Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ακριβώς αυτό,Κασσιανή μου...κάνεις δωρεά ότι νομίζεις ότι μπορείς να δώσεις....

Ήθελα να σου πω.....ο Βόλος δεν είναι μακριά από την Λάρισα....όποτε ξαναπάς δεν κανονίζουμε μια συνάντηση οικογενειακώς????

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι εννοουν οτι τα προσκλητηρια δεν κοστολογουνται?

Δινεις ο,τι εχεις ευχαριστηση?

Παντως ειναι πολυ ωραια και σκυλομετανιωνω διπλα που δεν πηρα απο εκει...:-(

αυτό ακριβώς

εγώ αυτήν θα πάρω και μπομπό σαν το Μπιζελάκι σε διάφορα χρώματα

http://www.hamogelo-eshop.gr/p.Prosklitirio-vaftisis-V1-roz.51079.htmlτό

μέχρι τέλη Φλεβάρη θα τα έχουμε κανον'ισει...

εδώ κρύο,δεν πάμε πουθενά,τα δοντάκια τα κάτω φαίνονταισαν γραμμούλες δεν βγήκαν ακόμη..αυτά από μας,εγώ μια έτσι μια γιουβέτσι

nAcmp3.png

uZRep2.png

Koρίτσια καλησπέρα!!!

Χριστινάκι εάν κατάλαβα που θέλεις να κάνεις τη βάπτιση μπορώ να σου ότι είναι τέλεια, αλλά πολύυυυ μακριά. Και να σκεφτείς ότι δεν είναι όλοι σαν και εμάς που πεταγόμαστε Λονδίνο αυθημερόν!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πάντως εάν το αποφασίσεις, πληρώνεις εισιτήρια,ξενοδοχείο για νονούς και διαπραγματεύεσαι μια καλή τιμή στο ξενοδοχείο για τους υπόλοιπους, συν το τραπέζι.

Το Καρολίνι είναι κρυωμένο, συγκαμένο (θα πάρω μελάνι να της βάλω γιατί έχει πληγούλα), αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι το μπούτι που έκανε το εμβόλιο την περασμένη Δευτέρα είναι λίγο σκληρό. Για πείτε μου, να πάρω την παιδίατρο? Είναι ανησυχητικό??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αν όταν λες σκληρό εννοείς ότι έχει κάνει ένα μικρό γρομπαλάκι (όχι μεγαλύτερο από 2ευρω) τότε δεν είναι καθόλου ανησυχητικό είναι φυσιολογικό. ΑΝ είναι μεγαλύτερο ή αν είναι κάτι διαφορετικό, πάρτη να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Θα σε δούμε στη συνάντηση ε?!?!!??

dWXVp3.png

YqUap3.png

κουριτσια περιμενω πως και πως τον καφε το σαββατο.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!

σημερα με τις δουλειες μαγειρεματα κ ψωνια τωρα εκατσα

βγηκαν τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις στα Ιταλικα που ειχα δωσει και..........περασα!!!!!!

δεν το περιμενα με τιποτα!!! νομιζα οτι ειχα παει πολυ χαλια!!!

Αννουλα τα πεθερικα σου με την κακια τους θα μεινουν που κατηγορουν την β Ελλαδα

καθε περιοχη της Ελλαδας μας ειναι τιμημενη και κανενας απο εμας δεν εχει δικαιωμα να κατηγορει να κοροιδευει τουσ συμπατριωτες του

καποτε μια "Αθηναια" μας ειχε πει Βουλγαρους τι να της πεις ειναι αξια της μοιρασ τησ

λοιπον ασ τα αφησω αυτα

λεμε να κανουμε την βαπτιση μας στα μεσα Απριλιου

απο τις μανουλες που ηδη εχουν βαπτιση τα παιδακια τουσ δεχομαι καθε συβουλη

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Αν όταν λες σκληρό εννοείς ότι έχει κάνει ένα μικρό γρομπαλάκι (όχι μεγαλύτερο από 2ευρω) τότε δεν είναι καθόλου ανησυχητικό είναι φυσιολογικό. ΑΝ είναι μεγαλύτερο ή αν είναι κάτι διαφορετικό, πάρτη να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Θα σε δούμε στη συνάντηση ε?!?!!??

Γεια σου Μαριλού!!!:D:D:D

Μάλλον θα την πάρω, δηλ. ο Δημήτρης, δεν τα πάω και τόσο καλά με τα τηλέφωνα!!:rolleyes::rolleyes: Ναι, σαν γρομπαλάκι είναι, αλλά μικρό...

Κατά 99% θα έρθω, το θέλω πολύ!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τώρα είδα την απάντηση που έγραψε η Χριστίνα.Για τη φάβα σας το είπα κι'εγώ.Τώρα για τα φασόλια δεν ξέρω αν θα της δώσω,επειδή φοβάμαι μήπως της πέσουν βαριά.Θα τα αφήσω για του χρόνου το χειμώνα.Σήμερα της έδωσα φακές που μου είπε ο γιατρός απο την 3η βδομάδα απο τοτε που πήγαμε την τελευταία φορά.Δεν ξέρω αν είναι νωρίς αλλά ο γιατρός μου το είπε.Μου είχε έτσι διαμορφώσει το πρόγραμμα για τους 2 αυτούς μηνες μέχρι να πάει 9 μηνων οπου θα την ξαναδεί και τα όσπρια τα ξεκινήσαμε απο σήμερα για μια φορά την εβδομάδα.Αλλωστε σε λίγες μέρες γίνεται 8 μηνών.Πάντως τις φακές σήμερα τις έφαγε πολύ καλά μπορώ να πω,της είχα βάλει μέσα και λίγη ψίχα απο ψωμάκι και τα άλεσα.

SI5Yp3.png

Koρίτσια καλησπέρα!!!

Χριστινάκι εάν κατάλαβα που θέλεις να κάνεις τη βάπτιση μπορώ να σου ότι είναι τέλεια, αλλά πολύυυυ μακριά. Και να σκεφτείς ότι δεν είναι όλοι σαν και εμάς που πεταγόμαστε Λονδίνο αυθημερόν!!!!:tongue::tongue::tongue:

Nα σου πω, τελικά πιο εύκολα θα συναντηθούμε λονδίνο οι δυο μας χαχαχαχα

Ναι εκεί που κατάλαβες σκέφτηκα αλλά μάλλον άκυρο, είναι όντως μακριά και ταλαιπωρία για πεθερικά που δε μπορούν να κουνηθούν!

βγηκαν τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις στα Ιταλικα που ειχα δωσει και..........περασα!!!!!!
Για ποιο πτυχίο έδωσες; Συγχαρητήρια!

Εγώ η άχρηστη έχω πάει μια χρονιά ιδιωτικό ελληνοιταλικό, όταν μεγάλωσα πήγα και μια χρονιά σε φροντιστήριο για να τα συνεχίσω και μετά γνώρισα τον έρωτα (όρσε μου) και τα παράτησα. Θυμάμαι πάντως ότι έδινα εξετάσεις για intermedio και στα προφορικά μας είχαν βάλει 2-2 και ζήτησαν να μιλήσουμε σχετικά με την οργάνωση ενός πάρτυ. Τι ήθελα εγώ το βούρλο να πιάσω το μενού; Την τομάτα την είπα pomodoro αχαχαχαχαχαχα έφαγα τρελλό κοψιματάκι εννοείται. Φανταστείτε τώρα που το παιδί θα μεγαλώσει και θα πάει ιταλικό σχολείο πως θα συννενοούμαστε! Πρέπει να τα ξαναρχίσω :rolleyes:

Τώρα είδα την απάντηση που έγραψε η Χριστίνα.Για τη φάβα σας το είπα κι'εγώ.Τώρα για τα φασόλια δεν ξέρω αν θα της δώσω,επειδή φοβάμαι μήπως της πέσουν βαριά.Θα τα αφήσω για του χρόνου το χειμώνα.
Πάντως κι εμένα που κλείνει 8ο δεν μου έχει βάλει μέχρι 8,5 μηνών όσπρια. Για τα φασόλια πάντως, μπορείς να τα βάλεις να φουσκώσουν από το βράδυ, να τα βάλεις μια δυο βράσεις το πρωί και μετά να τα βράσεις κανονικά, η φλούδα είναι που είναι βαριά νομίζω.

Ταρίδιο εντάξει, δεν είναι μπαρ, είναι κλαμπ, ώχουυ!!! Πάντως έχει μπόμπα νερό χαχαχαχα. Κανόνισε με τον γιατρό την εξετασούλα μου περικαλώ. Θα σε πάρω να μιλήσουμε.

Κας περιμένω να σε δω το Σάββατο, σε πεθύμησα ρε παλιοκόριτσο!

Και το Πολίνι περιμένω!!!!! Και τη συμπεθέρα μου. Όλες σας πεθύμησα (ώπα, κρίση αγάπης, καλοσύνης, τρυφερότητας και νιάου νιάου! Σλαπ-σλαπ, συνήλθα!)

Πελαζί δε νομίζω να έρθω Σύμη φέτος τελικά, είναι δύσκολο ταξίδι. Άσε που μάλλον δεν θα παίξουν διακοπές και φέτος :-(

Δεν είναι κι εύκολο το νησί για παιδάκι τόσο μικρό, εμείς μένουμε και ψηλά όταν ερχόμαστε και θάλασσα κοντά δεν έχει, πρέπει να νοικιάζουμε αυτοκίνητο ή να πηγαίνουμε με την βάρκα και δεν λέει οικονομικά.

Ειρήνη μικρή είναι καρατσεκαρισμένο ότι χώρισε το ζεύγος; Ωιμέ, πως θα λέγεται τώρα το παιδί; Αν κι έχω πολλά χαζά υποκοριστικά, κανένα όμως σαν το μπρατζελίνι! Πιο ηλίθια πάντως υποκοριστικά από τα δικά μου δεν έχετε, σας πάω κόντρα δηλαδή!

Μπιζέλι μου έδωσες ιδέα με τα ευχαριστήρια καρτελάκια και τις δωρεές αντί δώρου παιδιού. Επειδή φτιάχνουν οι θείες μου χειροποίητες μπομπονιέρες με οικολογικά υλικά, θα είναι λίγο άκομψο ίσως να απευθυνθώ αλλού. Αλλά λέω να παραγγείλω προσκλητήρια (αν και ο άντρας μου ως γραφίστας θα έκανε πιο εμπνευσμένα αλλά ας είναι, είναι για καλό σκοπό) και θα βάλω και το καρτελλάκι για την δωρεά στο χαμόγελο!

Όσο για τραπέζι βάφτισης, σκεφτόμουν να πάω πχ στον Στεργίου και να πάρω σκατολοϊδια (μπόμπες, τυροπιτάκια, σαντουιτσάκια, μερικά γλυκάκια κλπ) και κάνα δύο ψητά που μπορούμε να βάλουμε και στον χτιστό φούρνο της αυλής ή στην ψησταριά και να γίνει τύπου μπάρμπεκιου, οπότε να έρθει ο κόσμος στην αυλή του εξοχικού. Πως σας φαίνεται αυτό;

WN6Op3.png

Φιλενάδα, βγαίνεις και με άλλες εεεεεεε???? :tongue::tongue::tongue:Καλά, καλά, εγώ θα κάνω παρέα με Μαριλού και Κας!!! Ετσι για να μάθεις!!!

Το χαλαρό παρτάκι στο σπιτι μου ακούγεται ΣΟΥΠΕΡ!!! Μ' αρέσει πάρα πολύ αυτό το στυλ!!!:):):)

Και εγώ αντί δώρων, προτιμώ το χαμόγελο. Πως γίνεται?? Βάζεις χαρτάκι στο προσκλητήριο που λέει ότι αντί δώρων, κάνετε κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς??? :confused::confused:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη γιατι παιδι μου τραπεζωσες τοσα ατομα?

Εγω ηθελα να τραπεζωσω καποια εδω μεσα αλλα δεν ερχοντουσαν...

Ακους καλε????:P

απλα ηθελα να ανταποδωσω σε διαφορουσ θειουσ μασ που μασ ειχαν κανει οταν γιορταζαν + γονεισ +αδελφια+ξαδελφια ,να το πωσ βγενει!!!ειχαμε κ λιγουσ φιλουσ αλλα δεν ηλθαν λογω δουλειασ-υγειασ κτλ...

Χωρισαν Αντζελίνα-Μπράντ?

Κασσιανή να σου πω με τη ψιλή δεν θα την κούρευα πονάει η ψυχή μου αλλά λίγο τις άκρες το σκέφτομαι! :rolleyes:

ετσι ειπαν τα πρωινα-μεσημεριανα κουτσομπολιστικα...μια φορα αφησα κι εγω την τηλεοραση ανοικτη και πετυχα ειδηση..

Koρίτσια καλησπέρα!!!

Το Καρολίνι είναι κρυωμένο, συγκαμένο (θα πάρω μελάνι να της βάλω γιατί έχει πληγούλα), αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι το μπούτι που έκανε το εμβόλιο την περασμένη Δευτέρα είναι λίγο σκληρό. Για πείτε μου, να πάρω την παιδίατρο? Είναι ανησυχητικό??

το μελανι που λεσ πολινακι ειναι αυτο το βαμμα?το gential violent αν θυμαμαι καλα?ειναι και για τα συγκαματα?δεν θα στηψει το δερματακι τησ με το μελανι?το εβαζα οταν ειχα την καντιντιαση στο στηθοσ κ εχω παρα πολυ κ ρωταω για να το ξερω να βαζω οταν συγκαιει..

DnfMp3.pngqTarp3.png

το μελανι που λεσ πολινακι ειναι αυτο το βαμμα?το gential violent αν θυμαμαι καλα?ειναι και για τα συγκαματα?δεν θα στηψει το δερματακι τησ με το μελανι?το εβαζα οταν ειχα την καντιντιαση στο στηθοσ κ εχω παρα πολυ κ ρωταω για να το ξερω να βαζω οταν συγκαιει..

Ο δικος μας παιδιατρος ειπε οχι.

age.png age.png

Ο δικος μας παιδιατρος ειπε οχι.

Μαριάννα μου γιατί όχι?? Φοβάμαι τη μόλυνση με την ανοιχτή πληγή.

Ειρήνη μου, δεν θυμάμαι, αλλά αυτό μάλλον θα είναι. Το είχα βάλει 2-3 φορές στον βαγγέλη, προ αμνημονεύτων....:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Koρίτσια καλησπέρα!!!

Πάντως εάν το αποφασίσεις, πληρώνεις εισιτήρια,ξενοδοχείο για νονούς και διαπραγματεύεσαι μια καλή τιμή στο ξενοδοχείο για τους υπόλοιπους, συν το τραπέζι.

θα φύγει με τον καιρό..κι εμείς είχαμε..την επόμενη φορά το εμβόλιο από την άλλη μεριά μην ανησυχείς

γεια σας!σας γραφω μ'ενα χερι γιατι το αριστερο εδω και 3 μερες με ποναει πολυ.εχω φλεγμονη στον ωμο απο το βαρος! προσπαθω να μην το κουραζω αλλα ολο και κατι κανω κ δεν περναει!χτες και σημερα τα πιατα τα επλεινε ο μπαμπας μας! και την μικρη αυτος την πλενει.την πρωτη φορα ειχε πολυ πλακα.:tongue:

δεν το ηξερα κ το αναβουμε πολυ συχνα! αυτο ηταν,δεν το ξαναναβω!

περαστικά κορίτσι...

όσο για το μελάνι ΟΧΙ xristinaki...βάλε sudocrem,πόσο ανοιχτή είναι δηλαδή;είναι βαρύ για τα μωρά και δεν τοχρησιμοποιούμε ούτε εμείς πια στην δουλειά

όσο για μπραντ-αντζελίνα το είδα σε υπότιτλους ότι χώρισαν!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...