Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

πηγα σε μικροβιολογο!!!!!πριν λιγο με πηρε τηλεφωνο και μου ανακοινωσε τα ευχαριστα!!!!!!

παντωσ πολυ αγχοσ!!!!!!!εχω και πονακια σαν τησ περιοδου κ ψιλοφοβαμαι!

παντωσ εδω και μερεσ το ειχα υποπτευθει...εμμετουσ,αναγουλεσ ,αηδιαζα με τα φαγητα...

ελπιζω να μου πανε ολα καλα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειλικρινά σου μιλάω, χθες το βράδυ μιλούσα με τον άντρα μου για τις κοπέλες στο φόρουμ και του έλεγα πόσο καλό κορίτσι είσαι και τι έχεις περάσει...:-(:sad:. Και σκεφτόμουν τι καλά θα ήταν να κάνεις και ένα δεύτερο μωράκι σύντομα!!!!! Αχ, πάρα πολύ χάρηκα! Πάρα πολύ!! Ολα θα πάνε τέλεια!!!:D:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ολα καλα θα σου πανε! να σκεφτεσια θετικα και εμεις εδω ειμαστε να σου ανεβαζουμε τη διαθεση!;)

αχ τι ωραια!!!!

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου, τί ευχάριστα νέα........!!!!!!!!

Με το καλό να χαρίσεις ένα αδερφάκι στην Αγγελικούλα.......!!!!!!

Σε 8 μήνες πάλι θα νιαουρίζει ένα μικράκι μέσα στο σπίτι σας......!!!!!

Συγχαρητήριαααααααααα..........!!!!!!!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Ειλικρινά σου μιλάω, χθες το βράδυ μιλούσα με τον άντρα μου για τις κοπέλες στο φόρουμ και του έλεγα πόσο καλό κορίτσι είσαι και τι έχεις περάσει...:-(:sad:. Και σκεφτόμουν τι καλά θα ήταν να κάνεις και ένα δεύτερο μωράκι σύντομα!!!!! Αχ, πάρα πολύ χάρηκα! Πάρα πολύ!! Ολα θα πάνε τέλεια!!!:D:D:D
Εγώ τώρα γιατί κλαίω?????:tongue::tongue::tongue:

μαριαννακι ,credo ,κωνσταντινα και πωλινακι σασ ευχαριστω παρα πολυ!!πωλινακι σε ευχαριστω και για τα τοσο καλα σου λογια!!να σαι καλα!!!με συγκινησατε πολυ κοριτσια με τισ ευχεσ σασ1!!ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει!!!!

ειναι και αυτα τα ψιλοπονακια (σαν τησ περιοδου)και φοβαμαι λιγο...εν τω μεταξυ με εχει πιασει ηδη το αγχοσ οσον αφορα τα σηκωματα(την αγγελικουλα μου)...ειναι πολυ μικρουλα ..

παντωσ ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!!!!!το περιμενα με την ιδια ανυπομονεσια που περιμενα και στην αγγελικουλα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε όσο το δυνατόν να μην κουράζεσαι...κάνε τα απαραίτητα, αλλά εάν δεν είναι και στην εντέλεια το σπίτι ή εάν ένα ρούχο ή ένα σεντόνι δεν είναι σιδερωμένα δεν χάλασε κι' ο κόσμος...άλλα προέχουν τώρα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΡΗΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ευχομαι να έχεις μια εύκολη εγκυμοσύνη κ να κυλήσουν σαν νεράκι οι μήνες!!!

Πω πω χαρες που θα έχετε .....αλλά πες μου σε παρακαλώ καίγομαι σου λέω την αντίδραση της κακίστρως :tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ τώρα γιατί κλαίω?????:tongue::tongue::tongue:

πολα μου εδω και ενα μιση χρονο μοιραζομαστε ολες τις χαρες μας,τις αγωνιες και τα αγχη μας! συγκινουμαστε και κλαιμε απο χαρα! ειναι υπεροχη η σχεση που εχουμε!

πολα μου εδω και ενα μιση χρονο μοιραζομαστε ολες τις χαρες μας,τις αγωνιες και τα αγχη μας! συγκινουμαστε και κλαιμε απο χαρα! ειναι υπεροχη η σχεση που εχουμε!

Ετσι ακριβώς .... κ βασικά είναι σπουδαίο να θες κάπου να μιλήσεις κ να ξέρεις ότι κάποια θα υπάρχει που θα σου απαντήσει κ θα σε κάνει ίσος να νοιώσεις κ λίγο καλύτερα!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! Άντε με το καλό!!!!!! Τι καλά νέα, άντε να παίρνουμε σειρά κι οι επόμενες τώρα!!!!!! Ακούς Αννουλα;;;;;

Αμα θες σου παραχωρω τη σειρά μου γιατί με μένα κάτι δεν πάει καλά....ακόμα κ με τα χάπια δεν λέει να έρθει η περίοδος....οπότε κ να θέλω δεν μπορώ!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ireneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mpravoooo me to kalo to neo μωρακι

απ την χαρα ξεχαστηκα στα greek english

607576k42gvzz4p6.gif

οταν αξιωθουμε να ερθουμε χιο θα σε βρω με δυο νινακια

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...