Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

αννα μου π.η.τ βγενει περιπου 07/10 αλλα λογω καισαρικησ μασ βλεπω για 20-25/09 πρωτα ο θεοσ!!!μαλλον ζυγακι...

εν τω μεταξυ κοριτσια σκευτομουν οτι τωρα που θα πηγαινοερχομαι αθηνα για αιματολογο+υπερηχουσ θα μπορω καποια στιγμη να το κανονησω να συμπεσουν με καμια συναντηση σασ!!!!!αχ μακαρι!!!θα χαρω παρα πολυ να σασ δω κι εγω κ να σασ γνωρισω απο κοντα!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα αν πω οτι ζηλευω τις αναγουλες και τους εμετους θα με παρετε με τις ντοματες?

Τι να κανω τωρα εγω που θελω και τριτο , ειμαι αρρωστη, δεν την παλευω, δεν υπαρχει περιπτωση να μου κατσει ο αντρας μου χωρις σκουφακι.... κανα κολπο ξερουμε? λετε να τα τρυπησω?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Ειρηνη εχεις συνηθισει νομιζω την εγκυμοσυνη, και σε βλεπω πολυτεκνη!

Ακουσα μια ειδηση αλλα δεν προλαβα τις λεπτομερειες. Νεκρο εμβρυο απο ουλιτιδα της μητερας του... Μα ειναι δυνατον?:confused:

Στο κλαμπ των 2 παιδιων λοιπον, δεν ειναι καθολου ευκολα τα πραγματα. Μια βδομαδα τωρα παλευουμε με συναχι και βηχα, και τα δυο. Η Μαριαλενα ειχε και δεκατα. Απο χθες εχει ο Αντωνης πυρετο. Δεν προλαβαινω να βαζω ορους, να βγαζω μυξες, να βαζω θερμομετρα, να δινω σιροπια, και φυσικα ο καθενας απο τους 4 μας, τρωει διαφορετικα πραγματα ολη μερα! Αλλα φαγητα τα παιδια, αλλα εγω με τη διατροφη, αλλα ο Φωτης!

Η Μαριαλενα εβαλε καπακι ορου πριν στο στομα της (που το βρηκε που τα πεταω αμεσως?), και κοντεψε να πνιγει παλι... Την τιναζα κανα διλεπτο μεχρι να το βγαλει...:rolleyes: Θελει παρα πολυ προσοχη. Με 10-12 ορους που βαζω και στα δυο ημερησιως, καποιο καπακι δεν πηγε στα σκουπιδια...

age.png age.png

αννα μου π.η.τ βγενει περιπου 07/10 αλλα λογω καισαρικησ μασ βλεπω για 20-25/09 πρωτα ο θεοσ!!!μαλλον ζυγακι...

εν τω μεταξυ κοριτσια σκευτομουν οτι τωρα που θα πηγαινοερχομαι αθηνα για αιματολογο+υπερηχουσ θα μπορω καποια στιγμη να το κανονησω να συμπεσουν με καμια συναντηση σασ!!!!!αχ μακαρι!!!θα χαρω παρα πολυ να σασ δω κι εγω κ να σασ γνωρισω απο κοντα!!

Πολύ καλά τα ζυγάκια(το λέω για είμαι κ εγώ:tongue::tongue::tongue:)

Εγώ αν έρθεις Αθηνα Ειρηνάκι θα έρθω ακόμα κ με τη μπουκίτσα σε συνάντηση για να σε δω!!! :wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πολύ καλά τα ζυγάκια(το λέω για είμαι κ εγώ:tongue::tongue::tongue:)

Εγώ αν έρθεις Αθηνα Ειρηνάκι θα έρθω ακόμα κ με τη μπουκίτσα σε συνάντηση για να σε δω!!! :wink:

αχ μακαρι!!και που ξερεισ μεχρι τοτε μπορει να εχεισ κι εσυ μια εκπληξουλα!!!!!

Καλημερα κοριτσια!

Ειρηνη εχεις συνηθισει νομιζω την εγκυμοσυνη, και σε βλεπω πολυτεκνη!

.

και να πεισ οτι εχω ευκολεσ εγκυμοσυνεσ να πεισ ενταξει....αλλα ελα που δεν εχω!!!!

περαστικα στον αντωνακι και την μαριαλεννα σου!!!!!!

κοριτσια δεν σασ ειπα πεταχτηκα για λιγο μεχρι το κλαμπ μαιου...για να συμαζεψω κατι αλοπροσαλα που το παιζουν διπορτο..:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!κι εκει ομωσ μια απο τα ιδια...την εχουν παρει ειδηση για τα καλα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Λίζα,40 πυρετό καημένο???Περαστικούλια!!!Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά....

Χριστίνα,εγώ κάθε βράδυ μετά το μπάνιο καθαρίζω τα αυτάκια της με παιδική μπατονέτα,εξωτερικά περισσότερο και ότι πιάσει εσωτερικά..δεν την πιέζω την μπατονέτα,ότι πιάσει απ'έξω απ'έξω....

Μαριάννα,περαστικά και σ'εσάς..πάντως θέλει πολύ προσοχή...δεν τα προλαβαίνεις τα άτιμα!!!

Όσο για την Ειρηνούλα μας...εγώ προβλέπω αγοράκι....για να δούμε...Πάντως η αλήθεια είναι ότι κι εγώ από τότε που γέννησα όλο λέω ότι μου έλειψε η εγκυμοσύνη μου κι ότι θέλω να ξαναμείνω έγκυος αλλά...δεν το βλέπω για τώρα κοντά!!Από του χρόνου βλέπουμε....

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημερα κοριτσακια και καλο μηνα!!!!Ειρηνακιιιιιιι!τι υπεροχα νεα ειναι αυτα;Με το καλο κοριτσκι!με ενα γερο μωρακι!!!!!:D:D:D:D:D

Αντε, ωρα να γινεις τριτεκνη!!!:tongue:

Εμεις βγαλαμε και το 3ο δοντακι!

μπραβο Μαριαννακι!Εμεις μολις προχθες βγαλαμε το ενα και σημερα το δευτερο!Περαστικα και στη μπεμπουλα σου!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Δοντακια ξεπεταγονται , μονο εμας δε σκανε μπας και κοιμηθουμε

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημέραααααα......!!!!!

Χρόνια μας πολλά, κορίτσια, είναι η γιορτή της μητέρας σήμερα......!!!!

Να μας χαίρονται τα ζουζούνια μας και οι άντρες μας.....!!!

Όλο για δοντάκια διαβάζω, εμείς τίποτε ακόμη, η παιδίατρος την τελευταία φορά μας είπε ότι θ' αργήσουν, το νωρίτερο σ' ένα μήνα θα βγουν.......!!!

Όλο το βράδυ ο μικρός όλο έβηχε και ήταν μπουκωμένος, εκεί που του πέρασε, ξανακόλλησε από μένα.... Του έβαζα ορό βραδιάτικα, αλλά για το βήχα δεν ξέρω τί να κάνω, τί προτείνετε.....?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Κι εγώ είμαι πλέον πιο χαλαρή με τον χειρισμό της πεθεράς. Άλλωστε δεν είναι και θεά η μάνα μου κι άχρηστη η πεθερά! Ας μην σας πω το τελευταίο που μου είπε η μάνα μου γιατί θα γελάτε 5 μέρες :rolleyes:

Τα εχω σκεφτει πολλες φορες αυτα γι αυτο τα λεω.

Μου λεει κατι η μανα μου ή η γιαγια μου και λεω κοιτα να δεις τωρα, αν το ιδιο το ελεγε μια πεθερα ή αν η μανα μου το ελεγε αυτο στη νυφη της , θα ειχε γινει χαμος.

Το θεμα ειναι οτι στη μανα μας και κατι κακο να πουμε, μανα ειναι και θα τα ξαναβρουμε. Με την πεθερα θελει μεγαλυτερη προσοχη, γιατι δυσκολα συμμαζευονται τα πραγματα αν πχ την προσβαλεις χοντρα.

Να σας πω ομως και το αλλο.

Πιστευω οτι ειναι και θεμα σωστου παραδειγματος και προς τα παιδια μας.

Θελω το παιδι μου να μαθει οτι φερομαστε καλα στους αλλους και ειδικα στους μεγαλυτερους και ακομα πιο πολυ στη μητερα μας, γιαγια μας κλπ.

Εχω δει μητερες που εβριζαν μπροστα στα παιδια τους τη μανα τους η την πεθερα τους και μετα αντιμετωπισαν οι ιδιες αυτην τη συμπεριφορα απο τα παιδια τους.

Γιατι τα παιδια δεν ακουνε αυτο που λες, βλεπουν αυτο που κανεις.

Αυτο ακριβως σκεφτομουν κι εγω. Να της κανω κανα μαλωμα και να ακουσω κανα "θελω τη γιαγια μου" να τα παρω στο κρανιο.

Εγω σκεφτομαι το τρίμηνο αυτο (Μαιο-Ιουνιο-Ιούλιο) και ολο τον επομενο χρονο, εως οτου γινει 2 δηλαδή με κοπελα στο σπιτι και απο 2 χρονων παιδικο.

Παρεπιμπτοντως (δεν ξερω και πώς γραφεται), ξερετε καμια κοπελα να μου συστησετε?

Σωστα το γραφεις παντως. Να πει και η Χριστινα η φιλολογος:tongue:

Για εμενα αυτο που σκεφτεσαι ειναι το ιδανικο.

Και οι δυο αποψεις εχουν υπερ και κατα... Αν δεν εχεις ατομο εμπιστοσυνης ειναι δυσκολα. Εγω θα προτιμουσα να μου το κακομαθει η γιαγια, απο το να μη γνωριζω πώς περναει το παιδι μου. Η μανα μου μου εχει διηγηθει διαφορα περιστατικα που βλεπει στην παιδικη χαρα απο ντανταδες. Πρεπει να βρεις το κελεπουρι. Ελπιζω να΄σαι τυχερη!

Πραγματι εχω δει κι εγω πολλα απο ντανταδες στο παρκο.

Πρεπει να πεσεις στην περιπτωση.

Παντως εχω καταληξει στο οτι φαινεται το παιδι αν περναει καλα εκει που το αφηνεις.

νομιζω οτι αν ενα παιδακι δεν περναει καλα με εναν ανθρωπο, εστω και 9 μηνων, θα σου δειξει ενα σημαδι. Απο το πως κάνει το πρωι που θα ερχεται η κοπελα για παραδειγμα. Θα χαίρεται? θα κλαιει? Ετσι λεω βεβαια, δεν ειμαι και σιγουρη. Απλα αν βαζουμε στο μυαλο μας μονο τα κακα ρε παιδια θα τρελλαθουμε. Κανενας, ουτε καν η γιαγια δεν προκειται να προσεξει το παιδι μας οσο εμεις. Αποψή μου αυτο ε?

Αυτο ακριβως εννοω με το παραπανω.

Ο γιος μου οταν βλεπει τη γυναικα που τον κραταει 2 φορες την εβδομαδα και καποιο βραδυ που βγαινουμε, κανει σαν τρελος απο χαρα.

Τι να υποθεσω εγω απο αυτο? οτι δεν περναει καλα?

κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και απο τουσ πρωτουσ που θα τα μαθουν ειστε εσεισ!!!!!!!!!!αλλωστε σασ νιωθω σαν φιλεσ μου!!!!!!

και ναι.........ειμαι εγκυοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλα συγχαρητηρια και με το καλο το νεο μωρο!:D

Προχθες ηρθε η παιδιατρος και τη ρωτησα αν περασε η γριπη των χοιρων. Μου ειπε οτι αυτη περασε και ερχεται η κανονικη γνωστη μας γριπη απο εδω και περα. Περαστικα στον μπεμπη λιζακι. :D

Νεο τροπαριο τωρα.

Αφου ειδαν οτι η φοβερη γριπη ηταν τελικα πιο ελαφρια και απο την εποχικη, αρχισε νεος κυκλος εκφοβισμου...

Ερχεται η κανονικη γριπη τωρα:rolleyes:

Κασσιανη ουτε που μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι μπορει να πατησει πανω στην παντα!!! Ωχ μου φαινεται πρεπει να την βγαλω..

Καλο βραδυ κοριτσια!

Γι αυτο ειμαι βρε εγω εδω, να λεω τα περιεργα:tongue:

]Ακουσα μια ειδηση αλλα δεν προλαβα τις λεπτομερειες. Νεκρο εμβρυο απο ουλιτιδα της μητερας του... Μα ειναι δυνατον?:confused:

Βεβαια ειναι δυνατον. Απο τα ουλα μπορει να μεταφερθουν ενα καρο μικροβια, μεχρι και να πεθανεις μπορει απο μολυσμενο δοντι.

Αστα...

Οτι θα ρωτουσα για τη Μαριαλενα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Η γιορτή της μητέρας δεν είναι την 2η Κυριακή του Μαίου????Εγώ έτσι ξέρω πολλά χρόνια τώρα....

Καλε κι εγω αυτο ξερω, αλλαξε κατι?

Παντως βρε παιδι μου εγω δεν ηξερα οτι εχεις καταγωγη απο αλλη χωρα.

Τωρα που το εμαθα, θελω να σε συγχαρω για τα ελληνικα σου και ειδικα τον αριστο γραπτο λογο σου.

Και δεν ειναι και ευκολα τα ελληνικα.

Αλλοι γεννηθηκαν εδω κι ακομα το παλευουν...:tongue:

Να μην πω για τη Χριστινα...

Διαβασα ενα κειμενο σου, εκει θα ηταν οφ τοπικ να το πω, εδω ομως το λεω.

Χριστινα γραφεις πραγματικα σαν φιλολογος, οπως σου ειχε πει καποια οταν ημασταν ακομα εγκυες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Σ'ευχαριστώ πολύ Κασσιανή μου....Όπως έχω ξαναπεί όταν ήρθα ήμουν μόλις 7,5 ετών,εδώ μεγάλωσα,εδώ ξεκίνησα και τελείωσα σχολείο και τα έμαθα πολύ γρήγορα...

Πάντως η Χριστίνα όντως γράφει σας φιλόλογος..και καλύτερα,μην σας πω!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...