Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πάντως η Χριστίνα όντως γράφει σας φιλόλογος..και καλύτερα,μην σας πω!!!

Ωχχχ φιλολογο πεθερα θα κανει η κορη μου?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, κορίτσια, αυτή είναι η παγκόσμια γιορτή της μητέρας, στην Ελλάδα γιορτάζουμε και της Υπαπαντής (σήμερα, δηλαδή), στα μέρη μου, τουλάχιστον.....!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Σ'ευχαριστώ πολύ Κασσιανή μου....Όπως έχω ξαναπεί όταν ήρθα ήμουν μόλις 7,5 ετών,εδώ μεγάλωσα,εδώ ξεκίνησα και τελείωσα σχολείο και τα έμαθα πολύ γρήγορα...

Δεν υπαρχει βεβαια συγκριση, αλλα πρεπει να δεις τη γυναικα που μας καθαριζει εδω στο γραφειο.

Ειναι 20 χρονια στην Ελλαδα, η κορη της εισηχθη και στη Φιλοσοφικη περισυ και εγω μαζι της δεν μπορω να συνεννοηθω καθολου.

Μιλαμε 20 χρονια εδω και δεν καταλαβαινω λεξη!

Ναι, κορίτσια, αυτή είναι η παγκόσμια γιορτή της μητέρας, στην Ελλάδα γιορτάζουμε και της Υπαπαντής (σήμερα, δηλαδή), στα μέρη μου, τουλάχιστον.....!!!!

Α μωρε κριμα...

Και ειπα θα επαιρνα κανενα δωρακι σημερα:P

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριαννάκι περαστικά στα παιδάκια σου.

Ειρηνάκι βάλε τικεράκι έτσι για να παρακολουθούμε όλοι μαζί την εγκυμοσύνη σου.

Εδώ έχουμε πολύ κρύο και μποφόρ ετοιμάζω μοσχαράκι στον μπεμπίνο ελπίζω να γίνει κανένα θαύμα και να φάμε επιτέλους.

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Ε να μας χαίρονται τότε τα παιδιά μας κ να μας έχει ο Θεός καλά για να προσέχουμε κ εμείς τα παιδιά μας!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:(Ευκαιρία έψαχνα να γιορτάσω η μάνα):tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

χριστινακι το ειπα τοσεσ φορεσ αλλα να δω ποτε θα μπω και στου μαιου να δω τι κανεισ εκει....

α δεν σασ ειπα πλεον ανοικω και στο σεπτεμβριοσ 2010-οκτωβριοσ2010!!!!!!!

Ασε εμένα, τώρα θα κατασκοπεύουμε εμείς εσένα :lol:
εν τω μεταξυ κοριτσια σκευτομουν οτι τωρα που θα πηγαινοερχομαι αθηνα για αιματολογο+υπερηχουσ θα μπορω καποια στιγμη να το κανονησω να συμπεσουν με καμια συναντηση σασ!!!!!αχ μακαρι!!!θα χαρω παρα πολυ να σασ δω κι εγω κ να σασ γνωρισω απο κοντα!!
Θα κανονίσουμε έξτρα συνάντηση βρε!
τωρα αν πω οτι ζηλευω τις αναγουλες και τους εμετους θα με παρετε με τις ντοματες?

Τι να κανω τωρα εγω που θελω και τριτο , ειμαι αρρωστη, δεν την παλευω, δεν υπαρχει περιπτωση να μου κατσει ο αντρας μου χωρις σκουφακι.... κανα κολπο ξερουμε? λετε να τα τρυπησω?

:rolleyes:
κοριτσια δεν σασ ειπα πεταχτηκα για λιγο μεχρι το κλαμπ μαιου...για να συμαζεψω κατι αλοπροσαλα που το παιζουν διπορτο..:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!κι εκει ομωσ μια απο τα ιδια...την εχουν παρει ειδηση για τα καλα!!!!!:tongue::tongue::tongue:
Δοντακια ξεπεταγονται , μονο εμας δε σκανε μπας και κοιμηθουμε
Θα πάρω μια τανάλια να τα τραβήξω με το ζόρι στο τέλος!
Μου λεει κατι η μανα μου ή η γιαγια μου και λεω κοιτα να δεις τωρα, αν το ιδιο το ελεγε μια πεθερα ή αν η μανα μου το ελεγε αυτο στη νυφη της , θα ειχε γινει χαμος.

Το θεμα ειναι οτι στη μανα μας και κατι κακο να πουμε, μανα ειναι και θα τα ξαναβρουμε. Με την πεθερα θελει μεγαλυτερη προσοχη, γιατι δυσκολα συμμαζευονται τα πραγματα αν πχ την προσβαλεις χοντρα.

Σωστα το γραφεις παντως. Να πει και η Χριστινα η φιλολογος:tongue:

Η φελόλογος :lol: Συμφωνώ μαζί σου, πόσες φορές ακούω κάτι από τη μάνα μου και λέω καλά που δεν είναι ο άντρας μου μπροστά, δεν ξέρω πως θα το έπαιρνε!
Παντως βρε παιδι μου εγω δεν ηξερα οτι εχεις καταγωγη απο αλλη χωρα.

Τωρα που το εμαθα, θελω να σε συγχαρω για τα ελληνικα σου και ειδικα τον αριστο γραπτο λογο σου.

Και δεν ειναι και ευκολα τα ελληνικα.

Αλλοι γεννηθηκαν εδω κι ακομα το παλευουν...:tongue:

Να μην πω για τη Χριστινα...

Διαβασα ενα κειμενο σου, εκει θα ηταν οφ τοπικ να το πω, εδω ομως το λεω.

Χριστινα γραφεις πραγματικα σαν φιλολογος, οπως σου ειχε πει καποια οταν ημασταν ακομα εγκυες.

Υπερβάλλετε λίγο θαρρώ αλλά ευχαριστώ, εξαιρετικό κοπλιμάν! Κι εγώ ήθελα να της πω για τα ελληνικά της, χαμπάρι δεν είχα τόσο καιρό για την καταγωγή. Είδες τελικά, τα μικρά παιδιά είναι σφουγγάρια, όσο είναι μικρά μαθαίνουν με απίστευτους ρυθμούς!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ Κασσιανή μου....Όπως έχω ξαναπεί όταν ήρθα ήμουν μόλις 7,5 ετών,εδώ μεγάλωσα,εδώ ξεκίνησα και τελείωσα σχολείο και τα έμαθα πολύ γρήγορα...

Που να το ήξερα τότε το στραβάδι ότι είχα το χάρισμα να διάβαζα παραπάνω μπας κι έμπαινα και σε καμιά σχολή! Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα! Ααααχ... κρίμα, κρίμα (τώρα με έπιασε αυτό το κβο βάντις, ποια είμαι, τι κάνω στη ζωή, με τι προσόντα βαδίζω κλπ, ξέρετε)

Επίσης ανακοινώνω επισήμως ότι δεν θα κάνω άλλο βλαστάρι, το κλείσαμε το κομμωτήριο!

WN6Op3.png

Ωχχχ φιλολογο πεθερα θα κανει η κορη μου?
Οχι άμα δεν θες πες το μας! Θα μπορούσα να είμαι και πολιτικός ξέρεις! Εκεί να δεις λάδι που θα έβγαζα στη νυφούλα μας :tongue:

WN6Op3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

πολυ κρυο σημερα μπρρρρρρρρ

ριχνει και ενα παγωμενο χιονακι...αλλα δεν ειναι να το στρωσει

εμεις κλεισαμε ημ/νια για βαπτιση στις 25/4 θα ηθελα για τις 24/4 που εχουμε επετειο γνωριμιας με τον αντρα μου 11 χρονια!!!!!!!!!!!

αλλα δεν βολευει γιατι ειναι Σαββατο

τα μιλησαν και οι κουμπαροι μας και αποφασισαν η μια κουμπαριτσα μου το Χριστινακι να βαπτιση τον μικρουλη μου μιας και το ηθελε πολυυυυ!!!

εχουμε νονα λοιπον!:tongue::tongue:

τα αυτακια του μπεμπουλη τα καθαριζω με μπατονετες παιδικες και του αρεσει γιατι καθε φορα στεκεται ακινητος!!! οπως και οταν του χτενιζω τα μαλλακια του και του λεω ποσο ομορφος ειναι στεκεται ακινητος και με κοιταει μες τα ματια:tongue::tongue::tongue:λιωνω λεμε.........

Ειρηνακι κι εγω οποτε βλεπω εγκυουλα ή τωρα που μαθαμε για σενα θυμαμαι με νοσταλγια την δικια μου υπεροχη εγκυμοσυνη και την κοιλιτσα μου και θελωωωωωωω παλιιιιιι!!!!!!!!!!!

αλλα απο την αλλη θελω λιγο ακομη να χορτασω το νινακι μου που με τρελενει καθημερινα!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλε κοριτσια δεν σας ειπα!!!!!

εχθες αφησα τον μπεμπουλη να συρθει στο πατωμα και να παει οπου θελει

γιατι του εχω κανει ενα χωρο μπροστα στους καναπεδες αλλα το ματι του ειναι να φυγει

λοιπον πηγαινε προς την εξωπορτα τσιριζοντας απο την χαρα του

και μπουσουλησε!!!!!!!!!!!!!!

λιγο φυσικα αλλα το εκανε!!!!!!!!!!!

το αγορακι μου μεγαλωνει και με συγκινει ο σκατουλης!!!!!!!!!!!!

Μπράβο,Βατραχάκι!!!Κι εις ανώτερα!!

Εμάς η δικιά μας χαζο-μπουσουλάει,πιάνεται μόνη της και σηκώνεται όρθια και θέλει συνέχεια να στέκεται...το καλύτερό της δε είναι να στέκεται όρθια στο κρεβατάκι της...αν κάνεις να την πάρεις αγκαλιά τσιρίζει κια μόλις την ξαναβάζω μέσα χοροπηδάει απ'την χαρά της!!Επίσης έμαθε να κάνει κου-πε-πε και από χτες χτυπάει παλαμάκια αν της πεις να κάνει "μπράβο"....Κάθε μέρα και κάτι καινούριο...δεν την χορταίνω!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

ρε παιδια μας εχουν πρηξει με την Μενεγακη

ελεοςςςςςςςςςςςςςςς

λετε να ειναι ψευτικος ο χωρισμος για να ανεβουν τα νουμερα της?

αχ ποτε θα ερθει το καλοκαιρακι να τηνκλεισουμε κι αυτη την τηλεοραση

nadine κι εμεις εδω το χουμε αυτο που λες ειναι σαραντα μερες απο την γεννηση του Χριστου και γιορταζουν ολες οι μανουλες

και σημερα αλλα και τον Μαιο

Χρονια μας Πολλα !!!

Χριστίνα ΓΙΑΤΙ???????????

Μια μπραντζελίνα δεν θα ήταν καλή παρεούλα για τον πρίγκιπα????

Εγώ δεν λέω για το πως μιλάς αφού σε είχα δασκάλα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Βατραχάκι μπουσουλάτε κιόλας????:shock:

Η δικιά μου οκ αλλού την αφήνω αλλού τη βρήσκω αλλά όχι γιατί μπουσουλάει απλά σέρνεται στα πατώματα η τεμπέλα....κανα άλλο παιδάκι που μπουσούλησε έχουμε???????:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μπράβο,Βατραχάκι!!!Κι εις ανώτερα!!

Εμάς η δικιά μας χαζο-μπουσουλάει,πιάνεται μόνη της και σηκώνεται όρθια και θέλει συνέχεια να στέκεται...το καλύτερό της δε είναι να στέκεται όρθια στο κρεβατάκι της...αν κάνεις να την πάρεις αγκαλιά τσιρίζει κια μόλις την ξαναβάζω μέσα χοροπηδάει απ'την χαρά της!!Επίσης έμαθε να κάνει κου-πε-πε και από χτες χτυπάει παλαμάκια αν της πεις να κάνει "μπράβο"....Κάθε μέρα και κάτι καινούριο...δεν την χορταίνω!!!

μπραβο την κουκλιτσα!!! εσεις ειστε πιο μπροστα εμεις δεν κανουμε τετοια μονο κανει κολοτουμπες στα πατωματα και λεει μαμ οταν πειναει

και κανει "ντουκ" με το κεφαλακι του!!! πολυ γελιο!!!

θα του αρχισω εντατικα μαθηματα στα κου πε πε

Εμένα αρνείται πεισματικά να μπουσουλήσει αλλά... θέλει να είναι όρθια και να την κρατάς κάτω από τις μασχάλες και αλλάζει πόδια και περπατάμε έτσι όλο το διάδρομο :) Ανάποδο αυτό το παιδί μου!!! Πρώτα έβγαλε κοπτήρα, δε μπουσουλάει θέλει να περπατήσει κατευθείαν.... Να δω τι άλλο θα δω η δόλια μάνα. Α! Και το άλλο δε σας το είπα, όποτε βγαίνουμε βόλτα με το καρότσι μιλάει στα μηχανάκια :) Ο πατέρας της την απειλεί ότι θα της κόψει τα πόδια αλλά από την άλλη εγώ του λέω ότι με τα γονίδια που κουβαλάει το παιδί τι να κάνει!!?!?!?!?!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

ναι ρε Χριστινακι ενα αδερφακι για τον γιοκα σου να μην ειναι μοναχουλης του!!!

και συντομα;)

ρωτα και μενα που εχω αδερφο 12 χρονια μεγαλυτερο ποση μοναξια ειχα οταν ημουν μικρουλα

και ποσο κακομαθημενη ημουν , τωρα που μου λενε τι εκανα τα ακουω και ντρεπομαι:mad:

ομως παρα την μεγαλη διαφορα μας υπαρχει και μια μεγαλη αγαπη μεταξυ μας και αν ποτε μου συμβει κατι κακο (χτυπαω ξυλο) εχω ενα σπιτι που θα με δεχτει με χαρα!!!:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...