι πρέπει για Απόκριες...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Χριστίνα το παιδί μίλησε και είπε μαμ!!!

Εγώ για την καισαρική λέω ότι υπάρχουν και καλά και κακά, τα καλά είναι ότι δεν σου γίνεται το μάτι και το μ…ι να! (μετά συγχωρήσεως) για να βγει το παιδί, αλλά δεν παύει να είναι χειρουργείο, σηκώνεσαι (άλλες εύκολα άλλες πιο δύσκολα) την επόμενη μέρα, (εγώ θυμάμαι τις πρώτες μέρες πήγαινα σκυφτή μπροστά) πονάς περισσότερες μέρες από την τομή και κάνεις να νιώσεις την κοιλία σου πάνω από 6 μήνες!!! Άσε που για να κάνεις ένα μπάνιο σαν άνθρωπος περνάνε πολλές μέρες (ολόκληρη μέσα στην μπανιέρα έκανα μπάνιο μετά από 10 μέρες μέχρι τότε έκανα σε δόσεις μισή μισή). Τέλος δεν θα ξεχάσω ότι ήθελα να πιάσω το μωράκι μου και μου έσπαγαν οι φλέβες γιατί ζόριζα το σημείο που έμπαινε η βελόνα για τον ορό με αποτέλεσμα να με τρυπάνε σε νέα σημεία για να τον ξαναβάλουν.

Marilou και Χριστίνα θα σας δω το απόγευμα το φατσοβιβλίο και θα σας απολαύσω.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλημερα!!

Εμεις θα ντυθουμε ποντικακι!! (Νομιζω το εγραψα και χθες).Σπιτι την βγαλαμε χθες και παραγγειλαμε σουβλακια..τα οποια τσακισα!!

Και εγω καισαρικη εκανα και δεν καταλαβα τιποτα, ουτε πονο ουτε τραβηγματα μονο μουδιασμα ειχα στην περιοχη της τομης.

Καλα ο γιατρος απαραδεκτος να μιλαει ετσι στην κοπελα και να την τρομαζει..ακου θα σου βγει ο κ@λος!!:confused:

Αννα συλληπητηρια!

29znp3.png

ybBxp3.png

Ααπαπαπα Nadine....

Κάτι τέτοια βλέπω κ λέω τι πήγα κ παντρευτηκα???Μπορεί κ να είχα μια ευκαιρία μαζί του!!!(γελάσατε?):tongue::tongue::tongue::lol:

Τελικά γμτ δεν το βλέπω να πηγαίνω στη κηδεία αφού θα πάει όλη η οικογένεια κ η πεθερά μου είναι ακόμα με τη γαστρεντερίτιδα....Να πάρω τη μικρή μαζί????Δεν λέει μάλλον ε? :confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

nadine :-P:-P:-P:D:D:lol::lol::lol::lol::lol:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχεις πυρετο????????

αννα οχι να μην πας.δεν πειραζει.μωρο εχεις,δεν θα σε παρεξηγησει κανεις.

ο μπαμπας μας μας κολλησε και η μικρουλα μου εχει μυξουλες!

τι θερμομετρο εχετε κοριτσια?απο το αυτακι?

Ααπαπαπα Nadine....

Κάτι τέτοια βλέπω κ λέω τι πήγα κ παντρευτηκα???Μπορεί κ να είχα μια ευκαιρία μαζί του!!!(γελάσατε?):tongue::tongue::tongue::lol:

Τελικά γμτ δεν το βλέπω να πηγαίνω στη κηδεία αφού θα πάει όλη η οικογένεια κ η πεθερά μου είναι ακόμα με τη γαστρεντερίτιδα....Να πάρω τη μικρή μαζί????Δεν λέει μάλλον ε? :confused:

Οχι δεν λέει!!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

nadine :-P:-P:-P:D:D:lol::lol::lol::lol::lol:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχεις πυρετο????????

Ναι.....!!! Φαίνεται...??

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

credo εμείς έχουμε ήλεκτρονικό μασχάλης...το οποίο όσες φορές το έχουμε βάλει προσπαθεί να το γλύψει!:shock:

Καλά δεν θα με παρεξηγήσουν έτσι κ αλλιώς δεν είναι τέτοια οικογένεια.....θα στείλουμε κ στεφάνι απλά ξέρω γω κάπως μου φαίνεται να μην πάω....τέσπα θα δω....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...