Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ερωτηση...αφου θηλαζω ΠΡΕΠΕΙ να πινω πολλα υγρα? δεν πινω πολυ νερο,δεν θελω.με το ζορι?

Πρεπει να πινεις μονο οσο διψας, οχι με το ζορι παραπανω.

Δεν εχει αμεση σχεση το νερο με το γαλα.

ΝΑΙ credo ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ. Εγω που αντλούσα 2 μηνες αποκλειστικα και εβγαζα περιπου 1 λιτρο γαλα την ημερα, και δεν επινα νερο, το δερμα μου ειχε στεγνωσει στην κυριολεξια. Πιες οσο μπορεις.

Προφανως ο δικος σου οργανισμος χρειαζοταν παραπανω νερο. Δεν ειναι ομως απολυτο.

Νερο εχουν και ολα τα τροφιμα που τρωμε, απο εκει και περα πρεπει ο καθενας να πινει οσο ζηταει ο δικος του οργανισμος.

καλημερα κοριτσια! κανει να δινουμε ψωμακι να μασανε?ισως βρειτε χαζο αυτο που θα πω αλλα σκεφτομουν οτι δεν υπαρχει λογος να δινω ψωμι.φοβαμαι μην αρχισει και πνιγεται αλλα και τι προσφερει?

Τιποτα δεν τους προσφερει θρεπτικα, απλα τους μαθαινει να μασανε και τα παξιμαδια ανακουφιζουν λιγο τα ουλα.

Παντως εμεις δεν αλεθουμε ποτε το φαγητο των μωρων.

Το λιωνουμε παρα πολυ με το πηρουνι, ωστε το μωρο να κανει καποιες εστω και υποτυπωδεις μασητικες κινησεις.

Και καλο τους κανει και δεν εχεις και προβλημα μετα να κανεις τη μεταβαση απο τα αλεσμενα στα λιωμενα και στα κομματακια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το φασκομηλο μειωνει το γαλα, το σφιχτο δεσιμο βοηθαει και δυσκολο το βλεπω να παθεις μαστιτιδα με φυσικο αποθηλασμο.

Εννοειται οτι μπροστα σου ειναι και το βλεπεις:tongue:

Δε θα το αφησεις να γινει τουμπανο...:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Το φασκομηλο μειωνει το γαλα, το σφιχτο δεσιμο βοηθαει και δυσκολο το βλεπω να παθεις μαστιτιδα με φυσικο αποθηλασμο.

Εννοειται οτι μπροστα σου ειναι και το βλεπεις:tongue:

Δε θα το αφησεις να γινει τουμπανο...:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Βατραχάκι το ξέρω ότι το δίκιο είναι με το μέρος μου αλλιώς δεν θα το έκανα θέμα....βέβαια έπρεπε να το περιμένω ότι θα έχουμε θέματα με αυτούς γιατί είχαν δείξει στοιχεια από όταν ήμασταν εμείς διαχειριστές που ερχόντουσαν κ λέγανε αν δεν πέσει στους 10 βαθμούς οι θερμοκρασία να μην το ανάβετε το καλοριφέρ φυσικά τους γράφαμε κ το ανάβαμε γιατί όλοι οι υπόλοιποι κρυωναμε κ πριν πέσει στους 10 βαθμούς :P

Αλλά ρε κορίτσια εγώ το σκεφτομαι κ διαφορετικά....τώρα αυτή η γυναίκα είναι μάνα κ έχει κ μάνα δεν σκέφτεται ότι εγώ έχω ένα μωρό που θα κρυώνει κ υπάρχουν κ ηλικιωμένοι κ άρρωστοι επίσης στη πολυκατοικία που δεν έχουν τις ίδιες αντοχές με μας????????? :rolleyes::rolleyes::confused::confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δε βγαζεις ακρη με τη θερμανση Αννα.

Καποιοι προκειμενου να κανουν οικονομια προτιμανε να φορανε πεντε ρουχα μεσα στο σπιτι και να μην αναβουνε καλοριφερ.

Δεν ξερω πως αντεχουν, αλλα το κακο ειναι οτι δεν υπολογιζουν και τους αλλους.

Κι εμας δεν μας τρεχουν απ τα μπατζακια, αλλα στη ζεστη και το φαγητο δεν μπορω να τσιγγουνευτω, ποσο μαλλον και οταν υπαρχουν παιδια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!Μιλάμε τα έχω πάρει άγρια.....

Πήγα προχτές να φτιάξω γεμιστά και εκεί που έβραζα τον κιμά με το ρύζι και τα λοιπά σκύβω να τον μυρίσω και μου φέρνει μια μπόχα...μια αηδία..σαν κλούβιο αυγό,σαν σαπίλα....τα παίρνω τα πετάω....(ο κιμάς από τον "κρεοπώλη" που ψωνίζουμε εδώ και 3 χρόνια!!).Πάει ο άντρας μου χτες το πρωί σε άλλο κρεοπωλείο εδώ στην γειτονιά και μου φέρνει άλλο κιμά...αρχίζω πάλι να μαγειρεύω,ξανά τα ίδια...λέω "δεν μπορεί και οι δύο να έχουν πρόβλημα,μήπως εγώ κάνω λάθος??"...γεμίζω τις πιπεριές,τις βάζω στον φούρνο...ε,σε 15 λεπτά είχε βρομίσει όλο το σπίτι!!!Ψόφιο ζώο,κλούβιο αυγό,σαπίλα....δεν ξέρω πως να το περιγράψω...

Ψάχνω από το πρωί πού μπορώ να κάνω καταγγελία,ξέρει καμία????

Δηλητηριάζουν τον κόσμο έτσια απλά???Δεν τους νοιάζει???Μιλάμε είμαι τώρα τούρμπο από τα νεύρα!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

σημερα πηγα πρωτη επισκεψη σε διαιτολογο!!!2 μηνεσ το ειχα κλεισει το ραντεβου!!!!!!ομωσ δεν ενθουσιαστηκα...πολυ γενικα μου τα εδωσε....τεσπα,θα δω κ αν ειναι θα παω σε μια που ειχα παει πριν χρονια(ναι οταν ημουν 60 και ηθελα να παω 50)?????????????αχ αχ!!!!!!!τωρα που το σκευτομαι!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Τι να μας κανει πουλακι μου ο διαιτολογος...

Μηπως δεν ξερουμε τι πρεπει και τι δεν πρεπει να τρωμε?

Αμα δεν το παρω αποφαση να το ραψω, τι να μου κανει κι ο χριστιανος...

Επρεπε καποιος να μου το πει οτι η μπιτερ παστα που τσακισα απο το φρες παχαινει???:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Επρεπε καποιος να μου το πει οτι η μπιτερ παστα που τσακισα απο το φρες παχαινει???:tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol::lol:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κορίτσια έδωσα σήμερα πρώτη φορά στη μικρή μου τραχανά με λίγη φέτα όπως μου είχε πει ο γιατρός αλλά μου έγινε σα σούπα αραιός πολύ και δεν το καλόφαγε η μικρή παρ'ότι έδειχνε να πεινάει αλλά κι'εγώ δεν μπορούσα να της δώσω καλά γιατί μου βγήκε νερουλός.Εριξα πολύ λίγο νεράκι.Μήπως ήθελε ακόμα πιο λίγο νερό η λίγο περισσότερο τραχανά.Εσείς πως το φτιάχνετε?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Βαλτή είσαι χριστιανή μου μεσημεριάτικα???? Εγώ τρώω πρώτα τη μους λεμόνι και μετά τη μπίτερ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

γεια σας και παλι κοριτσια!

απο το πρωι που πηγα να πιω λιγο καφε με την ησυχια μου (υποτιθεται) μεχρι και πριν λιγα λεπτα... δεν σταματησα καθολου!!!

αχ!!! πεθυμησα λιγο να πηγαινω στο γραφειο... :)

οταν εισαι ολη μερα στο σπιτι... με τις δουλειες, τρια παιδια, και τη δουλεια που προσπαθω να κανω οσο μπορω απο το σπιτι, πελαγωνεις!!!!

τεσπα!!

Αννα... οταν υπαρχουν διαφορες για τη θερμανση, τις περισσοτερες φορες ΔΕΝ βγαζεις ακρη δυστυχως!!!

Αν διαχειριστης ηταν ο πεθερος μου ας πουμε... δεν θα την αναβε καθολου και ας ειχε και 20 βαθμους υπο... :tongue::lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μωρέ βγάζεις άκρη με η θέρμανση μια χαρά αν έχεις κ όλη την υπόλοιπη πολυκατοικία να παραμιλάει!!! Απλά μέχρι τώρα δεν είχε κάτσει 'στραβός' διαχειριστής κ δεν είχε γίνει θέμα!Κ πριν έρθουμε είχαν προβλήματα με τους συγκεκριμένους γι'αυτό μας θέλανε για μόνιμους διαχειριστές! Κ η πλάκα είναι ότι αυτοί δεν ερχόντουσαν ποτέ στις συνελεύσεις κ τώρα θέλησαν να αναλάβουν διαχειριστές γιατί βάλαμε από πέρυσι αμοιβή στο διαχειριστή 25 ολόκληρα ευρώ ;) Ε κ να τον χαίρεσαι τον πεθερό! :tongue::tongue::tongue:

Κασσιανή ξέρεις σε περίπτωση τροποποίησης του καταστατικού πόσο πάει η φάση??? Στείλε κ κανα γλυκό από δω να συνέλθω η γυναίκα που δεν μπορώ ακόμα!!!:mad:

Μπιζελάκιιιιιιιι ου ουυυυυυ μήπως είσαι έγκυος κ σου βρωμάνε όλα τα κρέατα????????:P:p:p Κ σοβαρά τώρα δεν νομίζω ότι όλοι πουλάνε σάπιους κιμάδες ειδικά αφού σας ξέρουν ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

σημερα πηγα πρωτη επισκεψη σε διαιτολογο!!!2 μηνεσ το ειχα κλεισει το ραντεβου!!!!!!ομωσ δεν ενθουσιαστηκα...πολυ γενικα μου τα εδωσε....τεσπα,θα δω κ αν ειναι θα παω σε μια που ειχα παει πριν χρονια(ναι οταν ημουν 60 και ηθελα να παω 50)?????????????αχ αχ!!!!!!!τωρα που το σκευτομαι!!!!!!!!!

Kαλη αρχη Ειρηνακι! Εγω τα παω μια χαρα, λιγο τα θαλασσωσα αυτες τις μερες που ειχα κλειστει στο σπιτι και δεν ειχα ιδιαιτερη διαθεση, αλλα και παλι προσεχω, και προχωραω ακαθεκτη. Δεν πειραζει, δε βιαζομαι! Ως το καλοκαιρι θα εχω χασει τα υπολοιπα κιλα που μου μενουν.

Κορίτσια έδωσα σήμερα πρώτη φορά στη μικρή μου τραχανά με λίγη φέτα όπως μου είχε πει ο γιατρός αλλά μου έγινε σα σούπα αραιός πολύ και δεν το καλόφαγε η μικρή παρ'ότι έδειχνε να πεινάει αλλά κι'εγώ δεν μπορούσα να της δώσω καλά γιατί μου βγήκε νερουλός.Εριξα πολύ λίγο νεράκι.Μήπως ήθελε ακόμα πιο λίγο νερό η λίγο περισσότερο τραχανά.Εσείς πως το φτιάχνετε?

Βαζω 3/4 ποτηριου νερο και 2 κουταλιες τραχανα, αλλα ειναι αναλογα και τον τραχανα. Θα πειραματιστεις κανα δυο φορες και θα μαθεις τη σωστη ποσοτητα.

age.png age.png

Κασσιανή ξέρεις σε περίπτωση τροποποίησης του καταστατικού πόσο πάει η φάση??? Στείλε κ κανα γλυκό από δω να συνέλθω η γυναίκα που δεν μπορώ ακόμα!!!:mad:

Οσα ζητησει ο δικηγορος, δεν ειναι στανταρ. Παντως συνηθως δεν ειναι λιγα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...