Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα απο την χιονισμενη Σερρες!!

μη φανταστητε οτι χιονισε πολυ..... αλλα ειναι ασπρα και τωρα ριχνει πολυ ψιλο

να αναψουμε το τζακι και να χουχουλιασουμε!!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Βατραχάκι με αποτελείωσες....εχω να δω χιονισμένες Σέρρες από τα παιδικά μου χρόνια που έτρεχα σαν παλαβό κ προσπαθούσα να γλυστράω κ να πέφτω στο χίονι!:tongue:

Μπιζελάκι το Τατιάνα είναι πολύ όμορφο ξανασκέψουτο! Κ όσο για τη πεθερά σίγουρα κολητή της πεθεράς-Ειρήνης κ της δικιάς μου!;)

Πιτσιπομαμα πολύ ωραίο το Φίλιππος κ βατραχάκι πολύ ωραίο κ το Νικόλας!!! :lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Βατραχάκι με αποτελείωσες....εχω να δω χιονισμένες Σέρρες από τα παιδικά μου χρόνια που έτρεχα σαν παλαβό κ προσπαθούσα να γλυστράω κ να πέφτω στο χίονι!:tongue:

Μπιζελάκι το Τατιάνα είναι πολύ όμορφο ξανασκέψουτο! Κ όσο για τη πεθερά σίγουρα κολητή της πεθεράς-Ειρήνης κ της δικιάς μου!;)

Πιτσιπομαμα πολύ ωραίο το Φίλιππος κ βατραχάκι πολύ ωραίο κ το Νικόλας!!! :lol:

Τωρα ψιλολιωνουνε αλλα δεν σταματαει να ριχνει αλλα ειναι τοσο ψιλο..........

λοιπον για το ονομα του μικρου διαφωνουμε με τον αντρα νου εγω θελω να τον φωναζω Νικολα αλλα δεν θελει το θεωρει πολυ κουλτουριαρικο και θα τον λεμε Νικο

εμενα το Νικος μου φαινεται πολυ φτωχο και θα τον φωναζω Νικολα χιχι:wink:

μην του το πειτε σσσσσσσ:lol:

Κορίτσια, καλημέρα!!!! Ετοιμαστείτε, θα γραψω ένα τεραστιο ποστ τωρα γιατι τα πηρα με τη βλαμμενη πεθερα της Μαριας !!!!

Λοιπον, μιας κ εγω ειμαι επίσης ξενη – Ουκρανή, το εχω πει αραγε, θα την έσκιζα τη πεθερα σου, Μαρια, αμα ημουν στη θεση σου!!! Η δικια μου δεν τολμαει να πει κατι, όχι ότι σεβεται εμενα, απλα φοβαται τον γιο της!!! Το μονο που μπορω να σας πω ότι όταν της ειπε ο Κωστας ότι η Τανια είναι από την Ουκρανία περίμενε να δει ένα φτωχοκόριτσο πεινασμενο που μεγαλωσε στη χωρα που περπατανε στους δρομους αρκουδες ακομα κ ολη πίνουν βότκα πρωι – βραδυ.. η πρωτη της εκπληξη ηταν ότι μιλαω πολύ καλα ελλ-κα ( αποφοιτη ελλ-κης φιλολογιας ) κ η δευτερη ότι ο γιος της με βλεπει σοβαρα.. με ρωτησε θυμαμαι αν είναι μεγαλη πολη η Ουκρανια… στην αρχη μου το επαιζε καλη Χριστιανη κ μου εδειχνε τι και πως κανουν οι σωστες Ελληνιδες και καποτε μου ειπε μαλιστα ότι επειδη από τη προφορα μου οι πιο πολλοι θα υπέθεσαν ότι ειμαι Θεσσαλονικια να μην λεω ότι ειμαι ρωσιδα.. εκει τα χαλασαμε, της εξηγησα ότι ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για την καταγωγη μου, και δεν θα πω ποτε ότι ειμαι Ελληνιδα (ενώ δεν ειμαι)… από τοτε αρχισε να με ζηλευει , ετσι νομιζω, πιο πολύ επειδη τελειωσα 2 πανεπιστημια, εχω πτυχια, διαβαζω βιβλια, δεν ειμαι κανενα σουργελο κ με αγαπαει ο γιος της, αλλα το μεγαλυτερο προβλημα είναι ότι εχει κορουλα στην ηλικία μου, η οποια δεν τελειωσε ουτε το Λύκειο, δεν εχει κανενα πτυχιο, δεν ξερει καμια ξενη γλωσσα (εδώ τα ελλ-κα καλα καλα δεν ξερει, από τα τελευταια της ΚΛΙΔΗ ( κλειδι) και ιπομονει (ΥΠΟΜΟΝΗ)), την ενδιαφερει μονο να παιζει playstation (ναι ναι) και να τρωει τα νυχια της και να κοιμαται, στα 30 της δεν εχει καμια μα καμια φιλη ( περιεργο δεν είναι?) και κυριως ότι η κορη της είναι ανύπαντρη και εγω ειμαι παντρεμενη τοσα χρονια και εχω κ παιδακι… Τεσπα, να μην πολυλογώ, τις κακιασμενες πρεπει να τις βαζουμε στις θεσεις τους, δεν χρωστάμε σε κανενα… αποτελεσμα της σχεσης μας , δεν ερχεται τωρα να δει τον εγγονο της γιατι λεει εδώ στην Ελλαδα φερνουν τον εγγονι στους παπουδες κ δεν πανε παπουδες στο εγγονι… ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΜΑΓΑΛΗ!!!! Θελω να δω τα μουτρα της όταν θα τους ανακοινωσει ο κανακαρης τους ότι παω Ουκρανια με το μικρο γιατι τον πιθύμησαν οι από εκει παπουδες!!!

Ηθελα να γραψω κ αλλα πολλα, αλλα δεν καθεται μονος του ο μικρος, θελει παρεα!!!!

Πιτσιπομαμα, Φίλλιπος – σουπερ!!!

Βατραχακι, Νικολας ακουγεται πολύ πιο ωραια από το Νικος!

Μπιζελακι, , Αιμιλια είναι πολύ αρχοντικο κ ωραιο, αλλα κ Νεφελη είναι ΤΕΛΕΙΟ, πολύ νεραιδενιο!!! Και Τατιανα για εδώ είναι πολύ ωραιο ( για την Ουκρανια πολύ συνηθισμένο )… εμενα ολοι με φωναζουν Τανια, αλλα κ Τατιανα μου αρεσει πολύ!!!

Εγω θα ηθελα να το βγαλω Νικιτας, δεν ξερω γιατι μου κολλησε ετσι, αλλα.. τεσπα, εχω συνηθίσει το Θανουλης τωρα..

Επεξεργάστηκαν by tatianaki

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Απο μαρκα, προτεινω το britax 1-2-3 evolva plus ανεπιφυλακτα.

Το πηρα για την κορη μου απο 12 μηνων, ειναι πρωτο σε ασφαλεια και πολυ ανετο. Εμεις κανουμε ταξιδια συχνα και το παιδι κοιμαται του καλου καιρου εκει.

Το πηρα και τωρα για το γιο μου

δεν μου λες, Κας, ο μικρος μου ειναι 9 κιλα κ βαλε τωρα, κανει να του παρω αυτο το καθισμα απο τωρα???

εχω τησ κικκο το 0-13 κιλα, αλλα επειδη οταν ειμαστε οι δυο μας στο αμαξι θελει να με βλεπει, ασχετα οτι δεν πολυχωραει πια εκει...

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια, όλα καλά?

Βρήκαμε κτήμα για το τραπέζι της βάπτισης. Τεράστιο, με μεγάλη λίμνη και συντριβάνι, γεμάτο δέντρα,μεγάλη παιδική χαρά και μπάρμπεκιου. Έχει και εκκλησάκι αλλά το μυστήριο θα το κάνουμε στο ξωκλήσι της γειτονιάς μας, ένα γραφικό εκκλησάκι μέσα στα δέντρα με θέα όλη την Πάτρα 300 μέτρα από το σπίτι μας. Η τιμή είναι τσιμπημένη αλλά αξίζει τα λεφτά του. Τα φαγητά θα είναι ψητά στα κάρβουνα από το μπάρμπεκιου και όχι τα τυποποιημένα πιάτα...πιστεύω να έχει πλάκα...;), κάποια ιδέα για τα γλυκά και για την τούρτα που θα είναι γενέθλια?

Για τις μπομπονιέρες που σας έγραφα μου αρέσουν κάτι φοβερά κουτιά από λινό που στις αντρικές κρέμονται μπεγλέρια και για τις γυναικίες ασημένιες καρδιές και πεταλούδες. Μάλιστα δεν είναι επίπεδα αλλά γλυπτά...τις έχω ερωτευτεί...όσον αφορά τα παιδάκια προσανατολίζομαι σε παιδικά ξύλινα και πολύχρωμα παιχνίδια...

Τα προσκλητήρια που μου αρέσουν είναι ολόκληρη κατασκευή και κοστίζουν πάνω από 10€ το καθένα...:rolleyes: έχουν και αυτά charm από ασήμι...

Χαλάλι του πιτσιποπάκου μου έναν τον έχω...τον φαγανούλη...

Χαίρομαι που σας αρέσει το Φίλιππος (είναι το όνομα του πεθερού μου) αλλά εγώ μια ζωή θα τον φωνάζω πιτσιποπάκο...:tongue::tongue::tongue:

Την Κυριακή βαπτίζεται η μέλλουσα νύφη μου και μέλλουσα σύζυγος του πιτσιποπάκου...λέτε να της πάω δώρο...το δαχτυλίδι...?:wink:

Μπιζέλι να απαντάς κορίτσι μου με αναίδεια όταν σε προσβάλλουν τόσο αισχρά, κανείς σεμνός και μαζεμένος δεν περνάει καλά, αντιθέτως αυτές που βγάζουν γλώσσα και δεν κρατάνε τίποτα μέσα τους αφού δεν κολλώνουν να τα πουν, και τις σέβονται (φοβούνται) και μαζεύονται οι υπόλοιποι. Στα λέω να τα ακούω κι εγώ γιατί μια ζωή το καλό κοριτσάκι ήμουν και όταν τώρα λέω όχι ή απαντάω ακριβώς αυτό που θέλω, στραβώνουν οι γύρω μου. Μούτζα στη βλάχα άξεστη πεθερά σου και συγγνώμη κι όλας αλλά είναι γομάρα.

Χριστινάκι συμφωνώ σε όλα!!!!!

Μπιζελάκι, Τατιανάκι μην ακούτε κανέναν... Αν είναι δυνατόν ρε κορίτσια...

Τα ονοματάκια σας πολύ ωραία!!! Κι εγώ είμαι υπέρ στο Νεφέλη, τέλειο είναι! :D

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

πιτσιπομαμα το φανταζομαι πολυ ομορφο το σκηνικο στο κτημα για το τραπεζι και πραγματικα πολυ πρωτοτυπο το σκηνικο με το μπαρμπεκιου

σιγουρα οι καλεσμενοι σας θα ευχαριστηθουν φαγητο νοστιμο και ζεστο της ωρας!!!

τωρα για την τουρτα βαλε σε φωτο την φατσουλα τπυ πιτσιποπακου αν οχι καποιον ηρωα που του αρεσει

κοριτσια πανε τα χιονια εδω και ωρες λιωσανε..........μαςεμεινε το κρυο μπρρρρρρρρρρρ

Γειά σας κορίτσια!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και την υποστήριξή σας...Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήταν 1 από τα πολλά φάουλ που έκανε (προχτές π.χ. της έκανε εντύπωση ότι η μαμά μου ξέρει να κάνει σπανακόπιτα!!αν είναι δυνατόν!!),τα προσπερνώ ενίοτε με αδιαφορία και άλλες φορές απαντάω κάτι για να το βουλώσει.....Κακιά δεν είναι,απλά την ενδιαφέρει περισσότερο απ'όλα το τί θα πει ο κόσμος,με αποτέλεσμα να λέει αρκετά ψέματα κατά καιρούς,να αποκρύπτει πράγματα,γενικά κάτι τέτοια περίεργα....Τέλος πάντων,δεν βαριέσαι....από μακριά κι αγαπημένες(??)....

credo,εγώ δεν έκοψα τα γαλακτοκομικά απλά δεν δίνω στην μικρή κρέμες εμπορίου ή οτιδήποτε περιέχει γάλα ή παράγωγα γάλακτος...θα δοκιμάσουμε πάλι αργότερα να της ξαναδώσουμε μήπως και δεν κάνει αλλεργία και αν ξανακάνει τότε θα κάνουμε εξετάσεις...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Το μονο που μπορω να σας πω ότι όταν της ειπε ο Κωστας ότι η Τανια είναι από την Ουκρανία περίμενε να δει ένα φτωχοκόριτσο πεινασμενο που μεγαλωσε στη χωρα που περπατανε στους δρομους αρκουδες ακομα κ ολη πίνουν βότκα πρωι – βραδυ.. η πρωτη της εκπληξη ηταν ότι μιλαω πολύ καλα ελλ-κα ( αποφοιτη ελλ-κης φιλολογιας ) κ η δευτερη ότι ο γιος της με βλεπει σοβαρα.. με ρωτησε θυμαμαι αν είναι μεγαλη πολη η Ουκρανια…

της εξηγησα ότι ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για την καταγωγη μου

Εγω θα ηθελα να το βγαλω Νικιτας, δεν ξερω γιατι μου κολλησε ετσι, αλλα.. τεσπα, εχω συνηθίσει το Θανουλης τωρα..

Κατ'αρχάς θα έπρεπε να κοιμάμαι τώρα που βρήκα χρόνο αλλά δεν κρατιέμαι, θα γράψω και πέφτω μετά.

Ούτε το Μπιζέλι ούτε κι εσύ ήξερα ότι δεν είστε ελληνίδες, τώρα το έμαθα. Όχι που μου κάνει καμιά διαφορά, ίσα ίσα το λέω για να καταλάβετε πόσο καλά έχετε εγκλιματιστεί κι αφομοιωθεί στην Ελλάδα και πόσο καλά μιλάτε την γλώσσα!

Γέλασα πολύ με την περιγραφή- αρκούδες στους δρόμους χαχαχα- και ευχαριστήθηκα που της απαντάς. Τι κόλλημα κι αυτό με το τι θα πει ο κόσμος! Αντί να χαίρονται οι απανταχού μαμάδες αν θα βρει έναν καλό άνθρωπο να ταιριάξει το παιδί τους και να είναι ευτυχισμένο, κολλάνε σε ταμπέλες και κατινιές. Εννοείται ότι δεν πρέπει να ντρέπεσαι για την καταγωγή σου, για όνομα του θεού! Γεια σου βρε πεινασμένο φτωχοκόριτσο :tongue: Μια χαρά της τα λες της πεθεράς, εύγε!

Νικήτα με την ευκαιρία λένε και τον μπαμπά μου και θα ακουστεί και το όνομά του στη βάφτιση αλλά δεν θα τον αποκαλούμε έτσι. Βρε βόρειες, το όνομα αυτό στις χώρες σας είναι και γυναικείο; :rolleyes:

Μπιζέλι, επιμένω στο σπάσιμο, Τατιάνα! Αντε Αιμιλία-Τατιάνα πχ, δύο ονόματα και κανένα της πεθεράς :lol:

Κρεββατάκι μου γλυκό που πολύ σε αγαπώ, έρχομαι να σε χαρώωωω (βουτιά, χοοοοοοοοοοοπ νάνι!)

WN6Op3.png

Καλημερα

πρωι πρωι σημερα κανω εμφανιση

τι να κανω που το καμαρι μου στις 7 το πρωι φωναζε μαμ μαμμμμμμμμ

και τωρα δεν μπορω να ξανακοιμηθω........:(:(:(

τελικα τζακι ουτε κι εμεις αναψαμε....... Ρουλακι να σε ρωτησω δεν κανει να αναψεις τζακι με το μωρο?δε εχω μαθει κατι τετοιο....... και δεν ετυχε να το αναψουμε μεχρι τωρα γιατ δεν ειχε και πολυ κρυο

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η δικιά μου πεθερά συνέχεια μου κοπανάει ότι οι Βορειοελλαδίτες είναι κακοί άνθρωποι???Κ δεν είναι φιλόξενοι?Κ κοιτάνε πως θα σου βγάλουν το μάτι?Κ δεν είναι κ Ελληνες 'καθαροι'?? κ εμένα η καταγωγή μου είναι Κιλκίς-Σερρες κ φυσικά ποτέ δεν έχει πει εξαιρούνται οι παρόντες....κάποια στιγμή που είχαν έρθει κάτι κουμπάροι της Καλαματιανοι(από κει είναι κ αυτή) είχανε πει τόσες μαμακίες που ο πατέρας μου έχει να το λέει ακόμα πως άντεξε κ κρατήθηκε κ δεν τους τα χωσε!Κ το καλύτερο είναι ότι κ ο πεθερός μου είναι Βορειοελλαδίτης κ ο άντρας μου δεν πάει Πελλοπόνησο ποτέ κ σε καμμία περίπτωση μόνο κ μόνο επειδή η μάνα του κατηγορεί την άλλη μισή καταγωγή του! Όπως καταλαβαίνεται εφόσον υπάρχει ρατσισμός για πάνω κ κάτω από την Αθήνα δεν θα υπήρχε για τους μετανάστες????:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...