Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αννούλα, της μικρής τη γοργονοστολή την έπλεξε η μαμά μου και τα λέπια (πούλιες) τα κέντησε η κοπέλα που την προσέχει. Ομοίως και τη δικιά μου και του Βασίλη τις φτιάξαμε με τη μαμά μου οπότε δε μπορώ να σου πω από που να πάρεις :) Θα σας βάλω αύριο φωτό στο φατσοβιβλίο να μας καμαρώσετε, θα είμαστε χάρμα είμαι σίγουρη!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα και πολύ ήσυχος δεν γκρινιάζει καθόλου...ελπίζω να συνεχίσει έτσι...

Σήμερα τελείωσα την εργασία και την έστειλα, επιτέλους.

Είμαι μεσ' τα νεύρα, έχω του κόσμου τις δουλειές να κάνω στο σπίτι και πολλά μαγειρέματα και θέλουν 5, ναι 5 ξαδέλφια μου να έρθουν για να τους φτιάξω αιτήσεις για τον ΑΣΕΠ. Είναι συστηματικοί "πελάτες" μου, κάθε φορά που έχει διαγωνισμό εγώ έχω δουλειές με φούντες...αν είναι δυνατόν...και μάλιστα δεν έχουν καμμία ελπίδα...απλά σπαταλάνε τον χρόνο μου λες και δεν έχω κάτι άλλο να κάνω...για να συμπληρώσω μια αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά χρειάζομαι ένα απόγευμα για τον καθένα...:confused:...δεν ξέρω πως να τους αποφύγω... όταν γέννησα οι συγκεκριμένοι "πελάτες" με ξεχάσανε ούτε ένα τηλέφωνο, όταν όμως αρχίσανε ξανά οι διαγωνισμοί όλοι με θυμηθήκανε...:confused::confused::confused:..βαριέμαι τα γαϊδούρια και τους παρτάκηδες. Μιά ξαδέλφη μάλιστα όταν ήμουν έγκυος μου κουβαλήθηκε με ίωση για να κάνω την χαρτούρα...δεν σκεύτηκε ότι μπορεί να με κολλήσει...την δουλειά της να κάνει, σήμερα θα έρθει και με τα δύο άρρωστα παιδιά της...άντε να προφυλάξεις τον πιτσιποπάκο με 2 άρρωστα πιτσιρίκια πάνω από την κούνια....:confused::confused::confused: τι να τους πω?

Καλημέρα κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα και πολύ ήσυχος δεν γκρινιάζει καθόλου...ελπίζω να συνεχίσει έτσι...

Σήμερα τελείωσα την εργασία και την έστειλα, επιτέλους.

Είμαι μεσ' τα νεύρα, έχω του κόσμου τις δουλειές να κάνω στο σπίτι και πολλά μαγειρέματα και θέλουν 5, ναι 5 ξαδέλφια μου να έρθουν για να τους φτιάξω αιτήσεις για τον ΑΣΕΠ. Είναι συστηματικοί "πελάτες" μου, κάθε φορά που έχει διαγωνισμό εγώ έχω δουλειές με φούντες...αν είναι δυνατόν...και μάλιστα δεν έχουν καμμία ελπίδα...απλά σπαταλάνε τον χρόνο μου λες και δεν έχω κάτι άλλο να κάνω...για να συμπληρώσω μια αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά χρειάζομαι ένα απόγευμα για τον καθένα...:confused:...δεν ξέρω πως να τους αποφύγω... όταν γέννησα οι συγκεκριμένοι "πελάτες" με ξεχάσανε ούτε ένα τηλέφωνο, όταν όμως αρχίσανε ξανά οι διαγωνισμοί όλοι με θυμηθήκανε...:confused::confused::confused:..βαριέμαι τα γαϊδούρια και τους παρτάκηδες. Μιά ξαδέλφη μάλιστα όταν ήμουν έγκυος μου κουβαλήθηκε με ίωση για να κάνω την χαρτούρα...δεν σκεύτηκε ότι μπορεί να με κολλήσει...την δουλειά της να κάνει, σήμερα θα έρθει και με τα δύο άρρωστα παιδιά της...άντε να προφυλάξεις τον πιτσιποπάκο με 2 άρρωστα πιτσιρίκια πάνω από την κούνια....:confused::confused::confused: τι να τους πω?

Δεν καταλαβαίνω το κολημά σου....να μην ερθουν γιατί έχεις μωρό παιδί κ δεν θες να κολήσει....άμα θέλει ας στείλει κάποιον άλλο!!!!:mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλέ είναι δυνατόν αν έρθει με 2 άρρωστα παιδιά, είναι απλό λες ΟΧΙ γιατί θα κολλήσει ο μικρός!!!!! Αν δεν καταλαβαίνουν εκείνοι γιατί εσύ να είσαι καλή!?!?!!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Σιγά μην ντραπούνε... Τη δουλειά του να κάνουνε και δεν τους νοιάζουν οι άλλοι... Σε καταλαβαίνω, κι εγώ πολλές φορές ντρέπομαι δυστυχώς...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Κασσιανή την πρώτη κ την τελευταία πρόταση του ποστ σου πως τις συνδυάζεις??? :P:p:p

Οσο για τους άντρες πως αντιδρούν στο διαζύγιο....είδα έναν εχθές στην Τατιάνα που ήταν τραγικός κ έλεγε αρλούμπες οπότε απορώ πως δεν έβαλες τα γέλια με το όλο σκηνικό! :wink:

Ειμαι πολυ γρηγορη στη δουλεια, τελειωνω γρηγορα ο,τι εχω και βαριεμαι:rolleyes:

Φυσικα και εβαλα τα γελια γιατι επρεπε να αποφορτισω και την κατασταση και να παρω και λιγο με το καλο το συναδελφο μην εκανε καμια μηνυση στο δικο μου και αναφορα σ' εμενα οτι δεν τον προστατευσα.

Εσκασα στα γελια.

Καλέ είναι δυνατόν αν έρθει με 2 άρρωστα παιδιά, είναι απλό λες ΟΧΙ γιατί θα κολλήσει ο μικρός!!!!! Αν δεν καταλαβαίνουν εκείνοι γιατί εσύ να είσαι καλή!?!?!!?

Ηρθαν εμενα την κυριακη.

Ηρθε η θεια μου με τα παιδια της και εναν συναδελφο, αρα εγω με 2 μωρα επρεπε να μαγειρεψω για 7 ατομα ξαφνικα.

Το αποκορυφωμα ειναι οτι η μεγαλη κορη της εβηχε συνεχεια και ειχε καταρροη και οταν ρωτησα αν ειναι αρρωστη, μου λεει, οχι δεν ειμαι αρρωστη, ειναι απο την αντιβιωση που παιρνω:confused:

Καλα λεω, τι αντιβιωση? αρα εισαι αρρωστη.

Οχι μου λεει, απλα (?) επαθα ερπη ζωστηρα πριν 2 εβδομαδες και παιρνω πολυ βαρια αντιβιωση.

Ολα αυτα ενω ειχε το μωρο αγκαλια και το φιλουσε κιολας.

Αφου δε με βρηκε εγκεφαλικο, ειμαι καλα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Kαλημερα κοριτσια!!

Ο μικρος ριχνει εναν υπνακο και βρηκα ευκαιρια να μπω..

Εγω λεω σε οποιον θελει να ερθει (γιατι φοβαμαι και τη νεα γριπη) οτι μας απαγορευσε ο παιδιατρος τις επισκεψεις και ξεμπερδευω...

29znp3.png

ybBxp3.png

Γεια σας κορίτσια.Μόλις μπήκα και είδα οτι έχασα επεισόδια.Είναι έγκυος η Ειρήνη?Με το καλό Ειρήνη μου σου εύχομαι.Να πάνε όλα καλά.Θα αποκτήσει αδερφάκι η Αγγελικούλα σου.Τι ωραία που είναι να αυξάνεται η οικογένεια.Και πρέπει να είναι η πρώτη κοπέλα της παρέας μας που είναι έγκυος απο τις μανούλες Ιουνίου -Ιουλίου έτσι δεν είναι?Κι'εγώ θα ήθελα πολύ ένα 2ο παιδάκι γιατί δεν θέλω να μείνει μόνη της η μπουμπού μας αλλά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για μας απο οικονομικής άποψης και πρέπει πρώτα να τακτοποιήθώ κι'εγώ απο τον Σεπτέμβρη να βρω καμιά δουλίτσα και μετά βλέπουμε.Ευτυχώς η μικρή θα πάει στον παιδικό απο τη δουλειά του άντρα μου και δεν θα πληρώνουμε,κι'εχω α΄κούσει οτι είναι και πολύ καλός σταθμός.Μακάρι να πάρουν όλα μια σειρά.Πάντως εύχομαι σε όλες τις κοπέλες να αποκτήσουν σύντομα ενα αδερφάκι για τα ήδη υπάρχοντα ζουζούνια.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες!!! Πώς τσούλησε το βράδυ Χριστινάκι?!?!?!
Απίστευτη γκρίνια μέχρι να κοιμηθεί, ξύπνησε 4μιση, τον πάσαρα στον σύζυγο για γάλα, ξανά στις 8μιση και μετά τον έστειλα πακέτο στη μάνα μου. Μήπως κάνω λάθος κάτι ρε γμτ;
Καλημερα κοριτσια!

Εσκασε μυτη και το 4ο δοντακι μας! Οπως ακριβως και τα κατω, ετσι βγηκαν κι αυτα μεσα σε 2-3 μερες και τα δυο!

Χριστινα μεγαλο ζορι τραβας, αλλα δεν ξερω για το ντεπον που παιρνει τοσο συχνα.

Σάμπως εγώ θέλω ρε μαριμάρ να του δίνω; Αλλά τι να κάνω, αφού σκάει στο κλάμα, πρήζεται η μούρη του! Και μάλιστα πρώτα βάζω κρέμα και τον νταχταρίζω για ώρα, στην έσχατη περίπτωση το δίνω. Η δε μέση μου είναι ερείπιο :-(
άντε να προφυλάξεις τον πιτσιποπάκο με 2 άρρωστα πιτσιρίκια πάνω από την κούνια....:confused::confused::confused: τι να τους πω?
Ότι σου είπε η Γιώτα, ότι ο γιατρός είναι αυστηρός ως προς αυτό, δεν επιτρέπει επαφή με παιδάκια, πόσο μάλλον άρρωστα.

WN6Op3.png

Χριστινάκι, ακριβώς τα ίδια ζόρια τραβάω κι εγώ με το μικρό, η κατάσταση που περιγράφεις, είναι αυτή που ζω...!! Δε νομίζω ότι κάνουμε τίποτα στραβά, είναι τα παιδάκια έτσι, να δεις που μεγαλώνοντας θα είναι πολύ ήρεμα...!! Να φανταστείς, τον πήγα και σε άλλη παιδίατρο να τον κοιτάξει και, γενικά, να μιλήσουμε, για να έχω και 2η γνώμη-επιβεβαίωση ότι δεν φταίω εγώ που είναι έτσι ζόρικο το παιδί μου... :rolleyes:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Απλά το λέω ρε κορίτσια γιατί τουλάχιστον τα γεύματά του είχαν ρεγουλάρει, τώρα πίνει πολύ λίγο για βράδυ, ξυπνάει πάλι χαράματα πίνει 150, ξανά 8-9 πίνει άλλα 150.. μήπως φταίω που του δίνω τα χαράματα... Αλλά και τι να κάνω, ακούω και κοιλιά να γουργουρίζει, δεν αντέχω να τον αφήσω έτσι, άστε που δεν θα ηρεμήσει κι όλας να ξανακοιμηθεί...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...