Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Θα σας πω τι μας ανανεώνει και κρατάει για λίγο τη μουρμούρα μας μακριά... Εχμμμ η διαδικασία του "κάνω παιδί χωρίς όμως να το κάνω"... αν με πιάνετε. Γι'αυτό έχουν βγάλει και την ατάκα "η αμάμητη" χαχαχα. Λες κι είναι το χάπι μας! Αμα (σπάνιως ακόμα, ελπίζω μελλοντικά περισσότερο) συμβεί, μετά για μέρες είμαστε στα μέλια και όλο αγάπες και λουλούδια και κάτι να είναι στραβό δεν τσακωνόμαστε, το παραβλέπουμε.

Γι'αυτό πάρτε το "χάπι"!!! Όταν κοιμάται το μωρό τα ξημερώματα, όταν το κρατάει λίγο η μαμά-γιαγιά-θεία κλπ, πάρτε χάπι!

Χριστινάκι, δεν παίζεσαι, έχω λιώσει στο γέλιο.......!!!!!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ κορίτσια! Μπετούλα, πήγα με τον Αντώνη και πληρώσαμε λογαριασμούς σήμερα, και μετά πήγαμε βόλτα σ΄ένα πάρκο στον Υμηττό. Του άρεσε πολύ, είχε και προσκοπικά παιχνίδια (αναρριχήσεις κλπ) και ξετρελάθηκε!

Μην νομίζεις πως σε κατασκοπεύω απλά σε πήρα τηλ.

Χριστινάκι μου μπράβο,που βρίσκεις τη διάθεση για πες μου κι εμένα που δεν μου κάνει κούκου.Εγώ που να τα πάω τα δικά μου;Θα τους δώσω λεφτά να πάνε σε κανένα μπαρ μπας και......

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Πολύ όμορφες μέρες έχει, και είναι κρίμα να μένουμε μέσα! Την Κυριακή σκέφτομαι για αττικό ζωολογικό πάρκο και να βγάλουμε επιτέλους και την ετήσια κάρτα, γιατί δε συμφέρει αλλιώς για εμάς που το΄χουμε κοντά και παμε συχνά!

age.png age.png

αργ7 να τα χιλιάσετε! Κι εμείς κάποτε, επειδή τα φτιάξαμε 14/1, λέγαμε ότι όλους τους μήνες στις 14 θα είμαστε μαζί, θα κάνουμε κάτι σπέσιαλ. Βέβαια με το μωρό ξεχνάμε πλέον τις μέρες, οπότε προχτές τον αποζημίωσα με φιλιά για όλες τις 14 του μήνα που ξεχάσαμε χαχαχα. Τέλεια σκέψη το τσιζκέικ (σλουρπ!)

τα υπολοιπα σχολια σου βλεπεισ οτι τα παραλειπω!!!!!!(φτου δεν εχουμε και τισ φατσουλεσ να τισ βαλω να γελανε...)

τεσπα...

δεν θα το πιστεψεισ!!!!κι εμεισ 14/01 εχουμε γωριμια του 2001!!!!εσεισ?και μαλιστα μεχρι τελευταια γιορταζαμε καθε μηνα!!!!!!ειχαμε μινι επετειο καθε μηνα!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Σαν σημερα πριν 13 χρονια τα φτιαξαμε με τον αντρα μου.Παντα εφτιαχνα τσηζκέικ αλλα με τοσο τρεξιμο το ξεχασα!Μαλλον θα βολευτω με ετοιμο.....

Να ζήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι κοριτσάκι!!!

Εσκασε μύτη το πρώτο μας δοντακι! Την καημενούλα, γι αυτό κοντεύει μέχρι και τα σεντόνια να φάει!

Σιδερένιο το δοντάκι σας!!!!!!! Άντε με το καλό και τα υπόλοιπα σιγά σιγά :)

Μαριλού χρόνια πολλά και από εδώ!!!!!! Ότι επιθυμείς σου εύχομαι!!!!

Εμένα σήμερα η διάθεσή μου είναι χάλια... Χωρίς συγκεκριμένο λόγο... :(

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Πολύ όμορφες μέρες έχει, και είναι κρίμα να μένουμε μέσα! Την Κυριακή σκέφτομαι για αττικό ζωολογικό πάρκο και να βγάλουμε επιτέλους και την ετήσια κάρτα, γιατί δε συμφέρει αλλιώς για εμάς που το΄χουμε κοντά και παμε συχνά!

Κι εμείς έχουμε κάτι μέρες...καταπληκτικές αλλά εγώ έχω πήξει στις δουλειές για να στρώσω επιτέλους.

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Μην νομίζεις πως σε κατασκοπεύω απλά σε πήρα τηλ.

Χριστινάκι μου μπράβο,που βρίσκεις τη διάθεση για πες μου κι εμένα που δεν μου κάνει κούκου.Εγώ που να τα πάω τα δικά μου;Θα τους δώσω λεφτά να πάνε σε κανένα μπαρ μπας και......

ε αμε το χριστινακι εχει ενα (τον μπραντζελινο) κ οπωσ κ να χει καπου θα τον πασαρει και θα κανει την διαδικασία του "κάνω παιδί χωρίς όμως να το κάνω"...

η καημενη η μπετουλα που να τα αφησει τα 3????????????θα τα μοιρασει στην γειτονια!!!!??????

DnfMp3.pngqTarp3.png

εγω εχω ενα σιδεροοοοο!!!!!!!!!!!ατελειωτο...........οσο το σκευτομαι....τελευταια δεν εκανε μερεσ για να στεγνωνουν τα ρουχα και τωρα που τα καταφερα πρεπει κ να τα σιδερωσω!!!!!

θελει καμια να τισ τα στειλω μηπωσ?????η μπετουλα μηπωσ?ελα βρε μπετυ...εσυ που βαρεθηκεσ να σιδερωνεισ σωβρακα να σου στειλω τα πριγκιπορουχα ??????να χορτασει το ματι σου ροζ κ κοκκινο?????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Χριστινα, ειπα να τα πω πιο διακριτικα, αλλα τα πες εξω απο τα δοντια!!

Χαπι!

Κυριακη, να τα χιλιασετε, αντε και στην πλατινενια επετειο!

Και περαστικα στο μικρουλη.

Πωλινα μη μου αγχωνεσαι!

Καλο σαββατοκυριακο σε ολες, θα αργησουμε να τα ξαναπουμε, φευγω για Βολο.

Πολλα φιλια

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινα, ειπα να τα πω πιο διακριτικα, αλλα τα πες εξω απο τα δοντια!!

Χαπι!

Κυριακη, να τα χιλιασετε, αντε και στην πλατινενια επετειο!

Και περαστικα στο μικρουλη.

Πωλινα μη μου αγχωνεσαι!

Καλο σαββατοκυριακο σε ολες, θα αργησουμε να τα ξαναπουμε, φευγω για Βολο.

Πολλα φιλια

ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Μπετόβεν μου, στείλτα στη γιαγιά τους να πουν τα κάλαντα! Δεν ξέρω τι θα κάνεις, κουκου ξεκουκου, θες χάπι, τέλος! Τρώγοντας έρχεται η όρεξη λένε!

Ρε Ειρήνη μικρή! Απίστευτο!!!! Κι εμείς 14/1/2001!!!

Κας όταν λες θ'αργήσουμε;; Πλήρη αναφορά θέλω, πότε γυρνάς;;;

WN6Op3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!!

Αργ να τα χιλιασετε με τον αντρουλι σου!!!!

εδω ειναι μια πολυ ομορφη μερα ειναι να κανω δουλιες στον κηπο

παραγγειλα να μου φερουν τριανταφυλλα θα γεμισω τον κηπο μου ...

μπας και ηρεμω λιγο!!!!! Δεν ξερω απο την ημερα που αρρωστησε ο πατερας μου εχω πολλα νευρα!!!!

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...