Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημεραααα!Βγηκε το πρωτο δοντακι μας....ετοιμες για κοψιδια και εμεις:D

Λισα welcome back..περιμενουμε φωτο απο το νεο σπιτι...μπραβο για το κουραγιο σου κοριτσακι.Ειχες και τη μετακομιση ειχες και να κανονισεις τα του γαμου και τις βαπτισης!!!

Credo ειπα σταδιακα να την βαλω και στο μπιμπερον για να τη δοκιμασω ...και βλεπω να μου παιρνει κανενα διμηνο.Αν τη σταματησω αποτομα να τη θηλαζω φοβαμαι να μην μου σταματησει εντελως το γαλα!Οπως διαβασες ετοιμαζομαι σιγα σιγα να παω για δουλεια! δοκιμες κανω!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Staxioforina και εγώ θέλω να κόψω την άντληση...Θα το κάνεις σταδιακά ή με χάπια??

Pola καλημερα. Εγω οταν αποφασισα να κοψω τις αντλήσεις (το εκανα αποκλειστικα για 2 μηνες) ειχα φτασει να κανω 2 αντλήσεις την ημερα, αλλα δεν ειχα υπομονή να το συνεχισω αλλο και αποφασισα να παρω χαπια. ΠΕΘΑΝΑ απο τον πονο. Το στήθος μου ειχε πρηστει απο το λαιμό μεχρι τη μασχάλη. Καντο σταδιακα γιατί θα υποφερεις. Ειναι βιαιη αυτη η διακοπή. Μειωνε καθε 3-4 μερες απο μια αντληση και θα αποθηλασεις φυσικα.

4Rnfp3.png

marilou δηλαδή εσεις πάτε κατευθείαν για πλαινό κοπτήρα χωρίς να έχετε βγάλει τους κεντρικούς?????:shock:

Πωλίνα έχεις πολύ γαλα ακόμη????

Smouts αφού είχες φτάσει στις 2 αντλήσεις κακώς πήρες τα χάπια....θα έκοβες τη μία για μια εβδομάδα θα άφηνες μόνο τη πρωινή κ μετά θα έκοβες κ αυτήν!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Όχι ρε αφού η γιατρός το είδε πρώτη και το σχολίασε μάλιστα ότι βιάζεται για κοψίδι!!!! Η μαμά μου μου είπε ότι κι εγώ πρώτα πλαϊνό είχα βγάλει και μετά μπροστά;);););););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοροτσια!!!!!!!!!

σμουτσ καλωσηλθεσ στην παρεουλα μασ!!να σου ζησει το κοριτσακι σου!!!!!

αργ καλοριζικο το δοντακι!!!!!!!!!!καλα κοψιδια!!!!!!!!

λιζακι μου κουραγιο!!!ετσι ειμαι κ εγω οταν νιωθω οτι εχω πολλεσ εκρεμοτητεσ-υποχρεωσεισ θελω να τισ ξεμπερδευω ολεσ μαζι!!!!υπομονη τωρα πια κ σε λιγο καιρο θα απολαμβανεισ την ησυχια σου(οσο γινεται αυτο...)στο νεο σπιτακι σου!!!

εμεισ σημερα κλεισαμε τουσ 8 μηνεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηλθε και ο γιατροσ μασ το πρωι για το εμβολιο...ειμαστε 8100 και 75 ποντουσ!!!!!μοντελο!!!!!!το εμβολιο στο τσακ το προλαβαμε , αφου το ειχε ετοιμασει ο γιατροσ ,το ακουμπησε διπλα τησ και μεχρι να τησ σημειωσει κατι στο βιβλιαρακι το αρπαξε το μωρο κ παραλιγο να το διελυε!!!!

α τον ρωτησα για το τζακι απο περιεργεια κ μου ειπε οτι εφοσον δεν καπνιζει ειναι ο πιο υγειηνοσ τροποσ θερμανσησ!!!!!

αυγο θα φαμε 10 μηνων και ψαρακι 11!!!!!πολυ αργα μου φαινεται!!!

α κοριτσια οταν λετε οτι τουσ δινεται ζυμαρικα..τα αλεθετε,ε???

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη πολύχρονες!!!:D

Γμτ στεναχωρήθηκα τώρα....με πήρε η μάνα μου τώρα η μικρή μου έκανε εμετό....ήπιε 180μλ που της τα έδωσα στον ύπνο της κ μετά από καμμια ώρα ενώ ήταν ξύπνια κ έπαιζε τα έβγαλε...δεν αντέχει το γάλα το στομαχάκι της(110-130μλ τη φορά μαξιμουμ) κ το ελευθερο λακτόζης δεν το πίνει .... :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνακι να τα χιλιασετε ....τα ζυμαρικα για μωρα δεν νομιζω να θελουν αλεσμα πχ αστρακι, σησαμακι.Και γενικα μην τα μαθαινουμε να τα τρωνε ολα κρεμα γιατι θα μαθουν και δεν θα τα τρωνε ολοκληρα για πολυ καιρο ....η βαπτιστηρα μου 2 ετων και ακομα αλεθουν τα φαγητα για να τα φαει....ελεος.για να μην παραξηγηθω εννοειται οτι τα δικα μας μωρα ειναι ακομα μικρα για χοντροαλεσμενο φαγητο.Αλλα τα ζυμαρικα που προανεφερα δεν νομιζω οτι θελουν αλεσμα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Γμτ στεναχωρήθηκα τώρα....με πήρε η μάνα μου τώρα η μικρή μου έκανε εμετό....ήπιε 180μλ που της τα έδωσα στον ύπνο της κ μετά από καμμια ώρα ενώ ήταν ξύπνια κ έπαιζε τα έβγαλε...δεν αντέχει το γάλα το στομαχάκι της(110-130μλ τη φορά μαξιμουμ) κ το ελευθερο λακτόζης δεν το πίνει .... :rolleyes:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΝΟΥΛΑ!!ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ Κ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ..:tongue::tongue::tongue:μετα συνειδητοποιησα οτι ολα τα εγραψα σε α πληθυντικο!!!!αχ οσο παω και χαζευω περισσοτερο με την κορη μου!!!!πρεπει αμμεσα να παω για 2ο γιατι δεν μασ βλεπω καλα!!!!!!!!!

για το εμετο μηπωσ εφαγε λιγο παραπανω κ δεν το δεχτηκε το στομαχακι τησ?γιατι κι εγω μια μερα που τησ εδινα κοτοσουπα αλεσμενη ετρωγε με μεγαλη ορεξη κ δεν σταματουσε....δεν σταματουσα κι εγω να δινω και σε λιγο μου ειχε βγαλει ολο το περισεμα εξω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ελα βρε αννουλα μην στεναχωριεσαι!Αν δοκιμαζες να της το φτιαχνεις πιο αραιο?δηλ κανονικα νερο και μια λιγοτερη κουταλια γαλα? Ο παιδιατρος τι λεει?

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα!!

Αχ βρε κορίτσια...κάθομαι διαβάζω αυτά που γράφω και συγκινούμαι....από'κει που γράφαμε για τις εγκυμοσύνες μας,για τις πρώτες κλωτσιές που νιώσαμε,για τις πρώτες γέννες.....τώρα πια γράφουμε για τα πρώτα δοντάκια,μπουσουλήματα,σκαρφαλώματα κλπ....σνιφ σνιφ....:):):)

Λιζάκι,καλορίζικο το σπιτάκι σας...ξεκουράσου και λίγο βρε,θα πάθεις τίποτα!!:)

Τα ζυμαρικά εγώ τα κάνω στο multi με λίγο φρέσκια ντομάτα (χωρίς σπόρια και φλούδα) αλλά τα "αστράκια" που μου είπε η παιδίατρος να κάνω είναι πολύ μικρά και δεν αλέθονται καλά...μάλλον θα αλλάξω και θα πάρω κανένα "φιογκάκι"...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ειρηνακι να τα χιλιασετε ....τα ζυμαρικα για μωρα δεν νομιζω να θελουν αλεσμα πχ αστρακι, σησαμακι.Και γενικα μην τα μαθαινουμε να τα τρωνε ολα κρεμα γιατι θα μαθουν και δεν θα τα τρωνε ολοκληρα για πολυ καιρο ....η βαπτιστηρα μου 2 ετων και ακομα αλεθουν τα φαγητα για να τα φαει....ελεος.για να μην παραξηγηθω εννοειται οτι τα δικα μας μωρα ειναι ακομα μικρα για χοντροαλεσμενο φαγητο.Αλλα τα ζυμαρικα που προανεφερα δεν νομιζω οτι θελουν αλεσμα!

και ο ανηψιος του άντρα μου που είναι τώρα 1,5 έτους αν βρει ένα κομματάκι που δεν είναι καλά αλεσμένο μέσα στο φαγητό του το φτύνει,δεν το μασάει....εγώ πάντως ζω με το φόβο του πνιγμού...δεν ξέρω,φοβάμαι πολύ και δεν το ρισκάρω...άμα μεγαλώσει λίγο θα αρχίσω να της δίνω πιο χοντροκομμένα....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...