Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μιλησα με τη Λιζα και τον μπεμπη τον εχουν με αντιβιωση ειπαν οτι το μικροβιο εκανε "δουλεια" στον οργανισμο του, ευτυχως σημερα ειναι απυρετος και εχει ορεξη για φαγητο

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!

Σοφάκι,τα θερμά μου συλληπητήρια για την γιαγιά σου....τουλάχιστον "έφυγε" ήρεμα και χωρίς ταλαιπωρία....Κι εμείς δεν είμαστε και πολύ καλά...μίλησα με την μαμά μου χτες κ η γιαγιά μου είναι χειρότερα από πριν...μέσα σε 3 βδομάδες υποτροπίασε πολύ και μάλλον δεν θα αντέξει πολύ ακόμα....το μόνο που εύχομαι είναι να "φύγει" κι αυτή ήρεμα και χωρίς πόνο στον ύπνο της...να μην ταλαιπωρήθει κι άλλο η καλή μου....όλο κάθομαι και σκέφτομαι ότι δεν θυμάμαι πότε της είπα τελευταία φορά "σ'αγαπώ"...θα πάω το σαββ/ριακο να την δω,να την αγκαλιάσω,να την κρατήσω λίγο αγκαλιά να την παρηγορήσω....Ας μην σας κουράζω άλλο....

Λιζάκι μου...πολλά περαστικά στον μικρούλη....εύχομαι καλή κ γρήγορη ανάρρωση....

Εμείς πήγαμε χτες με την νονά της μικρής να δούμε βαπτιστικά...ρε κορίτσια,πανάκριβα!!!!Δεν το ήξερα ότι κοστίζει όλο το πακέτο 600-700 ευρώ!!!Είδαμε ένα ωραίο φορεματάκι στο Marasil και με την έκπτωση μας βγαίνουν γύρω στα 450 ευρώ...αλλά λίγο εκνευρίστικα με την κουμπάρα μου γιατί δεν μου άφηνε και πολλές επιλογές....έκανε λες και διάλεγε για το δικό της παιδί..."αυτό μου αρέσει,αυτό δεν μου αρέσει",αντί να απορρίπτω εγώ ρούχα το έκανε αυτή χωρίς να με ρωτήσει...και συνέχεια έλεγε ότι είναι τζάμπα λεφά τα βαπτιστικά,τα λαδόπανα,οι πετσέτες κλπ κλπ...το ξέρω κι από μόνη μου αυτό αλλά τί να κάνουμε???Έτσι είναι οι βαπτίσεις...λέγαμε ότι πρέπει να πάρουμε κι ένα μπολερό να βάλει η μικρή για να μην κρυώσει και μου λέει "Τσάμπα λεφτά και αυτό!!"..και τί να κάνω,να αφήσω το παιδί να κρυώσει μετά την κολυμπήθρα με το αμάνικο????Λίγο τα πήρα αλλά...δεν βαριέσαι....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Και μετά θα πάμε avenue, να πάρω καμμιά δυο φορμίτσες ωραίες...μου είπε η αδερφή μου για τις sugarfree, τις ξέρετε???

Ειναι πολυ ωραιες, ιδιες με τα juicy, αλλα σε πολυ καλυτερες τιμες.

Αμα μιλήσετε να της πεις περαστικά από μας. Το πουλάκι μου... άμα μάθεις περισσότερα πες μας

Πολλα περαστικα κι απο εμενα.

Σοφια συλληπητηρια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα!!

Εμείς πήγαμε χτες με την νονά της μικρής να δούμε βαπτιστικά...ρε κορίτσια,πανάκριβα!!!!Δεν το ήξερα ότι κοστίζει όλο το πακέτο 600-700 ευρώ!!!Είδαμε ένα ωραίο φορεματάκι στο Marasil και με την έκπτωση μας βγαίνουν γύρω στα 450 ευρώ...αλλά λίγο εκνευρίστικα με την κουμπάρα μου γιατί δεν μου άφηνε και πολλές επιλογές....έκανε λες και διάλεγε για το δικό της παιδί..."αυτό μου αρέσει,αυτό δεν μου αρέσει",αντί να απορρίπτω εγώ ρούχα το έκανε αυτή χωρίς να με ρωτήσει...και συνέχεια έλεγε ότι είναι τζάμπα λεφά τα βαπτιστικά,τα λαδόπανα,οι πετσέτες κλπ κλπ...το ξέρω κι από μόνη μου αυτό αλλά τί να κάνουμε???Έτσι είναι οι βαπτίσεις...λέγαμε ότι πρέπει να πάρουμε κι ένα μπολερό να βάλει η μικρή για να μην κρυώσει και μου λέει "Τσάμπα λεφτά και αυτό!!"..και τί να κάνω,να αφήσω το παιδί να κρυώσει μετά την κολυμπήθρα με το αμάνικο????Λίγο τα πήρα αλλά...δεν βαριέσαι....

Καταρχην το μπολερο δεν ειναι τσαμπα λεφτα και μην τυχον και δεν παρεις κατι να φοραει το παιδακι απο πανω, ακομα κι αν σου φαινεται οτι δε χρειαζεται.

Τα μωρα ταλαιπωρουνται απο τη βαφτιση και κρυωνουν μετα.

Κατα τη δικη μου γνωμη, η μητερα δε θα επρεπε καν να πηγαινει μαζι με τη νονα για επιλογη βαφτιστικων, παρα μονο να δωσει καποια γενικη κατευθυνση πχ η βαφτιση εχει το ταδε θεμα ή εχει το ταδε χρωμα, ωστε η νονα να κινηθει εντος αυτων.

Και εξηγω γιατι πιστευω οτι δεν πρεπει να πηγαινεις μαζι.

Κατα πρωτον αυτο που "φαινεται" με τα βαφτιστικα ειναι το γουστο και το πορτοφολι της νονας, αρα δεν μπορει εμεις να παρεμβαινουμε και να επιβαλουμε το δικο μας γουστο.

Κατα δευτερο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γινει παρεξηγηση κατα την επιλογη των βαφτιστικών ειτε ως προς το γουστο ειτε ως προς την τιμη.

Δεν ειναι καθολου κομψο να σου λεει η νονα μες στα μουτρα οτι τα βαφτιστικα του παιδιου σου ειναι πεταμενα λεφτα, δεν ειναι ομως και πολυ κομψο να γνωριζει η μητερα ποσα ακριβως ξοδεψε η νονα για τη βαφτιση.

Εαν γινει παρεξηγηση, ολες καταλαβαινετε οτι δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος να ξεκινας μια κουμπαρια, που μαλιστα ειναι πολυ σημαντικη για το παιδι σου.

Κατα τριτο μπορει να παθεις αυτο που επαθε μια φιλη μου, η οποια επεμενε να πηγαινει μαζι με τη νονα παντου και να επιβαλει σχεδον τη γνωμη της, ενω η νονα διακριτικα προσπαθουσε να την αποφυγει.

Τι επαθε λοιπον?

Αφου εδειχνε στη νονα ποιο πακετο βαφτιστικων της αρεσε και σχεδον επεμενε να παρει αυτο η νονα (της οποιας δεν της αρεσε και ιδιαιτερα, πραγμα αδικο και για τη νονα αφου ειπαμε, το δικο της γουστο κρινεται), γυρισε και η νονα και της ειπε : "κανενα προβλημα, αλλα ειναι εκτος του προϋπολογισμου μου, εγω διαθετω τοσα, αφου το θελεις, βαλε εσυ τα υπολοιπα":rolleyes:

Ουτε μπορουσε να πει τιποτα η φιλη μου, αφου στο κατω κατω δεν ειναι υποχρεωμενη η νονα να δωσει 1300, ουτε ομως μπορουσε πια να κανει και πισω γιατι ειχε εκτεθει.

Αρα εσκασε και σχεδον 500 απο την τσεπη της, υπηρχε και μια παγωμαρα στη βαφτιση.

Πραγματι χρεωνουν πολυ ακριβα τα βαφτιστικα και αν καποιος το ψαξει μπορει να βρει υπεροχα πραγματα (ειδικα αν εχει και γουστο) σε μη βαφτιστικα ειδη και να συνθεσει μονος του το βαφτιστικο πακετο.

Αυτο ομως προυποθετει ελευθερια της νονας να ψαξει και να επιλεξει αυτο που εκεινη θελει, χωρις να ξερει κανεις απο που το πηρε και ποσο εκανε.

Προσωπικα το μονο που ειχα πει στην κουμπαρα μου ειναι οτι θα ηθελα τα βαφτιστικα να ειναι λευκα οπως επιτασσει η θρησκεια και οχι με τιραντακι γιατι βγαινουν χαλια στις φωτογραφιες τα μωρα με τιραντακι ψιλο.

Μου εφερε πολυ ωραια πραγματα, τα οποια βρηκε στην ιδια βιοτεχνια που προμηθευει πολυ γνωστη φιρμα και τα πληρωσε μιση τιμη, επειδη τα πηρε κατευθειαν απο εκει.

Κατα την ιδια εννοια ομως κι εγω δεν τη ρωτησα καθολου τι δωρο θα ηθελε και πηρα κι εγω κατι πολυ καλο, απο καπου ομως που ειχα 60% εκπτωση...

yey2p2.png BN4cp2.png

Κοινως προσεξτε το αυτο, γιατι αν ζητατε εσεις μπορει να ζητησουν κι αυτες και να βρεθειτε προ εκπληξεως:P

Η να γινετε ρεζιλι με αλλον τροπο.

Αυτο που επαθε μια αλλη φιλη μου.

Πηγε με το ετσι θελω τη νονα στο πιο ακριβο μαγαζι βαφτιστικων και την υποχρεωσε να αγορασει το πιο ακριβο πακετο, περιπου 1500 ευρω.

Οταν πηγε ομως εκεινη να παρει δωρο στη νονα, εδωσε μολις 200 ευρω και στη βαφτιση της "επετρεψε" να καλεσει μονο ενα ατομο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Κας, είδα στο site τιςφόρμες, μια χαρά μου φαίνονται..Juicy παίρνω μόνο από Αμερική, εδώ είναι κλέφτες...:rolleyes::rolleyes:

Οταν έγινα νονά τον Απρίλιο, πήγα σε διάφορα μαγαζιά και δεν μου άρεσε τίποτα σε σετ βαφτιστικών. Πήρα λοιπόν λαμπάδα, λαδόπανα κλπ από το "αν αγαπάς" και διάλεξα ρούχα από το lapin, μεμονωμένα. Πολύ πιο όμορφα, φιρμάτα και καλύτερες τιμές (για τα αγοράκια δεν έχεις και πολλές επιλογές).

Πάντως πιστεύω ότι είναι αγένεια να βαρυγκομάς όταν αγοράζεις βαφτιστικά...ή θέλεις να βαφτίσεις με όλη σου την καρδιά ή αστο καλύτερα!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κλεφτες δε λες τιποτα.

Κοιταζα για τη δεσποινα και ειχε 200 ευρω μια παιδικη φορμα.

Ειναι τρελοι οι ανθρωποι.

Παντως κι εγω αν γινομουν νονα θα προτιμουσα να συνδυασω πραγματα απο διαφορα μερη.

Με τα αγορια πραγματι δεν εχεις και πολλες επιλογες.

Ελπιζω ομως η κουμπαρα μου να μην τον ντυσει με κουστουμι.

Θα ηθελα κατι πιο μοντερνο.

Αλλα δεν προκειται να ανακατευτω καθολου.

Το μονο που θα της πω οτι το θεμα ειναι το αλογακι και τα χρωματα λευκο-γαλαζιο.

Και ο,τι θελει ας κανει. Γουστο υποτιθεται οτι εχει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Εγώ πάλι πηγα με τη κουμπάρα μου μαζί να διαλέξουμε τα βαπτιστικά....έκλεισε τα ρούχα που έδειξα ότι μου άρεσαν πολύ και όλα τα υπόλοιπα μου έδειξε αυτά που της άρεσαν με ρώτησε τη γνώμη μου κ αφού άρεσαν κ σε μένα τα έκλεισε....στα μόνα που δεν είχα λόγο ήταν το κουτι-κουκλοσπιτο(εγώ ήθελα βαλίτσούλα) και στο σχέδιο του παπουτσιού δεν μπορώ να πω πάντως διαλεξε όμορφα πράγματα....αλλά μου είπε εκείνη να πάω μαζί της αν δεν μου έλεγε δεν θα πήγαινα στο κάτω κάτω την ήθελα για δεύτερη 'μάνα' του παιδιού μου κ ότι κ να έπαιρνε δεν με ένοιαζε το μόνο που ήθελα κ θέλω είναι να νοιάζεται για το παιδί μου κ να είναι τυπική αργότερα στις υποχρεώσεις της...λαμπάδες κ τα σχετικά!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Θέλω να δώσετε και τις δικές μου ευχές για τον μπεμπούλη την Λίζας περαστικά του και να είναι σύντομα στο σπιτάκι τους.

Σχετικά με το θέμα «νονά βαπτιστικά» κτλ συμφωνώ απολύτως με την Κας!! Εγώ στην νονά του παιδιού είπα μόνο τι χρώμα θα τα ήθελα, να είναι οικονομικά και ενώ θέλει να πάμε μαζί να τα διαλέξουμε της είπα απλά ότι εμπιστεύομαι το δικό της γούστο.

Γερά και χρυσά όλα τα νέα δοντάκια των παιδιών μας.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

θα τησ λεω<αγγελικη σηκω απο την κουνια σου και πηγαινε να ξεσκατιστεισ???:confused:><α και οπωσ πασ κανε και το μπανιο σου ,ετοιμασε και το γαλα σου και καθησε να το πιεισ!!!!!:(>χα χα!!!

να τουσ πεισ λοιπον οτι το μωρο σου δε πρεπει να ερχετε σε επαφη με αρρωστουσ,οτι στο απαγορεψε ο γιατροσ και να κατσουν να ξεστραβωθουν και να τα συμπληρωσουν μονοι τουσ!!!!!!!

ουφ τα ειπα και ξεθυμανα αλλα τα πηρα ασχημα με τουσ συγκεκριμενουσ!!:confused::tongue::tongue::tongue::tongue:

"Αγγελικούλα σήμερα έχουμε γενική φασίνα, φόρεσε το φακιόλι κουκλίτσα μου και γυάλισε τα ασημικά, φτιάξε κι έναν μπακλαβά" :lol:

Όσο για το δεύτερο σκέλος, πάρε κι εσύ ένα αναψυκτικό

thumb_41-014.jpg

Καλέ δεν πιστεύω να τσαντίζεστε ε; Κόλλησα σαν χαχας χτες και μοιράζω ξύδια :lol:

Kαλησπέρα!!

Ξυπνήσαμε κι' εμείς!!!

Μαριάννα πες σε παρακαλώ πολλά περαστικά στη Λίζα για το μωράκι της και να βγουν γρήγορα από το νοσοκομείο....

Βγήκε επιτέλους και το δικό μας πρώτο δόντι!!!!Πάω να φτιάξω καφέ και επανέρχομαι...

Καλησπέρα-ξυπνήσαμε; Αυτό το πρωινό γάλα που λέγαμε κοπελιά; :rolleyes:

Αμάν έβγαλε το μπεμπέκι δοντάκι; :lol: Μόνο ο δικός μου θα μείνει στο τέλος να τρώει με τα ούλα!

Και εμείς σπίτι μάλλον. εκτός εάν πάμε σε άσχετο με την ημέρα μέρος (πχ Ιταλικό) :tongue::tongue::tongue: Δεν μπορώ τον χαμό που γίνεται σήμερα!!!
Πες του σεφ καλοψημένα τα μακαρόνια, να τσικνιστούν :cool:
Έτσι είναι οι βαπτίσεις...λέγαμε ότι πρέπει να πάρουμε κι ένα μπολερό να βάλει η μικρή για να μην κρυώσει και μου λέει "Τσάμπα λεφτά και αυτό!!"..και τί να κάνω,να αφήσω το παιδί να κρυώσει μετά την κολυμπήθρα με το αμάνικο????Λίγο τα πήρα αλλά...δεν βαριέσαι....
Πάρτο εσύ και τελείωνε, άκρη δεν θα βρείτε έτσι.
Παντως κι εγω αν γινομουν νονα θα προτιμουσα να συνδυασω πραγματα απο διαφορα μερη.

Με τα αγορια πραγματι δεν εχεις και πολλες επιλογες.

Ελπιζω ομως η κουμπαρα μου να μην τον ντυσει με κουστουμι.

Θα ηθελα κατι πιο μοντερνο

Συμφωνώ απόλυτα και με τα θέματα επιλογής από νονά που έγραψες παραπάνω και μ'αυτό, δεν θέλω κουστούμι κι εγώ!

WN6Op3.png

Σε γενικές γραμμές η σχέση μου με την κουμπάρα μου είναι άριστη...Από την αρχή δέσαμε καλά,μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο,όποτε μπορούμε (γιατί κι αυτή έχει 2 παιδιά) βρισκόμαστε και γενικά τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας...

Όταν τους προτείναμε να μας παντρέψουν δέχτηκαν με μεγάλη χαρά και με τον όρο να μας βαφτίσουν και το 1ο παιδί...όταν κανονίζαμε τα του γάμου ήταν κοντά μου,με βοήθησε αρκετά και εμείς σαν ζευγάρι φροντίζαμε να μην τους επιβαρύνουμε οικονομικά...πολλά πράγματα τα πληρώσαμε απ'την τσέπη μας για να μην πληρώσουν πολλά...η κουμπάρα μου ξέρει ότι πάντα ψάχνω τα πιο οικονομικά γιατί δεν μου αρέσει ο άλλος που πληρώνει να δίνει πολλά για το δικό μου το κέφι...κι αν μου αρέσει κάτι ακριβό θα πληρώσω κάποιο ποσό από την τσέπη μου χωρίς να το ξέρει ο άλλος....π.χ. στις λαμπάδες αντί για 200 ευρώ τους είπαμε ότι κάνουν 150 ευρώ και τον στολισμό τον πληρώσαμε εμείς...

Όταν μιλήσαμε αρχικά για την βάπτιση μου είπε να ρίξω μια ματιά και να της πω τί μου άρεσε να πάει να το δει...ήξερε ότι δεν πάω σε ακριβά και επώνυμα μαγαζιά και το σετ που μου άρεσε ήταν σε συνοικιακό μικρό μαγαζί και οικονομικό....χτες επέμενε η ίδια να βγούμε μαζί να δούμε για φορεματάκι και με πήγαινε στα πιο ακριβά μαγαζιά απο τα οποία εγώ ούτε απ'έξω δεν περνάω....γι'αυτό λίγο μου κακοφάνηκε όταν άρχισε να λέει για πεταμένα λεφτά κλπ....και δεν μπορώ να πω ότι διάλεξα κάτι πανάκριβο!!Κι όταν έλεγα στην πωλήτρια ότι τα χρώματα της βάπτισης είναι λαχανί-πορτοκαλί η κουμπάρα μου έκανε ότι δεν άκουγε ή τα αντίσοιχα φορέματα τα απέριπτε....δεν ακολουθούσε δλδ την γραμμή που ήθελα για την βάπτιση...αυτό λίγο με χάλασε...στο μόνο που συμφωνήσαμε ήταν ότι τον σταυρό θα τον διαλέξει μόνη της...αυτό το ήθελα κι εγώ απ'την αρχή...αυτά...

Απλά,βρε κορίτσια,είναι δύσκολα στον γραπτό λόγο να αποτυπώσεις ακριβώς μια κατάσταση ή κάποια συναισθήματα και να γίνεις κατανοητός...γι'αυτό ίσως να φάνηκε ότι δεν έχω καλή σχέση ή έχω κακή συννενόηση με την κουμπάρα μου αλλά δεν είναι έτσι...απλά χτες,δεν ξέρω γιατί,λίγο με απογοήτευσε...

MRIip3.png

xnmwp3.png

:lol: Μόνο ο δικός μου θα μείνει στο τέλος να τρώει με τα ούλα!

Πες του σεφ καλοψημένα τα μακαρόνια, να τσικνιστούν :cool:

!

Καλά, δεν παίζεσαι.....!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Τώρα που είπες θα τρώει με τα ούλα (κι εμείς προς εκεί βαδίζουμε), θυμήθηκα ένα γελοίο όνειρο που είδα απόψε (μεταξύ 3μιση-5...!! :P) ότι λέει μου έκαναν ένα πανέμορφο δώρο, το άνοιξα στο δωμάτιό μου, αλλά ντρεπόμουν να το παρουσιάσω, γιατί ειχε πάνω μια μασέλα.......!!!! :shock::shock::shock:

Έλεος.....!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Λύσσαξες εσύ με τα ξίδια!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν, αύριο ή το Σάββατο θα φτιάξω ένα δαχτυλίδι μόνο για σένα!! Δεν ξέρω εάν θα βγει ωραίο, πάντως θα είναι ένα και μοναδικό!!! :D:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μπιζελάκι έχω την εντύπωση ότι το πεταμένα λεφτά το παρεξήγησες...αφού σε πήγε στα καλύτερα μαγαζιά σημαίνει ότι θέλει τα καλύτερα για το πάιδί σου αλλά αφού είναι μαμά 2 παιδιών ξέρει ότι είναι πεταμένα λεφτά κ γι'αυτό στο είπε από οικειότητα....όλα αυτά τα σετ που στοιχίζουν από 600-1600 κ παραπάνω ουσιαστικά κόστος έχουν και 100ευρώ!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...