Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαριαννα μου ηθελα να σε ρωτησω κ προχτεσ πανω σε αυτο...ο γιατροσ που σου ειπε να τησ δινεισ κ αλλα φαγητα περα απο τισ σουπεσ τι κανεισ?δηλαδη μαγειρευεισ κανονικα (εχτοσ αλατι) μπαμιεσ γιαχνι ή φασολακια ή αρακα και τα αλεθεισ κ τα δινεισ?ή δεν βαζεισ σαλτσα? κ απλα βραζεισ πατατουλα κ μπαμιεσ?

σε επριξα αλλα καθοτι πρωταρεσ ειμαστε κ ασχετεσ..!!:tongue::tongue:

Ειρηνακι μαγειρευω κανονικα, π.χ. μπαμιες με πατατουλες κοκκινιστες, και αντι αλατι, βαζω λιγο λεμονι και τα αλεθω. Σπανακορυζο, και γενικα ολα τα λαχανικα με οποιο συνδυασμο θελω, ακομη και ζυμαρικα.

Γεια σας

Ειμαι μανουλα Ιουλιου 09 κι εγω.

Με παίζετε?

Καλως ηρθες!

age.png age.png

καλησπερα μανουλες!!!!!!!!

ελπιζω να με θυμαστε ακομα.... η Λιζα ειμαι... :tongue:

ενα εχω να πω!!!!

ΓΜΤ ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!

αυριο κλεινουμε 1 μηνα στο καινουριο το σπιτι, αλλα ειλικρινα δεν εχω σταματησει ουτε λεπτο...

επισης μεσα σ΄ολο αυτο το... πανηγυρι κανονισα και ολα τα του γαμου και της βαπτισης! απο νυφικα, μπομπονιερες, προσκλησεις μεχρι και την τελευταια λεπτομερεια του μενου και της μουσικης!!!

ο μπεμπης ειναι κυριος σε ολα του!!! και στο φαγητο αψογος και στον υπνο και σε ολα!!! ειναι ενα ΑΨΟΓΟ μωρο!!!!

η συνδεση δεν εχει ερθει ακομα (τελος του μηνα μας ειπανε) αλλα χρησιμοποιω που και που ενα στικακι με το οποιο χρεωνομαστε αναλογα με τα μεγαμπάιτια (Mb) που χρησιμοποιουμε... :mad:

επειδη εχω χασει πολλααααα επισοδεια... θελω να ευχηθω σε ολα τα μωρακια που βαπτιστηκανε ή γιορταζανε... οτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!

το σπιτι, αρχιζει και παιρνει σιγα σιγα τη μορφη σπιτιου, αφου μολις πριν απο λιγες μερες παραλαβαμε τα επιπλα... αλλα οπως και να ΄χει, εχω λιγη δουλιτσα ακομα... :-(

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

α ναι! εμεις το μονο... προβλημα που εχουμε... ειναι με το νερο!!!! δεν πινει ρε κοριτσια!!!!

αυριο θα παω να του αγορασω το κυπελακι με ειδικο στομιο μπας και καταφερουμε ν΄αρχιζει να πινει!!!!

ο παιδιατρος βεβαια, ηταν καθυσηυχαστικος οταν του το ειπα... αλλα και παλι εγω σαν για 3η φορα χαζομαμα, ανησυχω με το παραμικρο :rolleyes:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έχω πάρει αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090108&itmid=13402 και πίνει μια χαρά....

καλησπέρα!

εμείς έχουμε ένα θέμα με το πνίξιμο....είναι μικρές οι τρύπες απο αυτό το ποτηράκι?γιατί και εγώ τωρα θέλω να ς πάρω αλλα την βλέπω λίγο μικρούλα...πινεί μόνο του?γιατί εμένα προσπαθεί με το μπιμπερό καταφέρνει πινει μια γουλια αλλα είναι βαρύ και της πέφτει.....

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

α ναι! εμεις το μονο... προβλημα που εχουμε... ειναι με το νερο!!!! δεν πινει ρε κοριτσια!!!!

αυριο θα παω να του αγορασω το κυπελακι με ειδικο στομιο μπας και καταφερουμε ν΄αρχιζει να πινει!!!!

ο παιδιατρος βεβαια, ηταν καθυσηυχαστικος οταν του το ειπα... αλλα και παλι εγω σαν για 3η φορα χαζομαμα, ανησυχω με το παραμικρο :rolleyes:

εμένα πάλι αν πιει νερό κάνει εμετό ενώ με το τσάι οσο και να πιει δεν το βάζει....και της δίνω μόνο τσάι και ξέχασα να το πω στην παδίατρο....δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

εμένα πάλι αν πιει νερό κάνει εμετό ενώ με το τσάι οσο και να πιει δεν το βάζει....και της δίνω μόνο τσάι και ξέχασα να το πω στην παδίατρο....δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό.

Νινι... δεν ξερω για το τσάι... γιατι δεν του εχω δωσει ποτε... ουτε στ΄αλλα τα παιδια!!! ο παιδιατρος που ειχα τοτε και ο τωρινος του μπεμπη, μου ειχε πει οτι το τσάι (το κιντερτε) ειναι δηλητηριο και να ΜΗΝ το δινω...

εγω προσπαθω με το νερο, και απ΄οτι μου ειπαν και οι παιδιατροι, να του το δινω και ας μην πινει!!! οταν εκεινος νιωσει την αναγκη να πιει , θα πιει!!! οποτε το επιχειρω πολλες φορες μεσα στην ημερα, μετα τη φρουτοκρεμα, τη σουπα ή το γιαουρτι!

εσυ τι τσάι δινεις? και για ποιο λογο δινεις τσάι στο μωρο ???

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας λοιπον κοριτσια και παλι.

Το κοριτσακι μου ειναι 6 μηνων και 1 εβδομαδας, εγω ειμαι 31 απο φετος (σνιφ).

Τρωει προς το παρον, γαλα, φρουτοκρεμα, γαλα (ή φαριν λακτε για μισο μηνα ακομα μεχρι να ξεκινησουμε το φαγητο), γιαουρτι και γαλα. Νερο δεν πινει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Της πηρα κι εγω εκπαιδευτικο ποτηρακι για να το συνηθιζει, αλλα της το δινω αδειο γιατί μια φορα που το γεμισα και ήπιε αηδιασε ολοκληρη.

Εχει καθισει στον πωπο της εδω και δυο εβδομαδες χωρις υποστηριξη, τι αλλο να σας πω? Το βραδυ κοιμαται καλα απο 21:00 εως 08:00. Νομιζω σας εδωσα μια περιληψη.

4Rnfp3.png

καλησπέρα κορίτσια..εδώ μας χιόνισε και πάλι και όλα είναι άσπρα..έπιασε και στον δρόμο..

smouts καλωσήρθες στην παρέα μας,να σου ζήσει το κορθτσάκι σου..πολύ καλό μωράκι ακούγεται

σήμερα της έδωσα γαλατάκι σκόνη..γουλίτσες ήπιε...μετά στήθος..μέρα με τη μέρα θα συνηθίσει..τώρα πλέον πήρα απόφαση να κόψω τον θηλασμό και νιώθω καλά με μένα...σήμερα φάγαμε κουσκουσάκι για πρώτη φορά!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Γειά σας κορίτσια;)

Το απόγευμα πήγαμε στον παιδίατρο, φτάσαμε 8400γρ και 72 εκ ύψος...:D, ο πιτσιποπάκος είναι υγιέστατος και κάναμε και τα εμβόλιά μας. Τα επόμενα όταν συμπληρώσει τον χρόνο.

Επιτέλους μας έδωσε το πράσινο φως να ξεκινήσουμε κρεατάκι...και κρόκο αυγού...βλέπω τον πιτσιποπάκο να τρώει μια στάνη κρέατα...ε ρε γλέντια.

Παλεύω με κάτι τεράστιες και πολύ δύσκολες εργασίες για το μεταπτυχιακό και όλη την ημέρα γυρνάω σαν τον τρελό επιστήμονα...μαλλί αφάνα...πιτζάμες... παντόφλες...και παντού σκόρπιες σημειώσεις...ο πιτσιποπάκος με κοιτάζει και σηκώνει ειρωνικά το ένα φρύδι...:tongue:

Ο παιδίατρος ο δικός μας, απαγορεύει το τσάι γιατί περιέχει καφεϊνη και προκαλεί ανησυχία στα μωράκια. Μόνο νερό και γάλα. Επίσης μου είπε όχι για τον τραχανά γιατί το γάλα που έχει δεν είναι κατάλληλο για βρέφη...έχω χάσει τον μπούσουλα....άλλα ο ένας άλλα ο άλλος, πιό εύκολες μου φαίνονται οι συζητήσεις περί αυτονομίας της κεντρικής θέρμανσης παρά η βρεφική διατροφή...:tongue:....αχ βρε κατακαημένε πιτσιποπάκο στου κασίδι το κεφάλι μαθαίνω...

Επίσης δόντια γιοκ. Δεν υπάρχει ούτε καν ερεθισμός....αν δεν βγάλει δόντια εγώ για πόσα χρόνια θα αλέθω τα φαγητά? έχω να κάψω πολλά μπλέντερ...:tongue:

Α, μην ξεχάσω...εξακολουθούμε να ήμαστε γαλανομάτηδες...ο γιατρός το κόβει για μόνιμο...:tongue:

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες!!!!!!!!

ελπιζω να με θυμαστε ακομα.... η Λιζα ειμαι... :tongue:

Γειά σου ρε Λιζάκι καλώς μας ήρθες πάλι πάνω που είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε;) Καλά βρε θηρίο μου φαίνεται καλά κάνει και σε μαλώνει η Tara... Όλα μα όλα μαζί?!?!?!?! Χαρά στην υπομονή σου!!! Άντε καλορίζικο το σπίτι και κοίτα μόλις τα τακτοποιήσεις όλα να ξεκουραστείς και λίγο:tongue::tongue::tongue::tongue: Ο φατσουλίνος σου μια χαρά πάει απ' ότι διαβάζω μπράβο μπράβο πάντα τέτοια :)

Καλημέρα κοριτσάρες, βαριέμαι αφόρητα τη δουλειά σήμερα μ' έχει πιάσει φοβερή ανυπομονησία για το Σαββατοκύριακο (γιατί άραγε;););););) )

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό με τις κρέμες που έχουν ζάχαρη κ μου είχε πει η παιδίατρος να πάρω όποια βανίλια θέλω....αλλά επίσης μου έχει πει μην τυχόν κ της βάλω ζάχαρη στο γάλα που δεν το πίνει με ευχαρίστηση :rolleyes:

Smouts καλως ήρθες να σου ζήσει η μπουμπού κ να είναι πάντα γερή!

Για τα φαγητά τώρα Μπιζελάκι στείλε κ από δω το μενού βρε!!!

Εμείς νερό πίνουμε αρκετό συνήθως με ποτηράκι αλλά αν βαρεθώ κ δεν το έχω πλύνει της δίνω κ με μπιμπερό! :tongue:

Λιζάκι υπομονή κάθε νέα αρχή έχει κ τις δυσκολίες της! ;)

Για δόντια μιας κ το πήρε το μάτι μου....γρατζουνάει το πρωτο μας πάνω κ χθες είδα ότι έχει ασπρίσει κ ο ένας κάτω ακριανός κοπτήρας....νωρίς δεν είναι γι'αυτούς???

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μπα μη νομίζεις κι εμάς που έσκασε μύτη το πρώτο, ο κάτω δεξιός κοπτήρας είναι:P:p:p Μάλλον τα κορίτσια μας βιάζονται να τσακίσουν παϊδάκια οπότε σκέφτονται ότι κοπτήρες θα χρειαστούν πρώτα;)

Για τις κρέμες τι να σου πω κι εμένα μου είπε όποια βανίλια θέλω αλλά ζάχαρη σκέτη καθόλου. Τι να σου πω εγώ γι' αυτό καλού κακού της δίνω μια μέρα βανίλια και μια μέρα γιαούρτι για να μην τρώει πολύ από τη βανίλια και σιγά σιγά θα την καταργήσουμε και θα τρώει γιαούρτι, κουάκερ, τραχανά αργότερα και τέτοια

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...