Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ κι εγώ μια από τα ίδια, ποτάμι από τη γέννα και μετά τις 2 πρώτες φορές, την 3 έται κι έτσι. Θα σταθεροποιηθεί κάποια στιγμή μωρέ δεν είναι τίποτα. Πάντως να κάνεις ΠΑΠ πρέπει έτσι κι αλλιώς!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μετα τον τοκετο συνηθιζεται αυτο το φαινομενο. Σιγα σιγα θα μειωθει η ροη, και θα επανελθει στα φυσιολογικα.

Ο Αντωνης δεν ειχε ποτε αγχος αποχωρισμου! Κι εμενα με ενοχλουσε στην αρχη, μετα συνηθισα, και χαιρομουν που ηταν ετσι ανεξαρτητος και δεν ειχαμε δραματα καθε φορα που φευγαμε απο το σπιτι!

age.png age.png

Μαριάννα και εγώ αυτό σκεφτόμουν χθες που της έβαζα ορό. Είναι τόσο μικρά και διαφανή τα καπάκια (και για κάποιο λόγο δεν κλείνουν τον ορό) που πολύ εύκολα μπορεί να ξεχαστεί κάποιο. Φαντάζομαι την τρομάρα που θα πήρες. Πολλά περαστικά στα παιδάκια σου!!

Κορίτσια καλησπέρα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπερα!

Λιζα περαστικα στον μπεμπη σου!

Συγχαρητηρια στην Ειρηνη και με το καλο!Ποτε πας στον γιατρο?

Εμεις χθες βγηκαμε απο το νοσοκομειο παιδων ο μπεμπης επαθε βρογχιολιτιδα μειναμε σχεδον 5 μερες μεσα. Ειχε αυτον τον ιο rsv που προκαλει βρογχιολιτιδα στα μωρα, ξεκινησε πρωτα απο την μεγαλη μου κορη μετα κολλησε η μικρη μετα ο μπεμπης και κολλησα και εγω πολυ ασχημη ιωση. Η δευτερη μου κορη χτυπαγε 39,5 και δεν της επεφτε ο πυρετος οποτε ηρθε και αυτη στο νοσοκομειο, της καναμε εξετασεις αλλα ευτυχως δεν την κρατησαν. Περασαμε ενα δραμα, και το κακο με εμας ειναι οτι κολλανε ολα. Ευτυχως περασε, βεβαια ακομα βηχουμε ολοι αλλα απο οτι μου ειπανε ο βηχας μπορει να κρατησει μεχρι και 2 βδομαδες μετα. Στο νοσοκομειο ηταν πολλα μωρακια οπως ο μπεμπης υπαρχει εξαρση αυτην την εποχη, γιαυτο προσεξτε τα μωρακια σας. Ειχαμε κλεισει να φυγουμε και Καθαρα Δευτερα να παμε |Καρπενησι αλλα τωρα αναβαλλεται, εχουν κλειστει και μεσα απο την προηγουμενη βδομαδα οι κορες μου και εχουν αφηνιασει, ολο τσακωνονται και φωναζουν. Προσπαθω να κανω υπομονη...δεν γινεται αλλιως καλα να ειναι. Αυτα τα δικα μας νεα, Καλο Απογευμα σε ολες!

q5ybp2.png

Διαφημίσεις

Στο κλαμπ των 2 παιδιων λοιπον, δεν ειναι καθολου ευκολα τα πραγματα. Μια βδομαδα τωρα παλευουμε με συναχι και βηχα, και τα δυο. Η Μαριαλενα ειχε και δεκατα. Απο χθες εχει ο Αντωνης πυρετο. Δεν προλαβαινω να βαζω ορους, να βγαζω μυξες, να βαζω θερμομετρα, να δινω σιροπια, και φυσικα ο καθενας απο τους 4 μας, τρωει διαφορετικα πραγματα ολη μερα! Αλλα φαγητα τα παιδια, αλλα εγω με τη διατροφη, αλλα ο Φωτης![/font

Ταρα αυτο το τραβαω και εγω εις τριπλουν , αυτες τις μερες δινω αντιβιωσεις αερολιν , ορους, σιροπια , ντεπον στα παιδια σε διαφορετικες ωρες παιρνω και εγω αλλα , ενας χαμος γινεται!

q5ybp2.png

Φώφη περαστικά στον μικρούλη....για τον ίδιο ιο αν δεν κάνω λάθος μας πληροφόρησει κ η εφουλίνο που επίσης είχε η μικρή της κ πήγαν νοσοκομείο....μάλον είναι σε έξαρση υποθετω....:rolleyes:

Μαριλού τώρα θυμήθηκα κ το άσχετο επειδή αύριο θα πάω στο ίκα να δω τι έγινε με το επίδομα καισαρικής....εσύ πήρες τα λεφτά της ένστασης????????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Είμαι μια απελπισμένη, από την ώρα που μάζεψαμε τον μικρό κι ήρθαμε σπίτι είχε μόνιμη γκρίνια γκρίνια γκρίνια. Με γκρίνια μαγειρέψαμε, με γκρίνια κουτσοφάγαμε, με γκρίνια μαζέψαμε τραπέζι, με γκρίνια γκρινιάζαμε και με γκρίνια κοιμήθηκε πριν λίγο. Για πόση ώρα είναι άγνωστο. Αχ τι με περιμένει πάλι απόψε! :(

WN6Op3.png

Αχ βρε Χριστινάκι τι να πω... Υπομονή!!! Σκέψου οτι θα περάσει κάποια στιγμή (πώς θα περάσει θα μου πεις βέβαια) και ο μπράντης σου θα γίνει ένα καλό και ήσυχο παιδάκι :) Η μαμά μου έτσι λέει ότι τα ζωηρά μωρά μετά είναι ήσυχα παιδάκια και βολικά!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Α ναι δε στο είπα, πήρα άλλα 600? πριν τις γιορτές:)

Φτου σου καλέ κ δεν μας έβγαλες για φαί???? Καλά που έχω τον πρήξα τον άντρα μου που μου λεει για ρώτα εκεί τις φίλες σου πήρε καμμία λεφτά από ένσταση κ το θυμήθηκα....καλά εμείς ακόμα ούτε τα πρώτα δεν έχουμε πάρει πήγαινε κ ρώταγε σε λάθος ίκα ο άντρας μου αν ήρθαν!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χριστίνα εγώ θα έλεγα να τον ξυπνήσεις σε καμμιά ώρα μπας κ ξανακοιμηθέι κατα τις 12-1 για να κοιμηθείς κ εσύ λίγο σαν άνθρωπος:rolleyes: Επίσης επειδή υποθέτω ότι ταλαιπωρείτε πολύ ο μικρούλής σου με τα δόντια βάλτου κ καμμιά κρεμούλα κ παγωμένη πιπίλα μπας κ ηρεμήσει λίγο....σκέψου κ αυτός τι περνάει για να γκρινιάζει τόσο:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Είμαι μια απελπισμένη, από την ώρα που μάζεψαμε τον μικρό κι ήρθαμε σπίτι είχε μόνιμη γκρίνια γκρίνια γκρίνια. Με γκρίνια μαγειρέψαμε, με γκρίνια κουτσοφάγαμε, με γκρίνια μαζέψαμε τραπέζι, με γκρίνια γκρινιάζαμε και με γκρίνια κοιμήθηκε πριν λίγο. Για πόση ώρα είναι άγνωστο. Αχ τι με περιμένει πάλι απόψε! :(

Aχ βρε φιλενάδα, τί να κάνω να σε βοηθήσω???? Το είπες στον παιδίατρο ότι γκρινιάζει έτσι???:-(:-(:-(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Χριστίνα εγώ θα έλεγα να τον ξυπνήσεις σε καμμιά ώρα μπας κ ξανακοιμηθέι κατα τις 12-1 για να κοιμηθείς κ εσύ λίγο σαν άνθρωπος:rolleyes: Επίσης επειδή υποθέτω ότι ταλαιπωρείτε πολύ ο μικρούλής σου με τα δόντια βάλτου κ καμμιά κρεμούλα κ παγωμένη πιπίλα μπας κ ηρεμήσει λίγο....σκέψου κ αυτός τι περνάει για να γκρινιάζει τόσο:-(
Άννα, είναι χειρότερα απ'ότι λες τα πράγματα.. Κρέμα βάζουμε (στο ψυγείο την έχω να είναι κι αυτή παγωμένη), ντεπόν παίρνει το βράδυ, παγωμένη πιπίλα και μασητικά έχει, αλλά δεν ηρεμεί. Είναι σα να έχουν εγκλωβιστεί σφήκες στα αυτιά μου και να μη βγαίνουν με τίποτα! Όσο για το βράδυ, δεν μας βλέπω πάλι να κοιμόμαστε... Ο άντρας μου έχει ήδη πέσει ξερός εδώ και ένα μισάωρο... Εγώ ξέμεινα πάλι.

Α, για πείτε καμιά ιδέα... τον έχω πχ καρότσι και είναι σχετικά ήρεμος και σε φάση να κοιμηθεί. Έρχεται ο πατέρας του και τον βλέπει; Μπήγει τα κλάμματα. Το ίδιο και με μένα. Μπορεί να έχει ηρεμήσει λίγο και μόλις μπω στο οπτικό του πεδίο ξεκινάμε πάλι...

Με το μόνο που λίγο τον ηρέμησα είναι με το λαπτοπ του! Πάτησε τα πλήκτρα και μετά το μάσαγε :rolleyes:

Aχ βρε φιλενάδα, τί να κάνω να σε βοηθήσω???? Το είπες στον παιδίατρο ότι γκρινιάζει έτσι???:-(:-(:-(
Τα είπα η δόλια μάνα, τα είπα. Ότι λέμε όλοι σε τέτοιες περιπτώσεις είπε, υπομονή και ντεπόν, μην τον αφήνω να υποφέρει

Ανταλλάσουμε παιδιά για κάνα δυο μέρες; :lol:

WN6Op3.png

Χριστίνα αμα τον έχεις στα σκοτάδια κάθεται ήσυχος????

Δοκίμασε να τον βάλεις δίπλα σου πχ στον καναπέ ξάπλα κ οι 2 χωρίς φως να δεις πως αντιδράει.....δοκίμασε στο κρεβάτι του να τον κρατήσεις γυρισμένο στο πλάι κ να του χτυπάς απαλά την πλατίτσα ή τον ποπό ...κ φυσικά δεν θα μπαίνετε εκεί που είναι έτοιμος να κοιμηθεί στο οπτικό του πεδίο....ή θα είστε από πριν εκεί ή θα τον αφήνεται μέχρι να κοιμηθεί τελείως χωρίς να σας βλέπει!!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Mπααααα ούτε αυτά παίζουν. Γυρνάει με το ζόρι ανάσκελα και σκάει στο κλάμα... Τώρα τον πήγα κάτω στη μάνα μου λίγο, τον τάισα (τρώει μόνο αγκαλιά και στο περπατητό, μου κουλάθηκε το χέρι) 140ml και του έδωσα ντεπόν γιατί άρχισε πάλι κλάψα έντονα, σκάει στο κλάμα. Ηρεμεί λίγο στην αγκαλιά μου και ξαναρχίζει πιο ήπιο κλάμα. Άντε να σκάσει το δόντι γιατί μας έσκασε, πριν μάσαγε το λαπτοπ, σε λίγο θα φάει τους καναπέδες!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...