Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Φιλενάδα, μάθε τα Ιταλικά φαρσί πρώτα και άσε τα Ρώσικα γι' αργότερα!!:tongue::tongue:
Φαρσί μόνο τη γλώσσα του σώματος κοπελιά :tongue: Α και τελευταία τη νοηματική, μιας και με το αλτζχάιμερ που με δέρνει δε μπορώ να συνεννοηθώ με κανέναν προφορικά

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φαρσί μόνο τη γλώσσα του σώματος κοπελιά :tongue: Α και τελευταία τη νοηματική, μιας και με το αλτζχάιμερ που με δέρνει δε μπορώ να συνεννοηθώ με κανέναν προφορικά

Έλεος...δεν έχω τελειώσει ακόμα τις ασκήσεις....παρακαλώ καθυστερήστε 2-3 μέρες τις πολύ πετυχημένες ατάκες.....ή θα διαβάζω ή θα κοπανιέμαι στα γέλια...πως να συγκεντρωθώ η νεαρά?....:lol::lol::lol:

Έλεος...δεν έχω τελειώσει ακόμα τις ασκήσεις....παρακαλώ καθυστερήστε 2-3 μέρες τις πολύ πετυχημένες ατάκες.....ή θα διαβάζω ή θα κοπανιέμαι στα γέλια...πως να συγκεντρωθώ η νεαρά?....:lol::lol::lol:

Kλεισε τον ρημαδουπολογιστη γλυκεια μου, γιατι δε θα κανεις δουλεια ετσι!!!:lol:

age.png age.png

Καλησπερα

Smouts Καλως ηρθες να χαιρεσαι το μωρακι σου

Ο μαριος ειναι αρρωστος αμαν πια 2 μερες παει στον παιδικο και τις υπολοιπες ειναι αρρωστος, αρχισαμε παλι με μπουκωμα και βηχα :(

Ο μπεμπης απο την αλλη αν δεν βλεπει το ποτηρι με το νερο δεν ανοιγει το στομα του να φαει αφου τον κοροιδευω πλησιαζω με το ποτηρι ανοιγει αυτος να πιει και εγω του χωνω το κουταλι και φυσικα χρησιμοποιω ποτηρι χαμηλο του κρασιου εχει και αυτος τις απαιτησεις του:-P

Το αστρακι εγω δεν το αλεθω το τρωει ετσι και σημερα που ειχα φακες του εδωσα λιγο σε ενα κουταλακι και τις κατεβασε μια χαρα αλλα η μεγαλη του λατρεια ειναι οταν βλεπει τη φρατζολα:confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Καλά πλάκα μας κάνεις Πωλίνα....εγω 350μλ σε 2 αντλήσεις έβγαζα τον πρώτο μήνα?!Κ καμάρωνα κιόλας που έφτανε για πάνω από 24ωρο κ έλεγα θα καταψύξω κιόλας που να φανταστω πόσο μπορούν να φάνε αυτά τα μωρά :tongue::tongue::tongue: Για να αποφύγεις το ζουρλομανδύα εμένα μου είχε πει ο γιατρός ότι την ίδια δουλειά κάνει κ ένα πολύ σφιχτό σουτιέν όσο πιο σφιχτό αντέχεις! Επίσης όχι ζεστό νερό στο στήθος (χλιαρό προς κρύο) δεν πατάμε το στήθος,μειώνεις στο μισό τα υγρά που πίνεις κ αν στις 3 μέρες που θα κόψεις τον τελευταίο θηλασμό τουμπανιάσεις κ ανεβάσεις πάνω από 37,5-38 πυρετό(δεν θυμάμαι ακριβώς) θα πάρεις τον γιατρό σου!Αν μόνο τουμπανιάσεις βγάλτο κ μετά πάλι από 3 μέρες ισχύουν τα ίδια!Μάλλον θα στα είπε κ η Κας κ πως σταδιακά θα φτάσεις στη μία άντλησα αλλά μιας κ μου ρθαν μαζεμενα στο μυαλό στα λέω κ εγώ!:lol:

Αλήθεια πως τα κατάφερες τόσο γάλα μόνο με άντλήση???? !!!!!!:rolleyes: Φτου σκόρδα!!! Ματιάζω κίολας!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλά πλάκα μας κάνεις Πωλίνα....εγω 350μλ σε 2 αντλήσεις έβγαζα τον πρώτο μήνα?!Κ καμάρωνα κιόλας που έφτανε για πάνω από 24ωρο κ έλεγα θα καταψύξω κιόλας που να φανταστω πόσο μπορούν να φάνε αυτά τα μωρά :tongue::tongue::tongue: Για να αποφύγεις το ζουρλομανδύα εμένα μου είχε πει ο γιατρός ότι την ίδια δουλειά κάνει κ ένα πολύ σφιχτό σουτιέν όσο πιο σφιχτό αντέχεις! Επίσης όχι ζεστό νερό στο στήθος (χλιαρό προς κρύο) δεν πατάμε το στήθος,μειώνεις στο μισό τα υγρά που πίνεις κ αν στις 3 μέρες που θα κόψεις τον τελευταίο θηλασμό τουμπανιάσεις κ ανεβάσεις πάνω από 37,5-38 πυρετό(δεν θυμάμαι ακριβώς) θα πάρεις τον γιατρό σου!Αν μόνο τουμπανιάσεις βγάλτο κ μετά πάλι από 3 μέρες ισχύουν τα ίδια!Μάλλον θα στα είπε κ η Κας κ πως σταδιακά θα φτάσεις στη μία άντλησα αλλά μιας κ μου ρθαν μαζεμενα στο μυαλό στα λέω κ εγώ!:lol:

Αλήθεια πως τα κατάφερες τόσο γάλα μόνο με άντλήση???? !!!!!!:rolleyes: Φτου σκόρδα!!! Ματιάζω κίολας!:wink:

Αννούλα σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Να με ματιάσεις, μπας και μου τελειώσει, έχω αρχίζει και ψιλοκουράζομαι...καλά δε σου λέω, πόσο είχα τους πρώτους μήνες και πόσο έχω και στον καταψύκτη που θα το πετάξω γιατί μου βρωμάει...:(:(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

πολινακι φτου φτου!!!!

αμαν!!εγω τον πρωτο καιρο παρολο που θηλαζα κιολασ εβγαζα με το ζορι 30-50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ηθελα να αυξησω την παραγωγη κ εβγαζα μετα τον θηλασμο!!!αν κ οι κοπελεσ στο τοπικ του θηλασμου μου ειπαν οτι η ποσοτητα που βγαζουμε(για τισ κοπελεσ που δεν βγαζουν πολυ το λεω...)δεν ειναι και η ποσοτητα που εχουμε...δηλαδη μπορει να μην βγαζεισα καθολου και οταν πασ να ταισεισ το μωρο ,να φαει κανονικοτατα αρκετη ποσοτητα...

οσο για το κοψιμο κι εγω την μεθοδο πανω κατω τησ αννασ ακολουθησα...ή καλυτερα η μικρη την ακολουθησε απο μονη τησ......ισωσ θυμαστε που γυρω στουσ 4 μηνεσ δεν ηθελε ουτε να με ακουμπησει κι ετσι μειωσαμε σταδιακα....

οταν ομωσ πιο παλια χρειαστηκε να σταματησω το γαλα και αναγκαστηκα πηρα χαπακια(δεν υπηρχε αλλοσ τροποσ βλεπεισ να κοπει)ειχα δεθει πολυ σφιχτα!!επισησ καλο ειναι να βρασεισ διοσμο!!!!!!θα τον κανεισ πολυ δυνατο κ θα πιεισ!!!

οσο για το κατεψυγμενο κραταει 3 μηνεσ....δεν ειναι κριμα να πεταχτει??????????????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Είναι από τον Ιούλιο στον καταψύκτη και δεν μου αρέσει καθόλου η μυρωδιά τους...μια φορά που πήγα να της δώσω, το πέταξα και έφτιαξα σκόνη.

Επίσης, έχω ακούσει και ότι το φασκόμηλο κόβει το γάλα. Θα δοκιμάσω και τα δύο...;););)

Θα αντλήσω μισή ποσότητα το βράδυ και βλέπουμε...ελπίζω να μην πάθω καμμιά μαστίτιδα!!!:-(:sad:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

χριστινακι πολυ ευχαριστως να παιξω τη δασκαλα:lol: αλλα πρωτα πρεπει να παρω το πτυχιο!ετσι οπως παω δεν το βλεπω! mantinop εσυ πως καταφερνεις και διαβαζεις?

πολα δοκιμασε τα βοτανα.καλυτερα να αποφυγεις το χαπι.τα φοβαμαι αυτα!

η μικρη σημερα παλι ειχε αιμα στα κακα!:(πηρα τον γαστρεντερολογο και ειπε οτι ειναι ακιμα ερεθισμενο το εντερο και να περιμενουμε.μακαρι να τελειωσει!κουραστηκα!την διαιτα την συνηθισα πια.

Διαφημίσεις

ΝΑΙ credo ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ. Εγω που αντλούσα 2 μηνες αποκλειστικα και εβγαζα περιπου 1 λιτρο γαλα την ημερα, και δεν επινα νερο, το δερμα μου ειχε στεγνωσει στην κυριολεξια. Πιες οσο μπορεις.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...