Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κοτόπουλο πρώτα 2 μέρες μετά μοσχάρι....επίσης στη δικιά μου το μοσχάρι δεν της άρεσε στη πρώτη επαφή στη δεύτερη που της έβαλα κ λίγο σέλινο κ λίγες σταγόνες λεμόνι τρελάθηκε....μοσχάρι είχε φάει 350γρ.! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα, το κρεατάκι μπορεί κι αυτό να μείνει 2 μερες στο ψυγείο, έτσι;

Μεθαύριο θα ξεκινήσουμε κι εμείς κοτοπουλάκι..! Εν τω μεταξύ, η παιδίατρος που πήγαμε χθες να δει τον Παναγιώτη, όχι η βασική μας, μια άλλη, είπε ότι είναι βαρύς για την ηλικία του και να μειώσουμε το γάλα. Η άλλη μας λέει ότι μέχρι 2 ετών δεν κάνουμε δίαιτα στα παιδιά, τα αφήνουμε να τρώνε, όσο θέλουν. Άντε βγάλε άκρη τώρα..!

Κατά τ' άλλα, έχει ερεθισμένο λαιμουδάκι, κάπου θα κρύωσε, αλλά πού; Έχω μέρες να τον βγάλω εξω....

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Άννα γίνεται εγκατάσταση διακοπτών αυτονομίας και σε παλιότερα συστήματα θέρμανσης χωρίς να απαιτείται αποξήλωση του παλαιού συστήματος. Βρες εγκαταστάτες καλοριφέρ και ζήτα προσφορές.

Το πατρικο μου ειναι παλια διπλοκατοικια που ο λεβητας ειναι στο υπογειο και η δεξαμενη με το νερο στην ταρατσα σε ενα αποθηκακι. Για να ζεσταθουν τα σωματα ανεβοκατεβαινει το νερο σε ολο το σπιτι. Πως ειναι δυνατον να ζεσταθουν αυτονομα με ενα διακοπτη χωρις να ξηλωθουν οι παλιες σωληνες? Ρωτησαμε υδραυλικο και μας ειπε οτι δεν γινεται χωρις να μπουν χωριστες σωληνες.

ziZip2.png BhAqp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

εμεις συναχωθηκαμε.:-(:sad:ο καημενουλης μου δεν μπορουσε να παρει ανασα το βραδυ και εκλαιγε

το καλοριφερ κι εμεις το εχουμε μονιμα στο 20 και λιγο παραπανω και οντως η διαφορα χρηματων ειναι μικρη:rolleyes:

εμεις καθε μεσημερι τρωμε κοτοπουλο κολοκυθι πατατα καροτο το τσακιζει ο μικρος οτι μενει το τρωω εγω αν και αναλατο ειναι πολυ ωραιο!!

σημερα πραγματικα εχει κρυο..........κατα τις 10 ειχε μηδεν βαθμουςςςς

τωρα ειναι περιπου 3

ποτε θα ρθει το καλοκαιρακι?:confused::confused::confused:

χθες με την κουμπαρα μου μιλουσαμε και καναμε σχεδια για το καλοκαιρι να παμε στο σπιτι μας στην Περαμο με τα πιτσιρικια να καθισουμε κανενα μηνα να κανουν τα μικρα τα μπανια τους να καθαρισει το αναπνευστικο

ονειρα..........

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΔΟΝΤΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ(ΑΠΟ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...) ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑΣ ΞΕΜΥΤΗΣΕ!!!!!!!

Ομολογω ειμαι πολλη χαζομαμα αλλα και πολλη υπερηφανη μαμα!!!σαν να πηρε το παιδι μου καποιο πτυχιο εκανα χτεσ!!κ ακομα πιο πολυ!!!!!!στριγλουσα απο τη χαρα μου!!!!!!!!!το παρακανα λιγο ε????:tongue::tongue::tongue::tongue:καιροσ ηταν ...κοντευουμε τουσ 8 μηνεσ!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

εμεις συναχωθηκαμε.:-(:sad:ο καημενουλης μου δεν μπορουσε να παρει ανασα το βραδυ και εκλαιγε

το καλοριφερ κι εμεις το εχουμε μονιμα στο 20 και λιγο παραπανω και οντως η διαφορα χρηματων ειναι μικρη:rolleyes:

Αφου το εχεις αναμμενο και το βραδυ, να αφηνεις ανοιχτο παραθυρο για να μπορει να αναπνεει το παιδι. Θα δεις μεγαλη διαφορα. Η ζεστη ειναι οτι χειροτερο για το μπουκωμα, συν οτι ξηραινεται και η ατμοσφαιρα.

Ειρηνακι, με το καλο βρε και τα υπολοιπα δοντια! Ωρα για μπριζολες!

Μαντινοπακι, ξεχασα να σου ευχηθω για την καινουρια θεση! Συγχαρητηρια!

age.png age.png

Καλημέρα!!!

Τί κάνετε???

Ειρήνη,σιδερένιο!!Κι εγώ έτσι έκανα όταν βγάλαμε δοντάκι....Χοροπηδούσα από την χαρά μου (κι εμείς το περιμέναμε από τον 3ο μήνα)!!!

Με έχει τσακίσει η μικρή....νυστάζει,χασμουριέται συνέχεια,τρίβει τα μάτια της,γκρινιάζει και όταν πάω να την κοιμίσω κρατιέται και δεν κοιμάται.....με αποτέλεσμα να είμαι συνέχεια με την μικρή ή στο στήθος ή να την κάνω βόλτες και να την κουνάω και στην τελική να πετάγεται και να πιάνει παιχνίδια να παίξει...μετά από 5-6 προσπάθειες και 2-3 ώρες αργότερα κοιμάται επιτέλους για 30'-45'...Τα νεύρα μου είναι κρόσια...δεν αντέχω άλλο...Με ηρεμιστικά θα την βγάλω.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ακριβώς αυτό,Κασσιανή μου...κάνεις δωρεά ότι νομίζεις ότι μπορείς να δώσεις....

Ήθελα να σου πω.....ο Βόλος δεν είναι μακριά από την Λάρισα....όποτε ξαναπάς δεν κανονίζουμε μια συνάντηση οικογενειακώς????

Παρα πολυ ευχαριστως, αλλα δεν ξερω ποτε θα γινει αυτο. Ουτε αδεια παιρνει ο αντρας μου ουτε τιποτα.

Μαλλον στη βαφτιση κατευθειαν μας βλεπω να ερχομαστε.

Αλλα αφου εισαι Λαρισα (χαμπαρι δεν ειχα παρει τοσο καιρο:rolleyes:) να ερθεις στη βαφτιση. Πολυ θα χαρω. Ειλικρινα.:D

Η παραπανω προσκληση ισχυει για οποια απο εδω θελει να ερθει.

Ουτως η αλλως η ταβερνα ειναι φιλου και δεν ειναι τοσο επισημα τα πραγματα για να πρεπει να πω απο πριν ακριβεστατο αριθμο ατομων.

Επεξεργάστηκαν by kassiani
προσωπικες λεπτομερειες

yey2p2.png BN4cp2.png

Για το συγκαμμα συνιστω σουντοκρεμ, συχνη αλλαγη και καλο στεγνωμα.

Πωλα το ειχε παθει και η δικια μου αυτο μια φορα και ηταν απο τα δοντια.

Εφυγε χωρις περαιτερω προβληματα.

Μου ειχε συστησει κι εμενα μελανι, εβαλα μια φορα.

Κορτιζονη ΜΗΝ βαζετε.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κας θα ήθελα πολύ να έρθω, ειλικρινά (ελπίζω και εσύ!!!:tongue::tongue:) αλλά είναι την επόμενη από τη δική μας και το βλέπω πολύ χλωμό!!!!

Το σύγκμαμα πέρασε σχεδόν, μας έμειναν οι μύξες όμως!!!!:rolleyes::rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Κασσιανή βγάλε πουλάκι μου τις λεπτομέρειες της βάπτισης γιατί βλέπω στην ταβέρνα να μαζεύονται χιλιάδες ;)

Ειρήνη σιδερένιο το δοντάκι σας....κ εμάς έκανε μήνες να βγει το πρώτο αλλά το δεύτερο βγήκε μέ διαφορά 15 ημερών από το πρώτο....περιμένω πως κ πως κ τα πάνω τώρα να τη βαζω να δαγκωνει τον πατέρα της!:P

Nadine ναι το κοτοπουλο το κρατάμε κ 2η μέρα

sjCrp3.pngUhiNp2.png

κοριτσια θα μου δωσετε την συμβουλη σας?

η πεθερα μου εχει κοτουλες στην αυλη της και μου εστειλε στηθακια για τον μπεμπουλη που τρωει κοτοπουλακι (πολυ νοστιμα)

μου τα εστειλε ετοιμα κομμενα και τα ειχε στην καταψυξη

αλλα ειναι 2 σε καθε σακουλακι και αρκετα μεγαλα κομματια

μπορω να τα βρασω και μετα να τα χωρισω σε μεριδουλες και να τα βαλω στην καταψυξη?

και καθε μερα να βγαζω μια μεριδουλα για το φαγητο του?:confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κασσιανή βγάλε πουλάκι μου τις λεπτομέρειες της βάπτισης γιατί βλέπω στην ταβέρνα να μαζεύονται χιλιάδες ;)

Ειρήνη σιδερένιο το δοντάκι σας....κ εμάς έκανε μήνες να βγει το πρώτο αλλά το δεύτερο βγήκε μέ διαφορά 15 ημερών από το πρώτο....περιμένω πως κ πως κ τα πάνω τώρα να τη βαζω να δαγκωνει τον πατέρα της!:P

Nadine ναι το κοτοπουλο το κρατάμε κ 2η μέρα

Ε καλα δεν ειπαμε οτι θα ερθει και ο καθε ασχετος και θα τον τραπεζωσουμε.

Δεν ειμαστε και στην κρητη:P

Αλλα αληθεια πως να τις βγαλω τις λεπτομερειες?

κοριτσια θα μου δωσετε την συμβουλη σας?

η πεθερα μου εχει κοτουλες στην αυλη της και μου εστειλε στηθακια για τον μπεμπουλη που τρωει κοτοπουλακι (πολυ νοστιμα)

μου τα εστειλε ετοιμα κομμενα και τα ειχε στην καταψυξη

αλλα ειναι 2 σε καθε σακουλακι και αρκετα μεγαλα κομματια

μπορω να τα βρασω και μετα να τα χωρισω σε μεριδουλες και να τα βαλω στην καταψυξη?

και καθε μερα να βγαζω μια μεριδουλα για το φαγητο του?:confused:

Ναι μπορεις, το εκανα κι εγω στο δεσποινακι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλα ε....

Εχω γινει εξπερ μιλαμε.

Τα καταφερα μονη μου!!!:tongue:

Και εφτιαξα και τα ντιβιντι οπως μου ειπατε. Οι γονεις μου θα σας ευγνωμονουν.

Παντως οποια θελει να ερθει στο βολο ταξιδακι εκεινες τις μερες ας μου πει με πμ να της στειλω λεπτομερειες να γνωριστουμε κι απο κοντα με οσες ειναι εκτος αθηνων.

Ρουλακι ακους????

yey2p2.png BN4cp2.png

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΔΟΝΤΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ(ΑΠΟ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...) ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑΣ ΞΕΜΥΤΗΣΕ!!!!!!!

Σιδερένιο το δοντάκι σας Ειρήνη μου και με το καλό και α υπόλοιπα!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...