Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Προχθες ηρθε η παιδιατρος και τη ρωτησα αν περασε η γριπη των χοιρων. Μου ειπε οτι αυτη περασε και ερχεται η κανονικη γνωστη μας γριπη απο εδω και περα. Περαστικα στον μπεμπη λιζακι. :D

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σασ ευχαριστω και παλι μια μια ξεχωριστα!!!!!!ειλικρινα συγκινηθηκα τοσο πολυ με τισ ευχεσ σασ που εβαλα τα κλαματα...(ειναι φαινεται και λιγο οι ορμονεσ)

παντωσ ευχομαι σε οσεσ το επιθυμουν ,να ελθει συντομα ενα νεο παιδακι μεσα απο την καρδια μου!!!!!

λιζακι περαστικουλια στον μικρουλη μπομπιρα!!!!ευχομαι καλη αναρρωση και απο σημερα κιολασ το βραδυ να ειναι περδικι!!!!

πωλα ποτε μη λεσ ποτε!!οσο για το δοντι κ εμεισ λιγεσ μερεσ πριν κλεισουμε τουσ 8 το βγαλαμε...επομενωσ..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη......συγχαρητήρια.........μ' έκανες να κλαίω από χαρά.....μπράβο κουκλίτσα μου με το καλό, εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να αποκτήσεις ένα υπέροχο ροδαλό υγιέστατο μωράκι...

Διαφημίσεις

Επίσης, θέλω να ευχηθώ στα κορίτσια που θέλουν και δεύτερο, τρίτο ή και τέταρτο μωράκι, σύντομα να ακούσουμε και άλλα τέτοια νέα....αχ, βρε Ειρήνη ξανά μπράβο μου έφτιαξες το κέφι....:D

σασ ευχαριστω και παλι μια μια ξεχωριστα!!!!!!ειλικρινα συγκινηθηκα τοσο πολυ με τισ ευχεσ σασ που εβαλα τα κλαματα...(ειναι φαινεται και λιγο οι ορμονεσ)

παντωσ ευχομαι σε οσεσ το επιθυμουν ,να ελθει συντομα ενα νεο παιδακι μεσα απο την καρδια μου!!!!!

λιζακι περαστικουλια στον μικρουλη μπομπιρα!!!!ευχομαι καλη αναρρωση και απο σημερα κιολασ το βραδυ να ειναι περδικι!!!!

πωλα ποτε μη λεσ ποτε!!οσο για το δοντι κ εμεισ λιγεσ μερεσ πριν κλεισουμε τουσ 8 το βγαλαμε...επομενωσ..

Καλό μήνα κορίτσια!!Βλέπω οτι μπήκε πολύ όμορφα με μια εγκυούλα!!

Ειρηνάκι μου συγχαρητήρια για το νέο σου μπεμπάκι!!Ήσουν από τις πρώτες που γέννησες και από τις πρώτες εγκυούλες!!!Για να δούμε ποια θα είναι η επόμενη;

Λιζάκι μου περαστικά στο κουκλάκι σου!!!!

Εμείς τα συνηθισμένα ο μπέμπης φαί γιοκ οτι και να του κάνω στις 4 κουταλίτσες χτυπιέται και έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς με τις τροφές,ευτυχώς τρώμε τα φρούτα και κάπως καταπραύνεται η στενοχώρια της δόλιας μάνας που το Νο 3 της έχει βγει πολύ πολύ ζόρικο!!!

Επεξεργάστηκαν by ΕλισάβετΖ

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Κασσιανη ουτε που μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι μπορει να πατησει πανω στην παντα!!! Ωχ μου φαινεται πρεπει να την βγαλω..

Ειρηνη να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!

Λιζα πωπω 40 πυρετο ο μικρουλης!! Περαστικα σας!

Εμενα ο μπεμπουλης μου τρωει πολυ καλα αλλα δεν πινει πολυ γαλα.

Τσακιζει το ριζαλευρο, τα φρουτα..τα λαχανικα ποτε τρωει ολο το πιατο ποτε μερικες κουταλιτσες.(αναλογα τα κεφια του)...αλλα μπορει το βραδυ να κοιμηθει 12 ωρες μεχρι το πρωι με 80γρ. γαλα μονο..συνολο την ημερα πινει περιπου 200-250...

Επισης ειμαστε και εμεις φαφουτες..απο τον τριτο μηνα εχουν φουσκωσει δυο κατω δοντακια και τιποτα ακομα...δεν λενε να βγουνε!!

Καλο βραδυ κοριτσια!

29znp3.png

ybBxp3.png

Κατ'αρχάς να ευχηθώ κι εγώ τα καλύτερα στο Ειρηνάκι μας! Σε παρακαλώ να είσαι ήρεμη, να έχεις όση βοήθεια μπορείς τώρα και να γίνεις γαϊδούρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απέναντι στη φώκια (την χαμένη, την γουρούνα, την πεθερά ντε!). Μην ξανακούσω ότι έκανες τραπεζώματα-κρεββατώματα-πατώματα και πικράθηκες που δεν ήρθε, ή (ακόμα χειρότερα) ότι ήρθε και σου μαύρισε την ψυχή τώρα που κουβαλάς και το μωρό ΜΑΣ τώρα, θα σε δείρω! Μακριά η γκαντέμω!

Αλήθεια, δεν ζηλεύω καθόλου τη νυχτερινή συχνοουρία πάντως :lol:

Σα τη Nadine κι εγώ, είμαι τόσο εξαντλημένη με μπραντ που δεν αντέχω για δεύτερο στα επόμενα 2 χρόνια. Ειρήνη, αν είναι κορίτσι πάλι, θα έχουμε πολλές νύφες να διαλέγουμε ;)

Το Σάββατο η αλήθεια είναι πάντως πως σε μελετήσαμε. Μιλώντας για πεθερές φτάσαμε στη δικιά σου και σε σένα κι όλες έλεγαν πόσο καλό κοριτσάκι είσαι. Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα, χάρηκα πολύ, ειλικρινά.

Λίζα χαρά στο κουράγιο σου, θα είχα σαλτάρει με τόσο υψηλό πυρετό!

Συναδέλφισσες μάνες, είμαι τόσο εξαντλημένη από το παιδί και με τόσο σπασμένα νεύρα, που θέλω να δείρω τον άντρα μου, τον κατηγορώ για όλα ανά πάσα στιγμή (από τη μια καλά του κάνω, άντρας είναι, όλοι τα ίδια είναι). Ο γιατρός πάντως διασκέδαζε με όσα του έλεγα :mad:

Δυστυχώς ξέχασα να ρωτήσω για το τζάκι όπως σας είχα υποσχεθεί, θα τον πάρω πάντως αύριο. Ρώτησα για την τομάτα πάντως, μπορεί να τρώει. Και όλα τα λαχανικά κι όλα τα φρούτα. Από δόντια είναι έτοιμος (αυτό το λέμε μήνες, θα μας βγάλει την ψυχή όμως για να βγουν), από ύψος 71 εκατοστά και 7 κιλάκια. Είπε ότι πάει πολύ καλά, κι ότι έκανα 2 μήνες αυτό να συνεχίσω γιατί πηγαίνει τέλεια. Μόνο τα αυτάκια μας έχουν λίγο κερί, κι ενώ του ρίχνω σταγόνες, έχει μειωθεί ελάχιστα. Για αυτιά δε μιλήσαμε ποτέ, τα δικά σας μωρά πως είναι σ'αυτό το θέμα; Σε καμιά βδομαδούλα θα του αρχίσω και ψάρι!!! Μου είπε όμως να μην δίνω μπισκότα (νουτρίτσια) για να μην έχω άγχος πνιγμου, καλύτερα αλεσμένα όλα προς το παρόν

Αυτά τα νέα, πάω να τα σφυρίξω και στο προχωρημένο τμήμα Μαϊου και να ξεραθώ γιατί μπραντ είναι αυτός, δεν ξέρουμε πότε θα ξυπνήσει!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ειρήνη σε είδα στον ύπνο μου με άλλη μία κόρη!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είναι πολύ ζώον η πεθερά σου κ θα σε παρακαλέσω όταν σου λέει τέτοιες ανοησίες να της απαντάς αναλόγως!!!;)

Λιζάκι εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά ο μικρός γιατί καταλαβαίνω την ανησυχία σου με τοσο πυρετό!:(

Μίλησα χθες με τη γιατρό μου γιατι είχε κάποιο ατυχημα κ θα αργήσει να μας δει κ μου είπε ότι είναι πρόβλημα το ότι δεν πίνει γάλα ΠΑΛΙ η μικρή μου....πρέπει να αρχίσω να αλλάζω πάλι γάλατα μπας κ το βρούμε...πρέπει να πίνει 350-400ml ημερησίως 8 μηνών σχεδόν που είναι κ πίνει 200-250...κ ρωταω εγώ τώρα .... προκειμένου να μην παίρνει το ασβέστιο που πρέπει μήπως θα έπρεπε να δοκιμάσουμε κάτι πιο 'γλυκο'? πχ εβαπορέ????Η μάνα μου μου είπε ότι κ εγώ σταμάτησα το βρεφικό 7 μηνών κ της είπε η τότε παιδιατρός μου να μου δίνει εβαπορέ! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα!!!!!!!!

η συχνοουρια οντωσ χριστινακι μου ξαναχτυπησε την πορτα....,επισησ μια αηδιαστικη γευση στο στομα(απο αυτην και μονο το ειχα καταλαβει εδω και 1 εβδομαδα...),αναγουλεσ,ανεκατωματα....αυτα.....σασ θυμιζουν κατι κοριτσια???????χε χε!!!!ειναι πανεμορφα παντωσ!!!!!τωρα σκευτομουν οτι ειναι ο τριτοσ χειμωνασ σερι που ειμαι εγκυοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μια χαρα!!!!!

χριστινακι το ειπα τοσεσ φορεσ αλλα να δω ποτε θα μπω και στου μαιου να δω τι κανεισ εκει....

α δεν σασ ειπα πλεον ανοικω και στο σεπτεμβριοσ 2010-οκτωβριοσ2010!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εγώ δεν είχα αναγούλες και ανακατώματα και γενικώς καμία ενόχληση.. Αλλά καμιά φορά αν δεν μου άρεσε το φαϊ έλεγα ψέμματα πως αναγούλιαζα :tongue::tongue::tongue:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...