Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια;)

Σήμερα φάγαμε πρώτη φορά κοτόπουλο....πρόβλημα το μπλέντερ δεν το έκανε αλοιφή αλλά το χοντροάλεσε. Ο πιτσιποπάκος άρχισε να το μασάει αλλά εγώ φοβήθηκα μην πνιγεί. Εσείς το κάνετε αλοιφή ή όχι? Κασσιανή όταν λες δεν τα λιώνεις τι κάνεις με το κρέας? μήπως έφταιγε που το κοτόπουλο ήταν χωριάτικο άρα και σκληρό? του σταμάτησα την μάσα και του έδωσα συμπλήρωμα γάλα. Να αλλάξω κοτόπουλο να πάρω του εμπορίου ή να πάρω άλλο μπλέντερ? πάντως μωρό δεν μπορώ να αλλάξω...;)...ο καψερός ο πιτσιποπάκος μάσαγε σαν τρελός και δεν έχει και κανένα δόντι...αχ, τι τραβάει το μωράκι μου από μένα...μεταπτυχιακό για εκπαίδευση μαμάδων υπάρχει?...

Το πρωί αγόρασα νέο εκτυπωτή για να εμφανίσω πιτσιποφωτογραφίες...έχω σκοπό να γεμίσω τον τόπο με κάδρα του...είναι και παίδαρος οπότε θα ομορφύνει και το σπίτι...:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια;)

Σήμερα φάγαμε πρώτη φορά κοτόπουλο....πρόβλημα το μπλέντερ δεν το έκανε αλοιφή αλλά το χοντροάλεσε. Ο πιτσιποπάκος άρχισε να το μασάει αλλά εγώ φοβήθηκα μην πνιγεί. Εσείς το κάνετε αλοιφή ή όχι? Κασσιανή όταν λες δεν τα λιώνεις τι κάνεις με το κρέας? μήπως έφταιγε που το κοτόπουλο ήταν χωριάτικο άρα και σκληρό? του σταμάτησα την μάσα και του έδωσα συμπλήρωμα γάλα. Να αλλάξω κοτόπουλο να πάρω του εμπορίου ή να πάρω άλλο μπλέντερ? πάντως μωρό δεν μπορώ να αλλάξω...;)...ο καψερός ο πιτσιποπάκος μάσαγε σαν τρελός και δεν έχει και κανένα δόντι...αχ, τι τραβάει το μωράκι μου από μένα...μεταπτυχιακό για εκπαίδευση μαμάδων υπάρχει?...

Το πρωί αγόρασα νέο εκτυπωτή για να εμφανίσω πιτσιποφωτογραφίες...έχω σκοπό να γεμίσω τον τόπο με κάδρα του...είναι και παίδαρος οπότε θα ομορφύνει και το σπίτι...:tongue:

Βρε έβαλες καθόλου ζουμάκι από τη κατσαρόλα???Λαδάκι???Εγώ τα πολτοποιώ έχοντας βάλει κάμποσα υγρά....αν έχεις μεγάλο μπλέντερ μπορεί να είναι αυτό το πρόβλημα γιατί κ το δικό μου μόνο για ρόφηματα το χρησιμοποιώ δεν τα καταφέρνει με τα φαγητά....αν έχεις μικρό κ είχες βάλει κ υγρά ίσος όντως έφταιγε το κοτοπούλι ! :tongue:

Εντωμεταξύ επειδή οτι θυμάμαι χαίρομαι....ποια έλεγε ότι δεν της καθαρίζουν τα ρούχα???Εμένα με το προδερμ τώρα με τα φαγητά δεν μου καθάριζαν καλά με το αρκάδι όμως 4κσ σε ένα βουναλάκι ρούχα μια ζαρά δεν μένουν καθόλου λεκέδες σαν καινούργια είναι.....κ δείχνει ότι είναι κ για τα πιάτα.....για το πλυντήριο πιάτων όμως????:confused:Εχει δοκιμάσει καμμία να το βάλει????:rolleyes::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

αννα εμενα το αρκαδι εμενε στο δοχειο του πλυντηριου.οπως το εβαζα ετσι και εμενε.μετα το αρεωνα με νερο και το εβαζα αλλα δεν καθαριζε.τι εκανα λαθος?

Μπιζελάκιιιιιιιι ου ουυυυυυ μήπως είσαι έγκυος κ σου βρωμάνε όλα τα κρέατα????????:P:p:p Κ σοβαρά τώρα δεν νομίζω ότι όλοι πουλάνε σάπιους κιμάδες ειδικά αφού σας ξέρουν ;)

Μπαααα....δεν νομίζω.....:confused::confused: αφού βρομούσε και στον άντρα μου....

Πάντως ακόμα περίοδος δεν εμφανίστηκε!!!Έχω ήδη 17 μήνες από την τελευταία μου περίοδο!!!!:cool::cool:

Απλά ήταν σάπια τα κρέατα...μου έχει ξανατύχει πριν από 2 μήνες αλλά τότε το προσπέρασα,σήμερα όμως πήρα τηλέφωνο στον ΕΦΕΤ κι αφού κράτησαν τα στοιχεία των επιχειρήσεων και την καταγγελία με παρέπεμψαν στην Κτηνιατρική Υπηρεσία αλλά εκεί το είχαν κατεβασμένο...από Δευτέρα θα ξαναπάρω...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Να επισημάνω ότι δεν έχω διαβάσει τίποτα από ότι έχετε γράψει την τελευταία εβδομάδα, αφού δεν έχω μπει καθόλου.Έχει πέσει πολύ δουλειά και στο σπίτι μου είναι λίγο δύσκολο με τη μπέμπα! Εύχομαι όλες να είστε καλά.

Εγώ τα ίδια, δεν υπάρχει χρόνος ούτε για πιπί που λένε. Έχω ρουτινιάσει αλλά θα το ξεπεράσω κι αυτό.

Το καλό είναι ότι έχω κλείσει ήδη αεροπορικά εισητήρια για το Πάσχα (για το χωριό)και έτσι έχω κάτι να περιμένω!Επιτέλους ταξιδάκι...Ζήτωωω :lol:

Τώρα σκέφτομαι τι να ντύσω τη μπέμπα για τις απόκριες.όχι ότι θα πάμε κάπου αλλά έτσι για να γελάσουμε και για να έχει κι αυτή την πρώτη της στολή από τις πρώτες απόκριες της ζωής της.

Κατά τα άλλα πήγαμε την Δευτέρα παιδίατρο και το φατσάκι μου είναι 67cm & 8400Kg.Όλα καλά! :wink:

Σας ζάλισα αλλά τα είπα μαζεμένα...Kisses!!!!!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

:Pεμ με δυο δοντια το κοριτσι να μη φαει! η δικια μου η φαφουτα μονο να το γλυψει θα μπορεσει!

Αχ κι εμένα φαφούτα είναι ακόμα και από ότι βλέπω για πολύ καιρό ακόμα. Αυτή τη βδομάδα ξεκινάμε χορτόσουπα. Για να δούμε γιατί είναι και πολύ φαγανή!:rolleyes:

Σήμερα τις έδωσα 1 παξιμάδι και από τα σάλια μούσκεψε και ένα κομμάτι έμεινε στο στόμα της και της το πέταξα αμέσως. Αφήστε είναι λίγο επικύνδυνα ακόμα για φαφούτικα μωρά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Νινι... δεν ξερω για το τσάι... γιατι δεν του εχω δωσει ποτε... ουτε στ΄αλλα τα παιδια!!! ο παιδιατρος που ειχα τοτε και ο τωρινος του μπεμπη, μου ειχε πει οτι το τσάι (το κιντερτε) ειναι δηλητηριο και να ΜΗΝ το δινω...

εγω προσπαθω με το νερο, και απ΄οτι μου ειπαν και οι παιδιατροι, να του το δινω και ας μην πινει!!! οταν εκεινος νιωσει την αναγκη να πιει , θα πιει!!! οποτε το επιχειρω πολλες φορες μεσα στην ημερα, μετα τη φρουτοκρεμα, τη σουπα ή το γιαουρτι!

εσυ τι τσάι δινεις? και για ποιο λογο δινεις τσάι στο μωρο ??? καλησπέρα!

μου το ειχε πει η παιδιατρος στην αρχή και εγω το συνεχισα.κιντερτε και χαμομήλι milupa αυτατης δίνω μα κανει σαν τρελλο για το νερο ή το τσαι δεν την ενοχλει τι θα ειναι...θελει πολυ να πιει...απλα οταν ειναι νερο συνηθως το βγαζει γιατι και εγω ήθελα να κόψω το τσαι, και να πινει μονο νερακι αλλα παρατηρησα αυτο και της δίνω μονο τσαι τωρα...λες να ετυχε???? τι να πω?:confused:

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Τι να μας κανει πουλακι μου ο διαιτολογος...

Μηπως δεν ξερουμε τι πρεπει και τι δεν πρεπει να τρωμε?

Αμα δεν το παρω αποφαση να το ραψω, τι να μου κανει κι ο χριστιανος...

Επρεπε καποιος να μου το πει οτι η μπιτερ παστα που τσακισα απο το φρες παχαινει???:tongue:

μμμμμμμμμμμ δεν κακό.....!!!! να σου στειλε μια με mail....τωρα τρωω γιαουρτι με φρυγανουλες και ξενερωσα.....!!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Καλησπέρα, τσούπρες...!!!

Τέτοιο shopping therapy είχα να κάνω από φοιτήτρια...!!

Ξεσήκωσα τα μισά μαγαζιά, ανανέωσα γκαρνταρόμπα δική μου, του άντρα μου και του μπόμπιρα.....!!!!

Το καταευχαριστήθηκα λέμεεεε.....!!!!!!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

καλησπέρα κορίτσια...επισκέψεις σε διαιτολόγο βλέπω!!!!καλό κουράγιο..εγώ παλεύω με την μικρή να αποθηλάσουμε...δεν το πίνει με τπτ το ξένο..το δοκιμάζει και το βγάζει το μπουκάλι,το ίδιο κάνει και στον μπαμπά της..το μόνο που πέτυχα είναι να κοιμάται χωρίς το στήθος το βράδυ όταν ξυπνάει..αυτό 2 μέρες τώρα αλλά με κλάμα...τι να κάνω;;;πριν λίγο καιρό το είχα ξανα αναφέρει αλλά δεν ήμουν σίγουρη τώρα πια είμαι έτοιμη,δεν νιώθω καθόλου τύψεις..να δοκιμάσω άλλο γάλα λέτε;αλλά νομίζω είναι μέχρι να συνηθίσει τα φώτα σου Κας,είδα και στο άλλο τοπικ αλλά δεν έβγαλα κάποια άκρη..

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Ξεσήκωσα τα μισά μαγαζιά, ανανέωσα γκαρνταρόμπα δική μου, του άντρα μου και του μπόμπιρα.....!!!!

αυτό είναι!!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

σε ζηλευω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε:wink:;-):wink:;-):wink:;-):wink:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα κοριτσια! κανει να δινουμε ψωμακι να μασανε?ισως βρειτε χαζο αυτο που θα πω αλλα σκεφτομουν οτι δεν υπαρχει λογος να δινω ψωμι.φοβαμαι μην αρχισει και πνιγεται αλλα και τι προσφερει?
Εμένα κάνει σαν παλαβό για ψωμί (χτες έκανε βουτιά στο τραπέζι, βούτηξε δυο φετάρες μαζί και τις έχωσε στην στοματάρα του σε χρόνο dt) αλλά πνίγεται, οπότε φαντάζομαι και το παξιμάδι το ίδιο, δεν τον αφήνω να τρώει
Τι να μας κανει πουλακι μου ο διαιτολογος...

Μηπως δεν ξερουμε τι πρεπει και τι δεν πρεπει να τρωμε?

Αμα δεν το παρω αποφαση να το ραψω, τι να μου κανει κι ο χριστιανος...

Επρεπε καποιος να μου το πει οτι η μπιτερ παστα που τσακισα απο το φρες παχαινει???:tongue:

Μπα μωρέ, η μπίτερ δεν παχαίνει :lol:
Βαλτή είσαι χριστιανή μου μεσημεριάτικα???? Εγώ τρώω πρώτα τη μους λεμόνι και μετά τη μπίτερ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:
Ασταδιάλα, εσείς τις τρώτε, εγώ παίρνω τα κιλά!
Σήμερα φάγαμε πρώτη φορά κοτόπουλο....πρόβλημα το μπλέντερ δεν το έκανε αλοιφή αλλά το χοντροάλεσε.
Αλοιφή γίνεται καλέ. Βρε μπας και δεν το ψιλόκοψες κι έριξες κομμάτια μέσα στο μπλέντερ; Ψιλοκόψιμο και ζουμί από το βράσιμο κοπελιά. Αλλιώς αλλάζεις μπλέντερ :wink:

Τσιμουδιά για την ώρα, ήμανε για δουλειά μέχρι αργάμιση και έβγαλα το άχτι μου βραδιάτικα, τώρα θα πάω για νάνι, νταξ; Μάτσα μούτσα στα κοτσίδια

WN6Op3.png

καλημέρα...Χριστίνα πολύ νυχτερινή κορίτσι μου...

κι εγώ από τις 5 και 30 ξύπνια με την μικρή.....ήθελε βυζί και χτυπιόταν..μετά από 40 λεπτά που της έδωσα κοιμήθηκε....τώρα το πρωί θα της δώσω ξένο,για να δούμε!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

2444883iins5clysi.gif

Επιτελους καφεδακι σημερα ε?

Ελπιζω να μην εχουμε απροοπτα ως το απογευμα, γιατι χθες ειχαμε εμετους, δεκατα ως 37,5, συναχωθηκα κι εγω και με πιανει παντα βαρεια λογω διαφραγματος...

Καλημερα σας!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...