Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια!

Και εγω μανουλα Ιουλιου ειμαι!Σας διαβαζω συνεχεια αλλα που χρονος να γραψω με τον μπεμπη να με θελει συνεχεια διπλα του..Δεν εχω και κανεναν να τον κρατησει και ειμαι πολυ στο τρεξιμο..Αληθεια σας θαυμαζω οσες εχετε 2-3 παιδια και βρισκετε χρονο και για το φορουμ.

θΑ προσπαθησω να συμμετεχω στις συζητησεις σας απο εδω και περα!Μου κανετε πολυ καλη παρεα..

Περαστικα στα αρρωστα μπεμπακια!

29znp3.png

ybBxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπερα κοριτσια!

Γιωτα καλως ηρθες!

Λιζακι, περαστικα στο κουκλακι σου. Νομιζω πως σου επεσαν πολλα μαζεμενα. Αντε υπομονη! Κοντευει ο γαμος! Σε βλεπω να την αραζεις σε σπα για καμια βδομαδα μετα...!;)

Πωλινακι σ΄ευχαριστω για τα ομορφα λογια σου, το λεω δημοσιως πως δε σε πληρωσα για να τα πεις...:tongue::lol:...και θα συμφωνησω με τη Χριστινα, πως οντως, ολες ομορφαινουμε, και ολες αρχιζουμε και ανακαμπτουμε απο τον τοκετο! Ισως σε μενα φαινεται πιο εντονη η αλλαγη, λογω των κιλων που χανω! Εχω δρομο ομως ακομα...!:rolleyes:

age.png age.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Τι κάνετε? Σας έχασα τις τελευταίες μέρες μιας και η αδελφούλα μου πήρε επιτέλους το αμαξάκι της και έχουμε αρχίσει τις βόλτες μιας και θέλει και κάποιον πιο έμπειρο μαζί της για να νιώθει ασφάλεια! Εγκαινίασε και ο μπέμπης το αυτοκίνητο της θειάς του μιας και ήταν ο πρώτος που πήγε βόλτα... Χθες λοιπόν που είχαμε πάει βολτίτσα, ακούγαμε στο ράδιο ένα καινούριο τραγούδι του Δάντη, διασκευή των O.P.A. Της λέω λοιπόν, πως το τραγούδι αυτό μ'αρέσει και πως δεν θυμάμαι πως λέγεται το συγκρότημα που το πρωτοτραγούδησε. Μετά από λίγο όμως το θυμήθηκα και της λέω έλα ρε συ το θυμήθηκα! Ο.Ρ.Α! Εκείνη όμως δεν το κατάλαβε και νόμιζε πως της είπα ΩΠΑ μιας και ήμαστε σε ΣΤΟΠ εκείνη τη στιγμή και κοκκαλώνει "Τι έγινε μου λέει, τι έκανα?" χαχαχαχαχ... πολύ γέλιο... :lol::lol::lol:

Σε ποιο γραφειο ειναι?

Θα σε γελάσω, δεν ξέρω σε ποιό γραφείο είναι, το μόνο που ξέρω είναι πως πηγαίνουν εκεί δικηγόροι και της ζητάνε τους φακέλους των πελατών τους... :roll::oops:

Καλημέρα κορίτσια....

Επαθα μεγάλη πλάκα πριν λίγο....ακόμα τρέμω....ξύλωσε η μικρή μια καρδούλα από ένα παιχνίδι της....ξύλωσε κ την καρδούλα η οποία μέσα είχε υαλοβάμβακα....εκεί που καθόταν στο μισό μέτρο από μένα(εγώ έβλεπα τηλεόραση:rolleyes:) την ακούω να βήχει κ κάνει λίγο εμετό πάω να τη πιάσω κ βλέπω την ξυλωμένη καρδούλα δίπλα,την κοιτάω στο στόμα βλέπω ένα κομμάτι υαλοβάμβακα πάω να το πιάσω κ πάει προς τα πίσω....την κράτησα μπρούμυτα κάμποσο κ ευτυχώς ήρθε πιο μπροστά κ το έβγαλα!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΟΚ!Κ λείπει κ ο άντρας μου κ πραγματικά δεν ξέρω πως έμεινα ψύχραιμη! Κ μη χειρότερα......

Αννούλα τι να πω τρελάθηκα κι εγώ μόνο που σε διάβασα! Λοιπόν, εμείς πάνω από την κούνια του έχουμε ένα περιστρεφόμενο του Γουίνι. Έχει επάνω τον Γουίνι, τον τίγρη, το γουρουνάκι και τον γάιδαρο. Ο δε γάιδαρος έχει ένα φιόγκο στην ουρά του όπως ξέρεται. Τις προάλλες πρόσεξα πως ο μπέμπης τον είχε ψιλοξηλώσει με το τράβηγμα κι έτσι τον βγάλαμε μια και καλή μη μας τύχει κι εμάς τίποτα τέτοιο...

Καλημέρα κοριτσια!

Και εγω μανουλα Ιουλιου ειμαι!Σας διαβαζω συνεχεια αλλα που χρονος να γραψω με τον μπεμπη να με θελει συνεχεια διπλα του..Δεν εχω και κανεναν να τον κρατησει και ειμαι πολυ στο τρεξιμο..Αληθεια σας θαυμαζω οσες εχετε 2-3 παιδια και βρισκετε χρονο και για το φορουμ.

θΑ προσπαθησω να συμμετεχω στις συζητησεις σας απο εδω και περα!Μου κανετε πολυ καλη παρεα..

Περαστικα στα αρρωστα μπεμπακια!

Καλώς ήρθες Γιώτα και να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου!!! :D

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Γιώτα-Μαγδα καλως ήρθατε κ να χαίρεστε τα μωράκια σας!

Σοφάκι έχω την εντύπωση ότι τα περιστρεφόμενα είναι μέχρι 6 μηνών ...εγω τα έχω βγάλει εδώ κ πολύ καιρό γιατί το ένα ήταν χαμηλό κ μπορούσε ξαπλωμένη να το τραβολογάει κ το άλλο προσπαθούσε να τραβήξει τη βάση από το κρεβάτι σα να ήθελε να την ξηλώσει!:rolleyes:

Λιζάκι περαστικά στον μικρούλη!

Χθες βγήκαμε κ εμείς οικογενειακώς για καφέ με τα ξαδέλφια μου κ ύστερα πήγαμε κ μια βόλτα στην πεθερά που είχε καιρό να δει τη μικρή κ προκειμένου να μου κουβαληθούν σήμερα εδώ προτίμησα να πάω...:tongue:

Το επόμενο Σάββατο όμως έχουμε τρελή έξοδο σε club...να δούμε θα αντέξω χορό μέχρι έστω στις 3???Κάποτε χορευα ασταμ'ατητα μέχρι το πρωί :P Καααααποτε! Κ το αααααλλο Σάββατο βαπτίζει η κουμπάρα μου τα παιδιά της κ πάλι θα βγούμε ή σε ταβέρνα με μουσική ή στη Θεοδωρίδου.....Περιμένω πως κ πως έκλεισα κ ραντεβού στη κομμώτρια! :tongue::tongue::tongue: Αυτό χρειάζομαι εγώ....ξεσάλωμα..... το παιδί στη μαμά κ ένα Σάββατο να διασκεδάσω κ την Κυριακή να κοιμάαααααμαι(κάτι παρόμοιο δεν έλεγες Χριστίνα στο facebook?) ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

παρηγγειλα το ''κοιμησω παιδι μου'' για να μαθω το παιδι μου να κοιμαται μονο του.εχετε ακουσει?ειναι καλο βιβλιο?

Διαφημίσεις

παρηγγειλα το ''κοιμησω παιδι μου'' για να μαθω το παιδι μου να κοιμαται μονο του.εχετε ακουσει?ειναι καλο βιβλιο?

Eγω δε θα μπορουσα να εφαρμοσω αυτα που γραφει. Τι να σου πω...

age.png age.png

εννοεις να αφηνεις το παιδι να κλαει? ε κ εγω δε νομιζω να τα καταφερω:rolleyes:

καποιες φορες κοιμαται στο στηθος αλλα αλλες πρεπει να την κουνησω λιγο στο κρεβατακι για να κοιμηθει.δεν την κουναω πολυ αλλα δε μάρεσει.θελω να μαθει να κοιμαται μονη της.το κουνημα θελω να αποφυγω!τωρα την αφησα στο κρεβατακι της.προς το παρον ειναι ησυχη.σε λιγο που θα αρχισει να βαριεται θα με φωναξει:)

εγω φταιω γι'αυτο το ξερω!

Γειά σας κορίτσια;)

Σήμερα φάγαμε πρώτη φορά κοτόπουλο....πρόβλημα το μπλέντερ δεν το έκανε αλοιφή αλλά το χοντροάλεσε. Ο πιτσιποπάκος άρχισε να το μασάει αλλά εγώ φοβήθηκα μην πνιγεί. Εσείς το κάνετε αλοιφή ή όχι? Κασσιανή όταν λες δεν τα λιώνεις τι κάνεις με το κρέας? μήπως έφταιγε που το κοτόπουλο ήταν χωριάτικο άρα και σκληρό? του σταμάτησα την μάσα και του έδωσα συμπλήρωμα γάλα. Να αλλάξω κοτόπουλο να πάρω του εμπορίου ή να πάρω άλλο μπλέντερ? πάντως μωρό δεν μπορώ να αλλάξω...;)...ο καψερός ο πιτσιποπάκος μάσαγε σαν τρελός και δεν έχει και κανένα δόντι...αχ, τι τραβάει το μωράκι μου από μένα...μεταπτυχιακό για εκπαίδευση μαμάδων υπάρχει?...

Το πρωί αγόρασα νέο εκτυπωτή για να εμφανίσω πιτσιποφωτογραφίες...έχω σκοπό να γεμίσω τον τόπο με κάδρα του...είναι και παίδαρος οπότε θα ομορφύνει και το σπίτι...:tongue:

Οταν λεω οτι δεν τα αλεθω, εννοω οτι τα κοβω παρα πολυ μικρα κομματια και τα λιωνω με το πηρουνι.

Αν θελεις να τα κανεις αλοιφη, πρεπει μεσα στο μπλεντερ να ριξεις και λιγο λαδι, λεμονι, ισως και λιγο νερακι για να ομογενοποιηθουν (που λεει και ο Παρλιαρος..)

εσυ τι τσάι δινεις? και για ποιο λογο δινεις τσάι στο μωρο ??? καλησπέρα!

μου το ειχε πει η παιδιατρος στην αρχή και εγω το συνεχισα.κιντερτε και χαμομήλι milupa αυτατης δίνω μα κανει σαν τρελλο για το νερο ή το τσαι δεν την ενοχλει τι θα ειναι...θελει πολυ να πιει...απλα οταν ειναι νερο συνηθως το βγαζει γιατι και εγω ήθελα να κόψω το τσαι, και να πινει μονο νερακι αλλα παρατηρησα αυτο και της δίνω μονο τσαι τωρα...λες να ετυχε???? τι να πω?:confused:

Μην τα δινεις αυτα τα πραγματα στο μωρο, καλυτερα φτιαξε λιγο χαμομηλι κανονικο. Και ζαχαρη εχουν αυτα, αλλα καποιοι παιδιατροι λενε οτι ειναι και επικινδυνα.

καλησπέρα κορίτσια...επισκέψεις σε διαιτολόγο βλέπω!!!!καλό κουράγιο..εγώ παλεύω με την μικρή να αποθηλάσουμε...δεν το πίνει με τπτ το ξένο..το δοκιμάζει και το βγάζει το μπουκάλι,το ίδιο κάνει και στον μπαμπά της..το μόνο που πέτυχα είναι να κοιμάται χωρίς το στήθος το βράδυ όταν ξυπνάει..αυτό 2 μέρες τώρα αλλά με κλάμα...τι να κάνω;;;πριν λίγο καιρό το είχα ξανα αναφέρει αλλά δεν ήμουν σίγουρη τώρα πια είμαι έτοιμη,δεν νιώθω καθόλου τύψεις..να δοκιμάσω άλλο γάλα λέτε;αλλά νομίζω είναι μέχρι να συνηθίσει τα φώτα σου Κας,είδα και στο άλλο τοπικ αλλά δεν έβγαλα κάποια άκρη..

Μπορεις για αρχη να αναμιγνυεις γαλα δικο σου με ξενο και σιγα σιγα να μειωνεις την ποσοτητα του δικου σου μεχρι να συνηθισει το ξενο.

καλημερα κοριτσια!!!!!!

ταρα περαστικα!!!!!!

χτεσ μασ εφερε η νονα τησ στολη....κινεζουλα-γκεισα!!ελεγα να τησ παρω εγω την πρωτη τησ στολη...τωρα δεν ξερω τι θα κανω..

Να της τη φορεσεις, να τη βγαλεις φωτογραφιες και να τη χαιρεσαι. Τι αλλο να κανεις?

Κοριτσάκια μου την πάτησα σήμερα. Εκεί που ντύθηκα στολίστηκα και ετοιμαζόμουν να φύγω, έσκασε έκτακτη δουλειά στο Βασίλη, την έκανε κι έμεινα με τη γοργονίτσα γιατί η μαμά μου λείπει ταξίδι.... Ελπίζω να περάσατε σούπερ!!!!!!! Κλαψ Λύγμ:( Περιμένω τις φωτό με αγωνία!!

Αννούλα μου όσο για τα φεγγάρια, έχει πανσέληνο σήμερα μάλλον γι' αυτό και σεληνιάστηκαν όλοι!!!!!! Για το πνίξιμο της μπουκίτσας τι να πω, πραγματικά πρέπει να έχουμε μάτια και στον κ**ο, δεν τα προλαβαίνεις!!!!!

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ φαντάζομαι λαχτάρα που πήρατε....

Φωτο δεν υπαρχει δυστυχως. Καμμια δεν εφερε μηχανη.

Παντως ωραια περασαμε και προσωπικα μου ελειψες που δεν ηρθες.

Ασχετο.

Αφου ειμαστε διπλα, παμε και για κανενα καφε στο φιλιον καμια μερα?

Η οπου αλλου σ' αρεσει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Φωτο δεν υπαρχει δυστυχως. Καμμια δεν εφερε μηχανη.

Παντως ωραια περασαμε και προσωπικα μου ελειψες που δεν ηρθες.

Ασχετο.

Αφου ειμαστε διπλα, παμε και για κανενα καφε στο φιλιον καμια μερα?

Η οπου αλλου σ' αρεσει.

Αχ κι εμένα μου λείψατε όλες, άντε τώρα να περιμένω ένα μήνα πάλι.... Και το χειρότερο ξέρετε ποιό είναι?!?!!? Μόλις γύρισε από τη δουλειά ο Βασίλης ήταν τόσο κομμάτια που κοιμήθηκε 10 η ώρα κι εγώ βρυκολάκιασα η δόλια μάνα μόνη μου...

Ναι αμέ αφού είμαστε δίπλα. Κάτσε να γυρίσει η μαμά μου από Γερμανία αύριο και μετά θα κανονίσουμε οπωσδήποτε μια μέρα μετά το γραφείο;)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ξεπατωθηκα παλι να μαγειρευω την Κυριακη για 7 ατομα.

Η κορη μου επειδη ηρθε και ενας συναδελφος της θειας μου μαζι (ειχαν ερθει για δουλεια στην αθηνα και που να τον αφηνανε τον ανθρωπο), νευριασε, ντρεποταν και κρυφτηκε στο δωματιο της ολο το μεσημερι της κυριακης.

Ουτε γεια δεν τους ειπε.

Δε θελω να την πιεζω, αλλα μου τη δινει αυτο το πραγμα καμια φορα.

Εχει αρχισει απο τωρα και μου λεει καθε μερα για τα γενεθλια της που θα τα κανει στον παιδικο.

Να δω πως θα κανει υπομονη 2 εβδομαδες:rolleyes:

Ευτυχως εφτιαξα μια τσαντα με ο,τι χρειαζεται (πιατακια, ποτηρακια, καπελακια κλπ) και τωρα πρεπει να παραγγειλω την τουρτα.

Ευτυχως επιτρεπεται να παω κι εγω στον σταθμο για το κοψιμο της τουρτας, γιατι πολυ στενοχωριομουν να σβησει κερακια και να μην ειμαι μαζι της.

Ευτυχως επισης εχω καποια πραγματα και θα την ντυσω κατι αναμεσα σε πριγκηπισσα και μπαλαρινα, οποτε γενικως δεν εχουμε αλλα εξοδα για γενεθλια-αποκριες.

Υποτιθεται οτι πρεπει να κανω (επιτελους) καποια οικονομια κι εγω η .... πηγα και πηρα κατι πανακριβα ρουχα για τον μικρο το Σαββατο.

Εδω δεν ξερουμε τι νουμερο θα φοραει τον αλλο μηνα, εγω πηγα και πηρα για του χρονου:confused:

Τσαντιστηκα λοιπον και σημερα θα παω με τον αντρα μου να τα δωσουμε πισω και να παρει εκεινος ενα κουστουμι για τη δουλεια του, τουλαχιστον να πιασουν τοπο τα λεφτα.

Τετοιες βλακειες εκανα και με τη δεσποινα και εχουμε πηξει τωρα στα ρουχα.

Πραγματικα ακουστε τη "συμβουλη" μου οι καινουργιες και μην ψωνιζετε παρα μονο τα απαραιτητα τα πρωτα 3 χρονια του παιδιου.

Το τι δωρα μαζευεις απο το πουθενα και ειδικα απο βαφτιση-γενεθλια δε λεγεται.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...