Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ ναι ρε γμτ Πωλίνα σιδερένιο το πρώτο σας δοντάκι!!!!! Σημαδιακή μέρα το έβγαλε ε? :P

Σ' ευχαριστώ πολύ!! Δίκιο έχεις, δεν πήγε το μυαλό μου!!! :tongue::tongue::tongue: Πάντως, εάν μοιάσει σε μένα, δεν θα της αρέσει και πολύ το κρέας!!! :rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

παντως κι εγω ειμαι της αποψης να μην πας με το νονο στα μαγαζια για τα ψωνια του παιδιου. Εμενα που οι νονοι της κορης μου ειναι δυο φιλοι μου αντρες εργενηδες ομως, μαλλον δεν θα το γλιτωσω.

4Rnfp3.png

παντως κι εγω ειμαι της αποψης να μην πας με το νονο στα μαγαζια για τα ψωνια του παιδιου. Εμενα που οι νονοι της κορης μου ειναι δυο φιλοι μου αντρες εργενηδες ομως, μαλλον δεν θα το γλιτωσω.

Δεν το γλυτώνεις με τίποτα!!!!! :tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

εμεις σημερα πηγαμε να παιξουμε με τον ξαδερφουλη μας και τα περασαμε πολυ ωραια

τσικνοπεμπτη σημερα αλλα εμεις δεν θα κανουμε τιποτα:-(:sad:

ο αντρασ μου δουλευει βραδυ

εμεις για τα βαπτιστικα του μπεμπη θα βγουμε να δουμε μαζι με την νονα του και εγω ειμαι της γνωμης να μην δωσουμε πολλα χρηματα και θελω κατι που να μπορω να του το φοραω και αργοτερα....ενα κοστουμακι ειναι μονο για μια αντε δυο φορεςςςς

γερα και χρυσα τα δοντακια που βγαλαν τα μπεμπεκια σας εμεις εχουμε μελλον ακομη

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

μου έκαναν ένα πανέμορφο δώρο, το άνοιξα στο δωμάτιό μου, αλλά ντρεπόμουν να το παρουσιάσω, γιατί ειχε πάνω μια μασέλα.......!!!! :shock::shock::shock: Έλεος.....!!!!
masela.jpg
Λοιπόν, αύριο ή το Σάββατο θα φτιάξω ένα δαχτυλίδι μόνο για σένα!! Δεν ξέρω εάν θα βγει ωραίο, πάντως θα είναι ένα και μοναδικό!!! :D:D:D
Yayyyyyyyyyyyy το θέλω το θέλω πολύ, δεν κρατιέμαι!

Εγώ πάντως μέσα στην τούρλα του Σαββάτου πετάχτηκα τζάμπο και πήρα μια στολή λεοπάρδαλη για το μπραντζελίνι!

WN6Op3.png

Pola σιδερένιο το δοντάκι σας, με το καλό και τα υπόλοιπα!!!!!

Κι εμείς ακόμα τίποτα από δόντια...

Περαστικά στον μπέμπη της Λίζας γρήγορα και σε όλα τα άρρωστα μωράκια και μανούλες!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλά κορίτσια, τι να πω, ο χρόνος αυτός μας μπήκε σκ@τά!!!!! Σήμερα έμαθα πως πέθανε ο νοικάρης της αδελφής μου... Νεότατος, με 2 μικρά παιδιά! Πήγε λέει για ψάρεμα και πνίγηκε!!! Έλεος.... :(

κι εγω της πηρα στολη λαγου απο το Jumbo. Πλακα εχει. Δεν πολυτρελενεται για του κεφαλιου βεβαια το σκουφι αλλα τελος παντων.

Γιατι ομως σωνει και ντε το βαφτιστικο ρουχο να το ξαναφορεσει πολλες φορες? Θα ειναι το βαφτιστικο ρουχο. Για αναμνηστικο θα το κρατησεις μετα. Ρουχα για να φορανε εχουν πολλα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου είπε η κουμπάρα μου να πάμε μαζί, οπότε λέω να πάω... Επίσης για το δώρο της σκεφτόμουν να τη ρωτήσω τι προτιμά. Π.χ. στο γάμο μου, η κουμπάρα είχε μπει σε καινούριο σπίτι και ήθελε φωτιστικά δαπέδου. Έτσι της πήραμε τα φωτιστικά και ένα συμβολικό δώρο για την εκκλησία...

Γιατι ομως σωνει και ντε το βαφτιστικο ρουχο να το ξαναφορεσει πολλες φορες? Θα ειναι το βαφτιστικο ρουχο. Για αναμνηστικο θα το κρατησεις μετα. Ρουχα για να φορανε εχουν πολλα.

Αυτή είναι και η δικιά μου απορία....Άντε να το φορέσει κανα δυο φορές ακόμα αλλά έτσι κι αλλιώς πόσες φορές τα φοράνε τώρα τα ρούχα..αφού μεγαλώνουν γρήγορα....δεν είναι σαν εμάς που τα φοράμε χρόνια...θα το βάλει 2-3 φορές και τέλος..πρέπει δηλαδή όλο το καλοκαίρι να φοράμε αυτό επειδή κόστισε 150 ευρώ?????

Αννούλα,αν δεν θέλει να δώσει "πεταμένα λεφτά" όπως τα χαρακτηρίζει ας μην με πήγαινε στο Marasil ή στο Matou France!!!Ας πηγαίναμε σε πιο οικονομικά μαγαζιά....:confused:αλλά μην με πας στα πανάκριβα και μετά μου λες ότι είναι "τζάμπα λεφτά"....:wink:;-)Και επίσης,δεν με πήγε εκεί γιατί θέλει τα καλύτερα για το παιδί μου αλλά γιατί έχει συνηθήσει να ψωνίζει ΜΟΝΟ από'κει...να πάρει ρούχα από το H&M π.χ. που παίρνω εγώ για την μικρή δεν υπάρχει περίπτωση....Τέλος πάντων....δεν θα το κουράσω πολύ το θέμα γιατί δεν υπάρχει και λόγος....:):)

Για την Λίζα και τον μικρό έχουμε κανένα νέο?????

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλησπέρα....για βαπτιστικά πιάσατε κουβέντα..εγώείπα στην νονά να πάρει ότι θέλει αλλά αυτή θέλει να πάμε μαζί..εγώ της έδειξα προσκλητήρια και μπομπο...τον σταυρό λευκόχρυσο της είπα..εσείς τι σκέφτεστε;όσο για το δώρο της την είπα να με πει τι προτιμά

nAcmp3.png

uZRep2.png

το H&M π.χ. που παίρνω εγώ για την μικρή δεν υπάρχει περίπτωση....

Εχει πολυ ωραια και οικονομικα και στο ΖΑΡΑ. Εγω τωρα με τις εκπτωσεις, της ψωνισα και για του χρονου μερικα πραγματακια, π.χ. παλτουδακι.

4Rnfp3.png

Θέλω και εγώ στολή για Καρολίνι!!! Τί άλλο είδες??
Σε ζώα (ουδέτερα δηλ.) για την ηλικία τους είχε λιοντάρι, τίγρη, μαιμού, αρκούδα νομίζω και λαγουδάκι. Και λεοπάρδαλη που πήρα εγώ με 19.90 ευρώ.

Για τελείως κοριτσίστικα είχε πολλά περισσότερα, πριγκηπισοβασιλοπουλοροζουλιτες κλπ. Να πω την αλήθεια εγώ έψαχνα παπάκι, διαβολάκι ή κλόουν αλλά δεν βρήκα, κλόουν είχε μόνο αλλά για μεγαλύτερη ηλικία. Το λαγούδι το είδα Smouts αλλά μου φάνηκε λίγο βαρύ στο κεφάλι και δεν το πήρα.

Εμένα μου είπε η κουμπάρα μου να πάμε μαζί, οπότε λέω να πάω... Επίσης για το δώρο της σκεφτόμουν να τη ρωτήσω τι προτιμά. Π.χ. στο γάμο μου, η κουμπάρα είχε μπει σε καινούριο σπίτι και ήθελε φωτιστικά δαπέδου. Έτσι της πήραμε τα φωτιστικά και ένα συμβολικό δώρο για την εκκλησία...
Με την ευκαιρία... πείτε ρε κορίτσια μαγαζιά και ιδέες για δώρα κουμπάρων, εγώ έχω 2, την αδερφή μου και τη φίλη μου που με στεφάνωσε. Στην κουμπάρα είχα πάρει στο γάμο ρολόι σκουλαρίκια και λαιμού απ'τα foli-folie. Επιτυχημένο αλλά δεν θέλω πάλι από το ίδιο μαγαζί και δεν ξέρω αν θέλω πάλι κόσμημα.. Πείτε ιδέες!
καλησπέρα....για βαπτιστικά πιάσατε κουβέντα..εγώείπα στην νονά να πάρει ότι θέλει αλλά αυτή θέλει να πάμε μαζί..εγώ της έδειξα προσκλητήρια και μπομπο...τον σταυρό λευκόχρυσο της είπα..εσείς τι σκέφτεστε;όσο για το δώρο της την είπα να με πει τι προτιμά
Κι εγώ λευκόχρυσο θέλω!
Εχει πολυ ωραια και οικονομικα και στο ΖΑΡΑ. Εγω τωρα με τις εκπτωσεις, της ψωνισα και για του χρονου μερικα πραγματακια, π.χ. παλτουδακι.
Μην ξύνεις πληγές, είπα να μείνω μακριά λίγο γιατί έχουμε πήξει στο ρούχο!

Νωρίτερα τρώγαμε στης μαμάς μου όλοι μαζί. Είχα πάει και στήθος κοτόπουλο να το ψήσει ο μπαμπάς μαζί με τα υπόλοιπα. Όπως καθόμασταν λοιπόν στο τραπέζι το μπραντζελίνι τσίριζε, δεν καθόταν στο καρότσι. Τον παίρνω αγκαλιά, του δίνω κι ένα παγωμένο αγγούρι να μασουλάει και τρώγαμε. Απασχολήθηκε για λίγο και το παράτησε. Του δίνω λίγο πίτα (ούτε λάδια ούτε τίποτα) να παίξει. Μετά από λίγο όμως του μύρισε το κοτόπουλο. Ε σκύβει και πέφτει με τα μούτρα στην πιατέλα, βουτάει ένα κομμάτι, το βάζει στο στόμα κι είχε μια ευδαιμονία στη μούρη! Άλλο να σας λέω κι άλλο να βλέπετε (θα βάλω φωτογραφία στο fb). Του το πήρα γιατί φοβήθηκα (αν και δεν είχε μπαχαρικά κλπ) και έγλυφε ο κακομοίρης τα δάχτυλά του και πλατάγιζε τα χειλάκια του. Ε μετά απ'αυτό ήταν πολύ ήρεμος, όλο γέλαγε, ήπιε όλο το γάλα του κι αποκοιμήθηκε σαν πουλάκι. Μήπως να του δίνω κάνα ψητό κοτοπουλάκι και κάνα κοψιδάκι για να κοιμόμαστε τα βράδια; :lol:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...