Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα θα ξεκινήσουμε χορτόσουπα... Η πεθερά μου με έχει φάει, το παίζει και έξυπνη... "Δεν θα τα φάει αυτά τα πράγματα το παιδί"... Ναι της λέω και στην αρχή δεν έτρωγε τα φρούτα, αλλά τώρα μια χαρά τα τρώει! Άντε τότε να του δίνω γάλα μέχρι να ενηλικιωθεί. Ή μήπως να του βγάλω κανένα κοψίδι?!?!
Επ λίγα για την γειτόνισσά μου :cool:
εγω παλι δεν το κλεινω καθολου το εχω σε μια σταθερη θερμοκρασια και μολις πεφτει αναβει απο μονο του
Κι εμείς έτσι, μόνο το πρωί το χαμηλώνω στη συντήρηση γιατί φεύγω κι αφήνω ανοιχτά παράθυρα, μόλις γυρνάω το δυναμώνω λίγο
Ομολογω ειμαι πολλη χαζομαμα αλλα και πολλη υπερηφανη μαμα!!!σαν να πηρε το παιδι μου καποιο πτυχιο εκανα χτεσ!!κ ακομα πιο πολυ!!!!!!στριγλουσα απο τη χαρα μου!!!!!!!!!το παρακανα λιγο ε????:tongue::tongue::tongue::tongue:καιροσ ηταν ...κοντευουμε τουσ 8 μηνεσ!!!!!
Άντε με το καλό τα σουβλακάκια :lol: Ο δικός μου άραγε πότε θα το βγάλει που μας έχει ξεπατώσει στο ξενύχτι και το κλάμμα; :rolleyes:
πως υπολογίζεται την ποσότητα του φαγητού;της κρέμας εντάξει μετράω το νερό στο μπιμπερό 150 ml παραπάνω δεν τα τρώει αλλά από τα πιατάκια τα παιδικά σχεδόν το τρώει όλο που γεμίζει μέχρι πάνω..
Ζύγιζε σε ζυγαριά κουζίνας το μπωλ άδειο και μετά γεμάτο για να δεις την διαφορά και να καταλάβεις πόσο δίνεις
Οι σωλήνες της κεντρικής εγκατάστασης διέρχονται από όλο το κτίριο, αυτό γίνεται και στις νέες οικοδομές, απλά τώρα πια περνούν ενδοδαπέδια μέσα σε σπιράλ και δεν διακρίνονται όπως στις παλιές οικοδομές.
Αυτό που έχουμε όλες τις ειδικότητες εδώ μέσα και δωρεάν συμβουλές για τα πάντα δεν σας ξετρελλαίνει; :D
Πήραμε και αποκριάτικη στολή θα ντυθούμε Μίκυ Μάους πολυφορεμένη αλλά διαχρονική και πολύ χαριτωμένη!!
Εμένα που μου έμεινε η στολή άγιου βασίλη να την ξαναβάλω και απόκριες να κάνει απόσβεση; :lol:
Μπλιάχ... Έχετε καμιά πρόταση για να νοστιμεύσει? Έβαλα πατάτα, κολοκύθι, σέλινο (δεν το άλεσα, το έβγαλα μετά) και καρότο. Στο τέλος λίγο λαδάκι, αλλά αλάτι δεν έβαλα καθόλου αν και μου είχε πει ο γιατρός να βάλω λίγο...
Αλάτι μη βάζεις, χτίζεις από νωρίς τείχη στις αρτηρίες του και κακά προηγούμενα για τα νεφρά. Το λεμόνι αντικαθιστά τη νοστιμάδα του αλατιού, ακόμα και στο δικό μας φαί αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, να μη βάζουμε αλάτι.
Κορίτσια, τί με τί μπορώ ν' αντικαταστήσω το κολοκυθάκι στη χορτόσουπα; Μόλις συνειδητοποίησα ότι ξέμεινα.. :mad:
Βάλε λίγο αρακά, καμιά γλυκιά πιπεριά, μπρόκολο, καλαμπόκι, φασολάκι

WN6Op3.png

Καλημερα πολυ κρυο σημερα

να ρωτησω κατι τις πιο εμπειρες ως γνωστον ο αντρας μου ειναι κυνηγος και φερνει στο σπιτι πουλακια (τσιχλες) μπορω να δωσω στο μωρο δεν ειναι πιο καθαρο απο το κοτοπουλο?

Eγω ειμαι ασχετη καρδια μου! Εκτος του οτι ξερεις τα αισθηματα που τρεφω για τους κυνηγους (ναι ναι και ο αδερφος μου μεσα :tongue:), δεν εχω δωσει κοτοπουλο ακομη στη Μαριαλενα!

Κορίτσια, τί με τί μπορώ ν' αντικαταστήσω το κολοκυθάκι στη χορτόσουπα; Μόλις συνειδητοποίησα ότι ξέμεινα.. :mad:

Οτι συνδυασμο θελεις κανεις. Εγω εφτιαξα προχθες μπαμιες με πατατουλες κι εφαγε μια χαρα 2 μερες.

Άντε με το καλό τα σουβλακάκια :lol: Ο δικός μου άραγε πότε θα το βγάλει που μας έχει ξεπατώσει στο ξενύχτι και το κλάμμα; :rolleyes:

Χριστινα δε νομιζω πως εχει να κανει με δοντι... Θα το συζητησουμε το Σαββατο.

age.png age.png

Γεια σας κοριτσακια...τι κανετε;Περαστικα σε ολα τα μωρακια....εμεις απο φαγητο δεν εχουμε προβλημα ...τα τρωμε ολα....στις κρεμες λεμε οχι...αλλα ειναι λογικο...μετα τη σουπα αντε να φας φαριν λακτε.Ξανθη και εμενα ειναι κυνηγος ο αντρας μου και τα παιδια μου τρωνε τα κυνηγια....ο παιδιατρος μου ειπε οτι μπορω να δωσω και στη μικρη αλλα λιγο αργοτερα.Νομιζω οτι ειναι απο τα πιο καθαρα κρεατα που υπαρχουν.

Λοιπον σημερα η μελλουσα νονα της μικρης εφερε στολη πριγκηπισσας...ειναι πολυ ομορφη!Θα αναρτησουμε φωτο....Μπεττουλα ελπιζω να μην συμπεσουν οι βαπτισεις μας,αντε κοριτσακι καταληξτε σε μια ημερομηνια....:D

Εχω ενα θεμα με το γαλα...η μικρη δεν λεει να πιασει μπιμπερο και θελει ολο στηθος....πως θα το κοψουμε?Επισης εκανα και τα χαρτια μου για μια προκυρηξη στο νοσοκομειο μας εδω..ευχηθειτε μου καλη επιτυχια....Αυτα εν ολιγοις τα νεα μας!!!!Φιλακια!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Επ λίγα για την γειτόνισσά μου :cool:

Αυτό που έχουμε όλες τις ειδικότητες εδώ μέσα και δωρεάν συμβουλές για τα πάντα δεν σας ξετρελλαίνει; :D

Εμένα που μου έμεινε η στολή άγιου βασίλη να την ξαναβάλω και απόκριες να κάνει απόσβεση; :lol:

Βρε άτιμο κορίτσι προσπαθώ από το πρωί να λύσω μιά τεράστια εργασία για το μεταπτυχιακό, έχω κάνει ένα κεφάλι καζάνι και δεν μπορώ να συνεχίσω από τα γέλια....ντροπή σου....θα πεθάνω....άκου αγιοβασιλάκι τις απόκριες....φέρτον στην Πάτρα να κάνει σουξέ στο καρναβάλι των μικρών...:lol::lol::lol:....θα ντύσω και τον πιτσιποπάκο...μεζέ....ξέρεις την στολή με την οδοντογλυφίδα....πάω τουαλέτα από τα γέλια....:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!τι κανετε?μπηκα για λιγο να δω τα νεα σασ!!δεν νομιζω να κρυωνετε???:tongue::tongue::tongue:

Οτι συνδυασμο θελεις κανεις. Εγω εφτιαξα προχθες μπαμιες με πατατουλες κι εφαγε μια χαρα 2 μερες.

μαριαννα μου ηθελα να σε ρωτησω κ προχτεσ πανω σε αυτο...ο γιατροσ που σου ειπε να τησ δινεισ κ αλλα φαγητα περα απο τισ σουπεσ τι κανεισ?δηλαδη μαγειρευεισ κανονικα (εχτοσ αλατι) μπαμιεσ γιαχνι ή φασολακια ή αρακα και τα αλεθεισ κ τα δινεισ?ή δεν βαζεισ σαλτσα? κ απλα βραζεισ πατατουλα κ μπαμιεσ?

σε επριξα αλλα καθοτι πρωταρεσ ειμαστε κ ασχετεσ..!!:tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γεια σας κοριτσακια...τι κανετε;Περαστικα σε ολα τα μωρακια....εμεις απο φαγητο δεν εχουμε προβλημα ...τα τρωμε ολα....στις κρεμες λεμε οχι...αλλα ειναι λογικο...μετα τη σουπα αντε να φας φαριν λακτε.Ξανθη και εμενα ειναι κυνηγος ο αντρας μου και τα παιδια μου τρωνε τα κυνηγια....ο παιδιατρος μου ειπε οτι μπορω να δωσω και στη μικρη αλλα λιγο αργοτερα.Νομιζω οτι ειναι απο τα πιο καθαρα κρεατα που υπαρχουν.

Λοιπον σημερα η μελλουσα νονα της μικρης εφερε στολη πριγκηπισσας...ειναι πολυ ομορφη!Θα αναρτησουμε φωτο....Μπεττουλα ελπιζω να μην συμπεσουν οι βαπτισεις μας,αντε κοριτσακι καταληξτε σε μια ημερομηνια....:D

Εχω ενα θεμα με το γαλα...η μικρη δεν λεει να πιασει μπιμπερο και θελει ολο στηθος....πως θα το κοψουμε?Επισης εκανα και τα χαρτια μου για μια προκυρηξη στο νοσοκομειο μας εδω..ευχηθειτε μου καλη επιτυχια....Αυτα εν ολιγοις τα νεα μας!!!!Φιλακια!!!!

γεια σας κοριτσια! τελευταια μερα θα παω στον οαεδ για το επιδομα παιδου γιατι το αφεντικο μου ακομα δεν μου εδωσε την βεβαιωση!

αργ7 γιατι θελεις να κοψεις τον θηλασμο? νομιζω θα ειναι πολυ δυσκολο να πιασει μπιμπερο η μικρη. καλη επιτυχια για την δουλεια!

Εμείς γιατί πάλι ήμαστε οι καθυστερημένες της υπόθεσης??? Εμένα μόνο πατάτα-καρότο-σέλινο-κολοκύθι μου επιτρέπει(ένα μήνα μπούχτισε το κουκλάκι μου αλλά τα τρώει) μέχρι να μας ξαναδεί κ να μας δώσει νεότερες οδηγίες....κ από κρέμα μόνο βανίλια όχι φαριν λακτε!:rolleyes:

Επίσης μπορείται να μου πείτε τι κρέμες τους δίνεται??? Γιατί εγώ μόνο την Nestle βρίσκω που δεν έχει ζάχαρη ή φροκτόζη :confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Α!!! Ρε Χριστίνα αμα σου πω ότι το σκέφτηκα κ εγώ αυτό με την Αγιοβασιλιάτικη στολή γιατί όταν μάζεψα τα Χριστουγεννιάτικα στο πατάρι μου ξέμεινε κάτω κ την έχω κρεμασμένη στη ντουλάπα της ! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Αννούλα εγώ της δίνω απ' όλα τα λαχανικά και τα φρούτα απλά τα καινούρια τα δοκιμάζουμε μόνα τους. Το απόγευμα τρώμε εναλλάξ βανίλια μια μέρα και γιαούρτι την άλλη. Κάνει και φαριν λακτέ και μπισκοτόκρεμα αλλά δε θέλω γιατί είναι σκέτο πάχος και δεν προσφέρουν τίποτα. Επιπλέον αν θέλω μου είπε μπορώ να της κάνω και κουάκερ μετά τους 7 μήνες:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εγώ παρόλο που δεν τρώει της μαγειρεύω κάθε μέρα....και κάνω τα εξής:

Δευτέρα-Τρίτη: Μοσχαράκι με γλυκοπατάτα-κολοκυθάκι-καρότο-σέλινο,

Τετάρτη: Ζυμαρικά με ντοματούλα,

Πέμπτη: Κοτοπουλάκι με ζυμαρικά από την προηγούμενη μέρα,

Παρασκευή: Κοτοπουλάκι με γλυκοπατάτα-καρότο,

Σάββατο-Κυριακή: Λαχανικά (γλυκοπατάτα-καρότο-αρακά-σπανάκι-σέλινο-κολοκυθάκι)...

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καινούριο,κανέναν καινούριο συνδυασμό....Λέω τώρα να της πάρω και μπρόκολο,φασολάκια κλπ...μπας και δούμε προκοπή...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Εγώ παρόλο που δεν τρώει της μαγειρεύω κάθε μέρα....και κάνω τα εξής:

Δευτέρα-Τρίτη: Μοσχαράκι με γλυκοπατάτα-κολοκυθάκι-καρότο-σέλινο,

Τετάρτη: Ζυμαρικά με ντοματούλα,

Πέμπτη: Κοτοπουλάκι με ζυμαρικά από την προηγούμενη μέρα,

Παρασκευή: Κοτοπουλάκι με γλυκοπατάτα-καρότο,

Σάββατο-Κυριακή: Λαχανικά (γλυκοπατάτα-καρότο-αρακά-σπανάκι-σέλινο-κολοκυθάκι)...

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καινούριο,κανέναν καινούριο συνδυασμό....Λέω τώρα να της πάρω και μπρόκολο,φασολάκια κλπ...μπας και δούμε προκοπή...

Μπιζελάκι δεν τα στέλνεις σ' εμένα που βαριέμαι να μαγειρεύω???:tongue::tongue::tongue:Μην πάνε και χαμένα, αμαρτία είναι!!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εμείς γιατί πάλι ήμαστε οι καθυστερημένες της υπόθεσης??? Εμένα μόνο πατάτα-καρότο-σέλινο-κολοκύθι μου επιτρέπει(ένα μήνα μπούχτισε το κουκλάκι μου αλλά τα τρώει) μέχρι να μας ξαναδεί κ να μας δώσει νεότερες οδηγίες....κ από κρέμα μόνο βανίλια όχι φαριν λακτε!:rolleyes:

Επίσης μπορείται να μου πείτε τι κρέμες τους δίνεται??? Γιατί εγώ μόνο την Nestle βρίσκω που δεν έχει ζάχαρη ή φροκτόζη :confused:

οχι αννα μου!εμεις ειμαστε οι καθυστερημενες που τρωμε μονο κρεμα κ αυτην οχι ολη! το κοριτσακι μου,πανετοιμη ειναι.την σινλακ τρωει που εχει και ζαχαρη! ρωτησα τον γιατρο αν μπορω να της δωσω κατι αλλο π.χ. νυφαδες βρωμης αλλα ειπε καλυτερα την κρεμα για αρχη και αργοτερα βλεπουμε.

αυτες της μερες θα αρχισουμε και μηλο.τι λετε να της δινω μηλο το πρωι και κρεμα το απογευμα η το αναποδο?παντως η κρεμα θα παει μια φοτα την ημερα ετσι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...