Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα, κοριτσια!!!! εγω οπως παντα δουλεια δεν ειχα δουλεια βρηκα... διαβασα ενα ποστ σ'ενα αλλο σαιτ που ειμαι απο μια κοπελα εγκυος που γενναει το φλεβαρη κ λογω καποιων προβληματων ζηταγε να τις χαρισουν πραγματα για νεογνο..τεσπα, συγκινηθηκα εγω και μαζεψα 4 μεγαλες σακουλες κ της ειπα να ερθει να τα παρει...ηταν να ερθει σημερα στισ 3, παει η ωρα 4 και 15 με παιρνει τηλ οτι ερχονται..ανεβαινουν, μια κοπελιτσα 20-23 χρονων κ ενας πολυ μεγαλος κυριος, γυρω στα εξηντα..κρατανε γλυκα, φως φαναρι οτι θελουν να περασουν να κατσουν..τι να κανω, στιγμη αμηχανιας..τους λεω σορρυ αλλα πρεπει να βαλω τον μικρο για υπνο, γιατι πρεπει να κοιμαται και καλα εδω και μια ωρα... τοτε μου λεει ο κυριουλης μπορω να παω τοτε τουαλετα??? τι να πω κ εγω, ναι λεω... ελειπε κοντα ενα τεταρτο... περιττο να σας πω οτι καθαριζα μια ωρα την τουαλετα ( δεν ειχε τιποτε, αλλα δεν ξερω κ τι εχει ο καθενασ, ΣΥΧΑΘΗΚΑ!!!), εκανα κ τον καθρεπτη με χλωρινη... αλλαξα και καθαρες πετσετες...γμτ μου!!!!

εχτες τυχαια ειδα τη πεθερα μου (σας ειπα μενουμε πολυ κοντα, στο ιδιο σουπερ παμε κ επειδη εχουμε μινιμαρκετ, με ξερει ολη η γειτονια), ηταν ολο γλυκες κ ειπε οτι θα περασει σημερα.... κ εγω απο το πρωι συμμαζευω, ξεσκονισα σφουγγαρισα και δεν ηρθε...

καλα να παθω η βλαμμενη, αντι να κατσω να ξεκουραστω κυριακατικα εκανα δουλειες....

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικήτα με την ευκαιρία λένε και τον μπαμπά μου και θα ακουστεί και το όνομά του στη βάφτιση αλλά δεν θα τον αποκαλούμε έτσι. Βρε βόρειες, το όνομα αυτό στις χώρες σας είναι και γυναικείο; :rolleyes:

μπα, δεν υπαρχει σε γυναικειο, κοριτσι μου!!! υπηρχε ενα ξενο σιριαλ Νικιτά νομιζω, για μια σουπερ ντουπερ γκομενα...

πολυ μ'αρεσει το ονομα του μπαμπακα σου...

ο Μπραντυ θα βαφτιστει Αλέξανδρος - Νικήτας ετσι δεν ειναι??? κανω λαθος???Αλέξανδρος - του πεθερου???

Μπιζέλι, επιμένω στο σπάσιμο, Τατιάνα! Αντε Αιμιλία-Τατιάνα πχ, δύο ονόματα και κανένα της πεθεράς :lol:

ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

:P:p:p

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

και εγω θελω να παω τον μικρο... ψαχνω κατι κοντα στο Περιστερι (βρηκα κατι στο σαιτ τους θα παρω αυριο τηλ)... μπορεις να πεις details??ποσο διαρκει το μαθημα, τι κανετε, πως συμπεριφερεται στο νερο κ μετα κτλ... πλιζζζζζζζζ!!!!

tatianaki το μάθημα είναι 30 λεπτά.Και δεν χρειάζεται παραπάνω γιατί τα μωράκια σ'αυτήν την ηλικία κουράζονται.Δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο,μην φανταστείς.Μερικά παιχνιδάκια της δίνει της μικρής η προπονήτρια και την πέρνει που και που και κάνουμε βόλτες μέσα στο νερό.Πιο πολύ η επαφή με το νερό είναι στην ουσία και οτι χαλαρώνει.Αργότερα θα κάνει ασκήσεις πιο ειδικές αλλά οτνα μπει σε πρόγραμμα πιστεύω αυτό απο 3 χρονών.Τώρα σε λίγο καιρό θα κάνουμε και βουτιά τώρα που έχει συνηθίσει την πισίνα.Δείχνει να της αρέσει πάντως και γω πιστεύω πως της κάνει καλό γενικά.Αν βρεις κάτι κοντά σου να το πας το παιδάκι σου.Το πολύ-πολύ αν δεις οτι δεν του αρέσει σταματάς.Και το πηγαίνεις πάλι αργότερα να δεις και πάλι πως θα του φανεί.

SI5Yp3.png

γεια σας!σας γραφω μ'ενα χερι γιατι το αριστερο εδω και 3 μερες με ποναει πολυ.εχω φλεγμονη στον ωμο απο το βαρος! προσπαθω να μην το κουραζω αλλα ολο και κατι κανω κ δεν περναει!χτες και σημερα τα πιατα τα επλεινε ο μπαμπας μας! και την μικρη αυτος την πλενει.την πρωτη φορα ειχε πολυ πλακα.:tongue:

http://www.madata.gr/diafora/child-family/health-2/46237.html

Καλυτερα να προσεχουμε. Μια γειτονισσα ειχει το μωρο της συνεχεια με βροχικα , μασκες κλπ και ο παιδιατρος της ειπε να μην ξανα αναψει τζακι φετος. Ο μπεμπης μας μια και μοναδικη φορα αρρωστησε ως τωρα (απ τα λαιμα του) και κατα συμπτωση (?) ηταν τις 2-3 μερες που ειχαμε αναψει τζακι.

δεν το ηξερα κ το αναβουμε πολυ συχνα! αυτο ηταν,δεν το ξαναναβω!

tatianaki το μάθημα είναι 30 λεπτά.Και δεν χρειάζεται παραπάνω γιατί τα μωράκια σ'αυτήν την ηλικία κουράζονται.Δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο,μην φανταστείς.Μερικά παιχνιδάκια της δίνει της μικρής η προπονήτρια και την πέρνει που και που και κάνουμε βόλτες μέσα στο νερό.Πιο πολύ η επαφή με το νερό είναι στην ουσία και οτι χαλαρώνει.Αργότερα θα κάνει ασκήσεις πιο ειδικές αλλά οτνα μπει σε πρόγραμμα πιστεύω αυτό απο 3 χρονών.Τώρα σε λίγο καιρό θα κάνουμε και βουτιά τώρα που έχει συνηθίσει την πισίνα.Δείχνει να της αρέσει πάντως και γω πιστεύω πως της κάνει καλό γενικά.Αν βρεις κάτι κοντά σου να το πας το παιδάκι σου.Το πολύ-πολύ αν δεις οτι δεν του αρέσει σταματάς.Και το πηγαίνεις πάλι αργότερα να δεις και πάλι πως θα του φανεί.

Μπαινουν με αδιαβροχη πανα μεσα, ναι??? και μετα της κανεις ντουσακι κατι να ξεβγαλεις το νερο της πισινας ή οχι??? μου λεει ο αντρας μου οτι τωρα εχει κτυο και θα μου αρωσταινει αν τον βγαζω εξω μετα την πισινα....

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

γεια σας!σας γραφω μ'ενα χερι γιατι το αριστερο εδω και 3 μερες με ποναει πολυ.εχω φλεγμονη στον ωμο απο το βαρος! προσπαθω να μην το κουραζω αλλα ολο και κατι κανω κ δεν περναει!

περαστικουλια!!! να προσεχεις!!!

ειχα κ εγω προβλημα με τον ωμο (θλαση), επεσα απο τη σκαλα οταν ο μπεμπης ηταν ακομα 25 ημερων, με ποναγε αφανταστα, δεν επρεπε να το κουραζω, αλλα μ'ενα μωρο μην τη ψαχνεισ... καλα που βοηθαει κ ο αντρας σου..

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

γιατι?δεν κανει το τζακι οταν εχεισ μωρο?εμεισ εδω και μια εβδομαδα που πιασαν τα κρυα το αναβουμε γι αυτο ρωταω...μαλιστα αρεσει πολυ τησ αγγελικουλασ μου!!
Τζάκι ούτε εμείς ανάψαμε φέτος και ζήτησα και στους γονείς μου να μην ανάβουν όταν έχουν το παιδί. Δεν τους κάνει καλό η κάπνα που εισπνέουν
α για να μην σχολιασω που ειχα περιπου 25 πιατα (το παρακανα λιγο),τοσο κοσμο και αυτη ουτε ενα μπραβο ,ποτε προλαβεσ κτλ...τιποτα!!μονο ηλθε λεσ και την ειχαν καλεσει σε μνημοσυνο!!!!!!:mad::x:x:x
Συγχαρητήρια Ειρηνάκι, πως τα πρόλαβες τόσα πολλά και με τόσο κόσμο; :D
Συμπεθερα τη βαπτιση του Μαριου την εκανα στη Τηνο ειχα φροντισει να πεσει σε τριημερο ετσι ωστε οσοι ερθουν να κανουν μινι διακοπες
Είμαι υπό σκέψη, θα δούμε. Καλή η ιδέα σου
Ο γιατρός μου είπε οτι σε λίγο καιρό θα μπορώ να δίνω στη μικρή οτι όσπριο θέλω.Εκτός απο φακές και ρεβύθια.Τι άλλο θα μπορώ να της δώσω?Σκέφτηκα τα φασόλια αλλά αυτά είναι βαριά.
Φάβα; Φασόλια μπαρμπούνια ή μαυρομάτικα; Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα :rolleyes:
Χριστινα που θα βαφτισεις τον Μπραντη??? Πανορμιτη??
Πολύ θα το ήθελα, έφαγα μια φλασιά προχτές αλλά μάλλον είναι δύσκολο τελικά...
και εγω θελω να παω τον μικρο... ψαχνω κατι κοντα στο Περιστερι (βρηκα κατι στο σαιτ τους θα παρω αυριο τηλ)...
Αμα μάθεις για Περιστέρι γύρω πες μου κι εμένα, αν και το ΟΑΚΑ επίσης κοντά μου είναι..

Ο μπραντζελίνος μάλλον δόντια θα βγάζει, δεν εξηγείται αλλιώς. Μόνιμη κλάψα τις βραδυνές ώρες, φουσκωμένα ουλάκια και διάρροια συχνά. Πόσο θέλω να κοιμηθώ για μια εβδομάδα σερί!!!

WN6Op3.png

Τατιάνα Αλέξανδρος έτσι, επειδή μας άρεσε κι επειδή και στα ιταλικά ακούγεται εξίσου ωραίο. Τα ονόματα των μπαμπάδων θα ζητήσω του παπά να τα πει έτσι, για να τα ακούσουν και να χαρούν οι μπαμπάδες μας. Στην ουσία αλεκούκος θα είναι ο γιος. Ο πεθερός μου που ρώτησες είναι ιταλικό όνομα αλλά κοινό, όπως και το ελληνικό του (Γιάννης).

Όσο για το Νικήτα που ρώτησα, δεν είχα στο νου μου το σήριαλ αλλά ένα παλιό τραγούδι του Ελτον Τζων κι ήμουν σίγουρη τόσα χρόνια ότι υπάρχει και Η Νικήτα χαχαχαχα

Credo περαστικά, βάζε αλοιφή να κάνει υπεραιμία να ανακουφίζεσαι λίγο το βράδυ

Εγώ ξέρασα χτες για 2η φορά σε ένα μήνα τα άντερά μου. Όχι δεν είμαι έγκυος. Την γαστροσκόπηση δεν την γλιτώνω όμως. Και τι ωραία, πρώτη φορά βγήκαμε βράδυ από τότε που γεννήθηκε ο μικρός. Ε, έκλαιγε μέχρι τις 12μιση και αφού τελικά τον κοίμησα και φύγαμε με έπιασε στο δρόμο το στομάχι, στο μπαράκι παρήγγειλα ωραιότατο νερό και τελικά πήγα και τα αμόλυσα στην τουαλέτα! Μπλιαχ!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια.... τι ακουω παλι για πεθερες γραφετε?Εγω δεν χρειαζεται να σας θυμισω.....τα καλυτερα πεθερικα.......σημερα εχει γενεθλια ο μπαμπακας μου και κλεινει τα 57....επισης χρονια πολλα σε οσες και οσους γιορταζουν:P

[QUOTE=mantinop;125149]Γειά σας κορίτσια;)

Εμένα μου αρέσει πολύ το Αιμιλία....κάποτε είχα και ένα σκυλάκι τον Αιμίλιο...:D...αυτό το όνομα μου κάνει πολύ σικάτο...όσον αφορά το υποκοριστικό μπορείτε να την φωνάζετε Μίλυ...μικρό και κομψό...

Ο πιτσιποπάκος θα βαπτιστεί στις 27/06 και υπολογίζω πάνω από 180 άτομα...:shock: και όλοι μετά στο τραπέζι.

Ερώτηση: ποιά η γνώμη σας για τις ασημένιες μπομπονιέρες?...μήπως είναι πολύ ξεπερασμένο? βρήκα κάτι απίθανα σχέδια σε κοσμηματοπωλεία της Αθήνας και είμαι σε σκέψη...

Προχτές ορκίστηκα στην νέα μου θέση....επιτέλους....έχω ακόμα 7 μήνες άδεια ανατροφής τέκνου...ζήτω...:D

Αλήθεια ο πιτσιποπάκος θα ονομαστεί Φίλιππος, σας αρέσει?

Μπραβο κοριτσακι....θα χαρεις και τον πιτσιποπ σου....το Φιλλιπος ειναι τελειο ονομα.....για τις μπομπονιερες τωρα,εμενα προσωπικα θα μου αρεσε κατι παιχνιδιαρικο.....αλλα αμα αρεσουν σε εσενα στους αλλους περρισευεουν!

Παντως εχετε διαλεξει ολες σας πολυ ωραια ονοματα για τα μωρακια σας ...

Νικολας απλα τελειο επισης και το Φιλιππος

Και το Αιμιλια και το Νεφελη ειναι ωραια και το Τατιανα ... Αλλα ειμαι πιο πολυ για το Νεφελη ...

Εμεις θα τον πουμε Οθωνα-Κυριλλο στους πιο πολους δεν αρεσει αλλα δεν με νοιαζει μου αρεσουν εμενα και τελος ....

Εγω θα τη βαλω Σωτηρια και δεν μου αρεσει και παρα πολυ.....ετσι λενε τη μαμα μου!!!!!:oops: ντρεπομαι αλλα τι να κανω?:confused:

Κατα τα αλλα ολα καλα.....γλυκιες καλημερες και μια καλη εβδομαδα σε ολες και ολα τα μπεμπακια!!!!!:D

Επεξεργάστηκαν by αργ7

1v0n7ypa5y9lur77.png

1613950zw0sx819d8.gif

Kαλημερα κοριτσια! Καλη εβδομαδα!

Κυριακη μου να χαιρεσαι τον μπαμπα σου! Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!

Εμεις περασαμε πολυ ωραια το Σαββατο που βγηκαμε...και...Χριστινα, δεν ηταν μπαρακι, κλαμπ ηταν...και βουρ για γαστροσκοπηση για να μη σε ξαναδω να πινεις νερο!!!

Αυτη τη φορα εκανε baby sitting ο ανιψιος μου με απολυτη επιτυχια, πολυ καλυτερα απο τη μαμα μου ομολογουμενως που ειναι μεσα στο αγχος και στην ανασφαλεια!

Αννα να πεις στην πεθερα σου, οτι η φιλοξενια των Σερραιων, συγκρινεται μονο με τη φιλοξενια που δειχνουν οι Λακωνες, και οτι στη Μακεδονια και στη Θρακη, ο κοσμος ειναι καλυτερος γιατι ειναι προσφυγες! Ανθρωποι που υπεφεραν, και ανοιγουν ευκολοτερα τα σπιτια τους και την καρδια τους στους ξενους!

age.png age.png

Μπαινουν με αδιαβροχη πανα μεσα, ναι??? και μετα της κανεις ντουσακι κατι να ξεβγαλεις το νερο της πισινας ή οχι??? μου λεει ο αντρας μου οτι τωρα εχει κτυο και θα μου αρωσταινει αν τον βγαζω εξω μετα την πισινα....

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.Tatianaki μπαίνει με αδιάβροχη πάνα μέσα ναι,και απο πάνω ενα μαγιουδάκι που πήρα απο εκεί αλλά αν θες μπορείς και να μη βάλεις μαγιό.Απλά υποχρεωτικά για τη μαμά που το κρατάει είναι να φοράει πάνω απο το μαγιό της και μια μπλούζα για να μην της γλιστράει το μωράκι και καλά.Τα τυπικά είναι αυτά.Οσον αφορά για το κρύο να ξέρεις πως τα παιδιά δεν κρυώνουν απο αυτό παρά μόνο αν βρίσκονται σε κλειστό χώρο και υπάρχει κάποια ίωση που είναι μεταδοτική.Η πισίνα άλλωστε είναι ζεστή,σε ρυθμισμένη κατάλληλη θερμοκρασία που το νιώθεις ζεστό το νερό.Οταν βγάζεις πάλι το μωράκι το τυλίγεις με μια πετσετούλα ή ενα μπουρνουζάκι μέχρι να το πας στα αποδητήρια οπου το κάνεις ένα ντουζάκι και μετά το ντύνεις αμέσως.Στο Οακα υπάρχει a/c οπότε είναι και εκεί ο χώρος ζεστός.Αν το πας κάπου αλλού φρόντισε να υπάρχει ζέστη στο χώρο των αποδυτηρίων.

SI5Yp3.png

Καλημερα κοριτσακια.... τι ακουω παλι για πεθερες γραφετε?Εγω δεν χρειαζεται να σας θυμισω.....τα καλυτερα πεθερικα.......σημερα εχει γενεθλια ο μπαμπακας μου και κλεινει τα 57....επισης χρονια πολλα σε οσες και οσους γιορταζουν:P

Εγω θα τη βαλω Σωτηρια και δεν μου αρεσει και παρα πολυ.....ετσι λενε τη μαμα μου!!!!!:oops: ντρεπομαι αλλα τι να κανω?:confused:

Χρόνια πολλά, να τον χαίρεσαι τον μπαμπά σου Κυριακούλα μου!!!!

Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Τι κάνετε? :D

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γεια σου ρε Μαριάννα με εφτιαξες πρωί πρωί! ;)

Τελικά χθες η πεθερα μου δεν ήρθε γιατί είχε δουλειές απ'οτι μου είπε(3η φορά που έρχεται ο πεθερός μου κ αυτή δεν έρχεται).....ο πεθερός ήταν να έρθει στις 4 αλλά προτίμησε τελικά να πάει να δει μπάλα πρώτα με τον πατέρα μου κ μετά μου κουβαλήθηκαν κ οι 2 κ θέλανε να δούνε τον Ολυμπιακό κ μου τη σπάσανε τρελά γιατί είχε έρθει κ ο κουνάδιος μου κ είχαμε βάλει να δούμε ταινία κ αρχίσανε τα βάλε τη μπάλα κ τα σχετικά κ άρχισε κ ο άντρας μου κ κόψαμε την ταινία στη μέση αλλά τους την είπα χαλαρά ότι είναι η τελευταία φορά που μαζεύονται να δούνε μπάλα σπίτι κ ότι κ καλά ήρθατε να δείτε τη μικρή τώρα ? ε κ τους παράτησα στο σαλόνι κ πήγα κ σιδέρωνα! Κ καλά ο πατέρας μου έρχεται κ παίζει συχνα με τη μικρή ο πεθερός μου με τσαντίζει τρελά γιατί όλο λυσάει ότι δεν βλέπει συχνά τη μικρή κ όποτε έρχεται ή μπάλα θέλει να δει ή να πάει να πέξει κίνο κ πέρνει κ τους γονείς μου κ τους καλεί λες κ είναι στο σπίτι του! Θα τσακωθούμε κάποια στιγμή φυσικά είναι θέμα χρόνου!:lol:

Η μικρή μου κάτι έχει τις τελευταίες μέρες μάλλον τα πάνω μας δόντια?Ποιος ξέρει πάντως είναι πολύ ανήσυχη κλαίει με δάκρυα κ ξυπνάει πολλές φορές το βράδυ!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...