Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κατά την ταπεινή μου άποψη,όχι δεν είναι....κι εγώ όπως έγραψα πιο πάνω αυτό θέλω να κάνω...

Στο τραπέζι θα προτιμούσα τους γονείς μας και τα αδέρφια μας και τους κουμπάρους...απλά κι ωραία....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!Είδα πιάσαμε το θέμα βάπτιση??Εγώ αρχίζω να προετοιμάζομαι σιγά σιγά....θα παραγγείλω αύριο-μεθαύριο μπομπονιέρες και προσκλητήρια από το "Χαμόγελο του παιδιού" (να πιάσουν τόπο τα λεφτά που θα δώσω!) και από βδομάδα θα πάμε με την κουμπάρα μου να παραγγείλουμε τα βαπτιστικά....εκκλησία,κέντρο,φωτογράφο κλείσαμε...έμεινε μόνο να ψωνίσω κανένα φόρεμα και νομίζω είμαστε εντάξει...άλλος καημός απο'κει..τόσα φορέματα έχω που θα μπορούσα να βάλω και δεν κουμπώνουν λόγω στήθους...εμ βέβαια,άλλο Νο1 και άλλο Νο3!!Όσον αφορά στο μαγαζί κι εμάς περίπου 50-60 άτομα μαζεύονται (μην είναι και παραπάνω!) αλλά εγώ αντιστέκομαι σθεναρά....δεν θέλω να κάνω τραπέζι...όχι μόνο λόγω της γιαγιάς μου αλλά είναι και πολλά άλλα (τους συγγενείς τους βλέπουμε 1 φορά τον χρόνο,οι φίλοι μας έγραψαν τελείως όταν γεννήσαμε,κλπ κλπ)....και θεωρώ ότι αφού τους τραπεζώσαμε όοοοολους στον γάμο δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε και τώρα πάλι....

Ααααα.....και ακόμα αναρωτιόμαστε πώς θα την βγάλουμε...εσείς τί λέτε??Αιμιλία ή Νεφέλη???

Μπιζελακι ψηφιζω Νεφελη μου αρεσει πολυ αυτο το ονομα!!

Αννα ο καιρος εδω ειναι πολυ κρυος.........μπρρρρρρρρρ

λεγαμε το πρωι να βγουμε καροτσαδα αλλα το κρυο δαγκωνε τωρα ανεβηκε κανα 2 βαθμους αλλα ο μικρουλης μου κοιμαται

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κι εγω για το τραπεζι της βαπτισης θελω λιγα ατομα αλλα οι γονεις μας δεν θα συμφωνησουν:mad: ετσι θα τους βαλω να κανουν λιστα καλεσμενων και μετα θα αρχισω να κοβω οσο μπορω:wink:

στηνεκκλησια δεν με πειραζει αλλα στο τραπεζι θελω να ειμαστε λιγοι να το ευχαριστηθουμε:rolleyes:

τις υποχρεωσεις μας τις καλυψαμε στο γαμο και με το παραπανω :tongue:

Τον αφήνω στη μαμά να δουλέψω, με παίρνει και μου λέει την έχεσε πατόκορφα διάρροια. Τώρα το μεσημέρι έτρωγε, πέρασα λίγο να τον δω, μόλις με βλέπει κλαίει, τσεκαρισμένο :confused:

Γαστρεντερίτιδα; Κρύωμα; Δόντι που έρχεται;

Τα δοντια δημιουργουν διαρροια.

Βρασε ρυζι, μολις παρει βραση, σουρωσε το και με το ρυζονερο φτιαξε το γαλα του.

Κασσιανή σ'ευχαριστώ....τα britax μου γυαλισαν κ εμένα....το κάθισμα γμτ που έχω δεν ξέρω μεχρι τι κιλά είναι γιατί μας το χαρίσανε κ δεν το βρίσκω στο γουγλη κ έτσι έλεγα να τη βάλω στο καινούργιο μόλις πιάσει τα 9 κιλά!

Ο,τι και να ειναι τη χωραει σιγουρα μεχρι 13 κιλα.

Παιζει ρολο ομως και το υψος. Η κορη μου δε χωρουσε στο βρεφικο απο θεμα υψους πλεον.

Καλημέρα!!Είδα πιάσαμε το θέμα βάπτιση??Εγώ αρχίζω να προετοιμάζομαι σιγά σιγά....θα παραγγείλω αύριο-μεθαύριο μπομπονιέρες και προσκλητήρια από το "Χαμόγελο του παιδιού" (να πιάσουν τόπο τα λεφτά που θα δώσω!) και από βδομάδα θα πάμε με την κουμπάρα μου να παραγγείλουμε τα βαπτιστικά....εκκλησία,κέντρο,φωτογράφο κλείσαμε...έμεινε μόνο να ψωνίσω κανένα φόρεμα και νομίζω είμαστε εντάξει...άλλος καημός απο'κει..τόσα φορέματα έχω που θα μπορούσα να βάλω και δεν κουμπώνουν λόγω στήθους...εμ βέβαια,άλλο Νο1 και άλλο Νο3!!Όσον αφορά στο μαγαζί κι εμάς περίπου 50-60 άτομα μαζεύονται (μην είναι και παραπάνω!) αλλά εγώ αντιστέκομαι σθεναρά....δεν θέλω να κάνω τραπέζι...όχι μόνο λόγω της γιαγιάς μου αλλά είναι και πολλά άλλα (τους συγγενείς τους βλέπουμε 1 φορά τον χρόνο,οι φίλοι μας έγραψαν τελείως όταν γεννήσαμε,κλπ κλπ)....και θεωρώ ότι αφού τους τραπεζώσαμε όοοοολους στον γάμο δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε και τώρα πάλι....

Ααααα.....και ακόμα αναρωτιόμαστε πώς θα την βγάλουμε...εσείς τί λέτε??Αιμιλία ή Νεφέλη???

Ψηφιζω σιγουρα Αιμιλια.

Παθαινω πλακα τωρα που λες για το χαμογελο. Δεν το ηξερα γμτ και παρηγγειλα απο αλλου.

Φυσικα και δε χρειαζεται να τους τραπεζωσεις και εχεις και καλη δικαιολογια.

Εμενα επειδη θα γινει στο Βολο, δεν το γλιτωνω το τραπεζωμα και ειναι 100 ατομα κι εμενα.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σαςέχω ξαναρωτήσει νομίζω, αλλά θα ήθελα και πάλι τη γνώμη σας...είναι πολύ γαιδουριά να καλέσω στη βάφτιση, αλλά όχι στο τραπέζι???:confused::confused::confused:

Εμενα η βαφτιση ειναι 30 Μαιου στο Βολο.

Καθολου γαιδουρια δεν ειναι. Ειναι βαφτιση, δεν ειναι γαμος.

Ειναι πολυ συνηθισμενο στη βαφτιση να πηγαινουν μετα μονο οι γονεις, παππουδες και κουμπαροι για φαγητο.

Σου λεω, εγω αναγκαζομαι γιατι θα ερθουν απο Αθηνα πολλοι και δεν μπορω να μην κανω τραπεζι στο Βολο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Αντε ρε Κας ούτε εσύ θα έρθεις...:(:(:( Εχεις απόλυτο δίκιο, εάν έρχεται κόσμος από μακριά, δεν μπορείς να μην κάνεις τραπέζι. Θα αρκεστώ, μου φαίνεται, σε μια ωραία βάπτιση και σε τραπέζι κάπου πολύ καλά σε νονά, μητριά, αδερφή, πεθερικά (μπλιαχ) και κουνιάδα (μπλιαχ μπλιαχ) :tongue::tongue::tongue: Εξάλλου,όλοι ξέρουν ότι είμαι με άνευ αποδοχών άδεια, και δε νομίζω να παρεξηγηθούν. Σας έπρηξα λίγο ε???:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Παθαινω πλακα τωρα που λες για το χαμογελο. Δεν το ηξερα γμτ και παρηγγειλα απο αλλου.

Εμενα επειδη θα γινει στο Βολο, δεν το γλιτωνω το τραπεζωμα και ειναι 100 ατομα κι εμενα.Εμενα η βαφτιση ειναι 30 Μαιου στο Βολο.

Ειναι πολυ συνηθισμενο στη βαφτιση να πηγαινουν μετα μονο οι γονεις, παππουδες και κουμπαροι για φαγητο.

Σου λεω, εγω αναγκαζομαι γιατι θα ερθουν απο Αθηνα πολλοι και δεν μπορω να μην κανω τραπεζι στο Βολο.

Αν μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία προλαβαίνεις ίσα ίσα να τις παραγγείλεις από το "Χαμόγελο.."...Θέλουν παραγγελία τουλάχιστον 2 μήνες πριν,προλαβαίνεις..σκέψου το....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Αντε ρε Κας ούτε εσύ θα έρθεις...:(:(:( Εχεις απόλυτο δίκιο, εάν έρχεται κόσμος από μακριά, δεν μπορείς να μην κάνεις τραπέζι. Θα αρκεστώ, μου φαίνεται, σε μια ωραία βάπτιση και σε τραπέζι κάπου πολύ καλά σε νονά, μητριά, αδερφή, πεθερικά (μπλιαχ) και κουνιάδα (μπλιαχ μπλιαχ) :tongue::tongue::tongue: Εξάλλου,όλοι ξέρουν ότι είμαι με άνευ αποδοχών άδεια, και δε νομίζω να παρεξηγηθούν. Σας έπρηξα λίγο ε???:rolleyes::rolleyes:

Δεν μας έπρηξες...:D:D

Όποιος παρεξηγηθεί είναι απλά γαιδούρι και αναίσθητος (sorry που τα λέω ωμά)....νομίζω ότι με την οικονομική κρίση και την ανεργία να θερίζει

είναι λογική η λιτότητα και τα μειωμένα έξοδα..Στο κάτω κάτω όλη η ουσία της βάπτισης είναι το μυστήριο!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

ε οχι και να παρεξηγηθουνε.

δεν καταλαβα, που το χουν βρει γραμμενο οτι για να βαφτισεις το παιδι σου πρεπει να σου περισσευει και κανενα τριχιλιαρο?

εμενα ειναι 100 ατομα γιατι ειναι οι πλεον στενοι συγγενεις μου, η οικογενεια της κουμπαρας και οι πιο κολλητοι φιλοι.

ειμαστε μεγαλο σοι τι να κανουμε...

δυστυχως Μπιζελακι τα εχω ηδη πληρωσει ολα:rolleyes:

ειμαι και βλαμμενη, μη χασω και δεν εξοφλησω...

κριμα, γιατι παντα προσπαθω να παιρνω απο τετοιες οργανωσεις ο,τι τυχον χρειαζομαστε.

μα ποτε να μην το εχω παρει ειδηση...

αυτη τη στιγμη προσπαθω να φτιαξω το ντιβιντι με τις οδηγιες της Σοφιας.

ειμαι περιεργη να δω τι θα αποκανω...:confused:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

ε οχι και να παρεξηγηθουνε.

δεν καταλαβα, που το χουν βρει γραμμενο οτι για να βαφτισεις το παιδι σου πρεπει να σου περισσευει και κανενα τριχιλιαρο?

εμενα ειναι 100 ατομα γιατι ειναι οι πλεον στενοι συγγενεις μου, η οικογενεια της κουμπαρας και οι πιο κολλητοι φιλοι.

ειμαστε μεγαλο σοι τι να κανουμε...

Συμφωνω απολυτα:wink:

Κας μηπως ξερεις ποτε θα μπορουμε να κανουμε παραγγελιες απο το mothercare Αγγλιας?

Καθε μεσημερι που κοιμαται ο μικρος μπαινω στη σελιδα και χαζευω....και ανυπομονωωωωωωω:lol:

Πω πω άλλος για Μαίο βάπτιση????Με το καλό κορίτσια να πάνε όλα όπως τα σχεδιάζεται!

Πωλίνα άστα τα τραπέζια καλή μου κ όλες οι άλλες εκτός κ αν προτιμάτε να τραπεζώσετε ένα σωρό κουτσομπόληδες που δεν μπορεί κάποια κακία θα πουν πίσω από τη πλάτη σας.....εγώ ούτε στο επόμενο(πρώτα ο Θεός) παιδί δεν θα κάνω.....κ ξέρετε ποια είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ???? Ηρθαν σχεδόν όλοι στη βάπτιση ακόμα κ συγγενείς όχι πολύ κοντινοι που ήταν καλεσμένοι στο γάμο μου κ στο τραπέζι κ με κρέμασαν ήρθαν κ αυτοί!5 άτομα δεν ήρθαν στα 150 που είχα καλέσει...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου τι μου κανετε?Σας διαβασα λιγο στα γρηγορα και εχω να πω χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν και να ζησει η νεοφωτιστη Κυριακουλα!!!!

Θα θελε πες του. Μαμα θα πει πρωτα. :twisted:

Ο δικος μας λεει πεντακαθαρα κατι σαν αααααααντεεεεεεεεεε οταν δεν του δινουμε σημασια. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

μουντος ο καιρος σημερα

ευτυχως ο μπεμπουλης μου δεν εκανε πυρετο χθες απο το εμβολιο

τωρα κυνηγαει ενα μπαλονι............να το φαει θελει αλλα ποτε θα κανει μπαμ το μπαλονι και θα κλαιμε ολοι μαζι!!!!!!!!!

μπετουλα τικανεις? χαθηκες

και η αργ που ειναι?

Να μαι καλε....που να προλαβω η πολυτεκνη?
Με εχει πιασει νευρικο γελιο ακουω απο μεσα τον Μαριο να τραγουδα στον μπεμπη ''ηταν ενας ΓΑΔΟΥΡΑΣ με μεγαλα αυτια''':tongue::tongue:
Απιστευτος ο Μαριος!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Θελω και εγω να τα παρω απο εκει ....πως θα γινει ????? ψηφιζω νεφελη!!!!

[QUOT

Ψηφιζω σιγουρα Αιμιλια.

Εμενα επειδη θα γινει στο Βολο, δεν το γλιτωνω το τραπεζωμα και ειναι 100 ατομα κι εμενα.

Εμενα η βαφτιση ειναι 30 Μαιου στο Βολο.

Σου λεω, εγω αναγκαζομαι γιατι θα ερθουν απο Αθηνα πολλοι και δεν μπορω να μην κανω τραπεζι στο Βολο.Εσυ καλε γιατι τα πηρες απο τωρα?Λοιπον εγω βαπτιζω τη μικρη στις 2 Μαιου.....εκλεισα και τραπεζι για 100 ατομα.....και σιγα σιγα ετοιμαζομαι μαζι με τη νονα της.....:wink:

1v0n7ypa5y9lur77.png

γεια σας!!! κοριτσια δεν ξερω τι να πρωτογραψω! καλη χρονια!

που και που εμπαινα και διαβαζα τα νεα σας.χαιρομαι που ειστε καλα!

εμεις ειμαστε καλα.μετα απο κλινικη δοκιμη που καναμε στο νοσοκομειο διπιστωθηκε αλλεργια στο αγγελαδινο γαλα.οποτε αρχισαμε με κρεμα σινλακ και τελη μηνα θα δοκιμασουμε φρουτο.επιτελους αρχισαμα να τρωμε! η μικρη ηταν πανετοιμη!:P συνεχιζω την αποχη απο γαλακτοκομικα.πλεον το εχω συνηθησει! αντε αφου επανηλθα θα φροντισω να μην χαθω παλι γιατι μου λειψατε!

α!μπιζελακι και τα δυο ονοματα ειναι πολυ ομορφα.εγω βεβαια προτιμω το νεφελη!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...