Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, βρε Λιζάκι, αυτό σου έλειπε τώρα...

Περαστικά στο μπεμπούλη να της πεις, TARA.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!! Τι κάνετε?

Εμείς όχι και τόσο καλά... Πέθανε χτες η γιαγιά μου και σήμερα είχαμε την κηδεία... Δεν μπορώ να καταλάβω τι θανατικό είναι αυτό που έχει πέσει πάνω μας... Μέσα σε 3 χρόνια πέθαναν 3 άνθρωποι... Κάθε χρόνο κι από ένας... Έλεος....

Σοφακι συλληπητηρια να ζησετε να τη θυμοσαστε κοριτσακι μου

αντε να τριτωσει το κακο...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Λιζάκι περαστικά πουλάκι μου...

Βατραχάκι εσείς που δεν πίνατε το νέο γάλα τι έκανες;;με τι συμπλήρωνες το γεύμα;ή το άφησες νηστικό και το ήπιε;;πριν καμμιά ωρίτσα γύρισα από την πίτα..ωραία ήταν ανανεώθηκα λίγο και ηρέμησα αλλά η μικρή δεν ήπιε σταγόνα γάλα λέει ο άντρσς μου,του το έφτυσε..πολύ αγχώνομαι,λέει ότι με έψαχνε το μικρό κι αυτός ζορίστηκε!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Λιζάκι περαστικά πουλάκι μου...

Βατραχάκι εσείς που δεν πίνατε το νέο γάλα τι έκανες;;με τι συμπλήρωνες το γεύμα;ή το άφησες νηστικό και το ήπιε;;πριν καμμιά ωρίτσα γύρισα από την πίτα..ωραία ήταν ανανεώθηκα λίγο και ηρέμησα αλλά η μικρή δεν ήπιε σταγόνα γάλα λέει ο άντρσς μου,του το έφτυσε..πολύ αγχώνομαι,λέει ότι με έψαχνε το μικρό κι αυτός ζορίστηκε!!!!

τον αφηνα νηστικο γιατι δεν μπορουσα να του δωσω και τιποτε αλλο λογο αλλεργιας

φυσικα ειχα ζαλισει την παιδιατρο στα τηλεφωνα γιατι στεναχωριομουν που τον αφηνα νηστικο και μου λεγε υπομονη και σε 5 μερες το επινε κανονικα

και τωρα δεν τον προλαβαινω 210ml και οταν τελειωνει το μπουκαλι κλαιει θελει κι αλλοοοο

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια.

Σοφία συλληπητήρια για την γιαγιά σου και Λιζάκι περαστικά στο μωράκι, εύχομαι γρήγορα σπίτι σας.

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά και χτες έφαγε για πρώτη φορά μοσχάρι...έπαθε πλάκα...έτρωγε σαν τρελός και γέλαγε από τον ενθουσιασμό του. Τελικά είναι μεγάλος κρεατοφάγος....μου έμοιασε:D

Διαφημίσεις

Ο μπεμπης της Λιζας ειναι με ενδοφλεβια αντιβιωση και περιμενουν τα αποτελεσματα των εξετασεων. Ευχαριστει πολυ για τις ευχες σας.

Σοφια, τα συλλυπητηρια μου.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Με το καλημέρα διάβασα κ τα δυσάρεστα :-(

Σοφάκι να ζήσετε να τη θυμάστε τη γιαγιά κ κουράγιο!:-(

Τώρα με τον μπέμπη της Λίζας περαστικά εύχομαι κ γρήγορα γιατί θα περνάνε μεγάλη πίκρα...αλλά με 5 μέρες τόσο υψηλό πυρετό δεν έπρεπε η παιδίατρος να το ψάξει νωρίτερα τι είναι???Γιατι φαντάζομαι ότι αφού είναι ουρολοίμωξη δεν είχε συμπτώματα κρυολογήματος.....:-(

Ρανια μια χαρά τα λες ;)

Καλή τσικνοπέμπτη κορίτσια....θα κάνετε τίποτα??? Εμείς ακόμα δεν έχουμε κανονίσει κάτι καθώς πρώτα πρέπει να δει ο άντρας μου τι δουλειά θα έχει για να υπολογίσει τι ώρα θα σχολάσει:rolleyes: Χθες του έφτιαξα κ τούρτα κ σήμερα έχω να τη στολίσω καθώς αύριο κλείνει τα 33 :tongue: Κ τον κοροιδεύω ότι εγώ είμαι ακόμα 20κάτι κ αυτός 30κάτι κ μου λέει όχι δεν κατάλαβες είσαι 30παρα κάτι! :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλή τσικνοπέμπτη κορίτσια....θα κάνετε τίποτα??? Εμείς ακόμα δεν έχουμε κανονίσει κάτι καθώς πρώτα πρέπει να δει ο άντρας μου τι δουλειά θα έχει για να υπολογίσει τι ώρα θα σχολάσει:rolleyes: Χθες του έφτιαξα κ τούρτα κ σήμερα έχω να τη στολίσω καθώς αύριο κλείνει τα 33 :tongue: Κ τον κοροιδεύω ότι εγώ είμαι ακόμα 20κάτι κ αυτός 30κάτι κ μου λέει όχι δεν κατάλαβες είσαι 30παρα κάτι! :P:p:p

Εμείς θα τσικνίσουμε με φίλους τίποτα φοβερό αλλά θα είμαστε όλοι ντυμένοι (έτσι κάνουμε κάθε χρόνο) οπότε θα έχει χαβαλέ!!! Καλέ Αννούλα λες κι ακούω το Βασίλη, ο οποίος επίσης έκλεισε τα 33 φέτος. "Ναι σιγά που είσαι 20 και κάτι, 30 παρά κάτι είσαι μη γελιέσαι:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Αχ, σήμερα η γοργονίτσα 3-5 είχε όρεξη για κουβεντολόι και παιχνίδι στην κούνια της (ευτυχώς χωρίς γκρίνια) αλλά η αυπνία αυπνία (Χριστίνα μη βαράς, ξαγρύπνησα κι εγώ μια μέρα και το κάνω θέμα:P:p:p:p:p:p:p) και σήμερα στο γραφείο σέρνομαι.

Α, δε σας είπα τελικά το εταιρικό μας θα το κάνουμε this week αλλά επειδή οι δρόμοι δε λένε ν' ανοίξουν, πάει η Πορταριά, μέχρι Ναύπλιο θα φτάσει η χάρη μας. Φεύγουμε Σάββατο πρωί και θα γυρίσουμε Κυριακή απόγευμα. Οπότε και η μικρή θα χάσει μόνο 2 γεύματα θηλασμού (Σάββατο βράδυ και Κυριακή πρωί) και εγώ θα ξεσκάσω λίγο;);););) Όλα μια χαρά!!!!

Πωλινάκι, μην το καθυστερήσεις άλλο το πασαπόρτι γιατί βλέπω να στο κρατάνε στο αεροδρόμιο το Καρολινάκι:P:p:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...