Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΠΡΑΒΟ Ειρήνη μου, να πανε ολα πολυ καλα ευχομαι. Και οσο μπορεις, προσεχε. Εγω πιστευω οτι τις νεες μανουλες, που ξαναμενουν έγκυες τις προστατευει ο θεουλης (οσον αφορα τα σηκωματα που ελεγες). Αντε και στα δικα μας (εχω κι εγω μια μερα καθυστερηση- λετε?)

4Rnfp3.png

Αννούλα εγώ ευχαρίστως να την πάρω τη σειρά σου, έχω δηλώσει άλλωστε πανέτοιμη για το δεύτερο και ήδη δεν προσέχουμε φανατικά, αλλά μήπως να ψαχτείς και λίγο με το γιατρό σου να κάνεις καμια εξέταση?!?!?!!?

Άντε Ειρηνάκι, ο Φλεβάρης μπήκε με τέλεια νέα για το σπίτι σας :) Με το καλό το μωράκι σας το καινούριο όλα θα πάνε καλά και του χρόνου τέτοια εποχή θα δεις που θα λέμε για τα κατορθώματα και των 2 ζουζουνιών σου!!!! Αχ πολύ πολύ χάρηκα μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΡΗΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ευχομαι να έχεις μια εύκολη εγκυμοσύνη κ να κυλήσουν σαν νεράκι οι μήνες!!!

Πω πω χαρες που θα έχετε .....αλλά πες μου σε παρακαλώ καίγομαι σου λέω την αντίδραση της κακίστρως :tongue::tongue:

ακομα δεν τησ το ειπαμε!αλλα μην φανταστεισ εχω να θυμαμαι τισ δυο προηγουμενεσ εγκυμοσυνεσ οταν τισ ανακοινωσα...σαν να ειχα πει <αχ χτυπησα το χερι μου...>μιλαμε μεγαλη απαθεια!!!!!τελοσ παντων,δεν σκευτομαι καθολου την αντιδραση τησ ...το καλοκαιρι ήμασταν καπου και η μικρη σταυρωσε τα ποδια τησ ...και λεει καποιοσ <το βλεπετε?ερχετε το επομενο..>και πεταγετε η πεθερα ισιωνει τα ποδια τησ αγγελικουλασ και λεει <θεοσ φυλαξει!!!!!!>:confused::rolleyes::tongue:

να σασ πω εγω γελαω ακομα με την αντιδραση αυτη γιατι δεν ειναι να την παρω κ στα σοβαρα...

οι γονεισ μου παντωσ ξετρελαθηκαν!!!!!!γελουσαν ,φωναζαν και τα αδελφια μου μαζι!!!!!χαμοσ εγινε!!!οπωσ οταν ανακοινωσα και τισ αλλεσ δυο εγκυμοσυνεσ μου!!

πολα μου εδω και ενα μιση χρονο μοιραζομαστε ολες τις χαρες μας,τις αγωνιες και τα αγχη μας! συγκινουμαστε και κλαιμε απο χαρα! ειναι υπεροχη η σχεση που εχουμε!

μα γι αυτο κι εγω μωλισ το εμαθα ,αφου το ανακοινωσα στουσ δικουσ μου,οι επομενεσ που ηθελα να το μαθετε ησασταν εσεισ!!!!!

ο φλεβαρης εφερε τελεια νεα!!!! στον αντρα σου το ειπες?:P

ναι ναι...ηταν ο πρωτοσ που το εμαθε!!

ΜΠΡΑΒΟ Ειρήνη μου, να πανε ολα πολυ καλα ευχομαι. Και οσο μπορεις, προσεχε. Εγω πιστευω οτι τις νεες μανουλες, που ξαναμενουν έγκυες τις προστατευει ο θεουλης (οσον αφορα τα σηκωματα που ελεγες). Αντε και στα δικα μας (εχω κι εγω μια μερα καθυστερηση- λετε?)

αχ στο ευχομαι κι εσενα!!!!!αντε ελα να παμε να ανοιξουμε τοπικ σεπτεμβριου-οκτωβριου!!!οσο γι αυτο με τα σηκωματα ευχομαι να μασ προστατεψει και να πανε ολα καλα!!

Αντε, ωρα να γινεις τριτεκνη!!!:tongue:

Εμεις βγαλαμε και το 3ο δοντακι!

καλοριζικο!!!αντε ετοιμασετε και τα μπριζολακια!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καταπληκτικα νεαααααααααααααα

μπραβο Ειρηνακι μας!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε οπως και στη Αγγελικουλα σου

ο Θεουλης σας προστατευει!!!!!

αντε κοριτσια και στα δικα μας!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ειρηνάκι μου δεν μπορούσες να μας πείς καλύτερα νέα!!!! Σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και όλα μα όοοολα να σου πάνε από το καλό στο καλύτερο!!!!! Άντε συγκινήθηκα κι εγώ :D

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! Άντε με το καλό!!!!!! Τι καλά νέα, άντε να παίρνουμε σειρά κι οι επόμενες τώρα!!!!!! Ακούς Αννουλα;;;;;

Εεεεεε κι εγώ κι εγώωωωωωωωωωωωωωω :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου δεν μπορούσες να μας πείς καλύτερα νέα!!!! Σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και όλα μα όοοολα να σου πάνε από το καλό στο καλύτερο!!!!! Άντε συγκινήθηκα κι εγώ :D

Εεεεεε κι εγώ κι εγώωωωωωωωωωωωωωω :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι βρε συμπεθέρα πώς σε ξέχασα εσένα. Άντε παρέα λοιπόν πάρουμε σειρά;);););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μπράβο, πάντως, βρε κορίτσια, που σκέφτεστε για 2ο από τώρα.......!!!!!

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο, είμαι τόσο εξαντλημένη από τον Παναγιώτη, που χλωμό το κόβω για 2ο σύντομα......!!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

καλησπερα μανουλες!!!!!

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΑΣ..... σου ευχομαι ολοψυχα συγχαρητηρια, να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και με το καλο να δεχτειτε το νεο μελος της οικογενειας σας!!!!!

Και το καλο που σου θελω... μην καθεσε να αγχωνεσε και να στεναχωριεσε για πραγματα και προσωπα που απλα... θα επρεπε να αγνοεις!!!!!!

Αχ κοριτσια, υπο αλλα συνθηκες ισως να νοσταλγουσα μια εγκυμοσυνη αλλα μ΄αυτα που περναω τα τελευταια 24ωρα με το μπεμπη... τα εχω δει ολα!!!!

Σημερα εσπασε καθε ρεκορ στον πυρετο!!!!!!

Το πρωι εφτασε 40,6 και το μεσημερι 40,4!!!!!!!! Κοντεψα να πεθανω απο το φοβο!!!!

Ευτυχως ηρθε ο γιατρος το μεσημερι και με καθησυχασε γιατι ημουν ετοιμη να βουτηξω απο το μπαλκονι....

Αυτη τη στιγμη δειχνει να ειναι καλυτερα....

Μακαρι Παναγιτσα μου....

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...