Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!

ταρα περαστικα!!!!!!

χτεσ μασ εφερε η νονα τησ στολη....κινεζουλα-γκεισα!!ελεγα να τησ παρω εγω την πρωτη τησ στολη...τωρα δεν ξερω τι θα κανω..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια....

Επαθα μεγάλη πλάκα πριν λίγο....ακόμα τρέμω....ξύλωσε η μικρή μια καρδούλα από ένα παιχνίδι της....ξύλωσε κ την καρδούλα η οποία μέσα είχε υαλοβάμβακα....εκεί που καθόταν στο μισό μέτρο από μένα(εγώ έβλεπα τηλεόραση:rolleyes:) την ακούω να βήχει κ κάνει λίγο εμετό πάω να τη πιάσω κ βλέπω την ξυλωμένη καρδούλα δίπλα,την κοιτάω στο στόμα βλέπω ένα κομμάτι υαλοβάμβακα πάω να το πιάσω κ πάει προς τα πίσω....την κράτησα μπρούμυτα κάμποσο κ ευτυχώς ήρθε πιο μπροστά κ το έβγαλα!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΟΚ!Κ λείπει κ ο άντρας μου κ πραγματικά δεν ξέρω πως έμεινα ψύχραιμη! Κ μη χειρότερα......

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γεια σας κοριτσια

να σας πω την χθεσινοβραδινη μας περιπετεια?παρτε ανασα ειναι μεγαλη!!

ωρα? 3 το ξημερωμα

ενω ξαπλωσαμε για υπνο εγω εβλεπα μια ταινια στο mega και ο συζυξ προσπαθουσε να κοιμηθει

ξαφνικα ακουω κατι μπαμ μπουμ μεσα απο το σαλονι

αμαν.....κλεφτες? σκουνταω τον αντρα μου που το ειχε ηδη ακουσει πεταγομαστε απο το κρεβατι

στο σαλονι ολα στη θεση τους και ο θορυβος ακουγοταν απο το τζακι??????σαν να φυσουσε πολυ δυνατα εξω δεν κουνιοταν φυλο????????

εγω μπουκωμενη απο συναχι δεν μυριζω τον λιγο καπνο που ειχε στο χωρο κοιτουσα το τζακι και νομιζα θα εκραγειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

βγαινει στο μπαλκονι και εντρομος μου φωναζει παρε την πυροσβεστικη τηλ πηρε η καμιναδα φωτια

Θεε μου κοπηκαν τα ποδια μου

και ενω μιλουσα με πυρσβ εβλεπα σπιθες να πεφτουν στην τεντα που ευτυχως την ειχα μαζεμενη

και ενω μιλουσα βλεπω τον αντρα μου (που ηδη ειχε ξυπνηση και τους διπλα ) αγκαλια με το μωρο να μου λεει ελα παρε τον μπεμπη και πηγαινε στη κουμπαρα (μενουμε στην ιδια γειτονια)

πανικοςςςςςςςςςςς

τυλιγω το μωρο με την κουβερτα και με πυτζαμες και παντοφλες τρεχω

αλλαευτυχως με φωναξε στα μισα του δρομου να γυρισω πισω γιατι λυθηκε το θεμα και δεν ανυσηχησα και ακομη μια οικογενεια

το προβλημα? ο απο κατω μας.........για λογους οικονομιας προφανως καιει παρα πολυ το τζακι και το ειχε μπουμπουνισει με ξυλα και η φωτια οργιασε η καμιναδα του δεν εχει καθαριστει ΠΟΤΕ με αποτελεσμα να παρει ΦΩΤΙΑ..........

οταν του χτυπησε το κουδουνι απαθεστατος του λεει καλα εσυ το καπακι απο το τζακι το εχεις κλειστο?????????

φυσικα του λεει ο αντρας μου αφου δεν το καιμε

ναι πεσ μας τωρα οτι φταιμε που εβαλες φωτια στη καμιναδα σου και μας κοψοχολιασες

αφου το καις ρε ανθρωπε το τζακι κανε και καμια συντηρηση στη καμιναδα

λυπησου τα δυο σου παιδακια που κοιμουντε αθωα στα κρεβατακια τους

τα σπιτια μας εχουν ακριβως την ιδια διαρυθμιση

το εσωτερικο απο το δικο μας τζακι εκαιγε να το ξαναπω οτι δεν το χουμε αναψει καθολου?

το πατωμα ηταν αφυσικα ζεστο

ο ανευθυνος μας αναστατωσε αλλα και η δικια μας αντιδραση ηταν λιγο υπρβολικη ε?ειδικα του αντρα μου με το μωρο αλλα ο καημενος εχει κακια εμπειρια απο φωτα και πανικοβληθηκε

ευτυχως το μωρακι μου ειναι τοσο καλο απο ουτε κιχ εβγαλε απο την αναστατωση και συνεχισε ηρεμα τον υπνο του

και αντε κοιμησου να εχεις στο μυαλο σου μην καπνισει το τζακι και παθουμε κανενα κακο Θεε μου φυλαγε.

και απο την υπερενταση σημερα απο τις 8 το πρωι κανω δουλειες τωρα εκατσα.......

τωρα ακουω τον απο κατω να κουβαλαει τα ξυλα αλλα θα πεσουν συστασεις αν δεν καθαρισει την καμιναδα του να μην ξαναναψει τζακι

δεν θα χαλασω την υγεια του παιδιου μου για να κανει αυτος οικονομια

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Α ωραία κ εσείς βατραχάκι....θα χει κανα φεγγάρι περίεργο....δεν ήταν υπερβολικός ο άντρας σου γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται κ δεν θέλει πολύ για να γίνει το κακό!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου την πάτησα σήμερα. Εκεί που ντύθηκα στολίστηκα και ετοιμαζόμουν να φύγω, έσκασε έκτακτη δουλειά στο Βασίλη, την έκανε κι έμεινα με τη γοργονίτσα γιατί η μαμά μου λείπει ταξίδι.... Ελπίζω να περάσατε σούπερ!!!!!!! Κλαψ Λύγμ:( Περιμένω τις φωτό με αγωνία!!

Αννούλα μου όσο για τα φεγγάρια, έχει πανσέληνο σήμερα μάλλον γι' αυτό και σεληνιάστηκαν όλοι!!!!!! Για το πνίξιμο της μπουκίτσας τι να πω, πραγματικά πρέπει να έχουμε μάτια και στον κ**ο, δεν τα προλαβαίνεις!!!!!

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ φαντάζομαι λαχτάρα που πήρατε....

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλησπερα και απο μενα...

ειμαι ετοιμη και ΄γω να τα βαλω με φεγγαρια και πλανητες, αλλιως ΔΕΝ εξηγειται!!!!!!!!!!

χθες ο 2ος γιος πηγε για εξαγωγη 2 δοντιων (λογω ορθοδοντικης) και μεχρι σημερα το μεσημερι ηταν χαλια απο τον πονο... πανω που συνηλθε και ηταν μια χαρα, λεω και εγω... ας ετοιμαστω να παω στη συναντηση εστω και με λιγη καθυστερηση!!!

αμ δε!!!

σκανε μυτη απο το πουθενα, η θεια μου με την ξαδερφη μου και με τα δυο απο τα τρια της παιδακια ...

ο μπεμπης καθ΄ολη τη διαρκεια της επισκεψης να κλαιει ασταματητα... ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ομως!!!!!!!!!!!!!!

αφου τους... ξαποστειλε με τα κλαματα του μετα απο μιση ωρα... κατι δεν μου πηγαινε καλα!!!

μαγουλα κατακοκκινα, γκρινια... βαζω θερμομετρο... 38,4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο τις 5 το απογευμα μεχρι πριν απο λιγο το μονο που ειχαμε ηταν κλαμα και φωνες!!!!!

κοιμηθηκε πριν απο λιγο, ενω ο πυρετος με το ντεπον που του εδωσα, επεσε μολις στο 38!!!!!!!!!

βλεπω να εχουμε ολονυχτια!

Αννα και Βατραχακι τι να πω ΕΛΕΟΣ!!!! ... οντως, καποιος πλανητης ειναι αναδρομος!!!!

ας προσεχουμε... :confused:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσια

να σας πω την χθεσινοβραδινη μας περιπετεια?παρτε ανασα ειναι μεγαλη!!

ωρα? 3 το ξημερωμα

ενω ξαπλωσαμε για υπνο εγω εβλεπα μια ταινια στο mega και ο συζυξ προσπαθουσε να κοιμηθει

ξαφνικα ακουω κατι μπαμ μπουμ μεσα απο το σαλονι

αμαν.....κλεφτες? σκουνταω τον αντρα μου που το ειχε ηδη ακουσει πεταγομαστε απο το κρεβατι

στο σαλονι ολα στη θεση τους και ο θορυβος ακουγοταν απο το τζακι??????σαν να φυσουσε πολυ δυνατα εξω δεν κουνιοταν φυλο????????

εγω μπουκωμενη απο συναχι δεν μυριζω τον λιγο καπνο που ειχε στο χωρο κοιτουσα το τζακι και νομιζα θα εκραγειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

βγαινει στο μπαλκονι και εντρομος μου φωναζει παρε την πυροσβεστικη τηλ πηρε η καμιναδα φωτια

Θεε μου κοπηκαν τα ποδια μου

και ενω μιλουσα με πυρσβ εβλεπα σπιθες να πεφτουν στην τεντα που ευτυχως την ειχα μαζεμενη

και ενω μιλουσα βλεπω τον αντρα μου (που ηδη ειχε ξυπνηση και τους διπλα ) αγκαλια με το μωρο να μου λεει ελα παρε τον μπεμπη και πηγαινε στη κουμπαρα (μενουμε στην ιδια γειτονια)

πανικοςςςςςςςςςςς

τυλιγω το μωρο με την κουβερτα και με πυτζαμες και παντοφλες τρεχω

αλλαευτυχως με φωναξε στα μισα του δρομου να γυρισω πισω γιατι λυθηκε το θεμα και δεν ανυσηχησα και ακομη μια οικογενεια

το προβλημα? ο απο κατω μας.........για λογους οικονομιας προφανως καιει παρα πολυ το τζακι και το ειχε μπουμπουνισει με ξυλα και η φωτια οργιασε η καμιναδα του δεν εχει καθαριστει ΠΟΤΕ με αποτελεσμα να παρει ΦΩΤΙΑ..........

οταν του χτυπησε το κουδουνι απαθεστατος του λεει καλα εσυ το καπακι απο το τζακι το εχεις κλειστο?????????

φυσικα του λεει ο αντρας μου αφου δεν το καιμε

ναι πεσ μας τωρα οτι φταιμε που εβαλες φωτια στη καμιναδα σου και μας κοψοχολιασες

αφου το καις ρε ανθρωπε το τζακι κανε και καμια συντηρηση στη καμιναδα

λυπησου τα δυο σου παιδακια που κοιμουντε αθωα στα κρεβατακια τους

τα σπιτια μας εχουν ακριβως την ιδια διαρυθμιση

το εσωτερικο απο το δικο μας τζακι εκαιγε να το ξαναπω οτι δεν το χουμε αναψει καθολου?

το πατωμα ηταν αφυσικα ζεστο

ο ανευθυνος μας αναστατωσε αλλα και η δικια μας αντιδραση ηταν λιγο υπρβολικη ε?ειδικα του αντρα μου με το μωρο αλλα ο καημενος εχει κακια εμπειρια απο φωτα και πανικοβληθηκε

ευτυχως το μωρακι μου ειναι τοσο καλο απο ουτε κιχ εβγαλε απο την αναστατωση και συνεχισε ηρεμα τον υπνο του

και αντε κοιμησου να εχεις στο μυαλο σου μην καπνισει το τζακι και παθουμε κανενα κακο Θεε μου φυλαγε.

και απο την υπερενταση σημερα απο τις 8 το πρωι κανω δουλειες τωρα εκατσα.......

τωρα ακουω τον απο κατω να κουβαλαει τα ξυλα αλλα θα πεσουν συστασεις αν δεν καθαρισει την καμιναδα του να μην ξαναναψει τζακι

δεν θα χαλασω την υγεια του παιδιου μου για να κανει αυτος οικονομια

Αυτο κι αν ειναι .....!!!!

Αν όμως ο τύπος καιει πευκο, εφημερίδες για παράδειγμα.....

πολλοι το κάνουν για να ξεβουλώσει βάζουν εφημερίδες και αρπάζει η καμινάδα...δεν εισαι εσυ για τέτοια πειράματα....!!!!λεμε τωρα....

αν καιει τετοια οσο και να το καθαρισει θα μπουκωσει πάλι δεν θέλω να σε στενάχωρώ παραπάνω αλλα είναι ανάλογα με το τι καιει....απο την πολυ οικονομία....

για το δικόσου τζακι έχει στο μαρκετ ενα ειδικό ξύλο που το βαζεισ φωτια και ξεβουλώνει να ο πεις και στον γείτονα....

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

βρε κοριτσια τι παθατε?! αννα και μονο που φανταστηκα το σκηνικο τρομαξα!

βατραχακι αν ειναι δυνατον!ευτυχως που ξυπνησατε!

λιζα τι να πω? χρειαζεσαι διακοπες!περαστικα στο μωρακι!

Γεια σας κοριτσάκια!Μπήκα τυχαία και σας θυμήθηκα από τότε που γράφαμε για τις εγκυμοσύνες μας!Είχα ΠΗΤ 1 Ιουνίου, μετά 31 Μαίου, και τελικά γέννησα 20 Μαίου. Πλέον ανήκω στις μανούλες Μαίου με το Χριστινάκι!Αλλά θυμάμαι τις περισσότερες από σας!Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!Πολλά-πολλά φιλιά!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!! Λοιπόν με τη γοργονίτσα την έχουμε καταβρεί με την καινούρια εκπομπή του Μελωδία για παιδιά, Κυριακή 9-10 :) Είναι μια εναλλαγή στο babyradio και το ακούμε στην κουζίνα και μαγειρεύουμε ταυτόχρονα τη μεσημεριανή μας κρεατόσουπα!!!! Βέβαια κάναμε κι ένα διάλειμμα για να χορέψουμε το χοντρό μπιζέλι :) Τι κάνετε εσείς?!?!? Έχει σούπερ μέρα και ετοιμαζόμαστε για βολτούλα:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Πραγματικά χτες κάτι έγινε στις περισσότερες, με τρομάξατε και μόνο που σας διάβασα! Ευτυχώς εγώ ήμουν από τις τυχερές της μέρας χτες, δεν στράβωσε κάτι!

Μαγδάκι να έρχεσαι κι από δω να τους το παίζουμε προχωρημένες από το τμήμα Μαϊού :tongue:

Μαριλού βλέπω έσκασες που δεν με είδες :cool: (χοντρό μπιζέλι πεθαίνω!).

Ωραία ήταν χτες, οι γνωστές άγνωστες ήμασταν όπως συνήθως, το απόλαυσα εννοείται, είχα καιρό να τις δω. Γεγονός: έχουν αρχίσει κι ομορφαίνουν όλες, επιτέλους περνάει η δύσκολη περίοδος μετά τον τοκετό και βρίσκουμε σιγά σιγά τον εαυτό μας ε;

Α κορίτσια, δείτε εδώ και πείτε και την γνώμη σας γιατί κατ' εμέ είναι σοβαρή ψηφοφορία:

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=141248#post141248

Λιζάκι πως πάει ο μπέμπαρος, έπεσε ο πυρετός;

Ειρήνη μικρή τι εννοείς δεν ξέρεις τι να κάνεις που σας έφερε η νονά στολή; :confused: Πάρε κι εσύ αν θες, ποιο είναι το πρόβλημα;

WN6Op3.png

καλημερα κοριτσια...

ο μπεμπης ειναι ακομα πολυ χαλια...

το πρωι εφτασε 39,7!!!!!!!! :-(:-(

παω παλι κοντα του γιατι συνεχεια γκρινιαζει ο καημενουλης....

αυριο το πρωι πιθανοτατα θα ερθει και ο παιδιατρος να τον δει!

ειναι ιωση, και απ΄οτι μου ειπε ο παιδιατρος πολλα μωρακια αυτες τις μερες ειναι εμπυρετα...

ισως να μας ξεγελασε λιγο και ο καιρος και αρχισαμε τις βολτες... τι να πω??!!

να προσεχετε...

φιλια πολλα σε ολες

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλημέεεεερα!!!!

Λιζάκι πολλά πολλά περαστικά στα παιδάκια σου!!!

Καλά, κορίτσια, η Μαριάννα έχει γίνει ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Φτου φτου!!! Πάντα ήταν βέβαια, αλλά τώρα ακόμη περισσότερο!!!!

Πέρασα πολύ καλά χθες και χάρηκα που γνώρισα και την Ειρηνούλα μας, είναι πολύ καλό κορίτσι!!

Μαριλού πήρες απουσία!!!:tongue::tongue:

Επεξεργάστηκαν by Pola

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...