Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ταρα θα το εφαρμοσω αυτο που λες να αφησω λιγο ανοιχτη την μπαλκονοπορτα αλλα θα κρυωσει:confused::confused::confused:

Έχει αποτέλεσμα κι εγώ το εφαρμόζω, ανοίγω και αρκετά συχνά την πόρτα να μπαίνει καθαρός αέρας.

...δεν καθόμαστε πουθενά και με κανέναν κι έτσι τρέχουμε και δεν φτάνουμε,ούτε στην τουαλέτα δεν μπορώ πια να πάω τον αφήνω λίγο και σπαράζει και δεν δέχεται να τον πιάσει κανένας.

Τα ίδια, δεν κάθεται ούτε λεπτό να παίξει μόνος του, το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι τα ζωηρά μωράκια εξελίσσονται σε συνεργάσιμα παιδάκια, όπως και το αντίθετο. Το πρώτο είναι προτιμότερο γιατί διαρκεί ένα δύο χρόνια κι έπειτα σαν παιδάκια παίζουν και απασχολούνται μια χαρά (κάπως έτσι ήταν και η Σοφία).

Εγω αισθανομαι περιεργα με τον λαιμο μου. Δεν ποναει, σαν γδαρσιμο ειναι.

Βαρεθηκαμε μεσα, και απο βδομαδα θα χειροτερεψει ο καιρος υποτιθεται...:rolleyes:

Κι εγώ έτσι αισθάνομαι, βγήκα δυο ώρες έξω χθες το απόγευμα και το βράδυ είχε ερεθιστεί ο λαιμός μου. Βέβαια μου αρέσειπου πάγωσε ο καιρός, να καταλάβουμε τέλος πάντων ότι είναι χειμώνας, κοντεύω να πιστέψω μετά και από το καλοκαιρινό κλείσιμο στο σπίτι ότι δεν μεσολάβησε κανένας χρόνος από πέρυσι το χειμώνα.

Ασχετο να ρωτήσω τα μπιμπερό κ τα σχετικά πλένονται στο πλυντήριο πιάτων???Εννοείται ότι πριν τη χρήση θα πέφτει ξέπλυμα με νερό! :confused:

Εγώ το πλένω στο πλυντήριο (σε ελαφρύ πρόγραμμα ποτηριών) και το ξεπλένω με νερό.

Αννούλα, το κρεατάκι μπορεί κι αυτό να μείνει 2 μερες στο ψυγείο, έτσι;

Μεθαύριο θα ξεκινήσουμε κι εμείς κοτοπουλάκι..! Εν τω μεταξύ, η παιδίατρος που πήγαμε χθες να δει τον Παναγιώτη, όχι η βασική μας, μια άλλη, είπε ότι είναι βαρύς για την ηλικία του και να μειώσουμε το γάλα. Η άλλη μας λέει ότι μέχρι 2 ετών δεν κάνουμε δίαιτα στα παιδιά, τα αφήνουμε να τρώνε, όσο θέλουν. Άντε βγάλε άκρη τώρα..!

Κατά τ' άλλα, έχει ερεθισμένο λαιμουδάκι, κάπου θα κρύωσε, αλλά πού; Έχω μέρες να τον βγάλω εξω....

Κι εγώ αναρωτιεμαι αν πρέπει να του δίνω κρέμα δημητριακών καθώς όλες οι κρέμες είναι παχυντικές, παρότι του φτιάχνω λίγη (γύρω στα 80 ml νερό) αλλά μου φαίνεται ότι γίνεται αρκετά πιο βαρύς από τότε που άρχισε να την τρώει. Κατά τ' άλλα προς το παρόν τρώει κάθε μέρα μια φρουτόκρεμα γύρω στις 12,30 (μπανάνα, μήλο, πορτοκάλι, αχλάδι, λίγο ακτινίδιο) και τα απογεύματα λίγη κρέμα. Το απόγευμα λέω να του δίνω αντί της κρέμας γιαουρτάκι. Σε λίγες μέρες θα του αρχίσω και τη σούπα λαχανικών. Γενικά νοστιμεύεται με ότι μας βλέπει να τρώμε και τρελαίνεται για σκληρό παξιμάδι που κάνει κα μασάζ στα ούλα...

Επεξεργάστηκαν by elle

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!!!

Εμείς χτες δεν τα πήγαμε και πολύ καλά με τη χορτόσουπα... Βέβαια δεν την έφτυνε, αλλά ούτε και άνοιγε το στόμα για να φάει. Με το ζόρι του έδωσα 2-3 κουταλιές και μετά τον είδα πως αναγούλιασε και έκανε λες και του ερχόταν εμετός... Λογικό, μέχρι και μένα με αναγούλιασε... Μπλιάχ... Έχετε καμιά πρόταση για να νοστιμεύσει? Έβαλα πατάτα, κολοκύθι, σέλινο (δεν το άλεσα, το έβγαλα μετά) και καρότο. Στο τέλος λίγο λαδάκι, αλλά αλάτι δεν έβαλα καθόλου αν και μου είχε πει ο γιατρός να βάλω λίγο... Επίσης αυτό που έχω φυλάξει στο ψυγείο να το βγάλω να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, ή να το ζεστάνω πάλι? Κάνει?

Σε κανά δυό μέρες θα βάλουμε και κρεατάκι. Ελπίζω τότε να το φάει...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Αφου το εχεις αναμμενο και το βραδυ, να αφηνεις ανοιχτο παραθυρο για να μπορει να αναπνεει το παιδι. Θα δεις μεγαλη διαφορα. Η ζεστη ειναι οτι χειροτερο για το μπουκωμα, συν οτι ξηραινεται και η ατμοσφαιρα./QUOTE]

Επισης μπορεις να βαλεις ενα μπολ με νερο επανω στο καλοριφερ για να υγραινεται η ατμοσφαιρα.

Καλημέρα!!!

Τί κάνετε???

Ειρήνη,σιδερένιο!!Κι εγώ έτσι έκανα όταν βγάλαμε δοντάκι....Χοροπηδούσα από την χαρά μου (κι εμείς το περιμέναμε από τον 3ο μήνα)!!!

Με έχει τσακίσει η μικρή....νυστάζει,χασμουριέται συνέχεια,τρίβει τα μάτια της,γκρινιάζει και όταν πάω να την κοιμίσω κρατιέται και δεν κοιμάται.....με αποτέλεσμα να είμαι συνέχεια με την μικρή ή στο στήθος ή να την κάνω βόλτες και να την κουνάω και στην τελική να πετάγεται και να πιάνει παιχνίδια να παίξει...μετά από 5-6 προσπάθειες και 2-3 ώρες αργότερα κοιμάται επιτέλους για 30'-45'...Τα νεύρα μου είναι κρόσια...δεν αντέχω άλλο...Με ηρεμιστικά θα την βγάλω.....

Τα ιδια κι εδω...

Με εχει ψοφησει μιλαμε. Και εχω και δουλεια το πρωι.

Υπομονη.

τι να πω...........τα συγκεκριμενα κοτοπουλακια ταιζονται μονο απο την πεθερα μου και ειναι νοστιμα :confused::confused::confused:

Κας ευχαριστω για την πληροφορισ ετσι θα τα βαλω στην καταψυξη

Ταρα θα το εφαρμοσω αυτο που λες να αφησω λιγο ανοιχτη την μπαλκονοπορτα αλλα θα κρυωσει:confused::confused::confused:

Τα ελευθερας βοσκης ειναι λιγο επικινδυνα οταν δεν ξερεις απο που προερχονται και τι τρωνε.

Αφου τα ταιζει η πεθερα σου δεν εχεις τετοιο θεμα.

Μηπως απλα στην πολη μου δεν υπαρχει ακομα η τεχνογνωσια να γινει?

Εμ εισαι και στα Τρικαλα...:P

Τελικα μου ετυχε υποθεση με τρικαλινο, αλλα τον επιασαν εδω στην αθηνα.

Την εχασα την εκδρομη παλι...

Κας σε παρακαλώ θα μου πεις πως θα μου κοπεί το γάλα χωρίς χάπι γιατί έχουμε σταματήσει τον θηλασμό εδώ και 3 εβδομάδες περίπου και το στήθος ακόμα βγάζει άμα το πατήσω.

Να μην το πατας. Αμα γεμισει μονο πολυ, βγαλτο και αστο παλι.

Θα σταματησει μονο του.

yey2p2.png BN4cp2.png

Μ' αρεσει που νομιζα οτι αν αρχισει τις στερεες θα ηρεμησει λιγο τη νυχτα και δε θα θηλαζει τοσο.

Τζιφος.

Τα λαχανικα τα τρωει με το ζορι και την κρεμα την καθαριζει εντος λεπτου.

Τσαντιστηκε κι ο αντρας μου και μου λεει κομμενη η κρεμα, ξαναθηλασε τον, αυτος θα γινει χιλια κιλα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Σοφία βγάλε το σέλινο για αρχή κ βάλε λίγο λεμόνι(συνήθως δεν το θελουν-η δικιά μου μόνο στο μοσχάρι που βρωμάει το θέλει :tongue:)..αλάτι έλεος γιατί να βάλεις???? Κ 2-3 κουταλάκια για αρχή είναι καλά σήμερα 4-5 κ παει λέγοντας δεν τρωνε όλο το μπωλ από την πρώτη μέρα! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μη βαζετε αλατι στο φαγητο του μωρου.

Επιβαρυνονται πολυ τα νεφρα του.

Μην κρινετε απο τον εαυτο σας που εχετε συνηθισει να τρωτε αλατισμενα τα φαγητα και αρα σας φαινονται ανοστα.

Το μωρο δεν εχει δοκιμασει αλλο για να του φανει αναλατο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα!!!

Εδώ έχει πολύ κρύο...βρέχει και χιονίζει ταυτόχρονα αλλά δεν το στρώνει να δούμε λίγο λευκό τοπίο....

Κασσιανή μου,πολύ ευχαρίστως να έρθουμε στην βάπτιση..θα χαρώ πολύ να τα πούμε κι από κοντά...αν και μέχρι τότε έχουμε καιρό ακόμα αλλά σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση!!

Εμείς το καλοριφέρ το έχουμε όλη μέρα στους 20 βαθμούς και μόνο το βράδυ το κλείνουμε..αλλά μέσα στο σπίτι έχουμε σταθερά 22-23 βαθμούς και το βράδυ πέφτει στους 21-22....τον προηγούμενο μήνα είχαμε 18 ώρες(!!) και οι από πάνω που του δίνουν και καταλαβαίνει 250!!!!!

Χτες η προσπάθεια να φάει σούπα με μοσχαράκι-γλυκοπατάτα-σέλινο και αρακά έπεσε στο κενό..."Πηδήχτηκε από το παράθυρο" που λένε!!!Τα πήραμε στο κρανίο με τον άντρα μου και μου είπε να την αφήσω λίγο νηστική χωρίς να θηλάσει και να δοκιμάσω μετά..αλλά την λυπάμαι,θα κλαίει,θα μου τραβάει την μπλούζα και θα τρίβει το μουτράκι της στο στήθος μου....άμα μου κάνει τέτοια λιώνω....αλλά δεν τρώει τίποτα όμως...φτάνουμε τον 8ο μήνα και ακόμα θηλάζουμε αποκλειστικά!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα!!!

Εδώ έχει πολύ κρύο...βρέχει και χιονίζει ταυτόχρονα αλλά δεν το στρώνει να δούμε λίγο λευκό τοπίο....

Κασσιανή μου,πολύ ευχαρίστως να έρθουμε στην βάπτιση..θα χαρώ πολύ να τα πούμε κι από κοντά...αν και μέχρι τότε έχουμε καιρό ακόμα αλλά σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση!!

Εμείς το καλοριφέρ το έχουμε όλη μέρα στους 20 βαθμούς και μόνο το βράδυ το κλείνουμε..αλλά μέσα στο σπίτι έχουμε σταθερά 22-23 βαθμούς και το βράδυ πέφτει στους 21-22....τον προηγούμενο μήνα είχαμε 18 ώρες(!!) και οι από πάνω που του δίνουν και καταλαβαίνει 250!!!!!

Χτες η προσπάθεια να φάει σούπα με μοσχαράκι-γλυκοπατάτα-σέλινο και αρακά έπεσε στο κενό..."Πηδήχτηκε από το παράθυρο" που λένε!!!Τα πήραμε στο κρανίο με τον άντρα μου και μου είπε να την αφήσω λίγο νηστική χωρίς να θηλάσει και να δοκιμάσω μετά..αλλά την λυπάμαι,θα κλαίει,θα μου τραβάει την μπλούζα και θα τρίβει το μουτράκι της στο στήθος μου....άμα μου κάνει τέτοια λιώνω....αλλά δεν τρώει τίποτα όμως...φτάνουμε τον 8ο μήνα και ακόμα θηλάζουμε αποκλειστικά!!!

Στα μωρα που θηλαζουν αποκλειστικα η εισαγωγη στερεων γινεται για να εισαγεται το μωρο σιγα σιγα σε καινουργιες γευσεις.

Δεν ειναι απαραιτητο το φαγητο οσο ειναι στα μωρα που πινουν ξενο και εχουν αυξημενες αναγκες σιδηρου λογω πολυ ασβεστιου απο το αγελαδινο.

Παντως για να ηρεμησεις, ακομα και οΠΟΥ και η αμερ παιδιατρικη ενωση λενε οτι για τον πρωτο χρονο η βασικη τροφη του μωρου ειναι ο θηλασμος.

Και εδω που τα λεμε με τοσα συμφεροντα απο τις εταιρειες, θα ειχαν καθε λογο να λενε κοψτε τον θηλασμο και δωστε κρεμες κλπ.

Αλλα δεν το λενε.

Μιλαμε εχω ξυλιασει. Για να καπνισω λιγο εχω το παραθυρο ανοιχτο και εχω ψοφησει.

Ατιμη εξαρτηση...:tongue:

Παω δικαστηριο, τα λεμε σε λιγο...

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημερα πολυ κρυο σημερα

να ρωτησω κατι τις πιο εμπειρες ως γνωστον ο αντρας μου ειναι κυνηγος και φερνει στο σπιτι πουλακια (τσιχλες) μπορω να δωσω στο μωρο δεν ειναι πιο καθαρο απο το κοτοπουλο?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Παω δικαστηριο, τα λεμε σε λιγο...

Βρε Κασσιανή τόσο καιρό δεν μου έχει κόψει να το πώ... Έχω μια ξαδέλφη, γραμματέας είναι στην εισαγγελία, κάτι τέτοιο.. Θα την ξέρεις λογικά, κάθε μέρα με δικηγόρους νταραβερίζεται :tongue:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Κορίτσια, τί με τί μπορώ ν' αντικαταστήσω το κολοκυθάκι στη χορτόσουπα; Μόλις συνειδητοποίησα ότι ξέμεινα.. :mad:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Εγώ της βάζω και μπρόκολο και χόρτα και μαρούλι και ρόκα, γενικώς τα πάντα αρκεί την πρώτη φορά που τα δοκιμάζει να είναι η μόνη καινούρια γεύση:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...