Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

Άννα λογίστρια είσαι είπαμε? Και ποιά άλλη κοπέλα? Η Ρούλα? Ήθελα να κάνω μια ερώτηση :rolleyes:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω τα πήρα άγρια πάλι κορίτσια!!!!

Χθες πήγαμε να φάμε με τα πεθερικά μου στο μαγαζί που θα γίνει το τραπέζι μετά τη βάφτιση. Εμείς φύγαμε νωρίτερα γιατί έκλαιγε ο μικρός (βασικά ούτε μισή ώρα δεν μπορέσαμε να κάτσουμε γιατί είχε κοκκινήσει όλη η μούρη του από το κλάμα και δεν έλεγε να ησυχάσει, αλλά άλλο θέμα αυτό). Μόλις με πήρε τηλ ο Γιάννης και μου είπε πως δεν τους άρεσε λέει το φαγητό και να πάμε να βρούμε άλλο μαγαζί!!! Εν τω μεταξύ, ήταν η δεύτερη φορά που πήγαμε. Την πρώτη φορά τους άρεσε και τώρα τους ξίνισε... Το θέμα είναι ότι όπου και να τους πάς, πάντα κάτι θα βρούνε να πούνε! Δεν είμαστε καλά....

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Χθες πήγαμε να φάμε με τα πεθερικά μου στο μαγαζί που θα γίνει το τραπέζι μετά τη βάφτιση. Εμείς φύγαμε νωρίτερα γιατί έκλαιγε ο μικρός (βασικά ούτε μισή ώρα δεν μπορέσαμε να κάτσουμε γιατί είχε κοκκινήσει όλη η μούρη του από το κλάμα και δεν έλεγε να ησυχάσει, αλλά άλλο θέμα αυτό). Μόλις με πήρε τηλ ο Γιάννης και μου είπε πως δεν τους άρεσε λέει το φαγητό και να πάμε να βρούμε άλλο μαγαζί!!! Εν τω μεταξύ, ήταν η δεύτερη φορά που πήγαμε. Την πρώτη φορά τους άρεσε και τώρα τους ξίνισε... Το θέμα είναι ότι όπου και να τους πάς, πάντα κάτι θα βρούνε να πούνε! Δεν είμαστε καλά....

Αυτοί θα πληρώσουν για το τραπέζι της βάπτισης????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Τα πήρα κ εγώ με τα πεθερικά.....με τον πεθερό κυρίως αυτή τη φορά.....θα μου κουβαληθούν στις 4 γιατί έτσι τον βολεύει για να πάει κατά τις 5 να δει μπάλα κοινώς 4-7 το λιγότερο θα έχω στο κεφάλι μου την πεθερά!!!Κ το κορυφαίο ήταν που μου είπε να φροντίσω 4 η ώρα να είναι ξύπνια η μικρή για να τη δει....φυσικά κ του είπα ότι εκείνη την ώρα πιθανότατα θα κοιμάται κ ότι δεν πρόκειται να την ξυπνήσω κ μου λεει ε θα την ξυπνήσω εγώ!:shock: κ του λέω ναι καλά....είχε πιει κ κάτι τσίπουρα κ ελπίζω μέχρι να ρθει να έχει συνέλθει αλλιώς θα γίνει ΣΦΑΓΗ!!!!!!:mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εξαφανηστικα...ημουν βλεπετε πιγμενη στην κουζινα!!!!!!!!!!!!!!!εκανα επιτελουσ το περιβοητο τραπεζι!!!!!ευτυχωσ ολα πηγαν καλα αν εξαιρεσετε κατι πολυ πολυ ξινα μουτρα που ειχαν ελθει....μα πολυ ξινιλα βρε κοριτσια!!!το αποτελεσμα ηταν να καταστεναχωρεθω απο την ολη συμπεριφορα τησ γιατι μεσα σε ολα δεν μιλουσε ουτε τησ μαμασ μου ουτε σε καμια θεια μου!!!!!ουτε με τον κ//λο τησ δεν τουσ μιλησε...!!!!για μενα δεν με πειραζει αλλα αν συμπεριφερονται ετσι στουσ δικουσ μου γινομαι θεριο...

μπιζελακι κ τατιανακι μην κολλατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν εχω να πω κατι αλλο με καλυψαν τα υπολοιπα κοριτσια!!!!κ ναι η δικια μου παρολα αυτα επιμενω οτι ειναι χειροτερη απο τισ δικιεσ σασ!!ειλικρινα πιστεψτε με!!!!η δικια μου οπωσ αποδειχτηκε εχει κ κακια οποτε....

ασ μην σχολιασω για το θεμα <τι θα πει ο κοσμοσ...>επρεπε να χατε την δικια μου κ θα σασ πω τι θα ακουγατε...αν θελετε ομωσ σασ την στελνω...:tongue::tongue::tongue:

Πόσο βίδωσα! Έγραφα έγραφα, αποσυνδέθηκα και με έγραψε :mad:

Συνοπτικά:

Μπιζέλι να απαντάς κορίτσι μου με αναίδεια όταν σε προσβάλλουν τόσο αισχρά, κανείς σεμνός και μαζεμένος δεν περνάει καλά, αντιθέτως αυτές που βγάζουν γλώσσα και δεν κρατάνε τίποτα μέσα τους αφού δεν κολλώνουν να τα πουν, και τις σέβονται (φοβούνται) και μαζεύονται οι υπόλοιποι. Στα λέω να τα ακούω κι εγώ γιατί μια ζωή το καλό κοριτσάκι ήμουν και όταν τώρα λέω όχι ή απαντάω ακριβώς αυτό που θέλω, στραβώνουν οι γύρω μου. Μούτζα στη βλάχα άξεστη πεθερά σου και συγγνώμη κι όλας αλλά είναι γομάρα.

βρε χριστινακι ποσο δικιο εχεισ....το λεω γιατι οπωσ περιεγραψεσ παραπανω μου θυμησεσ ακριβωσ εμενα...:rolleyes:

Όπως λέει η φίλη Μαντινόπη, το Μίλι για Αιμιλία άμα λυσσάει ο άντρας σου για υποκοριστικό. Μ'αρέσει και το Νεφέλη και το Αιμιλία. Καραγουστάρω το Τατιάνα όμως (σκέψου το, θα είναι και σπάσιμο για την αγενέστατη πεθερά σου!). Ως ελληνίδα εγώ σου ζητώ συγγνώμη εκ μέρους της παλιόγριας (το πόσο την συμπάθησα νομίζω φαίνεται έτσι; κολλητή της πεθεράς Ειρήνης χιώτισσας μου φαίνεται είναι!).

οπωσ ανεφερα και παραπανω πιστεψε με ειναι πολλη πολλη χειροτερη η δικια μου...

Μαντινόπη όχι ασημένιες μπομπονιέρες, δεν μου αρέσουν εμένα. Είναι βαρύ για παιδάκι, προτιμώ κάτι πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο με χρώματα. Το όνομά του πάντως είναι πολύ ωραίο!

αργ7 με τα λαμπιόνια μου θυμίζεις τους δήμους που δεν κατεβάζουν κεράκια φωτεινά, τα έχουν και για χριστούγεννα και για πάσχα :lol:

Όσο για την βάφτιση... πολλά τα λεφτά Άρη!

Πείτε μου τι σκέφτεστε: Ας υποθέσουμε ότι η βάφτιση γίνεται σε νησί, αρκετά μακριά, μεσολαβεί αεροπλάνο και πλοίο (ή πλοίο πολλές ώρες). Καλείς τους γονείς, αδερφή μου-αδερφό του κι οικογένειά του, κουμπάρα και οικογένειά της. Ποιο κόστος θα αναλαμβάνατε -αν αναλαμβάνατε- να καλύψετε εκτός από ένα τραπέζι -εννοείται- μετά το μυστήριο;

α) Μεταφορικά;

β) 1-2 μέρες διαμονή;

γ) Κανένα από τα δύο;

δ) Και τα δύο;

στον γαμο σε οσουσ φιλουσ μασ ηλθαν τουσ ειχα πληρωσει εισητηρια μονο για να ελθουν ομωσ (ειχα βρει για καποιουσ τησ προσφορασ απο το γραφειο που δουλευα..)και απο οσεσ μερεσ εμειναν πληρωσα τισ2-3 μου φαινεται...

τοτε το θεωρησα σαν τιμη που θα ρχοταν ολοκληρο ταξιδι για εμασ κ το εκανα...δεν ξερω αν θα το ξανακανα ομωσ...και να τονισω οτι ηταν γαμοσ ...

Γεια σας απο τα χιονισμενα και μετα λιωμενα τρικαλα. :lol::lol::lol:

Πολυ κρυο εχει εδω κριμα που δεν αναβουμε τζακι λογω μπεμπη, τι να κανουμε του χρονου. :)

γιατι?δεν κανει το τζακι οταν εχεισ μωρο?εμεισ εδω και μια εβδομαδα που πιασαν τα κρυα το αναβουμε γι αυτο ρωταω...μαλιστα αρεσει πολυ τησ αγγελικουλασ μου!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

:mad::x:x:x:x:xκαλα βρε κοριτσακι εσυ τι σκασ?πρεπει να παρετε την εγκριση τουσ για το που θα κανετε το τραπεζι?καλε πηγαινε με τον αντρουλη σου και κλεισε οπου σασ αρεσει και χ...στουσ!!!!

ετσι κ εμασ οταν ειπαμε για το που θα κανουμε την βαπτιση ,επειδη το εστιατοριο αυτο θα ειχε κ οργανα ηλθαν εδω και μασ την ειπαν οτι <που θα παμε το μωρο μεσα στα μπουζουκια κτλ?>ναι στο αθηνων αρρενα ενα πραμα...

Τα πήρα κ εγώ με τα πεθερικά.....με τον πεθερό κυρίως αυτή τη φορά.....θα μου κουβαληθούν στις 4 γιατί έτσι τον βολεύει για να πάει κατά τις 5 να δει μπάλα κοινώς 4-7 το λιγότερο θα έχω στο κεφάλι μου την πεθερά!!!Κ το κορυφαίο ήταν που μου είπε να φροντίσω 4 η ώρα να είναι ξύπνια η μικρή για να τη δει....φυσικά κ του είπα ότι εκείνη την ώρα πιθανότατα θα κοιμάται κ ότι δεν πρόκειται να την ξυπνήσω κ μου λεει ε θα την ξυπνήσω εγώ!:shock: κ του λέω ναι καλά....είχε πιει κ κάτι τσίπουρα κ ελπίζω μέχρι να ρθει να έχει συνέλθει αλλιώς θα γίνει ΣΦΑΓΗ!!!!!!:mad:

?????????????????????????????????????????????????αχ δεν μπορω να σχολιασω...ειμαι που ειμαι απο χτεσ με τα δικα μου τωρα εγινα:mad::x:x:x:x:xετσι!!!!!!!!!ασε ποου απο τα νευρα μου δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ!!!

α για να μην σχολιασω που ειχα περιπου 25 πιατα (το παρακανα λιγο),τοσο κοσμο και αυτη ουτε ενα μπραβο ,ποτε προλαβεσ κτλ...τιποτα!!μονο ηλθε λεσ και την ειχαν καλεσει σε μνημοσυνο!!!!!!:mad::x:x:x

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπερα κοριτσακια

Μπιζελακι μου θα συμφωνησω με τα υπολοιπα κοριτσια το Τατιανα ειναι τελειο ονομα

Αναστασια μου τελειο και το Φιλιππος και οπως αναφερεις το μερος που θα γινει το τραπεζι ακουγεται πολυ ωραιο

Α και οσο αφορα τα ρατσιστικα σχολια που ακουτε οτι και να πω θα ειναι λιγο....λυπαμαι για λογαριασμο τους

Συμπεθερα τη βαπτιση του Μαριου την εκανα στη Τηνο ειχα φροντισει να πεσει σε τριημερο ετσι ωστε οσοι ερθουν να κανουν μινι διακοπες , ειχα συννενοηθει με το ξενοδοχειο και ειχαμε κλεισει σχεδον ολα τα δωματια για εμας σε καλυτερη τιμη αλλα δεν τα πληρωσα εγω ουτε και τα ακτοπλοικα απλα ειχα φροντισει να εχω ενα πολυ καλο τραπεζι μετα την βαπτιση και τους το ξαναεκανα ετσι επειδη ηθελα την επομενη

Συμ

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Κορίτσια καλησπέρα.Βλέπω μιλάτε για πεθερές.Εμένα τη δικιά μου σίγουρα θα ήθελαν να την έχουν όλες.Ούτε που μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.Είναι της εκκλησίας και δεν ασχολείται με τίποτα άλλο.Αφού μπορώ να πω οτι καμιά φορά νευριάζω με την τόση αδιαφορία.Να γίνει κάτι ρε παιδί μου.Ενα σχόλιο,κάτι να χούμε να λέμε.Αλλα με αυτά που βλέπω και ακούω καθημερινά με πεθερές λέω πάλι καλά.Κορίτσια να ρωτήσω κάτι.Ο γιατρός μου είπε οτι σε λίγο καιρό θα μπορώ να δίνω στη μικρή οτι όσπριο θέλω.Εκτός απο φακές και ρεβύθια.Τι άλλο θα μπορώ να της δώσω?Σκέφτηκα τα φασόλια αλλά αυτά είναι βαριά.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσακια !!! Σημερα ειναι μια δυσκολη μερα για μας ο μπεμπης απο το πρωι τσιριζει ολη μερα μαλλον φρικαρε που δεν τον εβγαλα εξω αλλα το πρωι που ειχε καλο καιρο δεν μπορεσα και τωρα εχει τρελο κρυο και αερα μπρρρρρρ!!!

Κοριτσια και εγω δεν ειμαι απο Ελλαδα ειμαι απο Σκοπια, με την πεθερα τα παμε ετσι και ετσι τωρα ειμαστε καλα αλλα εχει πει και εκεινη της μαλακιες της.... Μια φορα οταν ο μικρος 4 μηνων τον εβαλα στο πατωμα και μου λεει οτι αυτα δεν ειναι ανθρωπινα και οτι εδω δεν ειμαστε γυφτοι και να το βαλω το παιδι στο παρκο , και της λεω μα εγω στην χωρα μου ετσι μεγαλωσα , και μου λεει ε αλλο στην χωρα σου ..... και να φανταστειτε οτι εχει 3 γιους και οι 3 ειναι με ξενες γυναικες το τι εχει σουρι για ολες μας δεν λεγεται...

Σοφακι σορρυ που δεν σου εχω στειλει ακομα το αρχειο αλλα περιμενω να δω ποτε θα μπορεσει ο καλος μου να το στειλει γιατι εγω ειμαι ασχετη με αυτα!!!

Χριστινα που θα βαφτισεις τον Μπραντη??? Πανορμιτη??

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Παντως εχετε διαλεξει ολες σας πολυ ωραια ονοματα για τα μωρακια σας ...

Νικολας απλα τελειο επισης και το Φιλιππος

Και το Αιμιλια και το Νεφελη ειναι ωραια και το Τατιανα ... Αλλα ειμαι πιο πολυ για το Νεφελη ...

Εμεις θα τον πουμε Οθωνα-Κυριλλο στους πιο πολους δεν αρεσει αλλα δεν με νοιαζει μου αρεσουν εμενα και τελος ....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

γιατι?δεν κανει το τζακι οταν εχεισ μωρο?εμεισ εδω και μια εβδομαδα που πιασαν τα κρυα το αναβουμε γι αυτο ρωταω...μαλιστα αρεσει πολυ τησ αγγελικουλασ μου!!

http://www.madata.gr/diafora/child-family/health-2/46237.html

Καλυτερα να προσεχουμε. Μια γειτονισσα ειχει το μωρο της συνεχεια με βροχικα , μασκες κλπ και ο παιδιατρος της ειπε να μην ξανα αναψει τζακι φετος. Ο μπεμπης μας μια και μοναδικη φορα αρρωστησε ως τωρα (απ τα λαιμα του) και κατα συμπτωση (?) ηταν τις 2-3 μερες που ειχαμε αναψει τζακι.

Επεξεργάστηκαν by roulaki71

ziZip2.png BhAqp2.png

tatianaki κι'εγώ πηγαίνω με τη μικρή για babyswimming.Είναι πολύ ωραία και της αρέσει πολύ της μικρής.Ελπίζω το καλοκαίρι να μην έχουμε πρόβλημα στη θάλασσα άλλα φαίνεται να το διασκεδάζει.Πηγαίνουμε στο Οακα.Αν θέλεις να πας και θες καμια πληροφορία πες μου.

και εγω θελω να παω τον μικρο... ψαχνω κατι κοντα στο Περιστερι (βρηκα κατι στο σαιτ τους θα παρω αυριο τηλ)... μπορεις να πεις details??ποσο διαρκει το μαθημα, τι κανετε, πως συμπεριφερεται στο νερο κ μετα κτλ... πλιζζζζζζζζ!!!!

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

http://www.madata.gr/diafora/child-family/health-2/46237.html

Καλυτερα να προσεχουμε. Μια γειτονισσα ειχει το μωρο της συνεχεια με βροχικα , μασκες κλπ και ο παιδιατρος της ειπε να μην ξανα αναψει τζακι φετος.

οχ, δεν το ηξερα!!!! εχουμε κ εμεις τζακι, αλλα δεν το αναψα επειδη βαριεμαι μονιμως κ ο αντρασ μου ερχεται πολυ αργα....καλα που το ειπες!!!!

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...