Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριάννα άντε με το καλό κ τα υπόλοιπα δοντάκια σας....εμάς μας 'γρατζουναει' αλλά δεν λέει να βγει το άτιμο :(

Ειρήνη να σου στείλω κ το δικό μου σίδερο αν το πήρες απόφαση να σιδερώσεις γιατί εγώ κ μονο που τα βλέπω απελπίζομαι....βασικά της μπουκίτσας είναι σχεδόν όλα αφού κατέβασα κάποια μεγάλα νούμερα που μας είχαν πάρει κ αλλά που μας φέρανε μες στη βδομάδα κ μαζεύτηκαν πολλά....μετά τη βάπτιση να δω τι θα κάνω!!!!!!

Αχ βρε Κασσιανή κ για μένα ένα τσίπουρο να πιεις!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Έχεις βρει το κουμπί μου ε Αννούλα??? Χε χε... Δεν ξέρω ρε γμτ.. Το πρωί ήμουν μες την τρελή χαρά, είχε ωραία μέρα, πήγαμε και βολτίτσα. Μάλλον με χάλασε που μαζευτήκαμε μέσα τι να πω! :P

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Χριστινάκι, με τί ασχολείσαι..?

Γράφεις σαν φιλόλογος, πάντως.....!!

Ασχολούμαι με κάτι πολύ άσχετο (support εμπορικολογιστικών προγραμμάτων) αλλά ευχαριστώ πολύ, απ'τα πιο ωραία κοπλιμέντα που μου έχουν κάνει :)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια, ήλθα κι εγώ στο καινούργιο καφέ.

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά και συνέχεια χαμογελάει. Βέβαια τον φαγουρίζουν τα ούλα του αλλά ακόμα γκρίνια δεν έχουμε. Από φαγητό τα γνωστά...τρώμε ασταμάτητα...

Διαφημίσεις

Ασχολούμαι με κάτι πολύ άσχετο (support εμπορικολογιστικών προγραμμάτων) αλλά ευχαριστώ πολύ, απ'τα πιο ωραία κοπλιμέντα που μου έχουν κάνει :)

Eχε χάρη που μας έχουν αφήσει χωρίς ιμότικον και χωρίς τίποτα εδω πέρα, να γεμίσω τη σελίδα με χαχανητά!!! Χαχαχαχαχα! Η Χριστίνα φιλόλογος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

age.png age.png

Eχε χάρη που μας έχουν αφήσει χωρίς ιμότικον και χωρίς τίποτα εδω πέρα, να γεμίσω τη σελίδα με χαχανητά!!! Χαχαχαχαχα! Η Χριστίνα φιλόλογος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γμτ κι έχω ένα ωραιότατο εμότικον μούτζας! Πάμε στο άλλο να στη ρίξω αν είσαι άντρας ρε! Εμμ εχμμμ ναι άκυρο το τελευταίο!

WN6Op3.png

Καλησπέρα κι'απο μένα.Είχα μέρες να γράψω γιατί η μπουμπού τις τελευταίες μέρες είχε πολύ γκρίνια.Για να κοιμηθεί,για να φάει και δεν ήξερα τι να την κάνω.Ούτε αγκαλιά ήθελε,ούτε να παίξει,τίποτα.Μόνο το βράδυ κοιμόταν καλά ευτυχώς.Σήμερα είναι καλύτερα,τουλάχιστον δεν είχε αυτή τη γκρίνια των προηγούμενων ημερών.Μόνο στην κρέμα της το απόγευμα έκλαιγε λίγο και δεν ήθελα να φάει αλλά τελικά μετά απο ώρα την κατάφερα και την τάισα στο χέρι και το έφαγε όλο.Δύσκολη φάση πάντως όταν μπαίνει στο παιδί η στερεά τροφή,και που να αρχίσουμε και τις φρουτόκρεμες τον άλλον μήνα.Για να δούμε!

SI5Yp3.png

Εγώ πάλι νόμιζα ότι έκανε χιούμορ!!!! Που είναι η φατσούλα με τα γουρλώμένα μάτια???????? :pPpPppP

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...