Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλησπέρα κορίτσια..εγώ το καλοριφέρ το έχω μόνιμα στους 22,το βράδυ το χαμηλώνω στους 21 έχουμε -12 σήμερα...το δωμάτιο της μικρής είναι όλο τζαμαρία και δεν προστατεύεται από πουθενά και η θερμοκρασία πέφτει

Ειρήνη σιδερένιο το δοντάκι σας...

πως υπολογίζεται την ποσότητα του φαγητού;της κρέμας εντάξει μετράω το νερό στο μπιμπερό 150 ml παραπάνω δεν τα τρώει αλλά από τα πιατάκια τα παιδικά σχεδόν το τρώει όλο που γεμίζει μέχρι πάνω..

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρηνάκι, σιδερένιο το δοντάκι σας....!! :D

Βατραχάκι, κουάξ-κουάξ, θα το κάνω κι εγώ αυτό με την κατάψυξη, βολεύει...!! ;)

Επιτρέπονται, όμως, και τα ελευθέρας βοσκής κοτοπουλάκια...? 'Εχω ακούσει ότι είναι καλό να τα αποφεύγουμε... :rolleyes:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Ειρηνάκι, σιδερένιο το δοντάκι σας....!! :D

Βατραχάκι, κουάξ-κουάξ, θα το κάνω κι εγώ αυτό με την κατάψυξη, βολεύει...!! ;)

Επιτρέπονται, όμως, και τα ελευθέρας βοσκής κοτοπουλάκια...? 'Εχω ακούσει ότι είναι καλό να τα αποφεύγουμε... :rolleyes:

τι να πω...........τα συγκεκριμενα κοτοπουλακια ταιζονται μονο απο την πεθερα μου και ειναι νοστιμα :confused::confused::confused:

Κας ευχαριστω για την πληροφορισ ετσι θα τα βαλω στην καταψυξη

Ταρα θα το εφαρμοσω αυτο που λες να αφησω λιγο ανοιχτη την μπαλκονοπορτα αλλα θα κρυωσει:confused::confused::confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

τι να πω...........τα συγκεκριμενα κοτοπουλακια ταιζονται μονο απο την πεθερα μου και ειναι νοστιμα :confused::confused::confused:

Σε ρωτάω γιατί και η πεθερά μου μου είπε για δικά της κοτοπουλάκια, αλλά εχω ακούσει ότι υπάρχει κίνδυνος για αλλεργίες.... Μπορεί να είναι και μ@λ@κίες, τί κακό τρώνε τα κακόμοιρα.....??? Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι είναι πεντανόστιμα......!!!! :P:p:p:p

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Ταρα θα το εφαρμοσω αυτο που λες να αφησω λιγο ανοιχτη την μπαλκονοπορτα αλλα θα κρυωσει:confused::confused::confused:

Μην ανησυχεις, δε θα κρυωσει. Αντιθετα, θα τη βοηθησει πολυ να αναπνεει καλυτερα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Το πατρικο μου ειναι παλια διπλοκατοικια που ο λεβητας ειναι στο υπογειο και η δεξαμενη με το νερο στην ταρατσα σε ενα αποθηκακι. Για να ζεσταθουν τα σωματα ανεβοκατεβαινει το νερο σε ολο το σπιτι. Πως ειναι δυνατον να ζεσταθουν αυτονομα με ενα διακοπτη χωρις να ξηλωθουν οι παλιες σωληνες? Ρωτησαμε υδραυλικο και μας ειπε οτι δεν γινεται χωρις να μπουν χωριστες σωληνες.

Οι σωλήνες της κεντρικής εγκατάστασης διέρχονται από όλο το κτίριο, αυτό γίνεται και στις νέες οικοδομές, απλά τώρα πια περνούν ενδοδαπέδια μέσα σε σπιράλ και δεν διακρίνονται όπως στις παλιές οικοδομές. Οι μετρητές αυτονομίας υπολογίζουν τις ώρες που ανάβει το κάθε διαμέρισμα και τοποθετούνται κοντά στον καυστήρα. Οι μετρητές αυτοί συνδέονται και με τους διακόπτες θέρμανσης των διαμερισμάτων. Ένα ποσοστό (συνήθως της τάξης του 10%) του καυσίμου που σπαταλάτε προσμετράτε στην κοινόχρηστη μέτρηση και αφορά τους σωλήνες αυτούς. Το υπόλοιπο 90% είναι το ποσοστό που αναλογεί στο διαμέρισμα. Καθόλου δεν ενοχλεί το σύστημα αυτονομίας το που βρίσκονται ο λέβητας, ο καυστήρας ή η δεξαμενή καυσίμων. Θα χρειαστήτε επίσης και ηλεκτρολόγο για όλα αυτά και καυστηρατζή. πάντως είναι η σωτήρια λύση για καλή γειτνίαση.

Οι σωλήνες της κεντρικής εγκατάστασης διέρχονται από όλο το κτίριο, αυτό γίνεται και στις νέες οικοδομές, απλά τώρα πια περνούν ενδοδαπέδια μέσα σε σπιράλ και δεν διακρίνονται όπως στις παλιές οικοδομές. Οι μετρητές αυτονομίας υπολογίζουν τις ώρες που ανάβει το κάθε διαμέρισμα και τοποθετούνται κοντά στον καυστήρα. Οι μετρητές αυτοί συνδέονται και με τους διακόπτες θέρμανσης των διαμερισμάτων. Ένα ποσοστό (συνήθως της τάξης του 10%) του καυσίμου που σπαταλάτε προσμετράτε στην κοινόχρηστη μέτρηση και αφορά τους σωλήνες αυτούς. Το υπόλοιπο 90% είναι το ποσοστό που αναλογεί στο διαμέρισμα. Καθόλου δεν ενοχλεί το σύστημα αυτονομίας το που βρίσκονται ο λέβητας, ο καυστήρας ή η δεξαμενή καυσίμων. Θα χρειαστήτε επίσης και ηλεκτρολόγο για όλα αυτά και καυστηρατζή. πάντως είναι η σωτήρια λύση για καλή γειτνίαση.

Μηπως απλα στην πολη μου δεν υπαρχει ακομα η τεχνογνωσια να γινει? Απλα το κατω το νοικιαζω εγω και το πανω ειναι του αδερφου μου που λειπει τον περισσοτερο καιρο και καιει ολο το σπιτι τζαμπα επειδη το αναβει η κατω. Υπαρχει βεβαια η λυση να κλεισουν τα πανω σωματα αλλα πρωτον λενε οτι σκουριαζουν και δευτερον ο αδερφος μου ερχεται καπου καπου , τι θα κανει θα ανοιγοκλεινει τα σωματα, και που θα ξερει τι εκαψε? Οποτε πληρωνει το πετρελαιο δια δυο με την απο κατω. Κριμα ειναι. Θα το ψαξω, ευχαριστω. ;)

ziZip2.png BhAqp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!!Ειρηνάκι σιδερένιο το δοντάκι σας!!Μαριαννάκι και Πωλινάκι περαστικά στα μωράκια σας!!

Μπιζελάκι να προσέχεις!!Με το καλό σε όσες ετοιμάζεστε για τις βαφτίσεις!!Βατραχάκι συγχαρητήρια!!Μάντινοπ συγχαρητήρια και σε σένα!!

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία!!Εμείς συνεχίζουμε να έχουμε πρόβλημα με το φαγητό και δεν καθόμαστε πουθενά και με κανέναν κι έτσι τρέχουμε και δεν φτάνουμε,ούτε στην τουαλέτα δεν μπορώ πια να πάω τον αφήνω λίγο και σπαράζει και δεν δέχεται να τον πιάσει κανένας.Πήραμε και αποκριάτικη στολή θα ντυθούμε Μίκυ Μάους πολυφορεμένη αλλά διαχρονική και πολύ χαριτωμένη!!Όσον αφορά τη βάφτιση δεν έχουμε ακόμα κλείσει αλλά σίγουρα θα είναι μετά το Πάσχα και μέχρι το 1ο 15μερο του Μαίου γιατί αρχίζει η δουλειά μετά και αν θα έχουμε κόσμο από Αθήνα χρειαζόμαστε το ξενοδοχείο για να τους φιλοξενήσουμε!!Αυτάαααα.....φιλάκια σε όλες και στα μωρουλίνια σας!!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Κορίτσια καλησπέρα να πω καλημέρα να πω , έχω να σας διαβάσω από την σελίδα 8κατι άρα έχω πολλά να διαβάσω. Ξεκινάω δουλεία την Δευτέρα και πρέπει να ταχτοποιηθούν πολλά μέχρι τότε.

Κας σε παρακαλώ θα μου πεις πως θα μου κοπεί το γάλα χωρίς χάπι γιατί έχουμε σταματήσει τον θηλασμό εδώ και 3 εβδομάδες περίπου και το στήθος ακόμα βγάζει άμα το πατήσω.

Εμείς κορίτσια βάπτιση κλείσαμε για 25 Απρίλη και μέχρι τώρα μόνο εκκλησία και μαγαζί έχουμε τελειώσει. Φαντάζομαι ότι από αρχές του μήνα θα αρχίσω και τα υπόλοιπα.

Pola αλουμινόμερο κομπρεσούλα για το καρουμπαλάκι στο μπουτάκι του για 1-2 ώρες για 1-2 μέρες και εξαφανίζεται. Την τελευταία φορά με το εμβόλιο το πάθαμε και εμείς.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

καλημερα κοριτσια!!χαθηκα παλι!!εχω πολλες δουλειες και κοιμαμαι λιγο!!ειμαι κοματια!!ελπιζω σημερα που εχει ρεπο ο αντρας μου να μπορεσω να μπω το απογευμα!η μπεμπουλα συνεχεια μεγαλωνει!!!την μαθαινω να κανει και βηματακια!!

οσο για το κρομπαλακι εμας μας ειχε πει νερο με 1/4 οινοπνευμα και κομπρεσες.και περναει σε 1-2 μερες το πολυ .το εχω κανει και πιανει!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι έλυσα το θέμα με το καλοριφέρ προσωρινά να ανάβει κ το πρωί κ το απόγευμα μέχρι το βράδυ....λίγο που μίλησα με τις γειτόνισσες θελουν να το ψάξουμε το θέμα της αυτονομίας κ θα το ψάξει ο άντρας μου να πάρει προσφορές μπας κ ησυχάσουμε!;)

Ράνια δεν το πατάμε το στήθος να δούμε αν βγάζει γάλα ούτε καν το ακουμπάμε μου είχε πει εμένα ο γιατρός γιατί όσο βγαίνει το γάλα θα συνεχίσει να παράγει(επειδή κ εγώ χωρίς χάπι το έκοψα) βέβαια εγώ δεν είχα πολύ γάλα ίσος να παίζει κ αυτό το ρόλο του....Ας μας πει η Κας καλύτερα....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

1931198p43maccgbb.gif

Καλημερα κοριτσια!

Τα μικρα μου περνανε πιο ελαφρια το συναχι αυτη τη φορα, χθες πρεπει να εβαλα πανω απο 15 ορους και στα δυο! Η Μαριαλενα ξυπνησε το βραδυ, αλλα ηταν ησυχη. Ειχα ανοιχτο παραθυρο και δεν ειχε ιδιαιτερο προβλημα στην αναπνοη. Της βαλαμε δυο ορους και ξανακοιμηθηκε.

Εγω αισθανομαι περιεργα με τον λαιμο μου. Δεν ποναει, σαν γδαρσιμο ειναι.

Βαρεθηκαμε μεσα, και απο βδομαδα θα χειροτερεψει ο καιρος υποτιθεται...:rolleyes:

age.png age.png

Μαριάννα περαστικά σας!!!

Εγώ απορώ πως δεν την έχουμε αρπάξει ακόμα αφού όλοι γύρω μας αρρωσταίνουν ρυθμικά...μόλις γίνεται καλά ο ένας αρρωσταίνει κάποιος άλλος....όχι τίποτα άλλο αλλά θα προτιμούσα να ήμουν σπίτι με τέτοιο καιρό ακόμα κ άρρωστη! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ευχαριστω Αννα μου! Καλο ειναι το σπιτι με τετοιο καιρο, αλλα αν εχεις δυο μικρα που εχουν να βγουν απο την Παρασκευη (Κυριακη για φαγητο δεν πιανεται φυσικα), και το ενα απο αυτα κοντευει 3 ετων και ειναι γεματο ενεργεια...ειναι δυσκολα τα πραγματα! Φυσικα δεν τα πηγα παιδοτοπο χθες που ειχα προγραμματισει, και τωρα να δουμε. Ο Αντωνης θα γκρεμισει το σπιτι ως το τελος της εβδομαδας!!!:rolleyes:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...