Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και από δω πολύ δουλεία σας διαβάζω στο διάλλειμα για το μεσημεριανό.

Κας όσο αφορά το παιδί που δεν του λείπω καθόλου το καταλαβαίνω γιατί απλά δεν αλλάζει καθόλου είτε είμαι είτε δεν είμαι στο σπίτι. Έτσι μου λένε και εγώ όμως το διαπιστώνω γιατί όταν πάω στο σπίτι ούτε χαρές κάνει ούτε τίποτα λες και δεν έλειπα 10 ώρες (ούτε μια ούτε δυο). Αυτό βέβαια είναι καλό γιατί έτσι το παιδί μου νιώθει και είναι χαρούμενο άλλα ένα ψήγμα ζήλιας να το πω το νιώθω που δεν του λείπω καθόλου, δεν πειράζει θα το ξεπεράσω.

Marilou να βγάλεις φώτο για να σας δούμε και εμείς.

Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι στις 15 του μήνα έχουμε καθαρή Δεύτερα και ακόμα στολή του μεζεδακίου μου δεν έχω πάρει καιρού, θέλοντος θα πάμε αυτό το Σάββατο. Θέλω να τον ντύσω παπάκι (αν βρω Ντόναλτ θα ήταν ιδανικό).

Βρε κορίτσια τι γίνεται με αυτά τα διαζύγια τις τελευταίες μέρες όλα για χωρισμούς ακούω, στην δουλεία μου στον περίγυρο μου παντού.

Mantipop συγνώμη αλλά εγώ όλα αυτά που μας λες θα τους τα έλεγα στα μούτρα αντί να ντρέπονται αυτοί…..γαϊδούρια ξεσαμάρωτα, έχω και εγώ κάτι τέτοιους συγγενείς που ούτε ένα τηλέφωνο δεν πήρανε όταν γεννήθηκε το μωρό και τώρα ο πατέρας μου θέλει να τους καλέσω και στην βάπτιση αλλά απλά δεν σφάξανε και αν παρεξηγηθούν να με πάρουν τηλέφωνο και θα τους εξηγήσω!!!

ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΕΧΩ Ε????

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mantipop συγνώμη αλλά εγώ όλα αυτά που μας λες θα τους τα έλεγα στα μούτρα αντί να ντρέπονται αυτοί…..γαϊδούρια ξεσαμάρωτα, έχω και εγώ κάτι τέτοιους συγγενείς που ούτε ένα τηλέφωνο δεν πήρανε όταν γεννήθηκε το μωρό και τώρα ο πατέρας μου θέλει να τους καλέσω και στην βάπτιση αλλά απλά δεν σφάξανε και αν παρεξηγηθούν να με πάρουν τηλέφωνο και θα τους εξηγήσω!!!

ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΕΧΩ Ε????

Xαχαχαχαχα!!! Δεν ξέρω εάν έχεις πολλά νεύρα, πάντως πολύ καλά τα λες!!! Συμφωνώ 1000%:tongue::tongue::tongue:

Εσύ η από πάνω, αμέσως "ΝΑΙ"...Άσε την κοπέλα να εκφραστεί!!!

Επεξεργάστηκαν by Pola

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!! Τι κάνετε?

Εμείς όχι και τόσο καλά... Πέθανε χτες η γιαγιά μου και σήμερα είχαμε την κηδεία... Δεν μπορώ να καταλάβω τι θανατικό είναι αυτό που έχει πέσει πάνω μας... Μέσα σε 3 χρόνια πέθαναν 3 άνθρωποι... Κάθε χρόνο κι από ένας... Έλεος....

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Εμείς όχι και τόσο καλά... Πέθανε χτες η γιαγιά μου και σήμερα είχαμε την κηδεία... Δεν μπορώ να καταλάβω τι θανατικό είναι αυτό που έχει πέσει πάνω μας... Μέσα σε 3 χρόνια πέθαναν 3 άνθρωποι... Κάθε χρόνο κι από ένας... Έλεος....

Ωχ Σοφάκι μου τα συλλυπητήρια μου.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Να 'σαι καλά Ράνια μου!!! Τουλάχιστον είχε τον καλύτερο θάνατο... Στον ύπνο της, ούτε που κατάλαβε τίποτα...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Σοφάκι θερμά συλλυπητήρια. Τα έχω περάσει και εγώ, και σε καταλαβαίνω απόλυτα! :-(:sad::-(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

TARA ΚΑΙ DEMYKOU καλορίζικα τα δοντάκια..

Σοφάκι συλληπήτηρια κορίτσι μου

σιγά σιγά ετοιμάζομαι για την πίτα που θα κόψουμε με τα παιδιά στην δουλειά..η μικρή θαμείνει με τον μπαμπά της,έχω ένα θέμα με το αν θα πιει το γάλα αλλά τι να κάνω;το δικό μου μειώθηκε πολύ δεν της δίνω στήθος,είμαι πολύ αρνητική,το πρωί της έκανα δεν ήπιε καθόλου και μετά το έκανα κρέμα με φαρίν λακτέ δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά με κάποιο τρόπο έπρεπε να της το δώσω..μια γνωστή ήταν μετραχανάδες 1 μήνα μέχρι να πιει ξένο γάλα,φοβάμαι κιόλλας που δεν πίνει γαλατάκι,η μάνα μου λέει άστην θα πεινάσει και θα το πιει,ισχύει άραγε και γιατί να το ταλαιπωρώ;ο άντρας μου πήρε διάφορα γαλατάκια..γεμίσαμε κουτιά!!!!αυτά..πολλά είπα,ε;;

nAcmp3.png

uZRep2.png

Xαχαχαχαχα!!! Δεν ξέρω εάν έχεις πολλά νεύρα, πάντως πολύ καλά τα λες!!! Συμφωνώ 1000%:tongue::tongue::tongue:

Εσύ η από πάνω, αμέσως "ΝΑΙ"...Άσε την κοπέλα να εκφραστεί!!!

Την άφησα ντε! Απλά της πρόσφερα και κάτι να πιει να δροσιστεί :cool:

Σοφία τα συλλυπητήριά μου. Έφυγε "όμορφα" πάντως όπως είπες, χωρίς ταλαιπωρία και πόνο. Να είστε καλά να την θυμάστε κορίτσι μου.

Σταχιοφορίνα σιγά τα πολλά που είπες, εγώ πετάγομαι μέσα στη μέρα τόσες φορές :lol:

Α δεν σου έχω πει... Όταν πρωτομπήκα στο παρεντς και στο καφέ μας εδώ έβλεπα το όνομά σου και προσπαθούσα να καταλάβω τι σήμαινε (κάπου διάβασα μετά να το εξηγείς) και με την κοιλιά τούρλα όπως θυμάσαι βλέπουμε διάφορα όνειρα, εγώ για ένα διάστημα την ώρα που πήγαινε να με πάρει ο ύπνος έτρωγα φλασιά με το όνομά σου, όπως όταν σου κολλάει ένα τραγούδι :confused:

Ευτυχώς τα ηνία ανέλαβε η αδερφή μου τώρα κι ήρθα μετά τη δουλειά να μας ξεβρωμίσω κάπως γιατί το σπίτι ήταν... ας μην πω. Συνεχίζει μεν, αλλά λίγο πιο καθαρά και με φαί στο τσουκάλι. Πάντως από τώρα εγώ νυστάζω, με κόβω κατά τις 10 να πέφτω ξερή αν όλα πάνε καλά απόψε (ανάβω τρεις λαμπάδες). Nadine, σου εύχομαι ένα 6ωρο γεμάτο ήρεμο ύπνο!

WN6Op3.png

Αντε να πεταχτώ κι' εγώ...:tongue::tongue:

Λοιπόν, αύριο το απόγευμα θα πάμε να βγάλουμε φωτογραφίες διαβατηρίου για το Καρολίνι, γιατί δεν μας βλέπω να προλαβαίνουμε για το πασαπόρτι!!:tongue::tongue::tongue:

Και μετά θα πάμε avenue, να πάρω καμμιά δυο φορμίτσες ωραίες...μου είπε η αδερφή μου για τις sugarfree, τις ξέρετε???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Tara k Demykou καλορίζικα τα δοντάκια..

Sofia ζωη σε σας....

καλησπερα, κοριτσακια!!! εμεις εχτες ειχαμε παιδιατρο, ειμαστε 9100 και 69 εκ.!!!! μια χαρα μας βρηκε... ξεκιναμε απο σημερα μοσχαροσουπα ( δεν φαγαμε χορτοσουπα, αμεσως ειπε μοσχαροσουπα κ μια φορα σε 15 μερες για 3 μερες κοτοσουπα)... λεει μπορω να βαζω μεσα οτι θελω, αλλα καλου κακου ξεκινησα με πατατα-καροτο-κολοκυθακι... αποτυχαμε εντελως... δεν εχω ξαναδει ετσι το παιδι μου!!! μιλαμε αναγουλιασε το μικρουλακι μου.... τι να κανω, θα δοκιμαζω διαφορα κ βλεπουμε...

με μαλωσε κ η παιδιατρος που της ειπα οτι κοιμομαστε μαζι με το μικρο... να τον αφηνω να κλαιει λεει.. καλα, χ##στικα γι'αυτα που λενε οι αλλοι θα κανω αυτο που μου λεει η καρδια μου...

Also, ηθελα να πω στη Χριστινα και στην Nadine, κοριτσια, ΣΑΣ ΝΙΩΘΩ... τα ιδια χαλια περναω κ εγω με τον υπνο του μικρου... βαραω ενεσεις...εσεις εχετε τουλαχιστον τουσ αντρες στο πλευρο σας, εγω... τι ντεπονιασματα τι κρεμες, τζιφος... γκρινιαζει πολυυυυυυυ... κ μας ειπε κ η ντοκτορ οτι αργουν τα δοντακια....

ενω ηθελα παντα 2 παιδακια, δεν με βλεπω τωρα.................... οχι τωρα, ποτε μαλλον.... δεν θα το αντεξω αλλο αυτο ....

Λιζάκι, πως ειναι ο μικρος?????????

κοριτσια, εχετε δει πουθενα στην Αθήνα αυτο http://www.ebaby.gr/tiny-love-1/tiny-love-wonder-wheel-carnival.html , το θελω πολυ, αλλα μου βγαινει πολυ ακριβο αν το παρω απο το ιντερνετ....

Επεξεργάστηκαν by tatianaki

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...