Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ...

χαίρομαι που περάσατε καλά!!!!!ελπίζω να μην συμβούν άλλα παρατράγουδα κορίτσια με φωτιές και ατυχήματα...εγώ είμαι κουρέλι..η μικρή μου..πόσο την λυπάμαι!!!2 ώρες έκανε να κοιμηθεί το καημένο...αλλά και ο άντρας μου ντιπ αναίσθητος δεν σηκώθηκε καν να δει γιατί ουρλιάζει,΄πριν πάει για δουλειά είπε τι να έκανα;;;με ήρθε να τον πω βαριά κουβέντα αλλά ας όψεται που δεν ήθελα να ξυπνήσω το μωρό..έχουμε και παιδίατρο και περιμένω να ξυπνήσει το πουλάκι μου!!!βαρέθηκα να νιώθω μόνη μου!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα, κορίτσια....!!

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα..!!

Εμείς αναρρώνουμε από ίωση, μάνα και γιος, ευτυχώς χωρίς πυρετό, ο μικρός δε, την πέρασε πολύ πιο ελαφριά από μένα, που ούτε να μιλήσω δε μπορούσα από τον πονόλαιμο.. ( η καλύτερη του άντρα μου....:twisted:.)...!!

Με τις κρεμούλες τα πάμε καλά, λίγο με τα φρούτα δυσανασχετούμε και φτύνουμε κάποιες φορές..!

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες δεν κάθεται ήσυχος, όταν τρώει, κουνάει χέρια-πόδια, στριφογυρίζει, προσπαθεί να πιάσει κουταλι και μπωλακι, γελάει και συλλαβίζει ενώ τρώει, με αποτέλεσμα η μισή κρέμα να περιλούζει εμένα.....!! :mad: Μόνο περιστροφή γύρω από τον εαυτό του δεν έχει κάνει αυτό το παιδί....!!!:rolleyes:

Έχω και σίδερο σήμερα, πόσο βαριέμαι δεν περιγράφεται, 5 πλυντήρια με περιμένουν..... :shock::shock::shock::shock:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ...

χαίρομαι που περάσατε καλά!!!!!ελπίζω να μην συμβούν άλλα παρατράγουδα κορίτσια με φωτιές και ατυχήματα...εγώ είμαι κουρέλι..η μικρή μου..πόσο την λυπάμαι!!!2 ώρες έκανε να κοιμηθεί το καημένο...αλλά και ο άντρας μου ντιπ αναίσθητος δεν σηκώθηκε καν να δει γιατί ουρλιάζει,΄πριν πάει για δουλειά είπε τι να έκανα;;;με ήρθε να τον πω βαριά κουβέντα αλλά ας όψεται που δεν ήθελα να ξυπνήσω το μωρό..έχουμε και παιδίατρο και περιμένω να ξυπνήσει το πουλάκι μου!!!βαρέθηκα να νιώθω μόνη μου!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κοριτσάκια, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

Ρε κορίτσια, άνοιξα λίγο την tv και είδα τη Μενεγάκη. Μου έσπασε τα νεύρα έτσι όπως έκανε... :mad: Δεν φτάνει που μας ζαλίσανε πως, πότε, γιατί όλο το Σαββατοκύριακο, βγαίνει και αυτή σαν κλαμμένο .... και από τη μια έλεγε στους τηλεθεατές να μην της λένε για το χωρισμό και από την άλλη καθότανε με τα μαύρα (τύπου άνοιξε πέτρα για να μπώ) και όταν της λέγανε καλό μήνα, "ε θα 'ναι καλός? μακάρι να ναι" και κάτι τέτοια υπονοούμενα, μισοκακόμοιρα... Σε γενικές γραμμές τη συμπαθώ, αλλά σήμερα δεν μπορούσα να τη βλέπω...

Σοφάκι έχω την εντύπωση ότι τα περιστρεφόμενα είναι μέχρι 6 μηνών ...εγω τα έχω βγάλει εδώ κ πολύ καιρό γιατί το ένα ήταν χαμηλό κ μπορούσε ξαπλωμένη να το τραβολογάει κ το άλλο προσπαθούσε να τραβήξει τη βάση από το κρεβάτι σα να ήθελε να την ξηλώσει!:rolleyes:

Δεν το ήξερα αυτό... Εγώ του το έχω αφήσει, γιατί του αρέσει πολύ, τον βοηθάει να κοιμάται και γενικώς του αρέσει να τα πιάνει... Φαίνεται να είναι γερό, μήπως πρέπει να το βγάλω κι εγώ?

παρηγγειλα το ''κοιμησω παιδι μου'' για να μαθω το παιδι μου να κοιμαται μονο του.εχετε ακουσει?ειναι καλο βιβλιο?

Εμένα εδώ και 2 βδομάδες περίπου κοιμάται ολομόναχος χωρίς να κάνω τίποτα. Μου είχε πει ο παιδίατρος να τον αφήνω να κλαίει για μια ώρα, μετά να πάω να τον αλλάζω και μετά πάλι μετά από μια ώρα. Κάτι που βέβαια ούτε που το προσπάθησα... Ήρθε μόνο του... Δυο συνεχόμενα βράδυα, αφού τον κοίμισα στην αγκαλιά μου όπως πάντα, όταν τον άφηνα στο κρεββάτι του ξυπνούσε αμέσως. Δεν έκλαιγε όμως, οπότε κι εγώ τον άφηνα μόνο του και τελικά τον έπαιρνε ο ύπνος μια χαρά.

Έχω και σίδερο σήμερα, πόσο βαριέμαι δεν περιγράφεται, 5 πλυντήρια με περιμένουν..... :shock::shock::shock::shock:

Ομοιοπαθούσα!!!!! :rolleyes:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Σοφία δες μέχρι τι ηλικία γράφει...τα δικά μου που τα κοίταξα ήταν μέχρι 6 το ένα κ μέχρι 9 το άλλο.....η δικιά μου τα τράβαγε πολύ άσχημα κ προκειμένου να της έρθει τίποτα στο κεφάλι τα έβγαλα περίπου στους 6 μήνες...για να λένε αυτοί ότι κάνουν μέχρι αυτή την ηλικία κάτι θα ξέρουν!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Σοφία δες μέχρι τι ηλικία γράφει...τα δικά μου που τα κοίταξα ήταν μέχρι 6 το ένα κ μέχρι 9 το άλλο.....η δικιά μου τα τράβαγε πολύ άσχημα κ προκειμένου να της έρθει τίποτα στο κεφάλι τα έβγαλα περίπου στους 6 μήνες...για να λένε αυτοί ότι κάνουν μέχρι αυτή την ηλικία κάτι θα ξέρουν!;)

Το κουτί όπως πάντα το πέταξα :roll: Οπότε πρέπει να πάω να το βρώ στο μαγαζί. Κι εμένα τα τραβάει πολύ... Τα πιάνει και προσπαθεί να τα βάλει στο στόμα! :rolleyes:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Το κουτί όπως πάντα το πέταξα :roll: Οπότε πρέπει να πάω να το βρώ στο μαγαζί. Κι εμένα τα τραβάει πολύ... Τα πιάνει και προσπαθεί να τα βάλει στο στόμα! :rolleyes:

εεεεε κοπελιά βρε το με τη μάρκα στο ίντερνετ! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τα περιστρεφομενα, οι παντες κλπ ειναι μεχρι 6 μηνων. Μετα πρεπει να βγαινουν γιατι υπαρχει κινδυνος το μωρο να πιαστει απο αυτα.

Η Μενεγακη ξαφνικα τωρα της ηρθε η θλιψη?

Μολις εβγαλαν την ανακοινωση ως αλλοι βασιλεις οτι χωριζουν, στενοχωρηθηκε?

Μεχρι προχτες δηλαδη ολα ηταν καλα?:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Περαστικά στους αρρωστούληδες!!

Κορίτσια υπομονή,η πανσέληνος δεν κρατάει πολλές μέρες....αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι όλα τα κακά (φωτιά π.χ.) συμβαίνουν ΠΑΝΤΑ την νύχτα!!!Κι εμάς νύχτα,3,30 τα ξημερώματα,έγινε το καλοκαίρι...τί πράγμα κι αυτό!!

Σε περίπτωση πνιγμονής του μωρού πρέπει να κρατήσετε το μωρό μπρούμυτα με το κεφάλι χαμηλότερα από το σώμα και να το χτυπήσετε 5 φορές ανάμεσα στις ωμοπλάτες...ΠΟΤΕ δεν βάζουμε μέσα δάχτυλα ή άλλα αντικείμενα για να βγάλουμε το κομμάτι...εμένα ευτυχώς ακόμα δεν έτυχε να πνιγεί από κάτι αλλά κι εγώ δεν την αφήνω από τα μάτια μου ούτε κλάσμα δευτερολέπτου...είμαι υπερβολική,δεν ξέρω αλλά μόνο έτσι αισθάνομαι ασφάλεια...

Χτες ήρθαν τα πεθερικά μου επίσκεψη...μου έσπασαν τα νεύρα (η πεθερά μου φυσικά!)...είχα την μικρή να παίζει όρθια στο τραπέζι μας και την έπιανα από το χεράκι για να κρατάει καλύτερα ισορροπία..."μην την πιάνεις Μαρία","ασ'την Μαρία να σταθεί μόνη της","βάλ'την εκεί να παίξει","βάλ'την εδώ να καθίσει",κλπ κλπ....μου'ρθε να την πω "τί μου δίνεις οδηγίες για το παιδί μου??την βλέπεις μια φορά το μήνα και νομίζεις ότι ξέρεις καλύτερα από'μένα τί θέλει??"..τα πήρα πολύ άγρια,ήμασταν και τσακωμένοι με τον άντρα μου και φαινόταν....κάποια στιγμή λίγο της την είπα και σταμάτησε...αλλά τα νεύρα νεύρα!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημερα κοριτσια! Καλο μηνα να εχουμε!

Ευχαριστω για το καλοσωρισμα!!

Εμενα ο μπεμπης μου εχει κανενα μηνα που κοιμαται 12αρο το βραδυ και για να κοιμηθει θελει μονο να ειμαι διπλα του και να μου χαιδευει το χερι!

Κασσιανη γιατι πρεπει να βγαλουμε και την παντα;;; το περιστρεφομενο ναι γιατι το τραβαει αλλα την παντα;;;

29znp3.png

ybBxp3.png

Καλημέρα!!

Περαστικά στους αρρωστούληδες!!

Κορίτσια υπομονή,η πανσέληνος δεν κρατάει πολλές μέρες....αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι όλα τα κακά (φωτιά π.χ.) συμβαίνουν ΠΑΝΤΑ την νύχτα!!!Κι εμάς νύχτα,3,30 τα ξημερώματα,έγινε το καλοκαίρι...τί πράγμα κι αυτό!!

Σε περίπτωση πνιγμονής του μωρού πρέπει να κρατήσετε το μωρό μπρούμυτα με το κεφάλι χαμηλότερα από το σώμα και να το χτυπήσετε 5 φορές ανάμεσα στις ωμοπλάτες...ΠΟΤΕ δεν βάζουμε μέσα δάχτυλα ή άλλα αντικείμενα για να βγάλουμε το κομμάτι...εμένα ευτυχώς ακόμα δεν έτυχε να πνιγεί από κάτι αλλά κι εγώ δεν την αφήνω από τα μάτια μου ούτε κλάσμα δευτερολέπτου...είμαι υπερβολική,δεν ξέρω αλλά μόνο έτσι αισθάνομαι ασφάλεια...

Χτες ήρθαν τα πεθερικά μου επίσκεψη...μου έσπασαν τα νεύρα (η πεθερά μου φυσικά!)...είχα την μικρή να παίζει όρθια στο τραπέζι μας και την έπιανα από το χεράκι για να κρατάει καλύτερα ισορροπία..."μην την πιάνεις Μαρία","ασ'την Μαρία να σταθεί μόνη της","βάλ'την εκεί να παίξει","βάλ'την εδώ να καθίσει",κλπ κλπ....μου'ρθε να την πω "τί μου δίνεις οδηγίες για το παιδί μου??την βλέπεις μια φορά το μήνα και νομίζεις ότι ξέρεις καλύτερα από'μένα τί θέλει??"..τα πήρα πολύ άγρια,ήμασταν και τσακωμένοι με τον άντρα μου και φαινόταν....κάποια στιγμή λίγο της την είπα και σταμάτησε...αλλά τα νεύρα νεύρα!!

Ο πνιγμος ειναι κατι που τρεμω..απο τωρα σκεφτομαι οταν θα αρχισουμε τα μη αλεσμενα!

Μπιζελακι αχ αυτες οι πεθερες...ολο τα νευρα μας σπανε!:(

29znp3.png

ybBxp3.png

καλημερα κοριτσια και καλο μηνα

Εγω ρε παιδια, 3 ωρες την αφηνω στην πεθερα μου μια στο τοσο (μια στο τριμηνο δλδ), και οταν γυρναω να την παρω διαπιστωνω εναν ανταγωνισμο στο προσωπο μου απο μερους της. Και να φανταστείτε οτι εχουμε πολυ καλες σχεσεις.

Χθες αποφασισαμε με τον αντρα μου, οτι απο το Μαιο που γυρναω δουλεια, θα την αφησουμε σε κοπελα και οχι σε εκείνη, γιατι θα μας το "χαλασει" το παιδί.

Εμενα 12ωρο κοιμαται απο 3 μηνων. Μηπως ειμαι πολυ τυχερή? Και απο 15 ημερων μονη της στο δωματιό της στην κουνια της.

Να σας ρωτησω ρε κοριτσια, εσας στριφογυρνανε στην κουνια? Εγω το βραδυ οπως την βαζω, ετσι τη βρισκω το πρωι. Ακουνητη. Και ειναι 6 μηνων και 1,5 εβδομαδας. Κι ενω εχει καθισει, ακομα δεν γυρναει απο μπρουμητα ανασκελα. Ειναι λογικο?

4Rnfp3.png

Κασσιανη γιατι πρεπει να βγαλουμε και την παντα;;; το περιστρεφομενο ναι γιατι το τραβαει αλλα την παντα;;;

Γιατι τη χρησιμοποιουν ως πατημα και ξαφνικα παρτα κατω απο την κουνια:tongue:

καλημερα κοριτσια και καλο μηνα

Να σας ρωτησω ρε κοριτσια, εσας στριφογυρνανε στην κουνια? Εγω το βραδυ οπως την βαζω, ετσι τη βρισκω το πρωι. Ακουνητη. Και ειναι 6 μηνων και 1,5 εβδομαδας. Κι ενω εχει καθισει, ακομα δεν γυρναει απο μπρουμητα ανασκελα. Ειναι λογικο?

Εντελως λογικο.

Η κορη μου απο μια σταλια φερνει βολτα ολο το κρεβατι και ο γιος οπου τον αφησεις εκει ξυπναει κιολας.

Δεν κουνιουνται ολοι οι ανθρωποι στον υπνο τους.

Μπιζελι σου κανει εντυπωση που η πεθερα σου δινει οδηγιες για το παιδι που βλεπει μια φορα το μηνα?

Εμενα η μανα μου δινει οδηγιες απο 300 χλμ μακρια και το μωρο το εχει δει μονο μια φορα.

Απλα οταν ειναι η πεθερα που κανει κατι, μας ξινιζει διπλα, κακα τα ψεμματα.

Μη δινεις και πολυ σημασια, γιατι ειναι η γιαγια του παιδιου και καλο ειναι να διατηρειται ενα επιπεδο μεταξυ σας για καλο του παιδιου, αλλα και για παραδειγματισμο του.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...