Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και καλο μηνα

Εγω ρε παιδια, 3 ωρες την αφηνω στην πεθερα μου μια στο τοσο (μια στο τριμηνο δλδ), και οταν γυρναω να την παρω διαπιστωνω εναν ανταγωνισμο στο προσωπο μου απο μερους της. Και να φανταστείτε οτι εχουμε πολυ καλες σχεσεις.

Χθες αποφασισαμε με τον αντρα μου, οτι απο το Μαιο που γυρναω δουλεια, θα την αφησουμε σε κοπελα και οχι σε εκείνη, γιατι θα μας το "χαλασει" το παιδί.

Πολλες που αφησαν τα παιδια τους σε γιαγιαδες το μετανιωσαν.

Δε θα ξεχασω μια κοπελα σε μια παιδικη χαρα στη γλυφαδα.

Συζητουσαμε και ελεγα ποσο προβληματιζομουν που δεν εχω μια γιαγια να κρατησει τη μικρη και θα τη στειλω στον παιδικο.

Το τι μου ειπε για να με πεισει οτι ο παιδικος ειναι η καλυτερη λυση και ποσο εκεινη το σκυλομετανιωσε που αφησε το γιο της στη γιαγια (και μαλιστα στη δικη της μητερα) δε λεγεται.

Ενα μου λεει θα σου πω. Το παιδι μου πλεον δεν το οριζω. Ουτε με σεβεται, ουτε με υπολογιζει. Μονο τη γιαγια του ακουει. Εμεις δεν υπαρχουμε.

Και το εχει κανει και οπως θελει εκεινη το παιδι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπιζελι σου κανει εντυπωση που η πεθερα σου δινει οδηγιες για το παιδι που βλεπει μια φορα το μηνα?

Εμενα η μανα μου δινει οδηγιες απο 300 χλμ μακρια και το μωρο το εχει δει μονο μια φορα.

Απλα οταν ειναι η πεθερα που κανει κατι, μας ξινιζει διπλα, κακα τα ψεμματα.

Μη δινεις και πολυ σημασια, γιατι ειναι η γιαγια του παιδιου και καλο ειναι να διατηρειται ενα επιπεδο μεταξυ σας για καλο του παιδιου, αλλα και για παραδειγματισμο του.

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Κι εγώ είμαι πλέον πιο χαλαρή με τον χειρισμό της πεθεράς. Άλλωστε δεν είναι και θεά η μάνα μου κι άχρηστη η πεθερά! Ας μην σας πω το τελευταίο που μου είπε η μάνα μου γιατί θα γελάτε 5 μέρες :rolleyes:

WN6Op3.png

καλημερα κοριτσια και καλο μηνα

Εγω ρε παιδια, 3 ωρες την αφηνω στην πεθερα μου μια στο τοσο (μια στο τριμηνο δλδ), και οταν γυρναω να την παρω διαπιστωνω εναν ανταγωνισμο στο προσωπο μου απο μερους της. Και να φανταστείτε οτι εχουμε πολυ καλες σχεσεις.

Χθες αποφασισαμε με τον αντρα μου, οτι απο το Μαιο που γυρναω δουλεια, θα την αφησουμε σε κοπελα και οχι σε εκείνη, γιατι θα μας το "χαλασει" το παιδί.

Εμενα 12ωρο κοιμαται απο 3 μηνων. Μηπως ειμαι πολυ τυχερή? Και απο 15 ημερων μονη της στο δωματιό της στην κουνια της.

Να σας ρωτησω ρε κοριτσια, εσας στριφογυρνανε στην κουνια? Εγω το βραδυ οπως την βαζω, ετσι τη βρισκω το πρωι. Ακουνητη. Και ειναι 6 μηνων και 1,5 εβδομαδας. Κι ενω εχει καθισει, ακομα δεν γυρναει απο μπρουμητα ανασκελα. Ειναι λογικο?

εδω η δικια που που σε μια βδομαδα γινεται 8 μηνων δε λεει να γυρισει!τεμπελα!:tongue:

το ειχα πει στον γιατρο κ ειπε πως απλα ειναι ησυχο μωρακι.

Πολλες που αφησαν τα παιδια τους σε γιαγιαδες το μετανιωσαν.

Δε θα ξεχασω μια κοπελα σε μια παιδικη χαρα στη γλυφαδα.

Συζητουσαμε και ελεγα ποσο προβληματιζομουν που δεν εχω μια γιαγια να κρατησει τη μικρη και θα τη στειλω στον παιδικο.

Το τι μου ειπε για να με πεισει οτι ο παιδικος ειναι η καλυτερη λυση και ποσο εκεινη το σκυλομετανιωσε που αφησε το γιο της στη γιαγια (και μαλιστα στη δικη της μητερα) δε λεγεται.

Ενα μου λεει θα σου πω. Το παιδι μου πλεον δεν το οριζω. Ουτε με σεβεται, ουτε με υπολογιζει. Μονο τη γιαγια του ακουει. Εμεις δεν υπαρχουμε.

Και το εχει κανει και οπως θελει εκεινη το παιδι.

Αυτο ακριβως σκεφτομουν κι εγω. Να της κανω κανα μαλωμα και να ακουσω κανα "θελω τη γιαγια μου" να τα παρω στο κρανιο.

Εγω σκεφτομαι το τρίμηνο αυτο (Μαιο-Ιουνιο-Ιούλιο) και ολο τον επομενο χρονο, εως οτου γινει 2 δηλαδή με κοπελα στο σπιτι και απο 2 χρονων παιδικο.

Παρεπιμπτοντως (δεν ξερω και πώς γραφεται), ξερετε καμια κοπελα να μου συστησετε?

4Rnfp3.png

Η κορη μου επειδη ηρθε και ενας συναδελφος της θειας μου μαζι (ειχαν ερθει για δουλεια στην αθηνα και που να τον αφηνανε τον ανθρωπο), νευριασε, ντρεποταν και κρυφτηκε στο δωματιο της ολο το μεσημερι της κυριακης.

Ουτε γεια δεν τους ειπε.

Δε θελω να την πιεζω, αλλα μου τη δινει αυτο το πραγμα καμια φορα.

Και ο Αντωνης κανει τα ιδια μερικες φορες και μου τη δινει. Το εκανε και στον νονο του οταν ηρθε στη γιορτη του. Κλειστηκε στο δωματιο του, και φωναζε να του φερουμε το δωρο του και να ξανακλεισουμε την πορτα!!!:shock:

Αυτο ακριβως σκεφτομουν κι εγω. Να της κανω κανα μαλωμα και να ακουσω κανα "θελω τη γιαγια μου" να τα παρω στο κρανιο.

Εγω σκεφτομαι το τρίμηνο αυτο (Μαιο-Ιουνιο-Ιούλιο) και ολο τον επομενο χρονο, εως οτου γινει 2 δηλαδή με κοπελα στο σπιτι και απο 2 χρονων παιδικο.

Παρεπιμπτοντως (δεν ξερω και πώς γραφεται), ξερετε καμια κοπελα να μου συστησετε?

Και οι δυο αποψεις εχουν υπερ και κατα... Αν δεν εχεις ατομο εμπιστοσυνης ειναι δυσκολα. Εγω θα προτιμουσα να μου το κακομαθει η γιαγια, απο το να μη γνωριζω πώς περναει το παιδι μου. Η μανα μου μου εχει διηγηθει διαφορα περιστατικα που βλεπει στην παιδικη χαρα απο ντανταδες. Πρεπει να βρεις το κελεπουρι. Ελπιζω να΄σαι τυχερη!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Να σας ρωτησω ρε κοριτσια, εσας στριφογυρνανε στην κουνια? Εγω το βραδυ οπως την βαζω, ετσι τη βρισκω το πρωι. Ακουνητη. Και ειναι 6 μηνων και 1,5 εβδομαδας. Κι ενω εχει καθισει, ακομα δεν γυρναει απο μπρουμητα ανασκελα. Ειναι λογικο?

Κι εμένα δεν πολυκουνιέται στον ύπνο του και ακόμα δεν έχει γυρίσει μπρούμυτα. Στο κρεββάτι του τον βρίσκω σε άλλη θέση, μόνο όταν έχει ξυπνήσει και παίζει.

Επίσης, όποτε τον βάζω καθιστό ρε κορίτσια, γέρνει πολύ μπροστά. Είναι φυσιολογικό αυτό? Και κάνει να τον αφήνω? Εγώ φοβάμαι για τη μεσούλα του και δεν τον αφήνω... Γέρνει μπροστά, και προσπαθεί να βάλει στο στόμα τα πόδια του! Μια φορά πήγε να βάλει και το δικό μου! :lol: Επίσης τώρα τελευταία κάνει και κάτι άλλο. Ανοιγοκλείνει τα χεράκια του συνέχεια λές και ζητάει αγκαλιά. Αλλά συνέχεια μιλάμε!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Εγώ δεν έχω καμία γνωστή να μου τον κρατήσει που να έχω εμπιστοσύνη, οπότε θα τον πάω κατευθείαν στον παιδικό....

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

νομιζω οτι αν ενα παιδακι δεν περναει καλα με εναν ανθρωπο, εστω και 9 μηνων, θα σου δειξει ενα σημαδι. Απο το πως κάνει το πρωι που θα ερχεται η κοπελα για παραδειγμα. Θα χαίρεται? θα κλαιει? Ετσι λεω βεβαια, δεν ειμαι και σιγουρη. Απλα αν βαζουμε στο μυαλο μας μονο τα κακα ρε παιδια θα τρελλαθουμε. Κανενας, ουτε καν η γιαγια δεν προκειται να προσεξει το παιδι μας οσο εμεις. Αποψή μου αυτο ε?

4Rnfp3.png

Και ο Αντωνης κανει τα ιδια μερικες φορες και μου τη δινει. Το εκανε και στον νονο του οταν ηρθε στη γιορτη του. Κλειστηκε στο δωματιο του, και φωναζε να του φερουμε το δωρο του και να ξανακλεισουμε την πορτα!!!:shock:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Επίσης, όποτε τον βάζω καθιστό ρε κορίτσια, γέρνει πολύ μπροστά. Είναι φυσιολογικό αυτό? Και κάνει να τον αφήνω? Εγώ φοβάμαι για τη μεσούλα του και δεν τον αφήνω...
Κι εμένα γέρνει μπροστά, ακόμα κι όταν τον έχω αγκαλιά (γιατί παρατηρεί τα πλακάκια :rolleyes:) και είμαι αναγκαστικά κοντά του συνέχεια μη μπατάρει με την κεφάλα και πέσει κάτω

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια ,

Πρώτη μέρα στην δουλεία και όλα καλά.

Ένα σαιτ που ανακάλυψα και μου αρέσει πολύ για θέματα δίαιτας είναι το www.dietup.gr

Σου φτιάχνει το διαιτολόγιο σου έχει πολλές επιλογές στα menu και γενικά είναι καλό, ρίχτε μια ματιά για όσες ενδιαφέρονται.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και απο τουσ πρωτουσ που θα τα μαθουν ειστε εσεισ!!!!!!!!!!αλλωστε σασ νιωθω σαν φιλεσ μου!!!!!!

και ναι.........ειμαι εγκυοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και απο τουσ πρωτουσ που θα τα μαθουν ειστε εσεισ!!!!!!!!!!αλλωστε σασ νιωθω σαν φιλεσ μου!!!!!!

και ναι.........ειμαι εγκυοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mπράβο κοπέλα μου!!! Πολύ με συγκίνησες!!!!:):):):) Και να αφήσεις τα τραπεζώματα και τα πολλά πολλά....:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...