Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εμένα αρνείται πεισματικά να μπουσουλήσει αλλά... θέλει να είναι όρθια και να την κρατάς κάτω από τις μασχάλες και αλλάζει πόδια και περπατάμε έτσι όλο το διάδρομο :) Ανάποδο αυτό το παιδί μου!!! Πρώτα έβγαλε κοπτήρα, δε μπουσουλάει θέλει να περπατήσει κατευθείαν.... Να δω τι άλλο θα δω η δόλια μάνα. Α! Και το άλλο δε σας το είπα, όποτε βγαίνουμε βόλτα με το καρότσι μιλάει στα μηχανάκια :) Ο πατέρας της την απειλεί ότι θα της κόψει τα πόδια αλλά από την άλλη εγώ του λέω ότι με τα γονίδια που κουβαλάει το παιδί τι να κάνει!!?!?!?!?!?!?

αχ Μαριλου τι μας περιμενει και ο δικος μου μηχανοβιος θα γινει το μικροβιο το εχει σιγουρα απο τον μπαμπα του.......

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα αρνείται πεισματικά να μπουσουλήσει αλλά... θέλει να είναι όρθια και να την κρατάς κάτω από τις μασχάλες και αλλάζει πόδια και περπατάμε έτσι όλο το διάδρομο :) Ανάποδο αυτό το παιδί μου!!! Πρώτα έβγαλε κοπτήρα, δε μπουσουλάει θέλει να περπατήσει κατευθείαν.... Να δω τι άλλο θα δω η δόλια μάνα. Α! Και το άλλο δε σας το είπα, όποτε βγαίνουμε βόλτα με το καρότσι μιλάει στα μηχανάκια :) Ο πατέρας της την απειλεί ότι θα της κόψει τα πόδια αλλά από την άλλη εγώ του λέω ότι με τα γονίδια που κουβαλάει το παιδί τι να κάνει!!?!?!?!?!?!?

Εμενα η δεσποινα δε μπουσουλησε ποτε, περπατησε κατευθειαν.

Εμας εκανε το αλλο οταν βγαιναμε και ο αντρας μου εβγαζε αφρους.

Κοιτουσε και χαμογελουσε μονο σε νεαρους που καθοντουσαν σε κοντινα τραπεζια :rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

ρε παιδια μας εχουν πρηξει με την Μενεγακη

ελεοςςςςςςςςςςςςςςς

λετε να ειναι ψευτικος ο χωρισμος για να ανεβουν τα νουμερα της?

Αυτο δεν θελω να το πιστεψω, θα ηταν πολυ μα πολυ χοντρο με 3 παιδια και μαλιστα σε ηλικια που πανε σχολειο.

Απλα τεινω να πιστεψω την εκδοχη που ακουσα οτι αυτη δεν ηθελε να χωρισει και γι αυτο της εχει ερθει καπως τωρα που οριστικοποιηθηκε και αν ειναι ετσι και τη λυπαμαι και καταλαβαινω και τα μουτρα της.

Ομως απο την αρχη εχει βγαλει την προσωπικη της ζωη "στα μανταλακια" και δεν ξερω πως μπορει να λεει σεβαστειτε την προσωπικη μας ζωη και τα παιδια μας.

Σας βεβαιω και το γνωριζω καλα, οτι στην ελλαδα τουλαχιστον, κανεις παπαρατσο δεν σε φωτογραφιζει (ειδικα τα παιδια σου) αν δεν τον καλεσεις ή δεν του το επιτρεψεις.

Κανενας δεν τους υποχρεωσε να ανακοινωσουν επισημως το χωρισμο τους ως αλλη βασιλικη οικογενεια και μαλιστα στη συγκεκριμενη περιοδο.

Υπαρχει και ο Αυγουστος, που οι εκπομπες δε λειτουργουν, που τα παιδια δεν εχουν σχολειο και δε χρειαζεται να ανακοινωσεις και τιποτα, αν δε θελεις το ντορο.

Πιστευω λοιπον οτι πραγματι το μαγαζι ειχε απο καιρο διαλυθει, οτι αυτη δεν ηθελε να παρει διαζυγιο, οτι ειναι πολυ στενοχωρημενη, αλλα οτι το εκμεταλλευεται και στο επακρον.

Πιστευω δε οτι επειδη οι καιροι εχουν αλλαξει και στο σπιτι πια δεν ειναι οι παλιες κλασσικες νοικοκυρες που παρακολουθουν, αλλα γυναικες ψαγμενες που μενουν στο σπιτι απο επιλογη, ολο αυτο αντι να τη βοηθησει, θα γυρισει μπουμερανγκ και θα της βγει πολυ σε κακο.

Μου φαινεται οτι σε λιγο καιρο θα τη βλεπει μονο η γιαγια μου και παλι ορκο δεν παιρνω γιατι κι αυτη εχει προχωρησει πιο περα.

Αλλη Κορομηλα θα εχουμε...

yey2p2.png BN4cp2.png

Ρε συ Κας, το ξερω οτι απο μολυσμενο δοντι μπορει να πεθανεις, αλλα η ουλιτιδα πως προκαλει τον θανατο του εμβρυου? Γιατι πολλες γυναικες εχουν κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης...

age.png age.png

Γμτ είδατε για να δουλεύω το πρωί???Χάνω το σήριαλ Μενεγάλη-Λάτσιου! :tongue::tongue::tongue: Η μάνα μου που τη βλέπει έχει βγάλει το συμπέρασμα ότι αυτή έκανε κάποια αρπαχτή(καλά δεν μου το πε έτσι) κ την πήρε χαμπάρι ο άντρας της κ τη χώρισε αλλά εκείνη το μετάνοιωσε τώρα κ είναι μες στη μαυρίλα!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα ΓΙΑΤΙ???????????

Μια μπραντζελίνα δεν θα ήταν καλή παρεούλα για τον πρίγκιπα????

Εγώ δεν λέω για το πως μιλάς αφού σε είχα δασκάλα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι καλή θα ήταν, κάντη και δώστη μου όταν θα είναι 2 ετών :tongue:

Όσο για το δασκαλίκι, σου έχω εξηγήσει για το αλτζχάιμέρ μου, έτσι; :rolleyes:

ναι ρε Χριστινακι ενα αδερφακι για τον γιοκα σου να μην ειναι μοναχουλης του!!!

και συντομα;)

Βρε κουάξ μου ευχαρίστως, δεν λέω. Αλλά α) τρόμαξα με τον πρόωρο τοκετό που είχα και όλα τα μετέπειτα (χτύπα ξύλο μια χαρά είναι τώρα το καμάρι σε σχέση με άλλα παιδάκια) και β) είναι πολύ καλό παιδάκι, αλλά όταν έρχεται το βράδυ μεταλάσσεται και δεν αντέχω, δεν μπορώ να ξαναπεράσω τόσα ξενύχτια (και που είσαι ακόμα!)
Πιστευω λοιπον οτι πραγματι το μαγαζι ειχε απο καιρο διαλυθει, οτι αυτη δεν ηθελε να παρει διαζυγιο, οτι ειναι πολυ στενοχωρημενη, αλλα οτι το εκμεταλλευεται και στο επακρον.
Εγώ δεν παρακολουθώ κι έτσι δεν έχω δει τι παίζει, πάντως πιστεύω ότι αν της την έχει κάνει ο σύζυγος, όλο αυτό που περιγράφεις το εκμεταλλεύεται αφενός για διάφορους διαφημιστικούς λόγους, αφετέρου για να πικάρει τον άντρα της και να τους έχει όλους με το μέρος της (ξέρω ότι είναι σκορπιός κι ο σκορπιός εκδικείται!). Αφού κατέθεσα κι αυτή την φελολογική μου άποψη, ας πάω να στρωθώ μπας και βγάλω τον επιούσιο και σήμερα!

WN6Op3.png

Χριστίνα τα κοριτσάκια είναι πιο ήσυχα βρε!;)

Για το δασκάλα σε πειράζω ρε κ μην νομίζεις ότι είσαι η μόνη που ξεχνάς....τις προάλες έβλεπα ένα όνομα εκεί στο φατσοβιβλίο που είχαμε μια κοινή φίλη κ λέω που τη ξέρω που τη ξέρω αυτη κ ρωτάω την κοινή φίλη κ μου λέει ρε στην ίδια τάξη δεν ήσασταν στο γυμνάσιο!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: οπότε καταλαβαίνεις.....κάποτε ο άντρας μου ότι ήθελε να θυμηθεί οπωσδήποτε το έλεγε σε μένα να του το θυμίσω....τώρα πάει να μου πει κάτι κ καπάκι μου λέει ....μάλλον άσε θα το θυμηθώ εγώ!:lol::lol::lol::lol:

Είπατε τίποτα??? :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ειρήνη μου με το καλό να υποδεχτείς και το δεύτερο μωράκι στην οικογένεια σας. Να προσέχεις πολύ και όλα θα πάνε τέλεια.

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι στον γιο μου γιατί δεν του λείπω καθόλου μα καθόλου τώρα που δεν είμαι σπίτι??

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Ειρήνη μου με το καλό να υποδεχτείς και το δεύτερο μωράκι στην οικογένεια σας. Να προσέχεις πολύ και όλα θα πάνε τέλεια.

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι στον γιο μου γιατί δεν του λείπω καθόλου μα καθόλου τώρα που δεν είμαι σπίτι??

Νομίζω ότι είναι ακόμα νωρίς να δείξουν τετοια σημάδια....ούτε η δικιά μου φαίνεται να της λείπω αλλά μόλις ακούει κλειδιά στην πόρτα την κοιτάει κ μόλις ανοιίξει κ δεν ή εμένα ή τον πατέρα της γελάει!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερούδια από την χιονισμένη Αλεξ/πολη....

Άννα η δικιά μου γιατί δεν είναι ήσυχη;σήμερα πήγαμε παιδίατρο...κάναμε εμβόλιο,πήραμε 200 γρ μόνο 7250 είμαστε,η γιατρός είπε ότι πήρε λίγο...αμάν πια!!!!είπε είναι στον μέσο όρο το βάρος αλλά από ύψος μια χαρά..ε,καλά με το ζόρι να την δίνω παραπανω;τεσπα μας έδωσε frisomel να το δοκιμάσουμε αν της αρέσει..μακάρι γιατί κόβω να δοκιμάζουμε και να πετάμε ολόκληρα κουτιά..

Ειρήνη μου κουκλίτσα μου με το καλό το μωράκι να έρθει..όσο για την πεθερά θα σκάσει αυτό είναι το σίγουρο και φυσικά δεν της δίνουμε σημασία!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

καλησπερούδια από την χιονισμένη Αλεξ/πολη....

Άννα η δικιά μου γιατί δεν είναι ήσυχη;σήμερα πήγαμε παιδίατρο...κάναμε εμβόλιο,πήραμε 200 γρ μόνο 7250 είμαστε,η γιατρός είπε ότι πήρε λίγο...αμάν πια!!!!είπε είναι στον μέσο όρο το βάρος αλλά από ύψος μια χαρά..ε,καλά με το ζόρι να την δίνω παραπανω;τεσπα μας έδωσε frisomel να το δοκιμάσουμε αν της αρέσει..μακάρι γιατί κόβω να δοκιμάζουμε και να πετάμε ολόκληρα κουτιά..

Ειρήνη μου κουκλίτσα μου με το καλό το μωράκι να έρθει..όσο για την πεθερά θα σκάσει αυτό είναι το σίγουρο και φυσικά δεν της δίνουμε σημασία!!!!

Δεν είσαι κ κοντα να ανταλλάσουμε τα γάλατα κ εγώ τώρα θα αρχίσω να δοκιμάζω πάλι μπας κ βρω κανένα να της αρέσει!

Οσο για το ότι τα κοριτσάκια είναι ήσυχα.....σσσσσσ μη μας ακούσει η Χριστίνα....έτσι το είπα μπας κ την μεταπείσω να κάνει κ άλλο παιδάκι! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Άννα παιδί μου (το πρόσεξες το "παιδί μου"; ύφος δασκάλας και καλά) μη μιλάς για αλτζχάιμερ, είμαι πολύ μπροστά λέμε. Έχω πάει με άντρα και παιδί στο Λητώ, με σταματάει μια μαμά και μου πιάνει κουβέντα, υποτίθεται ότι είμαστε γνωστές από τη δουλειά, απ' ότι κατάλαβα από τα συμφραζόμενα δούλευε σε κάποιον πελάτη μου... Έλεγε έλεγε, με είδε ότι είχα το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας, απαντούσα προσεκτικά και μονολεκτικά (μην καταλάβει ότι δεν την αναγνώρισα) και νόμιζε η καημένη μάλλον ότι το έπαιζα αφ'υψηλού. Που να ΄ξερε!

Όσο για το κοριτσάκι, είπαμε, κάντο εσύ και το παίρνω όταν πάει 2 ετών, μην επαναλαμβάνομαι :rolleyes:

WN6Op3.png

Ρε συ Κας, το ξερω οτι απο μολυσμενο δοντι μπορει να πεθανεις, αλλα η ουλιτιδα πως προκαλει τον θανατο του εμβρυου? Γιατι πολλες γυναικες εχουν κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης...

Δεν πεθανε απο την ουλιτιδα. Προφανως απο τα ανοιχτα ουλα περασε μικροβιο και της εκανε ενδοκαρδιτιδα.

Δε θα εδωσε και την πρεπουσα σημασια λογω του οτι ειναι συνηθες φαινομενο να ερεθιζονται τα ουλα στην εγκυμοσυνη και περασε το μικροβιο στον πλακουντα.

Που το ξερεις καλε? Σου το ειπε?:P

Σοβαρα τωρα, ειναι νωρις ακομα. Θα το δειξει αργοτερα και δε θα πιστευεις στα ματια σου και στα αυτια σου με τα ουρλιαχτα που θα ακους.

Περιπου στον 8ο εμφανιζεται το πρωτο αγχος αποχωρισμου.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημερα κοριτσια, εγω δεν εχω αδιαθετησει ακομα. Ο κυκλος μου ομως μετα τη γεννα, δεν ειναι στα πολυ ισια του. Τον ενα μηνα αδιαθετω στις 28 μερες νταν, τον αλλο στις 30-31. Τωρα ειμαι στο μηνα που θα επρεπε να αδιαθετησω 30-31, οποτε δεν αγχωνομαι. Αν και αυτο το μηνα καναμε αρκετες αταξιες οποτε δεν το αποκλειω. Εσας ο κύκλος σας ειναι οπως παλια μετα τη γεννα?

4Rnfp3.png

εγω καναδυο φορες ειχα καθυστερηση αλλα αυτο το μηνα μου ηρθε ακριβως στις 30 μερες

η απορια μου σχετικα με την ακατονομαστη ειναι αν εσεις εχετε μεγαλη ροη?

πρι γεννησω ηταν φυσιολογικη μετα την γεννα τρεχει σαν ποταμι τις 2 πρωτες μερες 2 πακετα σερβιετες δεν μου φτανουν...ειδικα εχθες που ηταν η δευτερη μερα και το απογευμα αλλαζα ανα 1 ωρα δεν υπερβαλωωωω

ακομη δεν εχω αξιωθει να παω για τεστ παπ μετα την γεννα θα το κανονισω συντομα γιατι φοβηθηκα λιγακι...........

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...