Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αφού βαριέμαι ήρθε κ κάτι να με αναστατώσει...πέθανε η αδελφή του παππού μου οπότε αύριο έχουμε κ κηδεία!!! Τον άντρα της βασικά περιμέναμε εκείνη χάσαμε....:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αφού βαριέμαι ήρθε κ κάτι να με αναστατώσει...πέθανε η αδελφή του παππού μου οπότε αύριο έχουμε κ κηδεία!!! Τον άντρα της βασικά περιμέναμε εκείνη χάσαμε....:-(

Συλλυπητήρια Αννούλα!!!! :(

Βρε Μαριλού θηρίο, πως σηκώθηκες από το πρώτο βράδυ? Εγώ πονούσα για μέρες...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Αννούλα μου συλληπτήρια.

Συμπεθέρα, μου άφησε ο γιατρός την επισκληρίδιο όλο το πρώτο 24ώρο και δεν κατάλαβα ούτε πόνο ούτε τίποτα :) Το επόμενο πρωί έκανα και μπάνιο μόνη μου!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Συλλυπητήρια Αννούλα!!!! :(

Βρε Μαριλού θηρίο, πως σηκώθηκες από το πρώτο βράδυ? Εγώ πονούσα για μέρες...

Ευχαριστώ Σοφάκι!

Για την καισαρική εγώ την ξαναέκανα άνετα....εγώ στις 12 ώρες σηκώθηκα συνοδεία καθετήρα γύρναγα τους διαδρόμους! Αυτό είναι το μυστικό της καισαρικής όπως μου είπε ο γιατρός μου να σηκωθείς όσο πιο γρήγορα μπορείς!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Α καλά με αυτή την επισκληρίδιο πολύ γελιο έκανε η μαία μου....γεννησα 8 παρά το απόγευμα κ μου είχαν προγραμματισει να έχει φάρμακο μέχρι το πρωί....ε έρχεται μια μαία το πρωί να μου κάνει παυσίπονη λεω δεν πονάω έχω ακόμα επισκληρίδιο....έρχονται το μεσημέρι τους λέω τα ίδια,το βράδυ τα ίδια...έρχεται η μαία μου τη δεύτερη μέρα το πρωί κ μου λεει καλά δεν πονάς κ δεν κάνεις παυσίπονες???Λέω αφού έχω την επισκληρίδιο(την κράταγα ως αξεσουάρ ξέρετε) μου λέει τη ποια???Καλά δεν στη βγάλανε ακόμα???Αυτή έχει τελειώσει από χθες τα ξημερώματα!!!!:shock::shock::shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

μαριλου μανα και κορη εισαστε κουκλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και τα μπραβο μου στην χρυσοχερα μαμα σου!!!!!!!!!!!!!

χριστινακι κουκλος ο μπραντυς σου και μεγαλωσε πολυ ο αλητακος!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

συλληπητηρια κοπελα μου

σιγουρα ο φυσιολογικος τοκετος ειναι ο καλυτερος!!! διπλα μου μια κοπελα γεννησε το μεσημερι και το βραδυ εκανε βολτες στους διαδρομους

και εγω διπλα της σαν ζομπι προσπαθουσα να καταλαβω τι εγινε με την ολικη ναρκωση και ενα κεφαλι ¨"καζανι" απο τον πονο

την δευτερη φορα θα ειμαι καλυτερα ομως το υποσχεθηκα στον εαυτο μου για να μπορεσω να χαρω το μωρακι μου απο τα πρωτα λεπτα της ζωης του

μιας και τον μπεμπουλακο μου μονο τον κοιτουσα την πρωτη μερα........

Ρε θα με τρελάνετε τελείως??? Μπάνιο τη δεύτερη μέρα? Και η άλλη η τσούπρα βόλτες? Καλά εγώ που ζώ? Εμένα οι παυσίπονες δεν με πιάνανε... Τον καθετήρα μου τον κράτησε περισσότερο ο γιατρός μου και απορήσανε και οι νοσοκόμες, αλλά μετά μου είπανε ότι ο συγκεκριμένος τόσο τον κρατάει... Εγώ νομίζω την τρίτη μέρα σηκώθηκα με πολύ ζόρι όμως... Είχα και την αδελφή μου που με κορόιδευε το κολόπαιδο...Πάντως αν δεν έπαιρνα μια ζώνη που είναι για μετά το χειρουργείο δεν μπορούσα να κινηθώ και αναρωτιέμαι αν θα μπορώ να την βάλω και μετά την επόμενη γέννα αμέσως.

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Αννούλα, συλλυπητήρια.

Σοφάκι, μια από τα ίδια. Η ολική είναι πια ο εφιάλτης μου, αλλά εδώ δεν κάνουμε επισκληρίδιο, για να έχω επιλογή.... Την επόμενη φορά-πρώτα ο Θεός-λέω να γεννήσω στην Πάτρα.

Κορίτσια, μόλις του έφτιαξα τα φρούτα και κοιμήθηκε. Πόση ώρα κρατάνε πολτοποιημένα εκτός ψυγείου....?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Σοφία αυτό είναι θέμα οργανισμού πως αντιδράει ο καθένας....εμένα κ τη ξαδέλφη μου μας ξεγέννησε ο ίδιος γιατρός κ είχε κάνει κ εκείνη καισαρική....ε αυτή σηκώθηκε μόνο την τελευταία μέρα που έπρεπε να φύγει από το μαιευτήριο κ όταν είχα πάει τη πρώτη μέρα να τη δω έκλαιγε από τους πόνους....βέβαια ο γιατρός μου επειδή το συζητήσαμε μου είπα αυτό που ανέφερα πριν ότι δεν σηκωνόταν με τίποτα από το κρεβάτι κ γι'αυτό υπέφερε όσο πιο γρήγορα σηκωθείς τοσο γρηγορότερα αναρρώνεις!;) Εγώ με το μπάνιο πάντως πολύ παιδεύτηκα γιατί δεν μπορούσα να σκήψω δεν μπορούσα να στρίψω δεν μπορούσα να τεντωθώ κ όπως καταλαβαίνεται ο Θεός να το κάνει μπάνιο αυτό! Γενικά πάντως πόνο δεν ένοιωθα αλλά τράβηγμα....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!

Νωρίτερα τρώγαμε στης μαμάς μου όλοι μαζί. Είχα πάει και στήθος κοτόπουλο να το ψήσει ο μπαμπάς μαζί με τα υπόλοιπα. Όπως καθόμασταν λοιπόν στο τραπέζι το μπραντζελίνι τσίριζε, δεν καθόταν στο καρότσι. Τον παίρνω αγκαλιά, του δίνω κι ένα παγωμένο αγγούρι να μασουλάει και τρώγαμε. Απασχολήθηκε για λίγο και το παράτησε. Του δίνω λίγο πίτα (ούτε λάδια ούτε τίποτα) να παίξει. Μετά από λίγο όμως του μύρισε το κοτόπουλο. Ε σκύβει και πέφτει με τα μούτρα στην πιατέλα, βουτάει ένα κομμάτι, το βάζει στο στόμα κι είχε μια ευδαιμονία στη μούρη! Άλλο να σας λέω κι άλλο να βλέπετε (θα βάλω φωτογραφία στο fb). Του το πήρα γιατί φοβήθηκα (αν και δεν είχε μπαχαρικά κλπ) και έγλυφε ο κακομοίρης τα δάχτυλά του και πλατάγιζε τα χειλάκια του. Ε μετά απ'αυτό ήταν πολύ ήρεμος, όλο γέλαγε, ήπιε όλο το γάλα του κι αποκοιμήθηκε σαν πουλάκι. Μήπως να του δίνω κάνα ψητό κοτοπουλάκι και κάνα κοψιδάκι για να κοιμόμαστε τα βράδια; :lol:

καλα ,χριστινακι ειδα τισ φωτο και ειναι φοβεροσ!!!!!γελουσα μονη μου!!!πολυ πλακα ειχε!!!αντε και του χρονου θα τρωει κ επισημα τα μπριζολακια του μαζι σασ!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Εχθές περάσαμε πολύ ωραία και η μικρή το ευχαριστήθηκε πολύ!!!!! Καμάρωνε με τη στολή της και μετά που ντυθήκαμε κι εμείς μας κοιτούσε και γελούσε πολύ ευχαριστημένη!!!!! Έκλεψε την παράσταση βέβαια στο μαγαζί που ήμαστε (κουκουβάου κουκουβάου!!!!) αλλά μόλις πλάκωσε ο κόσμος την πήρε η μαμά μου και φύγανε και μετά στο σπίτι δεν ήθελε να τη βγάλει τη στολή..... Σας έχω βάλει και φωτό στο fb να μας καμαρώσετε!!!!

μετα τισ φωτο του μπραντυ ειδα την γοργονιτσα!!!!μα πολυ γελιο!!!!!οπωσ σου σχολιασα μαριλου κ στο φατσομπουκ ειναι απο τισ πιο πετυχημενεσ αποκριατικεσ στολεσ που εχω δει για μωρα!!!!!να την πασ σε διαγωνισμο στολησ και ειμαι σιγουρη οτι θα παρετε το 1ο βραβειο!!!!μπραβο σασ!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ρε το Μπραντζελίνι πεινάααα! :P

Κ εμείς σπίτι παραγείλαμε κ φάγαμε αφού άργησε να γυρίσει ο άντρα μου.... τα ήπιαμε κιόλας μια χαρά....τώρα περιμένω πως κ πως την αυριανή μας έξοδο που δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα που θα πάμε αλλά οι γυναίκες έχουμε όρεξη για τρελό ξενύχτι οι άντρες μας πάλι είναι λίγο ξενέρωτοι αλλά τους είπαμε μόλις βαρεθούν δεν θα πουνε πάμε να φύγουμε απλά θα φύγουν μόνοι τους! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

/QUOTE]

αχ να δω ποτε θα ξενυχτησω κι εγω!!!ετσι που το πηρα με βλεπω γυρω στα 60-70 μου ,να βγενω μπαροτσαρκεσ!!!:tongue::tongue::tongue:εν τω μεταξυ στο διαστημα αυτο που δεν ημουν εγκυοσ ήπια μονο μια φορα ποτο...!!!ειχαμε βγει τα χριστουγεννα ολο κ ολο!!!!!η μοναδικη φορα που βγηκαμε...στο κενο διαστημα απο την πρωτη εγκυμοσυνη εωσ τησ αγγελικουλασ ειχα βγει αλλεσ 4-5 φορεσ...αυτεσ ηταν!!εχω να πιω απο το 2008 καλοκαιρι!!!!:tongue::tongue::tongue:πιοσ θα μου το λεγε και θα τον πιστευα οτι θα κανα να βγω για ξενυχτι 3 χρονια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:απο εκει που δεν καθιζα κ..λο μεσα στο σπιτι!!:tongue::D:D

παντωσ παρολα αυτα αυτα που ζω δεν θα τα αλλαζα με ολου του κοσμου τα ξενυχτια!!!:-)

Ασχετο να σας πω κατι η αδελφη μου ειναι εγκυος και γενναει το Μαρτιο , πηγε εχτες στο γιατρο και της ειπε οτι το μωρο εχει παρει θεση και οπως δειχνουν τα πραγματα παει για Φ.Τ αλλα ειναι μεγαλο και ξεπερνα τα ανωτατα φυσιολογικα ορια και οταν τον ρωτησε τι σημαινει αυτο της απαντησε οτι θα σου βγει ο κ@λος να το βγαλεις:confused: μετα αρχισε να της λεει οτι πλεον καμμια γυναικα δεν θα γεννα φυσιολογικα και οτι ολες θα πηγαινουν με καισαρικη γιατι ετσι δεν ταλαιπωρουνται τα μωρα αλλα και οι γυναικες τη στιγμη του τοκετου και οτι πλεον οι τομες δεν ειναι οπως μερικα χρονια πριν που σε εσφαζαν , το θεμα ειναι οτι η αδελφη μου ετσι οπως τις τα ειπε αρχισε να σκεφτεται τη καισαρικη, βεβαια της τα εψαλλα κανονικα αλλα τον κοβω για πολυ μαμακα ειναι δυνατον να λες σε μια γυναικα που σε λιγο θα γεννησει οτι θα σου βγει ο κ...λος για να το βγαλεις...:mad::x:x:-x

καλε αν ειναι δυνατον!!!!την κατατρομαξε την καημενη την κοπελα!!!!!και ολεσ ξερουμε ποσο πολυ ευαλωτη εισαι στην εγκυμοσυνη!!!!!!

τα συλληπητηρια μου αννουλα!!!!:(

Επεξεργάστηκαν by IRINI83

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνη εγώ πάντως πήρα αποφάσεις για τη ζωή μου....1. Θα βγαίνω σε κάθε ευκαιρία κ θα ξενυχτάω μέχρι τελικής πτώσεως...η Ζωούλα δεν χάθηκε ο κόσμος να μένει στις γιαγιάδες της ένα Σάββατο....γιατί αλλιώς θα αρχίσω να βαράω το κεφάλι μου στους τοίχους που έχω βαρεθεί να βλέπω....2.Θα αρχίσω λίγο τις Κυριακές να κάνω βόλτες με τον άντρα μου με το αμάξι να πάρω λίγο ξανα τον αέρα για να μπορώ έτσω να πάω να κάνω τις δουλειές που θέλω κ να μη μου μαζευονται όλες το σουκου και 3. ε αυτό δεν έχω καταλήξει ακριβώς αλλά μάλλον δεν θα ξεκινήσω άμεσα προσπάθειες για 2ο παιδί τουλάχιστον μέχρι να συνέλθω από τη κρίση που με έχει πιάσει κ να κάνω κάποια άλλα πράγματα πρώτα για μένα! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννούλα μια χαρά σε βρίσκω! Το σημαντικό για τη Ζωούλα είναι να έχει μια μαμά που να τα έχει βρει με τον εαυτό της, να νιώθει καλά και να το δείχνει και όχι μια μαμά που να μη φεύγει λεπτό από δίπλα της αλλά να είναι με τα νεύρα τσίτα..... Μαζί σου!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...