Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

δεν πιστευω να νευριασες μ'αυτο που ειπα.απλα το κακο με τον γραπτο λογο ειναι οτι δεν καταλαβαινω τον τονο...:rolleyes:
Σιγα μην νευριασα!:tongue:απλα εξηγησα οτι αφου σκεφτομαι να παω για δουλεια λεω σιγα σιγα να δοκιμασει τη σκονη και αυτη...αλλα που αυτη το χαβα της!:rolleyes::cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα!

εμείς έχουμε ένα θέμα με το πνίξιμο....είναι μικρές οι τρύπες απο αυτό το ποτηράκι?γιατί και εγώ τωρα θέλω να ς πάρω αλλα την βλέπω λίγο μικρούλα...πινεί μόνο του?γιατί εμένα προσπαθεί με το μπιμπερό καταφέρνει πινει μια γουλια αλλα είναι βαρύ και της πέφτει.....

Το ποτηράκι της νουκ που έχουμε είναι πιο ελαφρύ, το κρατάει με τα δύο χεράκια και πίνει, του αρέσει και να παίζει μ'αυτό. Η θηλή στάζει νερό μόνο όταν ρουφάει το μωρό, οπότε δεν πνίγεται γιατί το ρυθμίζει το ίδιο, κι εκτός αυτού δεν χύνονται τα νερά άμα γυρίσει ανάποδα
Γεια σας λοιπον κοριτσια και παλι.

Το κοριτσακι μου ειναι 6 μηνων και 1 εβδομαδας, εγω ειμαι 31 απο φετος (σνιφ).

Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι, καλωσήρθες. Κι άσε τα σνιφ 31, εδώ καρασνίφ 37 κλεισμένα!
Καλημέρα κοριτσάρες, βαριέμαι αφόρητα τη δουλειά σήμερα μ' έχει πιάσει φοβερή ανυπομονησία για το Σαββατοκύριακο (γιατί άραγε;););););) )
Επειδή θα είμαι εγώ, τόσο μυαλό θέλει να το σκεφτείς; :cool:

[quote name=IRINI83;136007εμεισ σημερα κλεισαμε τουσ 8 μηνεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α τον ρωτησα για το τζακι απο περιεργεια κ μου ειπε οτι εφοσον δεν καπνιζει ειναι ο πιο υγειηνοσ τροποσ θερμανσησ!!!!!

αυγο θα φαμε 10 μηνων και ψαρακι 11!!!!!πολυ αργα μου φαινεται!!!

α κοριτσια οταν λετε οτι τουσ δινεται ζυμαρικα..τα αλεθετε' date='ε???[/quote]

Ρε Ειρηνάκι πότε γέννησες, θύμησέ μου.

Για το τζάκι καλά που μου το θύμησες να ρωτήσω κι εγώ σήμερα γιατί έχω διαβάσει πως δεν κάνει κι έτσι δεν ανάβουμε

Εγώ πάντως επειδή ρώτησες, το αστράκι το άλεσα

Τα ζυμαρικά εγώ τα κάνω στο multi με λίγο φρέσκια ντομάτα (χωρίς σπόρια και φλούδα) αλλά τα "αστράκια" που μου είπε η παιδίατρος να κάνω είναι πολύ μικρά και δεν αλέθονται καλά...μάλλον θα αλλάξω και θα πάρω κανένα "φιογκάκι"...
Εμένα μια χαρά αλέθεται το αστράκι πάντως. Δε μου λες, την τομάτα στην είπε ο γιατρός να την δώσεις; Εγώ την απέφευγα μέχρι τώρα ως αλλεργιογόνα. Θα ρωτήσω σήμερα κι εγώ τι παίζει.
Χριστινα κι πηρα το πτυχιο του diploma εισαι παντρεμενη με ιταλο???? τοτε εχεισ παει ιταλια ε?????????? πολυ μου αρεσει αυτη η χωρα καποια στιγμη θα τα καταφερω να παω!!!!!!!!!!
Ιταλός από την Κωνσταντινούπολη, οπότε ατύχησα σε θέμα ριζών, συγγενών και σπιτιού στην Ιταλία χαχαχα. Πάντως ναι, έχω πάει 2 φορές, μια Ρώμη μόνη μου και μια Μιλάνο με τον άντρα.
Και κάτι άλλο, οι Pilates κάνουν δουλειά....?? Έχει δοκιμάσει καμία....?

Έχω 1μιση μήνα, που σταμάτησα γυμναστήριο και δίαιτα και βλέπω τη χαλάρωση και τα περιττά κιλά να μου χτυπούν την πόρτα.....!! Θα ρωτήσω και τη γυναικολόγο, αλλά λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα με την τομή τώρα πια..... :cool:

Ακόμα και στην εγκυμοσύνη κάνουν (ειδικά τμήματα για εγκύους), είχα ρωτήσει τον ντόκτορ για να πάω κι είχε πει ναι. Βέβαια ποτέ δεν έκανα, αλλά θα το ήθελα, αφού γενικά με τη γυμναστική είμαστε μαλωμένες χρόνια τώρα
Καλημέρα κορίτσια.Διάβασα για το ποτηράκι που δίνετε νεράκι στα παιδάκια σας αυτό το δοκιμαστικό.Απο πόσο μηνών το δίνουμε?Εμένα πίνει πολύ νεράκι πάντως απο το μπιμπερό αλλά τώρα που διάβασα οτι δίνετε και απο αυτό λέω να πάω να της πάρω ένα να το δοκιμάσουμε.
Πάρε, είναι ελαφρύ για τα χεράκια τους, μπορεί να της αρέσει. Μην το γεμίζεις νερό και βαραίνει

WN6Op3.png

χριστινακι 28 μαιου γεννησα!!!ειμαι η δευτερη μανουλα......1η η ζουζουνελα στισ 26 (αληθεια που χαθηκε αυτο το κοριτσι?απο εδω εννοω γιατι στο fb την βλεπωπου κ που..) και 3η εσυ με τον μπραντζελινο σου στισ 29ή 30????????????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εμένα το αστράκι αφήνει κομματάκια άμα το αλέθω..δεν μου αρέσει....

Ντοματούλα έβαλα από μόνη μου μήπως και της αρέσει η γεύση και φάει αλλά δεν....Έχω ακούσει (δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ή αν είναι σωστό) ότι τα σπόρια της ντομάτας είναι αυτά που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργία γι'αυτό και τα βγάζω όπως και την φλούδα...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Σιγα μην νευριασα!:tongue:απλα εξηγησα οτι αφου σκεφτομαι να παω για δουλεια λεω σιγα σιγα να δοκιμασει τη σκονη και αυτη...αλλα που αυτη το χαβα της!:rolleyes::cool:

:D:D:D θελει το γαλα της μανουλας!

Διαφημίσεις

χιονιζει!!!!!! φαγαμε και μηλο σημερα.της αρεσε πολυ.κ εγω θα ρωτησω τον παιδιατρο για το τζακι.χριστινα να μας πεις τι θα πει,ναι?

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΝΟΥΛΑ!!ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ Κ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ..:tongue::tongue::tongue:μετα συνειδητοποιησα οτι ολα τα εγραψα σε α πληθυντικο!!!!αχ οσο παω και χαζευω περισσοτερο με την κορη μου!!!!πρεπει αμμεσα να παω για 2ο γιατι δεν μασ βλεπω καλα!!!!!!!!!

για το εμετο μηπωσ εφαγε λιγο παραπανω κ δεν το δεχτηκε το στομαχακι τησ?γιατι κι εγω μια μερα που τησ εδινα κοτοσουπα αλεσμενη ετρωγε με μεγαλη ορεξη κ δεν σταματουσε....δεν σταματουσα κι εγω να δινω και σε λιγο μου ειχε βγαλει ολο το περισεμα εξω...

Η πλάκα είναι ότι το πολύχρονες το είπα χωρίς να το σκεφτώ κ αφού μου το είπες το συνειδητοποίησα...με κόλησες :tongue: Δεν ξέρω αν το γάλα της έπεσε πολύ η της πέφτει γενικά βαρύ καθώς μετά τον 1,5 μήνα που περασε με διαροια έχει αλλάξει συμπεριφορά με το γάλα κ έχει κάνει κ κάποιες φορές εμέτό που είχα να δω από όταν ήταν νεογέννητο!:rolleyes:

Ελα βρε αννουλα μην στεναχωριεσαι!Αν δοκιμαζες να της το φτιαχνεις πιο αραιο?δηλ κανονικα νερο και μια λιγοτερη κουταλια γαλα? Ο παιδιατρος τι λεει?

Το έχω φτιάξει κ πιο αραιό αλλά ποσότητα που πίνει δεν είναι όση πρέπει κ τώρα μισο-τρώει κ την κρέμα γενικά δηλαδή τρώει σχεδόν τα μισά γαλακτοκομικά απο την αναμενόμενη στην ηλικία της....κ επίσης δεν θέλει κ το ελευθερο λακτόζης που πιθανότατα έχει ευαισθησία στη λακτόζη!:rolleyes: Η παιδίατρος τι να πει?Μου είπε να της το δίνω στον ύπνο μπας κ τρώει παραπάνω κ να τώρα που τα ήπιε τα 180 κ τα έκανε εμετό τι καταλάβαμε???

Αυτό που με προβλημάτισε είναι που μου είπε η μάνα μου ότι είχε πυχτά κομμάτια ο εμετός σαν γιαούρτι! :confused:Μας λέει κάτι αυτό???:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα, κορίτσια...!!! :D

Κορίτσια, το βρεφικό απορρυπαντικό μέχρι πότε το χρησιμοποιούμε...? Βλέπω ότι τώρα με τις κρεμούλες δεν καθαρίζουν εντελώς τα ρουχαλάκια, ειδικά στις χαμηλές θερμοκρασίες, καθόλου..! :rolleyes:

Και κάτι άλλο, οι Pilates κάνουν δουλειά....?? Έχει δοκιμάσει καμία....?

Έχω 1μιση μήνα, που σταμάτησα γυμναστήριο και δίαιτα και βλέπω τη χαλάρωση και τα περιττά κιλά να μου χτυπούν την πόρτα.....!! Θα ρωτήσω και τη γυναικολόγο, αλλά λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα με την τομή τώρα πια..... :cool:

Eγω χρησιμοποιω βιολογικο απορρυπαντικο για ολη την οικογενεια. Καλυτερα να μην καθαριζουν καλα τα ρουχα, παρα να ερχεται σε επαφη το δερματακι του με τα χημικα.

Παρα πολυ καλη γυμναστικη το Πιλατες. Γυμναζει ολο το σωμα και αποκτας ιδιαιτερη ευλυγισια.

Καλησπερα κοριτσια!

age.png age.png

Kαλησπέρα κορίτσια!!

Ενας ψιλοχαμός σήμερα εδώ...

Smouts καλώς ήρθες...να σου ζήσει το μωράκι σου!!:D:D

Αννούλα, δεν έχω πολύ γάλα...κάνω 2 αντλήσεις, το μεσημέρι βγάζω γύρω στα 200 ml, το βράδυ γύρω στα 150 ml.

Aργ7, καλή επιτυχία!!!!:D:D

Γράφτηκα σήμερα σε ένα ταχύρρυθμο σεμινάριο κατασκευής faux bijoux. Μακάρι να μου αρέσει!!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπερα κοριτσια!!! Ευχαριστω για τις ευχες :D

Βατραχακι... η αλλεργια του μπεμπη ισως να μην οφειλεται σε κατι που τρωει αλλα σε κατι αλλο "εξ΄επαφης"!!

Ετσι ειχε παθει ο 2ος ο γιος μου και τον ειχαμε 5 μερες στον Παιδων με κορτιζονη... τελικα αποδειχθηκε οτι δεν ηταν κατι που εφαγε... αλλα η γυρη απο τα πευκα!!!

Του μπεμπη παντως, δεν του δινω καθολου κρεμες...

Πρωι βραδυ γαλα, φρουτοκρεμα, κρεατοχορτοσουπα και γιαουρτακι :)

Οσο για μενα, και τις ετοιμασιες με σπιτι γαμο, βαπτιση κλπ... δεν επαιρνε αναβολη... επρεπε να γινουν ολα μαζι μιας που η βαπιτση και ο γαμος ειναι σε δυο μηνες :)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

χριστινακι 28 μαιου γεννησα!!!ειμαι η δευτερη μανουλα......1η η ζουζουνελα στισ 26 (αληθεια που χαθηκε αυτο το κοριτσι?απο εδω εννοω γιατι στο fb την βλεπωπου κ που..) και 3η εσυ με τον μπραντζελινο σου στισ 29ή 30????????????????
Nαι κι εγώ μόνο στο φατσοτέφτερο την βλέπω. Κοπελιά εγώ η τρίτη και καταϊδρωμένη γέννησα τελευταία μέρα Μαϊου, στις 31
χιονιζει!!!!!! φαγαμε και μηλο σημερα.της αρεσε πολυ.κ εγω θα ρωτησω τον παιδιατρο για το τζακι.χριστινα να μας πεις τι θα πει,ναι?
Nαι! Και μπάι δε γουέι, ενδιαφερόμουν κάποια στιγμή να κάνω μαθήματα ρωσσικής, παίζεις τη δασκάλα;
Αννούλα, δεν έχω πολύ γάλα...κάνω 2 αντλήσεις, το μεσημέρι βγάζω γύρω στα 200 ml, το βράδυ γύρω στα 150 ml.

Αχ ρε φιλενάδα, εγώ ούτε στις καλές μέρες δεν έβγαζα τόσο! Χόρτασε το κορίτσι μας γαλατάκι :D

WN6Op3.png

Eγω χρησιμοποιω βιολογικο απορρυπαντικο για ολη την οικογενεια. Καλυτερα να μην καθαριζουν καλα τα ρουχα, παρα να ερχεται σε επαφη το δερματακι του με τα χημικα.

Παρα πολυ καλη γυμναστικη το Πιλατες. Γυμναζει ολο το σωμα και αποκτας ιδιαιτερη ευλυγισια.

Καλησπερα κοριτσια!

TARA, το Planet εννοείς..?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...