Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Περαστικά στους αρρωστούληδες!!

Κορίτσια υπομονή,η πανσέληνος δεν κρατάει πολλές μέρες....αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι όλα τα κακά (φωτιά π.χ.) συμβαίνουν ΠΑΝΤΑ την νύχτα!!!Κι εμάς νύχτα,3,30 τα ξημερώματα,έγινε το καλοκαίρι...τί πράγμα κι αυτό!!

Σε περίπτωση πνιγμονής του μωρού πρέπει να κρατήσετε το μωρό μπρούμυτα με το κεφάλι χαμηλότερα από το σώμα και να το χτυπήσετε 5 φορές ανάμεσα στις ωμοπλάτες...ΠΟΤΕ δεν βάζουμε μέσα δάχτυλα ή άλλα αντικείμενα για να βγάλουμε το κομμάτι...εμένα ευτυχώς ακόμα δεν έτυχε να πνιγεί από κάτι αλλά κι εγώ δεν την αφήνω από τα μάτια μου ούτε κλάσμα δευτερολέπτου...είμαι υπερβολική,δεν ξέρω αλλά μόνο έτσι αισθάνομαι ασφάλεια...

Χτες ήρθαν τα πεθερικά μου επίσκεψη...μου έσπασαν τα νεύρα (η πεθερά μου φυσικά!)...είχα την μικρή να παίζει όρθια στο τραπέζι μας και την έπιανα από το χεράκι για να κρατάει καλύτερα ισορροπία..."μην την πιάνεις Μαρία","ασ'την Μαρία να σταθεί μόνη της","βάλ'την εκεί να παίξει","βάλ'την εδώ να καθίσει",κλπ κλπ....μου'ρθε να την πω "τί μου δίνεις οδηγίες για το παιδί μου??την βλέπεις μια φορά το μήνα και νομίζεις ότι ξέρεις καλύτερα από'μένα τί θέλει??"..τα πήρα πολύ άγρια,ήμασταν και τσακωμένοι με τον άντρα μου και φαινόταν....κάποια στιγμή λίγο της την είπα και σταμάτησε...αλλά τα νεύρα νεύρα!!

μπιζελάκι μου μην τρελαίνεσαι...άστην να λέει κι εσύ κάνε το δικό σου...εγώ που από κάτω έχω προγιαγιαγιά και γιαγιά;;;;το Σάββατο ήταν ο άντρας μου έξω από το σπίτι με υο καρότσι και με περίμενε,εγώ κατέβηκα και τσουπ ανοίγει η πόρτα αφού άκουσε τα τακούνια και λέει..που είναι το μωρό;με ξαφνιασμένο ύφος..λέω εδώ έξω..ε,βάλτε της ένα σκούφο..τον κρατούσα στο χέρι εν τω μεταξύ και της λέω πες και μια καλημέρα με την παρατήρηση στο στόμα είσαι...τον κρατάω δεν τον βλέπεις;;;τσιμουδιά η γριά μετά!!!!ακόμη και η μάναμου από το τηλ δίνει οδηγίες..άστην να κλάψει..1-2 βράδια;;μετά θα κοιμάται μόνη..καλά....χαιρετίσματα!!οπότεμην ακούς κανέναν,μέχρι και περαστικοί λένε την γνώμη τους!!

Άννα, είναι χειρότερα απ'ότι λες τα πράγματα.. Κρέμα βάζουμε (στο ψυγείο την έχω να είναι κι αυτή παγωμένη), ντεπόν παίρνει το βράδυ, παγωμένη πιπίλα και μασητικά έχει, αλλά δεν ηρεμεί. Είναι σα να έχουν εγκλωβιστεί σφήκες στα αυτιά μου και να μη βγαίνουν με τίποτα! Όσο για το βράδυ, δεν μας βλέπω πάλι να κοιμόμαστε... Ο άντρας μου έχει ήδη πέσει ξερός εδώ και ένα μισάωρο... Εγώ ξέμεινα πάλι.

Α, για πείτε καμιά ιδέα... τον έχω πχ καρότσι και είναι σχετικά ήρεμος και σε φάση να κοιμηθεί. Έρχεται ο πατέρας του και τον βλέπει; Μπήγει τα κλάμματα. Το ίδιο και με μένα. Μπορεί να έχει ηρεμήσει λίγο και μόλις μπω στο οπτικό του πεδίο ξεκινάμε πάλι...

Με το μόνο που λίγο τον ηρέμησα είναι με το λαπτοπ του! Πάτησε τα πλήκτρα και μετά το μάσαγε :rolleyes:

Τα είπα η δόλια μάνα, τα είπα. Ότι λέμε όλοι σε τέτοιες περιπτώσεις είπε, υπομονή και ντεπόν, μην τον αφήνω να υποφέρει

Ανταλλάσουμε παιδιά για κάνα δυο μέρες; :lol:

πολύ βοηθάει να πλύνεις τα χέρια σου και με παγωμένα δάχτυλα να του τρίψεις τα ούλα..η δικιά μου ηρεμεί πολύ

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!!!!ΔΟΚΙΜΆΣΑΜΕ ΤΟ ΝΈΟ ΓΑΛΑΤΆΚΙ..ΉΠΙΑΜΕ 40 MLδεν ξέρω αν είναι καλό σημάδι...με χαζά βέβαια και βόλτες..όπως με την φρουτόκρεμα στην αρχή

smouts κύκλο δεν έχω ακόμη αλλά ελπίζω η αταξία σου να σε κάνει 2η υποψήφια μανούλα!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ο κουνιάδος μου είναι με γαστρεντερίτιδα στο νοσοκομείο σχεδόν αφυδατωμένος αφού έκανε πάνω από 20 φορές εμετό μέσα σε 12 ώρες!!!Το κακό ξεκίνησε από τη Κυριακή που είχε διάροιες για 2 μέρες ο πεθερός μου....τώρα χθες βράδυ κόλησε κ η πεθερά μου....το νοσοκομείο ήταν γεμάτο τέτοια περιστατικά....κυκλοφορεί πολύ κολητική ιογενής γαστρεντερίτιδα....το νου σας!!!!:rolleyes:

Μου ήρθε κ περίοδος....υποφέρω δεν έχω να πω κάτι άλλο!!!:-(

Πήγα κ στο ίκα κ πήρα τα λεφτά του επιδόματος καισαρικής 348 κ κάτι κέρματα τα οποία είχαν βγει από τον Νοέμβρη αλλά είπαμε το ούφο ο άντρας μου πήγαινε σε λάθος ίκα κ ρώταγε κ του λέγαν ότι δεν έχουν βγει.....μαριλούυυυυ τι έγραψες στην ένσταση????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ωχ! Περαστικά για τον κουμπάρο και τα πεθερικά :) Λοιπόν στην ένσταση γράφεις απλά ότι "παρακαλώ να αποζημιωθώ για όλο το ποσό" και μετά πας στην επιτροπή.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα κοριτσια!

Εσκασε μυτη και το 4ο δοντακι μας! Οπως ακριβως και τα κατω, ετσι βγηκαν κι αυτα μεσα σε 2-3 μερες και τα δυο!

Χριστινα μεγαλο ζορι τραβας, αλλα δεν ξερω για το ντεπον που παιρνει τοσο συχνα. Εγω εχω camomilla για τα δοντια, αν και δεν εχει χρειαστει να δωσω μεχρι στιγμης.

Ο Αντωνης εχει ακομη πυρετο, βηχα, το συναχι καλα κρατει και στα δυο, δυσκολος ο χειμωνας τελικα...

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααα απο την ηλιολουστη καβαλα!!!!!

εδωσα στη μικρη παξιμαδι και το γλυφει με μεγαλη ευχαριστηση!

ταρα οντως δυσκολος ο χειμονας!περαστικα σας! ο μπαμπας μας ψιλοκρυωσε και αγχωνομαι για μας! εχει πονολαιμο και συναχι.δε νομιζω να μας κολλησει ε?

Ωχ! Περαστικά για τον κουμπάρο και τα πεθερικά :) Λοιπόν στην ένσταση γράφεις απλά ότι "παρακαλώ να αποζημιωθώ για όλο το ποσό" και μετά πας στην επιτροπή.

Εγώ τους έγραψα ότι το ποσό που μου εγκρίνατε είναι πολύ μικρό σε σχέση με το ποσό που δαπάνησα κ το σχετικό τιμολόγιο που σας προσκόμισα!:rolleyes: Δε μου είπαν να πάω σε καμμία επιτροπή μου είπαν θα σας πάρουμε τηλέφωνο όταν βγει η απόφαση!:confused:

Ο κουνιάδος βρε είπα είναι στο νοσοκομείο...:tongue:

Μαριάννα σιδερένιο κ το 4ο δοντάκι σας....άντε καλά κοψίδια έτοιμες είστε!!!:lol: Κ μεις περιμένουμε το πάνω από μέρα σε μέρα αλλά μας παιδεύει λίγο....:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Άντε κουμπάρους ονειρεύομαι πρωί πρωί :):):):):):) Κοίτα κι εγώ που πήγα επιτροπή, όπως είχα πει από την πόρτα με ρώτησαν αν είναι από καισαρική, είπα ναι και μου είπαν εντάξει θα σας πάρουμε τηλέφωνο μόλις βγεί η απόφαση. Άρα οκ είσαι, περίμενε την απόφαση. Να ξέρεις από το δικό μας ΙΚΑ τις αποφάσεις όταν βγουν τις στέλνουν με συστημένο στο σπίτι και πας και πληρώνεσαι, δεν παίρνουν τηλέφωνο.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστουμε! Λετε αυριο που ειναι Τσικνοπεμπτη να της δωσω μπριζολακια?:lol:

Γιατί όχι????? Της δικιάς μου πάντως της είχαμε δώσει τα Χριστούγεννα κ έγλυφε σαν τρελή!!!!:P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εχω μουρλαθει στη δουλεια...

Χτες ειχα στο γραφειο μου ραντεβου για συμβιβασμο διαζυγιου και διατροφης και εγινε της κακομοιρας...

Μονο στο αυτοφωρο που δεν πηγαμε.

Σηκωθηκε πανω ο πελατης μου και πηγε να δειρει τη γυναικα του και τον δικηγορο της, κατηγορωντας τον οτι τα εχει με τη γυναικα του (δεν το ειπε ετσι ευγενικα, καταλαβαινετε νομιζω:P)...

Που να μην ειχαμε συμβιβαστει δηλ κιολας:rolleyes:

Το τι γελοιοι γινονται οι αντρες οταν δεν τους θελει η γυναικα κι αυτοι θελουνε, δε λεγεται.

Αξιοπρεπεια μηδεν.

Βρε δε σε θελει να του λεει.

Εκει αυτος.

Να γυρισει και θα της δωσω κι αλλα, να φωναζει ο δικος μου.

Απο τη μια τσαντιστηκα γιατι ηρθα σε πολυ δυσκολη θεση, απο την αλλη τον λυπηθηκα κι αυτον.

Ο μπεμπης μας επιτελους απο χτες εμαθε να τρωει με το κουταλι χωρις να σπρωχνει το φαγητο με τη γλωσσα και ετσι τρωει και τα λαχανικα του πια κανονικα.

Ο παιδιατρος θα ερθει την κυριακη μαλλον και φανταζομαι πια θα βαλουμε κι αλλες τροφες στο φαγητο του.

Χτες το βραδυ πηγαμε παλι σε τουρκικο εστιατοριο και σκασαμε στ κεμπαπ και στον κιοφτε...

Περαστικα στα αρρωστα μωρακια.

Τι αλλο?

Πειτε τιποτα, βαριεμαι...

yey2p2.png BN4cp2.png

Κασσιανή την πρώτη κ την τελευταία πρόταση του ποστ σου πως τις συνδυάζεις??? :P:p:p

Οσο για τους άντρες πως αντιδρούν στο διαζύγιο....είδα έναν εχθές στην Τατιάνα που ήταν τραγικός κ έλεγε αρλούμπες οπότε απορώ πως δεν έβαλες τα γέλια με το όλο σκηνικό! :wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αχ γειτόνισσα κι εγώ βαριέμαι κι έχω του κόσμου τη δουλειά, δεν έρχεσαι από δω να τα πούμε?!?!?!? Για τον πελάτη δε θα το σχολιάσω, πράγματι γίνονται τραγικοί....

Αχ, παιδιά έχω μεγάλη ανυπομονησία για αύριο θα είμαστε οικογένεια υπερπαραγωγή!!!! Η στολή της μικρής έχει γίνει ΤΕΛΕΙΑ και βρήκαμε και για μένα και το Βασίλη κάτι φοβερά για να φορέσουμε και δε βλέπω την ώρα να ντυθούμε!!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εμείς ακόμα ούτε για μας ούτε για τη μικρή πήραμε στολή....από που πήρατε μαριλού???Εγώ έχω βρει μόνο ένα στο Μεταξουργείο που φαίνονται καλές....για αγορά γιατί τις νοικιασμένες δεν τις πολυγουστάρω.... :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...