Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

και ο ανηψιος του άντρα μου που είναι τώρα 1,5 έτους αν βρει ένα κομματάκι που δεν είναι καλά αλεσμένο μέσα στο φαγητό του το φτύνει,δεν το μασάει....εγώ πάντως ζω με το φόβο του πνιγμού...δεν ξέρω,φοβάμαι πολύ και δεν το ρισκάρω...άμα μεγαλώσει λίγο θα αρχίσω να της δίνω πιο χοντροκομμένα....

Αυτο ειπα και εγω....οτι τα δικα μας ειναι μικρα ακομη!!!:cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα απο την χιονισμενη Σερρες!!!!!!!!

δεν μπορω να καταλαβω αφου δεν βγαινουμε εξω πως κολλησαμε συναχι πρωτα ο μπεμπουλακος που εκανε και πυρετο και μετα εγω.......

smouts καλω μας ηρθες να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!

mantinop να πηγαινουμε μαζι για να αγοραζουμε μπλεντερ να μας κανουν και καλυτερη τιμη γιατι και μεισ δοντακι..........γιοκο ακομη!!!!

αργ καλη επιτυχια με την προκυρηξη να σε παρουν αμεσως στη δουλεια μανουλα με 4 παιδακια και μαλιστα τα 3 αγορια που θα πανε και φανταροι......

Χριστινα κι πηρα το πτυχιο του diploma εισαι παντρεμενη με ιταλο???? τοτε εχεισ παει ιταλια ε?????????? πολυ μου αρεσει αυτη η χωρα καποια στιγμη θα τα καταφερω να παω!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Λιζακι καλοριζικο το σπιτι και με το καλο ο γαμος και η βαπτιση

ομως να προσεχεις βρε παιδακι μου αν παθεις υπερκοπωση ποιος θα φροντιζει τους 4 αντρεσ τις ζωης σου?

Βατραχακι ευχαριστω .Περυσι παλι σε προκυρηξη νοσοκομειου με εφαγε στη στροφη 29χρονος αντρας με τρια παιδια(ποτε προλαβε..τριδυμα ηταν;) γιατι ειχε ενα εξαμηνο παραπανω ανεργια απο εμενα...πηρα τετοια συγχυση!Αυτος 1ος εγω δευτερη.Αντε να δω αυτη τη φορα τι θα γινει...η συγκεκριμενη θεση (μια ολη και ολη)θα καλυπτει αποκλειστικα απο τριτεκνους και πολυτεκνους.Εχω αρκετες ελπιδες αφου εκτος απο πολυτεκνη ειμαι και παιδι πολυτεκνης οικογενειας.....ιδωμεν!!!:cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια...!!! :D

Lizaki, welcome back, καιρός ήταν......!!!!

Καλορίζικο το νέο σπίτι και καλή δύναμη με τις ετοιμασίες....!!!

Smouts, καλώς ήρθες στην παρέα, να σου ζήσει το μωράκι σου....!!

Ειρηνάκι μου γλυκό, 1000χρονη η Αγγελικούλα....!!

Mantinopaki, κι εμάς μας είπε η παιδίατρος ότι θ' αργήσουν τα δοντάκια, το νωρίτερο σ' ένα μήνα.....!!! Τώρα γαιτί από τον 4ο μήνα σκούζει, είναι άλλο θέμα...!!

Κορίτσια, το βρεφικό απορρυπαντικό μέχρι πότε το χρησιμοποιούμε...? Βλέπω ότι τώρα με τις κρεμούλες δεν καθαρίζουν εντελώς τα ρουχαλάκια, ειδικά στις χαμηλές θερμοκρασίες, καθόλου..! :rolleyes:

Και κάτι άλλο, οι Pilates κάνουν δουλειά....?? Έχει δοκιμάσει καμία....?

Έχω 1μιση μήνα, που σταμάτησα γυμναστήριο και δίαιτα και βλέπω τη χαλάρωση και τα περιττά κιλά να μου χτυπούν την πόρτα.....!! Θα ρωτήσω και τη γυναικολόγο, αλλά λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα με την τομή τώρα πια..... :cool:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα κορίτσια.Διάβασα για το ποτηράκι που δίνετε νεράκι στα παιδάκια σας αυτό το δοκιμαστικό.Απο πόσο μηνών το δίνουμε?Εμένα πίνει πολύ νεράκι πάντως απο το μπιμπερό αλλά τώρα που διάβασα οτι δίνετε και απο αυτό λέω να πάω να της πάρω ένα να το δοκιμάσουμε.Το μπιμπερό της το αφήνω μπροστά της και το πέρνει και το βάζει στο στόμα της αλλά δεν ξλερει να το σηκώσει για να πιεί.Αμα μάθουμε και αυτό θα μπορεί να πίνει μόνη της το γάλα ή το νερό.Επίσης να ρωτήσω κάτι ακόμα.Τα απογεύματα τρώμε μια μέρα γιαουρτάκι και μια κρεμούλα.Διάφορες γεύσεις έχω δοκιμάσει αλλά βλέπω πως δεν της τρώει οσο το γιαουρτάκι.Σκέφτηκα μήπως να της έφτιαχνα καμιά άνθος αραβοσίτου αλλά κάνει?

SI5Yp3.png

Βατραχακι ευχαριστω .Περυσι παλι σε προκυρηξη νοσοκομειου με εφαγε στη στροφη 29χρονος αντρας με τρια παιδια(ποτε προλαβε..τριδυμα ηταν;) γιατι ειχε ενα εξαμηνο παραπανω ανεργια απο εμενα...πηρα τετοια συγχυση!Αυτος 1ος εγω δευτερη.Αντε να δω αυτη τη φορα τι θα γινει...η συγκεκριμενη θεση (μια ολη και ολη)θα καλυπτει αποκλειστικα απο τριτεκνους και πολυτεκνους.Εχω αρκετες ελπιδες αφου εκτος απο πολυτεκνη ειμαι και παιδι πολυτεκνης οικογενειας.....ιδωμεν!!!:cool:

μα πραγματικα μου φαινεται τοσο παραξενο 29 χρονων και 3 παιδια!!!!

σου ευχομαι να ειναι δικια σου η θεση γιατι το αξιζεις εχεις 4 παιδακια

αχ αυτη η αλλεργια του μπεμπη μας εχει τρελανει

το σωματακι του εχει γινει σαν χαρτης εχει βγαλει παντου εξανθηματα και εχει ξηροδερμια

η γιατρος μας εδωσε ενα γαλακτωμα της frezyderm αλλα τα εκανε χειροτερα το λαδακι τησ ιδιασ εταιριας δεν μας βοηθησε καθολου

και αναρωτιεμαι γιατι σαμπουαν κ αφρολουτρο εχουμε της frezyderm και τοσο καιρο δεν ειχαμε προβλημα

τωρα μου ειπε να κοψω το κολοκυθι μηπως και ειναι αυτο που μας κανει τη ζημια

θα τον κανω μπανιο σε νεσεστε ή αμυλο γαι να μαλακωσει το δερματακι του

βλεπω που εσεις δινεται διαφορα λαχανικα στα μωρακια σας και λεω ο δικος μου με πατατα και καροτο θα μεγαλωσει???????????

εξετασεις μς ειπε να μην κανουμε γιατι το αποτελεσμα δεν ειναι σιγουρο

τι θα γινει δν ξερω ευτυχως ειναι τοσο καλο μωρακι που ουτε γκρινιαζει με την ταλαιπωρια που εχει στο δερματακι του!!!!!

Διαφημίσεις

Εγώ παρόλο που δεν τρώει της μαγειρεύω κάθε μέρα....και κάνω τα εξής:

Δευτέρα-Τρίτη: Μοσχαράκι με γλυκοπατάτα-κολοκυθάκι-καρότο-σέλινο,

Τετάρτη: Ζυμαρικά με ντοματούλα,

Πέμπτη: Κοτοπουλάκι με ζυμαρικά από την προηγούμενη μέρα,

Παρασκευή: Κοτοπουλάκι με γλυκοπατάτα-καρότο,

Σάββατο-Κυριακή: Λαχανικά (γλυκοπατάτα-καρότο-αρακά-σπανάκι-σέλινο-κολοκυθάκι)...

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καινούριο,κανέναν καινούριο συνδυασμό....Λέω τώρα να της πάρω και μπρόκολο,φασολάκια κλπ...μπας και δούμε προκοπή...

Πραγματικό πρόγραμμα εστιατορίου, ως κι εμένα άνοιξε η όρεξη!

Γεια σας

Ειμαι μανουλα Ιουλιου 09 κι εγω.

Με παίζετε?

Και βέβαια!

Τρωει προς το παρον, γαλα, φρουτοκρεμα, γαλα (ή φαριν λακτε για μισο μηνα ακομα μεχρι να ξεκινησουμε το φαγητο), γιαουρτι και γαλα. Νερο δεν πινει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Της πηρα κι εγω εκπαιδευτικο ποτηρακι για να το συνηθιζει, αλλα της το δινω αδειο γιατί μια φορα που το γεμισα και ήπιε αηδιασε ολοκληρη.

Εχει καθισει στον πωπο της εδω και δυο εβδομαδες χωρις υποστηριξη, τι αλλο να σας πω? Το βραδυ κοιμαται καλα απο 21:00 εως 08:00. Νομιζω σας εδωσα μια περιληψη.

Μια χαρά είναι, ειδικά με τον ύπνο είσαι από τις τυχερές μανούλες.

καλησπερα μανουλες!!!!!!!!

ελπιζω να με θυμαστε ακομα.... η Λιζα ειμαι... :tongue:

αυριο κλεινουμε 1 μηνα στο καινουριο το σπιτι, αλλα ειλικρινα δεν εχω σταματησει ουτε λεπτο...

επισης μεσα σ΄ολο αυτο το... πανηγυρι κανονισα και ολα τα του γαμου και της βαπτισης! απο νυφικα, μπομπονιερες, προσκλησεις μεχρι και την τελευταια λεπτομερεια του μενου και της μουσικης!!!

ο μπεμπης ειναι κυριος σε ολα του!!! και στο φαγητο αψογος και στον υπνο και σε ολα!!! ειναι ενα ΑΨΟΓΟ μωρο!!!

το σπιτι, αρχιζει και παιρνει σιγα σιγα τη μορφη σπιτιου, αφου μολις πριν απο λιγες μερες παραλαβαμε τα επιπλα... αλλα οπως και να ΄χει, εχω λιγη δουλιτσα ακομα... :-(

Καλώς την, καλέ άφησε και τίποτα να το κάνεις αργότερα, έτσι όπως πήρες φόρα, τί θα κάνεις όταν τα τελειώσεις όλα?

Καλή επιτυχία, πιστεύω αυτή τη φορά η θέση θα είναι δική σου.

Καλημέρα, κορίτσια...!!! :D

Και κάτι άλλο, οι Pilates κάνουν δουλειά....?? Έχει δοκιμάσει καμία....?

Έχω 1μιση μήνα, που σταμάτησα γυμναστήριο και δίαιτα και βλέπω τη χαλάρωση και τα περιττά κιλά να μου χτυπούν την πόρτα.....!! Θα ρωτήσω και τη γυναικολόγο, αλλά λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα με την τομή τώρα πια..... :cool:

Ναι έχει καλό αποτέλεσμα, ειδικά μετά από εγκυμοσύνη (βλέπω διαφορά από κάθε άλλη γυμναστική, καθώς άρχισα μετά το δεύτερο μήνα).

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημερα πολυ κρυο σημερα

να ρωτησω κατι τις πιο εμπειρες ως γνωστον ο αντρας μου ειναι κυνηγος και φερνει στο σπιτι πουλακια (τσιχλες) μπορω να δωσω στο μωρο δεν ειναι πιο καθαρο απο το κοτοπουλο?

Βεβαιως και να δωσεις. Ειναι πολυ καθαρο κρεας.

Βρε Κασσιανή τόσο καιρό δεν μου έχει κόψει να το πώ... Έχω μια ξαδέλφη, γραμματέας είναι στην εισαγγελία, κάτι τέτοιο.. Θα την ξέρεις λογικά, κάθε μέρα με δικηγόρους νταραβερίζεται :tongue:

Σε ποιο γραφειο ειναι?

Κορίτσια, τί με τί μπορώ ν' αντικαταστήσω το κολοκυθάκι στη χορτόσουπα; Μόλις συνειδητοποίησα ότι ξέμεινα.. :mad:

Τι το θες κι εσυ το κολοκυθι μες το χειμωνα? βαλε εποχιακα. πρασσο, σελινο, πανζταρι κλπ. Απλα θα βαζεις ενα καινουργιο τη φορα.

Γεια σας

Ειμαι μανουλα Ιουλιου 09 κι εγω.

Με παίζετε?

Εγω σε ξερω απ' αλλου:tongue:

Καλως ηρθες:D

Εμένα η δικιά μου έμαθε και κόλπα...αν τυχόν πετύχω μέσα στο στόμα της κουταλιά με φαγητό (είτε φρούτο,είτε,λαχανικά,είτε κρέμα) βγάζει όλη τη γλώσσα έξω και κάθεται έτσι μέχρι να της πέσει το φαγητό έξω από το στόμα!!!Άσε που κάνει ψέματα πως πνίγεται....σήμερα ειδικά το έκανε ΧΩΡΙΣ φαγητό μέσα στο στόμα...μιλάμε για πολύ θέατρο!!!!Κάνω υπομονή,δεν την πιέζω,κάνω 3-4 προσπάθειες κι αν δεν θέλει την αφήνω....κάποια στιγμή θα φάει,τί θα κάνει???

Τα περισσοτερα που θηλαζουν ετσι κανουν.

Η κορη μου δεν το εκανε, αλλα ο γιος μου ολο εξω τη γλωσσα.

Χριστινα, αυτο με την αγιοβασιλιατικη στολη το σκεφτηκα κι εγω :rolleyes:

Η κορη μου θελει να ντυθει πριγκηπισσα και εχει αποκτησει εμμονη με τη Μπαμπλι και με το μπεμπε της...

yey2p2.png BN4cp2.png

Γεια σου κασσιανή καλως σας βρήκα

εγω σημερα, αφου δινω μαχη για να φαει φρουτοκρεμα 5 μερες τωρα, της αλλαξα λιγο τη δοσολογια των φρουτων και φανηκε να την τρωει πιο ευχαριστα. Η παιδιατρος μας ξεκινησε με μηλο αχλαδι πορτοκαλι κατευθειαν, και το πορτοκαλι, αν και το διαλεγα γλυκο, για το παιδι παραηταν ξινο μαλλον. Σημερα εβαλα λιγοτερο πορτοκαλι και μηλο και περισσότερο αχλαδι και πηγε καλυτερα. Να δουμε

4Rnfp3.png

Καλημεραααα!Βγηκε το πρωτο δοντακι μας....ετοιμες για κοψιδια και εμεις:D

Λισα welcome back..περιμενουμε φωτο απο το νεο σπιτι...μπραβο για το κουραγιο σου κοριτσακι.Ειχες και τη μετακομιση ειχες και να κανονισεις τα του γαμου και τις βαπτισης!!!

Credo ειπα σταδιακα να την βαλω και στο μπιμπερον για να τη δοκιμασω ...και βλεπω να μου παιρνει κανενα διμηνο.Αν τη σταματησω αποτομα να τη θηλαζω φοβαμαι να μην μου σταματησει εντελως το γαλα!Οπως διαβασες ετοιμαζομαι σιγα σιγα να παω για δουλεια! δοκιμες κανω!!!!

δεν πιστευω να νευριασες μ'αυτο που ειπα.απλα το κακο με τον γραπτο λογο ειναι οτι δεν καταλαβαινω τον τονο...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...