Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχτες έκανα μια ερώτηση αλλά επειδή μπορεί να μην την είδατε το ξαναγράφω.Μπορείτε να μου πείτε οσον αφορά τα όσπρια τι άλλο θα μπορώ να δίνω στη μικρή μου εκτός απο φακές και ρεβύθια?Σκέφτηκα τα φασόλια αλλά επειδή είναι βαριά δεν θέλω να της δίνω.Κάτι άλλο?Ο γιατρός μου είπε και φάβα οτι μπορώ να της δώσω.

SI5Yp3.png

2444883iins5clysi.gif

Καλημέρα!

Χειμωνιάτικα πιά (επιτέλους)... Βαπτίσεις, μπομπονιέρες, όλα τα καλά διαβάζω. Καλές ετοιμασίες, εμείς πάντως για το επόμενο έτος σκεφτόμαστε τη βάπτιση, ε, να μη χορέψει κι ο ίδιος ο μπεμπούλης στη βάπτισή του, να το χαρεί λιγάκι? Παρεπιπτόντως στη βάπτιση της κόρης μου που βαπτίστηκε ενάμιση έτους, ήταν η ίδια που ψυχαγωγούσε τους καλεσμένους καθώς δε σταμάτησε να χορεύει ντυμένη με τα βαπτιστικά (σαν τη νύφη) στο κέντρο της πίστας και να χαμογελάει στους μουσικούς, το χάρηκε λοιπόν (τη χειροκροτούσαν όλοι) και χαρήκαμε κι εμείς...

Να σας ρωτήσω, χρησιμοποιεί κάποια από σας πρόγραμμα λογογράφου, (ηχητική πληκτρολόγηση) αν ναι έχει επιτυχία?

Φιλιά σε όλες,

καλή βδομάδα!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Εχτες έκανα μια ερώτηση αλλά επειδή μπορεί να μην την είδατε το ξαναγράφω.Μπορείτε να μου πείτε οσον αφορά τα όσπρια τι άλλο θα μπορώ να δίνω στη μικρή μου εκτός απο φακές και ρεβύθια?Σκέφτηκα τα φασόλια αλλά επειδή είναι βαριά δεν θέλω να της δίνω.Κάτι άλλο?Ο γιατρός μου είπε και φάβα οτι μπορώ να της δώσω.

demy, λίγο πιο πάνω, σου έχει απαντήσει η Χριστίνα.

Εγώ λόγω του ότι δεν τα πάω καλά με τα όσπρια, δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι :tongue:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Τόσο νωρίς αρχίσατε τα όσπρια?

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

νωρις δεν ειναι για οσπρια?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Κασσιανή μου, λίγο νωρίς δεν τα έκλεισες?? Μήπως να αρχίσω να αγχώνομαι??

Θέλω να τα κάνω και μόνη μου, τρομάρα μου!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα εκλεισα νωρις γιατι τα πηρα απο Βολο για να μην κουβαλαμε απο αθηνα μπομπονιερες. επειδη λοιπον πηγαμε στο βολο τον νοεμβριο και δεν φαινοταν πιθανο να ξαναπαμε αργοτερα τα εχω ηδη κανονισει ολα πλην του ξενοδοχειου.

Συμφωνω απολυτα:wink:

Κας μηπως ξερεις ποτε θα μπορουμε να κανουμε παραγγελιες απο το mothercare Αγγλιας?

Καθε μεσημερι που κοιμαται ο μικρος μπαινω στη σελιδα και χαζευω....και ανυπομονωωωωωωω:lol:

μολις λυθει το θεμα με τον αντιπροσωπο της ελλαδας, εαν λυθει.

Γειά σας κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος θα βαπτιστεί στις 27/06 και υπολογίζω πάνω από 180 άτομα...:shock: και όλοι μετά στο τραπέζι.

Ερώτηση: ποιά η γνώμη σας για τις ασημένιες μπομπονιέρες?...μήπως είναι πολύ ξεπερασμένο? βρήκα κάτι απίθανα σχέδια σε κοσμηματοπωλεία της Αθήνας και είμαι σε σκέψη...

Προχτές ορκίστηκα στην νέα μου θέση....επιτέλους....έχω ακόμα 7 μήνες άδεια ανατροφής τέκνου...ζήτω...:D

Αλήθεια ο πιτσιποπάκος θα ονομαστεί Φίλιππος, σας αρέσει?

Καλοριζικη η νεα θεση.

το φιλιππος μου αρεσει παρα πολυ.

τις ασημενιες μπομπονιερες τις θεωρω λιγο "προβληματικες". τι εννοω?

η θα παρεις κατι πολυ καλο που ομως ειναι και πανακριβο ή καλυτερα να παρεις κατι πιο παιδικο και χαριτωμενο. οι ασημενιες που ειναι πιο φτηνες ειναι πολυ χαλια για τα δικα μου γουστα.

Πόσο βίδωσα! Έγραφα έγραφα, αποσυνδέθηκα και με έγραψε :mad:

Όσο για την βάφτιση... πολλά τα λεφτά Άρη!

Πείτε μου τι σκέφτεστε: Ας υποθέσουμε ότι η βάφτιση γίνεται σε νησί, αρκετά μακριά, μεσολαβεί αεροπλάνο και πλοίο (ή πλοίο πολλές ώρες). Καλείς τους γονείς, αδερφή μου-αδερφό του κι οικογένειά του, κουμπάρα και οικογένειά της. Ποιο κόστος θα αναλαμβάνατε -αν αναλαμβάνατε- να καλύψετε εκτός από ένα τραπέζι -εννοείται- μετά το μυστήριο;

α) Μεταφορικά;

β) 1-2 μέρες διαμονή;

γ) Κανένα από τα δύο;

δ) Και τα δύο;

Καταρχην δεν εισαι υποχρεωμενη να πληρωσεις τιποτα απο αυτα, αλλα εισαι σιγουρα υποχρεωμενη να τους τραπεζωσεις ολους οταν καλεις καποιον εκτος αθηνων.

Αλλα μεταφορικα και ξενοδοχειο μονο στο νονο πρεπει να πληρωσεις γιατι κατα καποιο τροπο τον "υποχρεωνεις" να παει εκτος αθηνων για τη βαφτιση.

για τους υπολοιπους αυτο που χρειαζεται ειναι να κανονισεις εσυ δωματια με μια καλυτερη τιμη.

δεν μου λες, Κας, ο μικρος μου ειναι 9 κιλα κ βαλε τωρα, κανει να του παρω αυτο το καθισμα απο τωρα???

εχω τησ κικκο το 0-13 κιλα, αλλα επειδη οταν ειμαστε οι δυο μας στο αμαξι θελει να με βλεπει, ασχετα οτι δεν πολυχωραει πια εκει...

εγω την κορη μου την αφησα στο 0-13 μεχρι 15 μηνων. δεν ειχε φτασει ακομα 13 κιλα αλλα δε χωρουσε λογω υψους.

γενικα ειμαι της γνωμης να μενει το μωρο στο βρεφικο καθισμα μεχρι να γινει 1 ετους, γιατι κοιμουνται συνεχεια και ειναι πιο ανετο.

Για τη συμπεριφορα προς τους "ξενους" τι να πω?

Εαν συζητουσαμε για συγγενεις μας που ειναι μεταναστες 20 χρονια σε γερμανια , αμερικη κλπ θα μας κακοφαινοταν πολυ αν βλεπαμε οτι δεν τους δινοταν κανενα δικαιωμα απο το κρατος και δεν τους καταδεχοντουσαν για γαμπρους και νυφες.

Και μη μου πει καμμια οτι οι δικοι μας οι μεταναστες μεταναστευαν μονο με νομιμο τροπο στο εξωτερικο και οτι ηταν μονο τιμιοι και δεν ειχαν εγκληματικη συμπεριφορα γιατι εγω αλλα ξερω.

Να μαθουμε να μην κανουμεστους αλλους αυτο που δεν μας αρεσει να μας κανουν.

yey2p2.png BN4cp2.png

καλημερα!καλη εβδομαδα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια Ειρηνάκι, πως τα πρόλαβες τόσα πολλά και με τόσο κόσμο; :D

σε ευχαριστω χριστινακι...μαγειρευα 2 μερεσ σχεδον...ατομα δεν ηλθαν και οι 40 αλλα καμια 30αρια ...παλι πολλοι ηταν !!χτρεσ καθαριζαμε κ συμαζευαμε ολη μερα με τον αντρα μου και σημερα απολαμβανω ησυχια κ ξεγνοιασια(οσον αφορα το θεμα φαγητο-δουλειεσ.)

δεν μου λεσ χριστνακι τωρα που χωρισε το ζευγοσ αντζελινα-μπραντ τι θα κανεισ με το ονομα του μπραντζελινου σου????????????????????????????????????????????????:tongue::lol::lol::lol::lol:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αννα ξεχασα να σου πω για το κουρεμα που ελεγες...

Λοιπον το οτι το κουρεμα δυναμωνει τα μαλλια ειναι απλως μυθος. Απλως οταν κουρευεσαι και φευγουν οι ακρες, η ψαλλιδα κλπ δειχνει το μαλι πιο υγιες.

Ομως!!!

Αν εχεις το κουραγιο να την κουρεψεις με την ψιλη τη μικρη καντο γιατι θα φυγουν τα βρεφικα μαλλια και θα αρχισουν να βγαινουν τα κανονικα μαλλια του παιδιου που ειναι σαφως καλυτερα και ωραιοτερα.

Εγω δεν αντεχα να το κανω, ηδη εμοιαζε με αγορι η κορη μου οταν ηταν μωρο και δεν ηθελα να της κοψω τελειως τα μαλλια.

Ηταν λαθος μου ομως και το βλεπω τωρα που με αλλεπαλληλα κουρεματα ειδαμε επιτελους το κανονικο της μαλλι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Χωρισαν Αντζελίνα-Μπράντ?

Κασσιανή να σου πω με τη ψιλή δεν θα την κούρευα πονάει η ψυχή μου αλλά λίγο τις άκρες το σκέφτομαι! :rolleyes:

Παντως εγω ειχα σκασει με τα μαλλια της δεσποινας,αραια, ολο μυτες και αγριες ακρες, χαλια σου λεω.

Μου ελεγε η κομμωτρια λοιπον οτι ειναι τα βρεφικα και ή θα περιμενεις να παει 3 και να φυγουν με συχνο κουρεμα ή θα τα παρεις μια και καλη.

Ειχε χιλια δικια τελικα.

Αν το ξερα θα τα ειχα κοψει απο τοτε στον ποντο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα!!!!Τί κάνετε????

Εγώ μόλις έδωσα παραγγελία για μπομπονιέρες και σας τις βάζω να τις δείτε...

Προσκλητήριο :

http://www.hamogelo-eshop.gr/p.Prosklitirio-vaftisis-V4-roz.51104.html

με αυτό το κείμενο :

"Πρόσωπο ολοστρόγγυλο που μοιάζει με φεγγάρι, μπαμπάς - μαμά με δείχνουνε σε όλους με καμάρι . Χειλάκι πετροκέρασο, μυτούλα γαλλική ,ελάτε στα βαφτίσια μου , όλοι να είστε εκεί. Σαν γοργονίτσα στο βυθό , εγώ βουτιά θα κάνω , χωρίς σουτιέν , χωρίς μαγιό , όλους θα σας τρελάνω.

Βαπτίζομαι την ________και ώρα _____ στον Ιερό Ναό____________."

Μπομπονιέρες :

http://www.hamogelo-eshop.gr/p.Mpomponiera-Koutaki-me-riga.87067.html και

http://www.hamogelo-eshop.gr/p.Mpomponiera-Pougkaki-me-dichty.87066.html σε λαχανί και πορτοκαλί....

ήθελα την καραμέλα αντί γαι το πουγκάκι αλλά δεν είχαν...δεν πειράζει,το νόημα είναι το ίδιο....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Τι εννοουν οτι τα προσκλητηρια δεν κοστολογουνται?

Δινεις ο,τι εχεις ευχαριστηση?

Παντως ειναι πολυ ωραια και σκυλομετανιωνω διπλα που δεν πηρα απο εκει...:-(

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...