Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

credo καλή χρονιά με υγεία!!!Αντε ντε αργήσατε λίγο με τα φαγητα!!! Τώρα η αλλεργία στο γάλο είναι μόνιμη ή περαστική κ θα φτιάξει μετά από κάποια ηλικία???

Παρεπιπτόντως μπιζελάκι Νεφέλη ψηφίζω κ εγω!!! Αληθεια πως κ δεν θα πάρει όνομα γιαγιας????:twisted:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα,όνομα γιαγιάς δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω...κι ειδικά της πεθεράς μου...

όταν κανονίζαμε τον γάμο μας της πήγαμε φωτογραφίες από το κτήμα που κλείσαμε για την δεξίωση και μου χάλασε όλη την χαρά που είχα λέγοντας μου "Ξέρεις,Μαρία,εγώ δεν λέω ότι είσαι από την Ρωσία...γιατί,ξέρεις,από τους συγγενείς ακους τα χειρότερα σχόλια"!!!!! (όλα αυτά χωρίς να είναι μπροστά ο άντρα μου!!)Μετά από καιρό που πήγε ο άντρας μου και την μάλωσε πήγε να το μαζέψει αλλά τί να μαζέψει???Τα ασυμμάζευτα???

Η μαμά μου από την άλλη,το έχω ξαναπεί,λέγεται Τατιάνα και δεν μ'αρέσει...

αργ7,θα μπεις εδώ http://www.hamogelo-eshop.gr/shop/products θα δεις τι θέλεις και μετά θα πάρεις τηλέφωνο να παραγγείλεις...αλλά θέλει να δώσεις παραγγελία 2 μήνες πριν...

Επεξεργάστηκαν by Μπιζελάκι

MRIip3.png

xnmwp3.png

credo,αλλεργία στο αγελαδινό γάλα έχουμε κι εμείς...δεν κάναμε βέβαια εξετάσεις αλλά έκανε ερεθισμό από τις κρέμες εμπορίου..τώρα υποτίθεται ότι τρώει sinlac...

Ααααα...είμαι πολύ χαρούμενη....επιτέλους έφαγε κοτο-χορτόσουπα!!!!!!Με την μέθοδο <βουτάω ψωμί στην σούπα> έφαγε το μισό απ'αυτό που της έφτιαξα!!!!Μετά την φιλούσα για καμιά ώρα!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Mπιζελάκι δεν ξέρω από που είσαι :):), αλλά τα ελληνικά τα γράφεις τέλεια!!!:D:D Μπράβο σου!!

Λοιπόν, το Τατιάνα μου αρέσει πάρα πολύ (ήταν το όνομα της κολλητής μου στο δημοτικό), αλλά γούστα είναι αυτά!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γειά σας κορίτσια;)

Το πρόβλημα του άντρα μου είναι ακριβώς αυτό...."Δεν θα έχει χαϊδευτικό???" Και γιατί να έχει??Αιμιλία θα την φωνάζουμε...πρέπει σώνει και καλά να έχει χαϊδευτικό??

Εγώ γενικά είμαι κατά των "κομμένων" ονομάτων..οπότε ολόκληρο θα ακούγεται....

Εμένα μου αρέσει πολύ το Αιμιλία....κάποτε είχα και ένα σκυλάκι τον Αιμίλιο...:D...αυτό το όνομα μου κάνει πολύ σικάτο...όσον αφορά το υποκοριστικό μπορείτε να την φωνάζετε Μίλυ...μικρό και κομψό...

Ο πιτσιποπάκος θα βαπτιστεί στις 27/06 και υπολογίζω πάνω από 180 άτομα...:shock: και όλοι μετά στο τραπέζι.

Ερώτηση: ποιά η γνώμη σας για τις ασημένιες μπομπονιέρες?...μήπως είναι πολύ ξεπερασμένο? βρήκα κάτι απίθανα σχέδια σε κοσμηματοπωλεία της Αθήνας και είμαι σε σκέψη...

Προχτές ορκίστηκα στην νέα μου θέση....επιτέλους....έχω ακόμα 7 μήνες άδεια ανατροφής τέκνου...ζήτω...:D

Αλήθεια ο πιτσιποπάκος θα ονομαστεί Φίλιππος, σας αρέσει?

Διαφημίσεις

Φίλιππος!!!Πολύ ωραίο όνομα!!!!

Pola μου,μένουμε 16-17 χρόνια εδώ οπότε ουσιαστικά εδώ μεγάλωσα....όταν ήρθαμε ήμουν μόλις 7,5 χρονών,σχολείο εδώ ξεκίνησα και τελείωσα...Σ'ευχαριστώ πάντως...Δεν είναι όλοι ανοιχτόμυαλοι και δυστυχώς υπάρχουν εν έτοι 2010 πολλοί ξενόφοβοι και ρατσιστές....

MRIip3.png

xnmwp3.png

πιτσιπομαμα ωραιο ονομα το Φιλιππος για μας θα ναι ο γλυκουλης πιτιποπακος:tongue::tongue: αληθεια πως σου βγηκε το πιτσιποπ?:rolleyes:

συγχαρητηρια και για την νεα σου θεση:-P

εμεις θα τον πουμε Νικολα απο τον πεθερο μου

ακομη δεν εχουμε μιλησει για την βαπτιση ουτε καν με τους κουμπαρους για το ποιος απο τα δυο ζευγαρια που μας παντρεψαν θα ναι νονος

Μπιζελακι να μην στεναχωριεσαι εσυ να σαι καλα με την οικογενεια σου και η κακια θα πνιξει οποιον την εχει πανω του

ειναι απαραδεκτη η συμπεριφορα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

credo καλή χρονιά με υγεία!!!Αντε ντε αργήσατε λίγο με τα φαγητα!!! Τώρα η αλλεργία στο γάλο είναι μόνιμη ή περαστική κ θα φτιάξει μετά από κάποια ηλικία???

Παρεπιπτόντως μπιζελάκι Νεφέλη ψηφίζω κ εγω!!! Αληθεια πως κ δεν θα πάρει όνομα γιαγιας????:twisted:

αννα ο γαστρεντερολογος ειπε το πολυ 3 χρονια.μακαρι να της περασει σε 1 χρονο.εγω μπορω να κρατηθω,η μικρη ομως?

credo,αλλεργία στο αγελαδινό γάλα έχουμε κι εμείς...δεν κάναμε βέβαια εξετάσεις αλλά έκανε ερεθισμό από τις κρέμες εμπορίου..τώρα υποτίθεται ότι τρώει sinlac...

Ααααα...είμαι πολύ χαρούμενη....επιτέλους έφαγε κοτο-χορτόσουπα!!!!!!Με την μέθοδο <βουτάω ψωμί στην σούπα> έφαγε το μισό απ'αυτό που της έφτιαξα!!!!Μετά την φιλούσα για καμιά ώρα!!!!

α ειμαστε 2 βλεπω! εκοψες τα γαλακτοκομικα? η κρεμα αρεσει στη μικρη?

μπιζελακι κ εγω στη γεωργια γεννηθηκα! καταλαβαινω αυτο που λες.τοσα χρονια εδω και σε κανουν να νιωθεις ξενη!

Διαφημίσεις

Πόσο βίδωσα! Έγραφα έγραφα, αποσυνδέθηκα και με έγραψε :mad:

Συνοπτικά:

Μπιζέλι να απαντάς κορίτσι μου με αναίδεια όταν σε προσβάλλουν τόσο αισχρά, κανείς σεμνός και μαζεμένος δεν περνάει καλά, αντιθέτως αυτές που βγάζουν γλώσσα και δεν κρατάνε τίποτα μέσα τους αφού δεν κολλώνουν να τα πουν, και τις σέβονται (φοβούνται) και μαζεύονται οι υπόλοιποι. Στα λέω να τα ακούω κι εγώ γιατί μια ζωή το καλό κοριτσάκι ήμουν και όταν τώρα λέω όχι ή απαντάω ακριβώς αυτό που θέλω, στραβώνουν οι γύρω μου. Μούτζα στη βλάχα άξεστη πεθερά σου και συγγνώμη κι όλας αλλά είναι γομάρα.

Όπως λέει η φίλη Μαντινόπη, το Μίλι για Αιμιλία άμα λυσσάει ο άντρας σου για υποκοριστικό. Μ'αρέσει και το Νεφέλη και το Αιμιλία. Καραγουστάρω το Τατιάνα όμως (σκέψου το, θα είναι και σπάσιμο για την αγενέστατη πεθερά σου!). Ως ελληνίδα εγώ σου ζητώ συγγνώμη εκ μέρους της παλιόγριας (το πόσο την συμπάθησα νομίζω φαίνεται έτσι; κολλητή της πεθεράς Ειρήνης χιώτισσας μου φαίνεται είναι!).

Μαντινόπη όχι ασημένιες μπομπονιέρες, δεν μου αρέσουν εμένα. Είναι βαρύ για παιδάκι, προτιμώ κάτι πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο με χρώματα. Το όνομά του πάντως είναι πολύ ωραίο!

αργ7 με τα λαμπιόνια μου θυμίζεις τους δήμους που δεν κατεβάζουν κεράκια φωτεινά, τα έχουν και για χριστούγεννα και για πάσχα :lol:

Όσο για την βάφτιση... πολλά τα λεφτά Άρη!

Πείτε μου τι σκέφτεστε: Ας υποθέσουμε ότι η βάφτιση γίνεται σε νησί, αρκετά μακριά, μεσολαβεί αεροπλάνο και πλοίο (ή πλοίο πολλές ώρες). Καλείς τους γονείς, αδερφή μου-αδερφό του κι οικογένειά του, κουμπάρα και οικογένειά της. Ποιο κόστος θα αναλαμβάνατε -αν αναλαμβάνατε- να καλύψετε εκτός από ένα τραπέζι -εννοείται- μετά το μυστήριο;

α) Μεταφορικά;

β) 1-2 μέρες διαμονή;

γ) Κανένα από τα δύο;

δ) Και τα δύο;

WN6Op3.png

πιτσιπομαμα ωραιο ονομα το Φιλιππος για μας θα ναι ο γλυκουλης πιτιποπακος:tongue::tongue: αληθεια πως σου βγηκε το πιτσιποπ?:rolleyes:

συγχαρητηρια και για την νεα σου θεση:-P

εμεις θα τον πουμε Νικολα απο τον πεθερο μου

ακομη δεν εχουμε μιλησει για την βαπτιση ουτε καν με τους κουμπαρους για το ποιος απο τα δυο ζευγαρια που μας παντρεψαν θα ναι νονος

Μπιζελακι να μην στεναχωριεσαι εσυ να σαι καλα με την οικογενεια σου και η κακια θα πνιξει οποιον την εχει πανω του

ειναι απαραδεκτη η συμπεριφορα

ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....(τι ακριβώς;;;;)..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....

ΝΙΚΟΛΑΣ...απλά τέλειο...

και οι 2 καλέ να παίρνει πιο πολλά δώρα,χαχα

α ειμαστε 2 βλεπω! εκοψες τα γαλακτοκομικα? η κρεμα αρεσει στη μικρη?

μπιζελακι κ εγω στη γεωργια γεννηθηκα! καταλαβαινω αυτο που λες.τοσα χρονια εδω και σε κανουν να νιωθεις ξενη!

Πόσο βίδωσα! Έγραφα έγραφα, αποσυνδέθηκα και με έγραψε :mad:

Συνοπτικά:

Μπιζέλι να απαντάς κορίτσι μου με αναίδεια όταν σε προσβάλλουν τόσο αισχρά, κανείς σεμνός και μαζεμένος δεν περνάει καλά, αντιθέτως αυτές που βγάζουν γλώσσα και δεν κρατάνε τίποτα μέσα τους αφού δεν κολλώνουν να τα πουν, και τις σέβονται (φοβούνται) και μαζεύονται οι υπόλοιποι. Στα λέω να τα ακούω κι εγώ γιατί μια ζωή το καλό κοριτσάκι ήμουν και όταν τώρα λέω όχι ή απαντάω ακριβώς αυτό που θέλω, στραβώνουν οι γύρω μου. Μούτζα στη βλάχα άξεστη πεθερά σου και συγγνώμη κι όλας αλλά είναι γομάρα.

Όπως λέει η φίλη Μαντινόπη, το Μίλι για Αιμιλία άμα λυσσάει ο άντρας σου για υποκοριστικό. Μ'αρέσει και το Νεφέλη και το Αιμιλία. Καραγουστάρω το Τατιάνα όμως (σκέψου το, θα είναι και σπάσιμο για την αγενέστατη πεθερά σου!). Ως ελληνίδα εγώ σου ζητώ συγγνώμη εκ μέρους της παλιόγριας (το πόσο την συμπάθησα νομίζω φαίνεται έτσι; κολλητή της πεθεράς Ειρήνης χιώτισσας μου φαίνεται είναι!).

Μαντινόπη όχι ασημένιες μπομπονιέρες, δεν μου αρέσουν εμένα. Είναι βαρύ για παιδάκι, προτιμώ κάτι πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο με χρώματα. Το όνομά του πάντως είναι πολύ ωραίο!

αργ7 με τα λαμπιόνια μου θυμίζεις τους δήμους που δεν κατεβάζουν κεράκια φωτεινά, τα έχουν και για χριστούγεννα και για πάσχα :lol:

Όσο για την βάφτιση... πολλά τα λεφτά Άρη!

Πείτε μου τι σκέφτεστε: Ας υποθέσουμε ότι η βάφτιση γίνεται σε νησί, αρκετά μακριά, μεσολαβεί αεροπλάνο και πλοίο (ή πλοίο πολλές ώρες). Καλείς τους γονείς, αδερφή μου-αδερφό του κι οικογένειά του, κουμπάρα και οικογένειά της. Ποιο κόστος θα αναλαμβάνατε -αν αναλαμβάνατε- να καλύψετε εκτός από ένα τραπέζι -εννοείται- μετά το μυστήριο;

α) Μεταφορικά;

β) 1-2 μέρες διαμονή;

γ) Κανένα από τα δύο;

δ) Και τα δύο;

Μπιζελάκι αν έλεγες από το Παρίσι θα καμάρωνε η μ2μ2κισμένη;;;Τατιάνα είναι ωραίο κορίτσι μου...δελ τι νομίζει;;;;ότι είσαι καυμένο;;;άντε πρωί πρωί...

Χριστινάκι αν κλείσετε από τώρα αεροπορικά θα είναι φτηνά.

εγώ όταν πήγα σε γάμο στο Ναύπλιο η φίλη μου δεν κάλυψε τπτ,μας βρήκε ξενοδοχείο με 25 ευρώ φτηνό επειδή ήταν πολλά άτομα έκανε καλή τιμή αλλά αν πας σε σεζόν που έχει κόσμο δύσκολα..

εγώ θα έλεγα όσοι μπορούν ας έρθουν...

τωρα ας πούμε ρωτάω από φίλες που είναιμακριά (όλες δηλαδή) αν θα έρθουν για να κανονίσω τραπέζι και δωμάτια

ΚΑΛΗΜΕΡΑ δεν σας είπα...χινίζει πάλι αλλά ψιλότο χιόνι και δεν θα πιάσει φυσάει αυτά...

η μικρή κοιμάται κι εγώ καφεδάκι..το μικρό όλο ξεγυμνώνεται..λέτε να ζεσταίνεται;;;

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημερα κοριτσια!

Μαντινοπακι, ωραιο ονομα το Φιλιππος, αλλα διαφωνω κι εγω για ασημενιες μπομπονιερες στη βαφτιση.

Μπιζελακι, μη χαμπαριαζεις κοριτσι μου! Μετα απο τοσα χρονια, πρεπει να΄χεις αποκτησει ανοσια στις κακεντρεχειες!

Χριστινα, αυτο που μπορεις να κανεις, ειναι να διαπραγματευθεις με ενα ξενοδοχειο και να κλεισεις μια καλη τιμη για τους καλεσμενους. Απο κει και περα, ειναι πολλα τα εξοδα για να τα αναλαβεις, ειτε τα μεταφορικα, ειτε τη διαμονη. Βεβαια και για αυτους που θα΄ρθουν θα βγει αρκετα ακριβα. Εμεις ειχαμε σκεφτει να κανουμε τον γαμο στην Ικαρια, αλλα συνειδητοποιησαμε οτι θα ερχονταν μονο τα αδερφια μας, κι αυτοι επειδη επρεπε. Θα τους στοιχιζε παρα πολλα χρηματα, και αφησαμε τελικα την ιδεα.

age.png age.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Ο καλός μου είναι Βιέννη όπως σας είπα και με τη γοργονίτσα έχουμε έρθει στην κολλητή μου από χθες το βράδυ και μείναμε εδώ και τώρα πίνουμε καφεδάκι και τα λέμε όπως πιο παλιά μόνο που τώρα είμαστε

τρεις:)

Χριστινάκι εμείς που θα κάνουμε τη βάφτιση στη Τζιά, απλά θα κανονισω μια καλύτερη τιμή με ένα ξενοδοχείο και μόνο για τους νονούς θα πληρώσουμε το δωμάτιο.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Επίσης κι εμείς θα κάνουμε τραπέζι μετά αφού θα έχουν κουβαληθεί από την Αθήνα οι άνθρωποι. Τη γοργονίτσα θα την πούμε Λένα και ναι Πωλινάκι σωστά μάντεψες το θέμα της βάφτισης είναι η γοργόνα:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...