Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
      Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Staxioforina μου σ' ευχαριστώ. Εγώ είπα για το μελάνι, αλλά δεν θα πάρω...

Η πληγή είναι μικρούλα, σαν να έχει φύγει η πέτσα...αλλά φοβάμαι επειδή ακουμπάνε τα κακάκια της.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα, κοιμάται την νύχτα συνεχόμενα και τρώει τα γεύματά του...:D

Χαίρομαι που σας αρέσει το μελλοντικό ονοματάκι μας...

Καλοριζικη η νεα θεση.

το φιλιππος μου αρεσει παρα πολυ.

τις ασημενιες μπομπονιερες τις θεωρω λιγο "προβληματικες". τι εννοω?

η θα παρεις κατι πολυ καλο που ομως ειναι και πανακριβο ή καλυτερα να παρεις κατι πιο παιδικο και χαριτωμενο. οι ασημενιες που ειναι πιο φτηνες ειναι πολυ χαλια για τα δικα μου γουστα.

Ευχαριστώ για τα καλορίζικα...:D

Αυτές που έχω σκοπό να παραγγείλω είναι κρεμαστά charms σε σχέδια καρδιάς και πεταλούδας, μάλιστα είναι "γλυπτά" , κομψά και....πανάκριβα...

μου έχουν ήδη στείλει δείγματα από το κοσμηματοπωλείο και μάλλον αύριο θα κάνω την παραγγελία. Το πρόβλημά μου τώρα είναι σε τι κουτί να τα βάλω, γιατί με τα χάρτινα φαίνεται φτωχό το αποτέλεσμα. Βρήκα κάτι λινά κουτάκια αλλά και αυτά είναι πολύ ακριβά...περιμένω να μου στείλουν και τα κουτάκια σε δείγμα και θα αποφασίσω...αχ κορίτσια μπράβο σας σε εσάς που παραγγείλατε στο χαμόγελο, κάνατε την καλύτερη κίνηση. Εδώ όμως αν κάνω κάτι τέτοιο θα κατηγορηθώ για τσιγγούνα...δεν καταλαβαίνουν ότι γίνεται για πολύ καλό σκοπό...θα πέσει το θάψιμο της αρκούδας...

Οπότε έχω σκοπό μετά την βάπτιση να κάνω μία δωρεά χωρίς να μπλέξω το show της βάπτισης, γιατί κακά τα ψέματα "show" έχει καταντήσει και ουσία μηδέν...

Όσο για τραπέζι βάφτισης, σκεφτόμουν να πάω πχ στον Στεργίου και να πάρω σκατολοϊδια (μπόμπες, τυροπιτάκια, σαντουιτσάκια, μερικά γλυκάκια κλπ) και κάνα δύο ψητά που μπορούμε να βάλουμε και στον χτιστό φούρνο της αυλής ή στην ψησταριά και να γίνει τύπου μπάρμπεκιου, οπότε να έρθει ο κόσμος στην αυλή του εξοχικού. Πως σας φαίνεται αυτό;

Εγώ ψηφίζω δαγκωτό μπάρμπεκιου....γιατί καλέ σκατολοϊδια όλα αυτά τα φαγητάκια? εγώ όπου τα πετυχαίνω τα τσακίζω....μην ξεχάσεις τις σαλάτες και το τζατζίκι πάει φοβερά με την ψητούρα....γιαμ...γιαμ...

Μαντινόπη μου πολύ ωραία φαίνονται όλα αυτά που θέλεις να κάνεις, αλλά για το θέμα του show θα διαφωνήσω....είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε εάν θα κάνουμε μια βάπτιση υπερπαραγωγή για να εντυπωσιάσουμε ή θα εστιάσουμε στο μυστήριο καθαυτό, κάνοντας μια πιο λιτή βάπτιση.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Επίσης Χριστίνα μην ξεχάσεις να μας καλέσεις να φάμε τα σκατολοιδια! :tongue::tongue::tongue:

Πωλίνα επειδή πληγή είχε κάνει κ η δικιά μου όταν είχε τις διάροιες η παιδίατρος μου είπε κ πήρα την κενακόμπ δεν κάνει να την βάζουμε συνέχεια γιατί έχει κορτιζόνη με 3 φορές που της την έβαλα κ την άφηνα κ κανα μισάωρο μετα από κάθε άλλαγμα να αερίζεται εξαφανίστηκε τελείως η πληγούλα αλλά βέβαια έχει μείνει ένα σημαδάκι να μας την θυμίζει!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Staxioforina μου σ' ευχαριστώ. Εγώ είπα για το μελάνι, αλλά δεν θα πάρω...

Η πληγή είναι μικρούλα, σαν να έχει φύγει η πέτσα...αλλά φοβάμαι επειδή ακουμπάνε τα κακάκια της.

θα την αλλάζεις πιο συχνά για να διατηρείται η περιοχή στεγνή και όσο για τα κακάκια πλύσιμο και καλό στέγνωμα ταμποναριστά όμως να μην μεγαλώσει και θα κλείσει..

Μαντινόπη μου πολύ ωραία φαίνονται όλα αυτά που θέλεις να κάνεις, αλλά για το θέμα του show θα διαφωνήσω....είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε εάν θα κάνουμε μια βάπτιση υπερπαραγωγή για να εντυπωσιάσουμε ή θα εστιάσουμε στο μυστήριο καθαυτό, κάνοντας μια πιο λιτή βάπτιση.

συμφωνώ..μπορείς να βάλεις και την καρτούλα που διαθέτουν για την δωρεά...μπορείς να κάνεις πιο καλό το τραπέζι αν έχεις πρόβλημα αλλά σημασία έχει τι θες εσύ και όχι οι άλλοι και μην ξεχνάς τα καλά καλύτερα να έχεις πάντα θα υπάρχει κόσμος να σχολιάσει ....

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια συμφωνώ μαζί σας αλλά εδώ είναι επαρχία κανονική:confused: όλοι κοιτάνε και σχολιάζουν. Εμένα δεν με πολυαπασχολεί αυτό αλλά τα σόγια επιμένουν...στις λεπτομέριες. Έτσι και εμείς αποφασίσαμε όπως και στο γάμο μας να κάνουμε το κατάλληλο show για να μην μας κουτσομπολεύουν μέχρι την δευτέρα παρουσία:tongue:

Όσον αφορά το μυστύριο εγώ δεν είμαι φανατική. Θα προτιμούσα να βαπτιστεί σε μεγαλύτερη ηλικία διαλέγοντας συνειδητά ο ίδιος το θρήσκευμα που θέλει να ακολουθήσει αλλά αυτά σε όλους τους δικούς μου ακούγονται...εξωγήινα.

καλησπερα!και σημερα γραφω μ'ενα χερι! δεν εκανα τιποτα ολη μερα αλλα ο πονος συνεχιζεται.το χειροτερο ειναι τη νυχτα που ξυπναει η μικρη! εδω και μερικες μερες κανει ανησυχο υπνο.

κοριτσια πειτε μου ποιες ωρες δινετε την κρεμα?τρωμε μονο κρεμα και τα υπολοιπα γευματα θηλασμο. π.χ.γαλα στις8 το πρωι.κρεμα στις 10-11?μετα υπνος.το απογευμα τι ωρα την κρεμα?

μαντινοπ,ουτε εγω εχω προβλημα με το ποσο θα ειναι το παιδι οταν το βαφτησουμε αλλα οταν το ειπα σε μια φιλη κοντεψε να με φαει!οχι,δεν κανει να ειναι μεγαλο λεει!:confused:

To δικό μας πρόγραμμα είναι:

1ο γεύμα γάλα περίπου 210ml

2ο γεύμα φρουτόκρεμα (1 μήλο + 1 μπανάνα + χυμό πορτοκαλιού)

3ο γεύμα λαχανικά στον ατμό (πατάτα, κολοκύθι, μπρόκολο, καρότο, κουνουπίδι με ίγο λάδι και λίγο χυμό λεμονιού)

4ο γεύμα κρέμα περίπου 180ml νερό + ανάλογη σκόνη

5ο γεύμα γάλα περίπου 210ml

Την κρέμα την τρώει περίπου στις 6:30 το απόγευμα.

Καλημερα κοριτσακια βλεπω μεγαλες ετοιμασιες για μπομπονιερες κλπ , μπραβο πολυ ωραια

Πωλινακι ο μπεμπης μου συγκαηκε τοσο που ειχε μεγαλη πληγη και ειδα αιμα στη πανα , η sudocrem ειναι πολυ καλη αλλα αν εχει γινει ηδη πληγη δεν βοηθαει , εγω τον αφηνα οσο μπορουσαν χωρις πανα για να αεριζεται το μερος και πηρα μια κρεμα αναπλασης με βιταμινη a+d και μονο με αυτη εκλεισε ο πληγη

ειχα ετοιμαστει και εγω να ερθω στη συναντηση αλλα οι αγροτες ειναι αμετακινητοι επισης απο εδω και στο εξης οποια μανουλα περναει την εθνικη Αθηνων-Λαμιας θα σταματαει στον Αγιο Κωνσταντινο για διοδια ....δηλαδη θα βλεπει εμενα:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

701315isbtzfh67c.gif

Καλημερα κοριτσια! Πολυ κρυο ρε παιδια κι εχουμε κλειστει μεσα. Ελεγα σημερα να τα παω παιδοτοπο, αλλα συναχωθηκε και η μικρη, ξανα, μετα απο 20 μολις μερες, οπως και ο Αντωνης, και να δω πώς θα τη βγαλουμε παλι...

Credo, περαστικα!

Mantinop, θα συμφωνησω κι εγω με τα κοριτσια, και αν καποιος τολμουσε να πει οτιδηποτε, θα τον εβαζα στη θεση του. Πιστευω πως εξακολουθει και υπαρχει τετοια νοοτροπια σε καποια μερη, ακριβως επειδη συντηρειται. Οταν παψει να συντηρειται, και αυτο μπορει να γινει μονο απο νεους ανθρωπους, οπως εσυ, που εχουν διαθεση να αλλαξουν την κατασταση, τοτε πραγματικα δε θα υπαρχουν τετοια λυπηρα φαινομενα.

Δειτε αυτο, και πεστε μου αν μπορει να συγκριθει οποιαδηποτε βοηθεια σ΄αυτα τα παιδια, με το χειροτερο κουτσομπολιο...και ποιος νοιαζεται στην τελικη για τις κακεντρεχειες?

http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=343&la=1

Χριστινα, γουσταρω τρελα το παρτυ στον κηπο! Ετσι ειχε κανει ο Φωτης στη βαφτιση της Δεσποινας. Εκαναν παρτυ, ψησανε κρεατα, εφτιαξαν μερικα φαγητα, και περασαν σουπερ! Τα αδερφια και οι φιλοι του!

age.png age.png

Α ρε συμπεθερα...! Τι κριμα!

Η μανα μου επεστρεψε Αλεξανδρουπολη, σημερα θα παει Κομοτηνη, και ελπιζει να παει και Καβαλα να δει μια ξαδερφη της...Χλωμο το κοβω ομως...

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!

credo περαστικα!!! Εμείς κρέμα τρώμε το απόγευμα 5-6 !

Σήμερα μάλλον θα τσακωθώ με τη διαχειρίστρια η οποία κατα τα λεγόμενα της ζεστένεται που ανάβουμε 5-10 το απόγευμα το καλοριφέρ κ ούτε λόγος για να ανάψει κ το πρωί....οπότε αναγκαστικά έβαζα στη μικρή καλοριφέρ ρεύματος όλη μέρα....ελα μου ντε όμως που συνάντησα σήμερα τις 2 από πάνω μου που μαζί με εμένα κάνουμε πλειοψηφία κ έχουν ξεπαγιασει κ αυτοί...οπότε είτε με το καλό είτε με το άγριο μέχρι να περάσει ο ψοφος θα πρέπει να το ανάβει κ το πρωί!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα πο την ηλιολουστη καβαλα!!!!! πολυ κρυο ομως,δεν μας βλεπω να βγαινουμε.

ευχαριστω κοριτσια!κουραστηκα μ'αυτο το χερι!

αννα ελεος,τι να πεις!

Μωρέ αυτή έχει πρόβλημα οικονομικό της είχαν κολήσει κάποια στιγμή χαρτί κατάσχεσης αλλά δεν ξέρω τι έγινε κ τελικά δεν της το πήραν το σπίτι αλλά αν θέλει να κάνει οικονομία ας κλείσει τα σωματά της κ να κάτσει να κρυώνει μόνη της δεν μπορούμε να υποφέρουμε όλοι....η προηγούμενη διαχειρίστρια που έχει μυαλό η γυναίκα κάθε 3 κ λίγο με έπαιρνε κ με ρώταγε μήπως είναι κρύο το σπίτι για τη μικρή κ αν είναι να τα ανάψει δηλαδή αυτό κ μόνο ότι υπάρχει κ ένα μωρό παιδί + 1 με εγκεφαλικό + 2 γυναίκες άνω των 70 στην πολυκατοικία έπρεπε να τους υπολογίζει! :( Κ η πλάκα είναι ότι ανέλαβε 1/1 τη διαχείριση οπότε μας περιμένει δύσκολη χρονιά!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...