Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Στη βαφτιση του Αντωνη, πηγα με την κοπελα του νονου για ψωνια. Δε γουσταραμε κοστουμι με τιποτα, γυρισαμε ολα τα επωνυμα μαγαζια, και πηραμε ενα ωραιοτατο συνολο, σπορ αλλα πολυ ομορφο, το καθε κομματι απο αλλο καταστημα, και μας βγηκε και οικονομικα.

Στη βαφτιση της Μαριαλενας ηθελα να κανω το ιδιο με τη νονα, ειδαμε ενα ομορφο φουστανακι και ζακετακι πολυ οικονομικα, αλλα αυτη επεμενε να δουμε και αλλα πριν καταληξουμε. Μπαινοντας λοιπον σ΄ενα καταστημα με ειδη γαμου-βαπτισης, επεσε το ματι και των δυο μας πανω στο συνολο που αγορασαμε τελικα. Πανακριβο, εγω ηθελα να το σκεφτουμε λιγο γιατι τα θεωρω πεταμενα λεφτα, ομως αυτη επεμενε.

Στον νονο του Αντωνη του ειχα παρει δωρο δυο φωτιστικα, η νονα της Μαριαλενας ηθελε ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη και αυτο της πηρα.

Δεν εμφανιστηκαν δωρα στην εκκλησια, δε μου αρεσει καθολου αυτο το σκηνικο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νωρίτερα τρώγαμε στης μαμάς μου όλοι μαζί. Είχα πάει και στήθος κοτόπουλο να το ψήσει ο μπαμπάς μαζί με τα υπόλοιπα. Όπως καθόμασταν λοιπόν στο τραπέζι το μπραντζελίνι τσίριζε, δεν καθόταν στο καρότσι. Τον παίρνω αγκαλιά, του δίνω κι ένα παγωμένο αγγούρι να μασουλάει και τρώγαμε. Απασχολήθηκε για λίγο και το παράτησε. Του δίνω λίγο πίτα (ούτε λάδια ούτε τίποτα) να παίξει. Μετά από λίγο όμως του μύρισε το κοτόπουλο. Ε σκύβει και πέφτει με τα μούτρα στην πιατέλα, βουτάει ένα κομμάτι, το βάζει στο στόμα κι είχε μια ευδαιμονία στη μούρη! Άλλο να σας λέω κι άλλο να βλέπετε (θα βάλω φωτογραφία στο fb). Του το πήρα γιατί φοβήθηκα (αν και δεν είχε μπαχαρικά κλπ) και έγλυφε ο κακομοίρης τα δάχτυλά του και πλατάγιζε τα χειλάκια του. Ε μετά απ'αυτό ήταν πολύ ήρεμος, όλο γέλαγε, ήπιε όλο το γάλα του κι αποκοιμήθηκε σαν πουλάκι. Μήπως να του δίνω κάνα ψητό κοτοπουλάκι και κάνα κοψιδάκι για να κοιμόμαστε τα βράδια; :lol:

Ρε μπας και το ξενιστηκώνεις το παιδί??? Ικανή σ' έχω!!!! :tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

109383dz0rmlzmi3.gif

Να υποθεσω οτι βγηκατε οι περισσοτερες εξω χθες? Και κοιμαστε ακομα?:tongue:

Εμεις παραγγειλαμε και φαγαμε στο σπιτι φυσικα. Ο Αντωνης, ενω ηταν καλα απο προχθες το βραδυ ως χθες το απογευμα, ξαφνικα ανεβασε 3 φορες υψηλο πυρετο ως σημερα το πρωι. 5η μερα σημερα, ελπιζω να΄χει κανει επιτελους η ιωση τον κυκλο της και να περασουμε ενα ησυχο σ+κ.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Εχθές περάσαμε πολύ ωραία και η μικρή το ευχαριστήθηκε πολύ!!!!! Καμάρωνε με τη στολή της και μετά που ντυθήκαμε κι εμείς μας κοιτούσε και γελούσε πολύ ευχαριστημένη!!!!! Έκλεψε την παράσταση βέβαια στο μαγαζί που ήμαστε (κουκουβάου κουκουβάου!!!!) αλλά μόλις πλάκωσε ο κόσμος την πήρε η μαμά μου και φύγανε και μετά στο σπίτι δεν ήθελε να τη βγάλει τη στολή..... Σας έχω βάλει και φωτό στο fb να μας καμαρώσετε!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ρε το Μπραντζελίνι πεινάααα! :P

Κ εμείς σπίτι παραγείλαμε κ φάγαμε αφού άργησε να γυρίσει ο άντρα μου.... τα ήπιαμε κιόλας μια χαρά....τώρα περιμένω πως κ πως την αυριανή μας έξοδο που δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα που θα πάμε αλλά οι γυναίκες έχουμε όρεξη για τρελό ξενύχτι οι άντρες μας πάλι είναι λίγο ξενέρωτοι αλλά τους είπαμε μόλις βαρεθούν δεν θα πουνε πάμε να φύγουμε απλά θα φύγουν μόνοι τους! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ στην μία κουμπάρα στο γάμο πήρα ψηφιακή με δικό της εκτυπωτή για εμφάνιση των φωτο και στη δευτερη κουμπάρα-νονά της μικρής πήρα μία τηλεόραση για το δωμάτιο της που ήθελε! Σταυρό κ εγώ λευκόχρυσο ήθελα αλλά ήταν ανένδοτη κ πήραμε χρυσό! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Η γοργονίτσα κούκλα όπως πάντα, όσο για τον Μπράντυ... Τον φοβήθηκε το μάτι μου!!! :lol::lol::lol:

Αννούλα να χαίρεσαι τον άντρα σου! :)

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

2394250x96ptf4chy.gif

Καλημέρα,

επιτέλους μετά από τόσες μέρες αποσύνδεσης από το internet (αλήθεια, μοναξιά δίχως του) σας ξαναβρίσκω! Aφου τα ψάξαμε όλα και δε βρίσκαμε τι έφταιγε αλλάξαμε modem και αποκαταστάθηκε η σύνδεση.

Σας αφήνω να διαβάσω τα νέα σας...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημερα και απο εμας

Εμεις συνεχιζουμε κανονικα με το μπουκωμα και το βηχα

Ασχετο να σας πω κατι η αδελφη μου ειναι εγκυος και γενναει το Μαρτιο , πηγε εχτες στο γιατρο και της ειπε οτι το μωρο εχει παρει θεση και οπως δειχνουν τα πραγματα παει για Φ.Τ αλλα ειναι μεγαλο και ξεπερνα τα ανωτατα φυσιολογικα ορια και οταν τον ρωτησε τι σημαινει αυτο της απαντησε οτι θα σου βγει ο κ@λος να το βγαλεις:confused: μετα αρχισε να της λεει οτι πλεον καμμια γυναικα δεν θα γεννα φυσιολογικα και οτι ολες θα πηγαινουν με καισαρικη γιατι ετσι δεν ταλαιπωρουνται τα μωρα αλλα και οι γυναικες τη στιγμη του τοκετου και οτι πλεον οι τομες δεν ειναι οπως μερικα χρονια πριν που σε εσφαζαν , το θεμα ειναι οτι η αδελφη μου ετσι οπως τις τα ειπε αρχισε να σκεφτεται τη καισαρικη, βεβαια της τα εψαλλα κανονικα αλλα τον κοβω για πολυ μαμακα ειναι δυνατον να λες σε μια γυναικα που σε λιγο θα γεννησει οτι θα σου βγει ο κ...λος για να το βγαλεις...:mad::x:x:-x

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Σοφάκι σ'ευχαριστώ πολυ! :D

Ξανθή το φυσιολογικό είναι το φυσιολογικό τέλος...η καιρική μπορεί να μην είναι όπως παλιά αλλά δεν παυει να είναι ένα μεγαλό χειρουργείο που αν μπορείς να το αποφύγεις το αποφευγεις!Δειξτης απλά τις απαντήσεις μας αν το σκέφτεται να γεννήσει με καιρική! ;) Το θέμα είναι να μην την πάει αυτός κατευθείαν για καισαρική γιατί κ καλά κάτι άλλαξε κ έτσι πρέπει να γίνει!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τελικα, οταν μια εγκυος ψαχνει για γιατρο, δεν πρεπει μονο να μαθαινει αν ειναι καλος στη δουλεια του, αλλα και αν ειναι "καισαρικακιας".

Το θεωρω απαραδεκτο τωρα που πλησιαζει η ωρα να γεννησει η κοπελα, να της το φερνει σιγα σιγα για την καισαρικη. Μεγαλη εκμεταλλευση. Εγω συμπεθερα θα αλλαζα γιατρο, ακομη και τελευταια στιγμη.

age.png age.png

Γι αυτόν είναι η εύκολη λύση η καισαρική... Ας πέρναγε όσα περνάει η κάθε γυναίκα που την κάνει και σου λεγα μετά.... :evil:

Κορίτσια, βρήκα μια συνταγή για μπισκότα οδοντοφυίας... Σκεφτόμουν να τα φτιάξω... Έχει φτιάξει καμιά σας ποτέ?

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Γι αυτόν είναι η εύκολη λύση η καισαρική... Ας πέρναγε όσα περνάει η κάθε γυναίκα που την κάνει και σου λεγα μετά.... :evil:

Κορίτσια, βρήκα μια συνταγή για μπισκότα οδοντοφυίας... Σκεφτόμουν να τα φτιάξω... Έχει φτιάξει καμιά σας ποτέ?

Τσου φτιάχτα να μας πεις κ αν είναι καλά θέλουμε κ τη συνταγή! ;)

Πολυ βαριέμαι σήμερααααααα:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κορίτσια εγώ την αμαρτία μου να σας την πω για την καισαρική... Ο γιατρός μου όχι απλώς δεν την υποστηρίζει, αλλά μέχρι τελευταία στιγμή το παλεύει για να την αποφύγει!!!! Εγώ από την πρώτη στιγμή που έμεινα έγκυος έτρεμα την ώρα του φυσιολογικού τοκετού όσο τίποτα!!!!! Επομένως όταν μετά απ'όλη την υπομονή κι επιμονή του γιατρού μου για φυσιολογικό, αποφασίστηκε η καισαρική με επισκληρίδιο, ανακουφίστηκα. Επιπλέον, επειδή όχι απλώς δεν ταλαιπωρήθηκα αλλά από το πρώτο βράδυ σηκώθηκα, για μένα η όλη εμπειρία του τοκετού ήταν σούπερ!!!!!! Από την άλλη βλέποντας μετά τη συννυφάδα μου που γέννησε φυσιολογικά με επισκληρίδιο η οποία επίσης δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου, είπα ότι αν είχε γεννήσει εκείνη πρώτη, δε θα φοβόμουν τόσο το φυσιολογικό τοκετό. Σε καμία περίπτωση πάντως δε μπορώ τους γιατρούς που σε κατευθύνουν κατευθείαν στην καισαρική!!!!! Ένα χειρουργείο είναι πάντα χειρουργείο και καλό είναι να αποφεύγεται!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...