Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αχ αυτοί οι άντρες μονίμως για να μας πικρένουν είναι!!! :tongue:

Μια χαρά θα περάσεις κ στο Ναυπλιο .... εγώ γμτ δεν μπορώ ούτε καν να το φανταστώ να την αφήσω κ να πάω κάπου μακρυά να ξεσκάσω με τον άντρα μου....πρέπει όμως γιατί νοιώθω πολύ πιεσμένη τελευταία!!!! :rolleyes:

Πω πω κ τώρα που το αναφέρατε κ το διαβατήριο....μάλλον πρέπει να βγάλω κ εγώ της μικρής που θα πάμε Γερμανία κάτι έ???Πωλίνα πες μου αν θες λεπτομέρειες τι χρειάζονται τα παιδιά για να ταξιδέψουν! :confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!εμεισ μια χαρα δωξα τω θεω!!!!πηγα προχτεσ και στον καινουριο μου ντοκτορα(αν θυμαστε ο παλιοσ συνταξιοδοτηθηκε αφου με ξεγεννησε...)πολυ καλοσ!!!!μου ειπε να κανω επαναληπτικη χοριακη και ευτυχωσ απο την δευτερα που ηταν 409 χτεσ ηταν 900και κατι!!!!ειχα παρα πολυ αγχοσ με την επαναληπτικη!!η αγγελικουλα μου λεσ και καταλαβε κατι(λετε να τησ το σφυριξε κανεισ οτι εχω κ αλλο μωρο???:tongue:)παντωσ απο προχτεσ εχει κολλησει για τα καλα πανω μου!!!!!εν τω μεταξυ ο ντοκτορ ειπε να μην την σηκωνω...:confused::( και τι θα κανω????θα τησ λεω<αγγελικη σηκω απο την κουνια σου και πηγαινε να ξεσκατιστεισ???:confused:><α και οπωσ πασ κανε και το μπανιο σου ,ετοιμασε και το γαλα σου και καθησε να το πιεισ!!!!!:(>χα χα!!!τελοσ παντων!!!ο αντρασ μου και η μητερα μου λειπουν ολη μερα μεχρι το βραδυ στην δουλεια,αναγκαστηκα θα την σηκωνω και ασ μασ βοηθησει ο Θεοσ να πανε ολα καλα!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριαννάκι περαστικά στα παιδάκια σου.

Ειρηνάκι βάλε τικεράκι έτσι για να παρακολουθούμε όλοι μαζί την εγκυμοσύνη σου.

Εδώ έχουμε πολύ κρύο και μποφόρ ετοιμάζω μοσχαράκι στον μπεμπίνο ελπίζω να γίνει κανένα θαύμα και να φάμε επιτέλους.

θα βαλω μπετουλα !!

Εμενα η δεσποινα δε μπουσουλησε ποτε, περπατησε κατευθειαν.

Εμας εκανε το αλλο οταν βγαιναμε και ο αντρας μου εβγαζε αφρους.

Κοιτουσε και χαμογελουσε μονο σε νεαρους που καθοντουσαν σε κοντινα τραπεζια

ωχ ωχ....ετσι ακριβωσ κανει η αγγελικουλα μου!!!!και ξανα ωχ!!!!εν τω μεταξυ εγω συνεχεια δουλευω τον αντρα μου οτι η κορη του απο τωρα ξενοκοιταει!!!:tongue:

Καλημέρα κορίτσια

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα και πολύ ήσυχος δεν γκρινιάζει καθόλου...ελπίζω να συνεχίσει έτσι...

Σήμερα τελείωσα την εργασία και την έστειλα, επιτέλους.

Είμαι μεσ' τα νεύρα, έχω του κόσμου τις δουλειές να κάνω στο σπίτι και πολλά μαγειρέματα και θέλουν 5, ναι 5 ξαδέλφια μου να έρθουν για να τους φτιάξω αιτήσεις για τον ΑΣΕΠ. Είναι συστηματικοί "πελάτες" μου, κάθε φορά που έχει διαγωνισμό εγώ έχω δουλειές με φούντες...αν είναι δυνατόν...και μάλιστα δεν έχουν καμμία ελπίδα...απλά σπαταλάνε τον χρόνο μου λες και δεν έχω κάτι άλλο να κάνω...για να συμπληρώσω μια αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά χρειάζομαι ένα απόγευμα για τον καθένα...:confused:...δεν ξέρω πως να τους αποφύγω... όταν γέννησα οι συγκεκριμένοι "πελάτες" με ξεχάσανε ούτε ένα τηλέφωνο, όταν όμως αρχίσανε ξανά οι διαγωνισμοί όλοι με θυμηθήκανε...:confused:..βαριέμαι τα γαϊδούρια και τους παρτάκηδες. Μιά ξαδέλφη μάλιστα όταν ήμουν έγκυος μου κουβαλήθηκε με ίωση για να κάνω την χαρτούρα...δεν σκεύτηκε ότι μπορεί να με κολλήσει...την δουλειά της να κάνει, σήμερα θα έρθει και με τα δύο άρρωστα παιδιά της...άντε να προφυλάξεις τον πιτσιποπάκο με 2 άρρωστα πιτσιρίκια πάνω από την κούνια....:confused::confused::confused: τι να τους πω?

βρε συ μαντυ ειναι δυνατον??:confused::confused:να μην τουσ αφησεισ!!!!!αφου δεν σε σεβαστηκαν ουτε οταν ησουν εγκυοσ(ειπεσ οτι τοτε σου ερχοταν με τισ ιωσεισ...αρκει να βγει η δουλεια τουσ..),ουτε οταν γεννησεσ,αλλα ουτε τωρα παρατα τουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εχεισ απολυτο δικιο οτι δεν αξιζουν τισ συγκεκριμενεσ θεσεισ!!!!εφοσον δεν σκαμπαζουν να συμπληρωσουν δυο αιτησεισ ,λεσ ή πιστευεισ οτι ειναι αξιοι να παρουν και θεσεισ δημοσιου????:confused::rolleyes:

ειναι βαβουρα και το ξερω (εχω στειλει αποιρεσ αιτησεισ σε διαγωνισμουσ ασεπ ,καθησα κατεβασα τισ προκυρηξεισ,επιασα παραγραφο-παραγραφο και τα συμπληρωσα...θα ηταν καλο:confused::rolleyes: να τα φορωναμε ολοι σε καποιον αλλον..!!!!)

να τουσ πεισ λοιπον οτι το μωρο σου δε πρεπει να ερχετε σε επαφη με αρρωστουσ,οτι στο απαγορεψε ο γιατροσ και να κατσουν να ξεστραβωθουν και να τα συμπληρωσουν μονοι τουσ!!!!!!!

ουφ τα ειπα και ξεθυμανα αλλα τα πηρα ασχημα με τουσ συγκεκριμενουσ!!:confused::tongue::tongue::tongue::tongue:

Το μωρο της Λιζας νοσηλευεται με ουρολοιμωξη. Το πηγαν τα χαραματα στο Ιατρικο κεντρο, μετα απο 5 μερες υψηλου πυρετου.

αμαν περαστικουλια του λιζακι!!!!!!!μαριαννα οταν μιλησεισ μαζι τησ πεσ τησ απο εμασ τισ ευχεσ μασ για καλη κ γρηγορη αναρρωση του μπεμπη!!!!!!

σοφακι να ζησετε να τη θυμαστε!!!κουραγιο κ υπομονη!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπερα!

Εμεις χθες βγηκαμε απο το νοσοκομειο παιδων ο μπεμπης επαθε βρογχιολιτιδα μειναμε σχεδον 5 μερες μεσα. Ειχε αυτον τον ιο rsv που προκαλει βρογχιολιτιδα στα μωρα, ξεκινησε πρωτα απο την μεγαλη μου κορη μετα κολλησε η μικρη μετα ο μπεμπης και κολλησα και εγω πολυ ασχημη ιωση. Η δευτερη μου κορη χτυπαγε 39,5 και δεν της επεφτε ο πυρετος οποτε ηρθε και αυτη στο νοσοκομειο, της καναμε εξετασεις αλλα ευτυχως δεν την κρατησαν.!

φωφακι περαστικα σε ολα τα παιδακαι σου κ σε σενα1!!!!ειδικα στον μικρουλη σου που νοσηλευτηκε κιολασ!!!!φανταζομαι τι θα περασεσ με τρια παιδια και το ενα να ειναι στο νοσοκομειο!!!!!καλη αναρρωση!!!!!!!

Αντε να πεταχτώ κι' εγώ...:tongue::tongue:

Λοιπόν, αύριο το απόγευμα θα πάμε να βγάλουμε φωτογραφίες διαβατηρίου για το Καρολίνι, γιατί δεν μας βλέπω να προλαβαίνουμε για το πασαπόρτι!!:tongue::tongue::tongue:

/QUOTE]

τωρα που σε διαβαζα σκευτηκα κριμα τα 100ευροπουλα που δωσαμε για τησ δικιασ μασ!!!!!!αφου το ταξιδακι μασ μετα τισ αναβολεσ ,ακυρωθηκε εντελωσ!!!!!!!ηταν για τισ 17-22 του φλεβαρη αλλα ο ντοκτορ ειπε καλυτερα να μην παμε ,μην τυχον και δω καθολου αιμα κ τι θα κανω στουσ ιταλιανουσ,ειναι λεει και το ιστορικο μου βεβαρημενο ,ασ προσεξουμε λιγο παραπανω...!!!!

δεν μασ πηγε απο την αρχη αυτο το ταξιδι!!!!οταν τα ειχα γυρω στισ 20 γεναρη ετοιμα να τα κλεισω ,παμε στο πρακτορειο να τα κοψουμε κι εκει συνειδητοποιησαμε οτι η μικρη δεν ειχε διαβατηριο!!!!:confused::confused:υποψιν δουλευα για χρονια σε ταξιδιωτικο !!χε χε:tongue:!!αλλα δεν μου ειχε τυχει ποτε να ταξιδεψει μωρο σε ευρωπαικη πολη παρα μονο για αμερικη που εκει ηταν σιγουρο το διαβατηριο..!!!ε βγαλαμε το διαβατηριο ,παμε να ξαναετοιμαστουμε μπενει ο πεθεροσ νοσοκομειο (τοτε που ακυρωθηκε κ το τραπεζι αν θυμαστε:rolleyes:)2η ακυρωση!!!!!ε τωρα που θα πηγεναμε 17-22 μου το ακυρωσε το ντοκτορι!!!!!3 η ακυρωση και οριστικη!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

εν τω μεταξυ ο ντοκτορ ειπε να μην την σηκωνω...:confused::( και τι θα κανω????θα τησ λεω<αγγελικη σηκω απο την κουνια σου και πηγαινε να ξεσκατιστεισ???:confused:><α και οπωσ πασ κανε και το μπανιο σου ,ετοιμασε και το γαλα σου και καθησε να το πιεισ!!!!!:(>

"Και όπως θα έρχεσαι, φέρε κι ένα κομμάτι παστίτσιο που μου μύρισε..."

Όλα καλά θα σου πάνε Ειρήνη μου, μην ανησυχείς ;)

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

"Και όπως θα έρχεσαι, φέρε κι ένα κομμάτι παστίτσιο που μου μύρισε..."

Όλα καλά θα σου πάνε Ειρήνη μου, μην ανησυχείς ;)

καλα σοφακι ακομα γελαω με αυτο που ειπεσ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

οπωσ ακομα γελαω και με το σοου που διαδραματηστηκε στο γραφειο τησ κασ!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ναι... ειλικρινά όταν ο άνθρωπος φτάνει σε τέτοια κατάσταση είναι ειλικρινά για γέλια!!!! :tongue:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Με το καλημέρα διάβασα κ τα δυσάρεστα :-(

Σοφάκι να ζήσετε να τη θυμάστε τη γιαγιά κ κουράγιο!:-(

Τώρα με τον μπέμπη της Λίζας περαστικά εύχομαι κ γρήγορα γιατί θα περνάνε μεγάλη πίκρα...αλλά με 5 μέρες τόσο υψηλό πυρετό δεν έπρεπε η παιδίατρος να το ψάξει νωρίτερα τι είναι???Γιατι φαντάζομαι ότι αφού είναι ουρολοίμωξη δεν είχε συμπτώματα κρυολογήματος.....:-(

Ρανια μια χαρά τα λες ;)

Καλή τσικνοπέμπτη κορίτσια....θα κάνετε τίποτα??? Εμείς ακόμα δεν έχουμε κανονίσει κάτι καθώς πρώτα πρέπει να δει ο άντρας μου τι δουλειά θα έχει για να υπολογίσει τι ώρα θα σχολάσει:rolleyes: Χθες του έφτιαξα κ τούρτα κ σήμερα έχω να τη στολίσω καθώς αύριο κλείνει τα 33 :tongue: Κ τον κοροιδεύω ότι εγώ είμαι ακόμα 20κάτι κ αυτός 30κάτι κ μου λέει όχι δεν κατάλαβες είσαι 30παρα κάτι! :P:p:p

καλέ κι εγώ έτσι λέω...ακόμη έχω το 2 μπροστά...πολύ ξενύχτι κορίτσια...κάθε 20 λεπτά κούνα...κούνα ήμουν,ξαγρύπνησε και ο άντρας μου και σήμερα πήγε Αθήνα θα γυρίσει απόγευμα..η μικρή έχει πολλές μυξούλες διαυγές..ήθελα να την βγάλω αλλά φοβάμαι..δεν έχει και κέφια!!!η μάνα μου λέει από τα δόντια..ήπιαμε επιτέλους και ξένο..πείνασε η κοκόνα αλλά ήπιε 110ml..κάτι είναι κι αυτό

σήμερα δεν θα κάνουμε τπτ γιατί την μικρή ποιος να την κοιτάξει,ο άντρας μου επιτέλους πήρε χαμπάρι ότι δεν γίνεται με την μάνα του..του είπα την βλέπει σαν παιχνίδι...δεν την φρόντισε ποτέ και δεν θα κάτσει μαζί της..το καταευχαριστήθηκα..

Ειρηνάκι μην ανησυχείς για το ταξίδι..εμείς πήγαμε διακοπές πρόπερσι πρώτη φορά...πάντα μα πάντα κάτι πάθαινε ο μπαμπάς του..όλο πεσίματα και σπασίματα!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημερα κοριτσακια

Σοφακι συλληπητηρια κοριτσι μου και ζωη σε εσας

Ειρηνουλα πολυ χαρηκα με τα νεα σου , με το καλο λοιπον και προσοχη αστους να κουρευονται

Συμπεθερα βλεπω η νυφη προετοιμαστηκε για σημερα σου λεει δοντακια εχω ασε μανα τις κρεμες και φερε το παϊδακι να το γυαλισω

και εμενα αρρωστα ειναι και τα δυο , πολυ μπουκωμα και βηχα αλλα ευτυχως χωρις πυρετο...

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Kαλησπέρα!!

Ξυπνήσαμε κι' εμείς!!!

Μαριάννα πες σε παρακαλώ πολλά περαστικά στη Λίζα για το μωράκι της και να βγουν γρήγορα από το νοσοκομείο....

Βγήκε επιτέλους και το δικό μας πρώτο δόντι!!!!Πάω να φτιάξω καφέ και επανέρχομαι...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλημερα!

σοφακι συλλυπητηρια!

περαστικα στο μωρακι της λιζας!αντε να γινει γρηγορα καλα!

ειρηνακι να προσεχεις και του χρονου θα πατε ταξιδακι 4!!!!!:P

εμεις σημερα δεν θα κανουμε τιποτα...αυταααααααααα

Διαφημίσεις

πολα σιδερενιο το δοντακι σας!εμεις τιποτα ακομα!

κοριτσια την φρουτοκρεμα την τρωνε τα μπεμπακια σας?η δικια μου πολυ λιγο.την κρεμα ομως ολη!

Kαλημέρα κοριτσια!

Σοφία συλληπητήρια για τη γιαγια σου..

Λιζα περαστικα στον μικρουλη..κριμα να ταλαιπωρειται ετσι..και εμενα μου κανει εντυπωση τοσες μερες πυρετο και να μην το ψαξει ο παιδιατρος..ευχομαι συντομα στο σπιτακι σας...

Εμεις σημερα δεν θα κανουμε τιποτα στο σπιτι θα τσικνισουμε...τον μπεμπη θα τον ντυσω ποντικακι...μας εφερε η θεια μας τη στολη..γλυκας ειναι!

Καλη τσικνοπεμπτη!!

29znp3.png

ybBxp3.png

πολα σιδερενιο το δοντακι σας!εμεις τιποτα ακομα!

κοριτσια την φρουτοκρεμα την τρωνε τα μπεμπακια σας?η δικια μου πολυ λιγο.την κρεμα ομως ολη!

Την τσακιζουμε την φρουτοκρεμα εμεις...στα λαχανικα τα χαλαμε λιγο!

29znp3.png

ybBxp3.png

Και εμείς σπίτι μάλλον. εκτός εάν πάμε σε άσχετο με την ημέρα μέρος (πχ Ιταλικό) :tongue::tongue::tongue: Δεν μπορώ τον χαμό που γίνεται σήμερα!!!

Credo σ' ευχαριστώ πολύ για τις δοντοευχές :):):):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Σιδερένια τα δοντάκια των ζουζουνιών...!!

Εμείς αργούμε ακόμη..!

Σήμερα είμαι χάλι μαύρο, εκεί που άρχισα ν΄αναρρώνω, ξανακύλησα.. Πιο πολύ για το μικρό σκάω, μην το ξανακολλήσω, ήδη έχει μπούκωμα και βήχα, αλλά έδειχνε να περνάει. Δεν τον φιλάω, αλλά δε γίνεται να είμαι και μακρυά του, πώς θα τον αλλαξοταϊζω....???

Κανένα νέο από τη Λίζα έχουμε;

Εμείς εντελώς οικογενειακά σήμερα, μάλλον θα παραγγείλουμε να φέρουν στο σπίτι κανένα κοψίδι γιατί δεν είμαστε για έξω με τις ιώσεις.....!! Μιαμ, λιμπίστηκα κοκορετσάκι....!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...