Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Aχ στην επέτειό μου :D

Κι εγώ το σκέφτομαι για το τραπέζι... ακόμα και catering έχει αρκετό κόστος. Υπολόγισα λίγους φίλους και συγγενείς, πιάνουμε την 100αρα :-(

Λοιπόν ο δικός μου ΓΑΔΟΥΡΑΣ όλη μέρα είναι ψιλογκρινιάρης, τώρα κοιμήθηκε στον ώμο του πατέρα του χωρίς να πιει γάλα... Άντε να δούμε πως θα πάει απόψε η βραδιά..

Και εμείς καμμιά 100 υπολόγιζουμε, ίσως και παραπάνω...καλά, δε σου λέω και πόσα παιδάκια....:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ελπίζω και εύχομαι να κοιμηθείτε καλά σήμερα...ε, δεν θα είναι κουρασμένος????

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με εχει πιασει νευρικο γελιο ακουω απο μεσα τον Μαριο να τραγουδα στον μπεμπη ''ηταν ενας ΓΑΔΟΥΡΑΣ με μεγαλα αυτια''':tongue::tongue:

Να σου πω εγω τα αρσενικα της μαϊμους και της τιγρης? Ο μαϊμός και ο τιγρος!!!

Κορίτσια, κλείσαμε ημερομηνία για τη βάπτιση:D:D:D:D

Αντε με το καλο! Δε σβηνεις κιολας την ημερομηνια και ωρα?:tongue:

Καλημερα κοριτσια!

Χθες πηγα σε παιδοτοπο τα μικρα μου και η Μαριαλενα το καταδιασκεδασε! Τη φανταζομουν σ΄ενα χρονο με το καλο, να τρεχει σαν παπια πισω απ΄τον αδερφο της!

Σημερα θα΄χουμε διακοπη ρευματος για καποιες ωρες μετα τις 11, και βεβαια δε θα φαει φρουτοκρεμα. Θα της δωσω μαλλον αβοκαντο με ψωμακι, λαδι, λεμονι, και για μεσημεριανο, ειμαι σε διλημμα...να της δωσω κουνουπιδι με ανθοτυρο λαδι και λεμονι, ή θα της πεσει βαρυ? Μαλλον θα προτιμησω ντοματα με ανθοτυρο και ψωμακι.

Το απογευμα θα παω να κανω και μαστογραφια για πρωτη φορα.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλο χειμώνα?! :P

Μαριάννα τι λέει θα χιονίσει στα μέρη σας?Να έρθουμε όλες για χιονοπόλεμο :P

Πόλα με το καλό η βάπτισή σας!

Χριστίνα υπομονή!!!

Σοφάκι θα σου στείλω πμ μετά από το σπίτι γιατί δεν θυμάμαι τώρα από ποια σελίδα τα πήρα....από τον Καναδά ερχονται πάντως κ είναι κ τζάμπα! ;)

Εμένα η μικρή χθες τρελάθηκε στη γκρίνια!Πονανε τα δοντάκια μας .... σα να μου φάνηκε ότι έχει ψιλοσκάσει το πρώτο από τα πάνω δόντια μας....αφού δεν ηρεμούσε με τίποτα ήπιε το ντεπονάκι της κ κοιμήθηκε σαν πουλάκι!

Σήμερα έχουμε κ εμβόλιο κ πρέπει να τη βγάλω έξω μέσα στο ψόφο!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα!!!! Πωλινάκι ίδια μέρα βαφτίζουμε βρε?!?!?!? Εμείς στη Τζιά βέβαια, πού αλλού θα μπορούσε να πάει η γοργονίτσα ?!?!!?? :) Κι εγώ τώρα θα αρχίσω σιγά σιγά τις ετοιμασίες για προσκλητήρια, μπουμπουνιέρες και στολισμό θα τα φτιάξουμε με τη μαμά μου και τις φίλες μου όπως και στο γάμο οπότε έχω ευχάριστες δουλειές αυτή την περίοδο!!!! Ο καλός μου έφυγε το πρωί για Βιέννη έχει ένα επαγγελματικό ταξίδι και θα γυρίσει αύριο το βράδυ οπότε θα είμαστε solo με τη γοργονίτσα!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Μαριαλενα, δε θυμαμαι αν σε ξαναρωτησα (καταραμενο αλτσχαιμερ)...στο μοναστηρι θα τη βαφτισετε? Το καλοκαιρι μεναμε στον Οτζια, αλλα το κτημα του παππου που λεμε να χτισουμε, ειναι κοντα στην Καστριανη.

Αννα, μπορει να ειμαστε εξοχικα εδω, αλλα οποτε εχει χιονισει, στην Αγια Παρασκευη ας πουμε ειναι πολυ περισσοτερο το χιονι, γιατι ουσιαστικα ειμαστε πιο νοτια! Η Πωλινα στην Κηφισια θα ειναι η πρωτη που θα αποκλειστει!:tongue:

age.png age.png

Ναι ναι στο Μοναστήρι!!!! Έχω κατενθουσιαστεί και περιμένω πώς και πώς!!!! Άντε ντε χτίστε να κάνουμε παρέα :) Και ό,τι βοήθεια θες μου λες μια και τα έχουμε πρόσφατα :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Kαλημερα!!!!!!!!!!! τι κανουμε σημερα? εμεις ως συνηθως κανουμε σβουρες στα πατωματα και μην δει τι καλωδιο απο το laptop σαλτο κανει για να το πιασει.............τετοια αγαπη του εχει!!!!

μολις ειδα διαφημιση ο μαρινοπουλος εχει τις πανες libero με εκπτωση 40%

οσοι ενδιαφερονται ειναι καλη προσφορα!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Μαριάννα τότε θα πάμε όλες στης Πωλίνας! Πόσο θέλω να μας χιονίσει κ εδώ δεν λέγεται .... εγώ έπρεπε να έχω γεννηθεί σε 'ψυχρή΄χώρα τόσο που μ'αρέσει το χιόνι!!! :tongue:

Βατραχάκι στις Σερρες τι λέει ο καιρός????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!Είδα πιάσαμε το θέμα βάπτιση??Εγώ αρχίζω να προετοιμάζομαι σιγά σιγά....θα παραγγείλω αύριο-μεθαύριο μπομπονιέρες και προσκλητήρια από το "Χαμόγελο του παιδιού" (να πιάσουν τόπο τα λεφτά που θα δώσω!) και από βδομάδα θα πάμε με την κουμπάρα μου να παραγγείλουμε τα βαπτιστικά....εκκλησία,κέντρο,φωτογράφο κλείσαμε...έμεινε μόνο να ψωνίσω κανένα φόρεμα και νομίζω είμαστε εντάξει...άλλος καημός απο'κει..τόσα φορέματα έχω που θα μπορούσα να βάλω και δεν κουμπώνουν λόγω στήθους...εμ βέβαια,άλλο Νο1 και άλλο Νο3!!Όσον αφορά στο μαγαζί κι εμάς περίπου 50-60 άτομα μαζεύονται (μην είναι και παραπάνω!) αλλά εγώ αντιστέκομαι σθεναρά....δεν θέλω να κάνω τραπέζι...όχι μόνο λόγω της γιαγιάς μου αλλά είναι και πολλά άλλα (τους συγγενείς τους βλέπουμε 1 φορά τον χρόνο,οι φίλοι μας έγραψαν τελείως όταν γεννήσαμε,κλπ κλπ)....και θεωρώ ότι αφού τους τραπεζώσαμε όοοοολους στον γάμο δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε και τώρα πάλι....

Ααααα.....και ακόμα αναρωτιόμαστε πώς θα την βγάλουμε...εσείς τί λέτε??Αιμιλία ή Νεφέλη???

MRIip3.png

xnmwp3.png

Το πρόβλημα του άντρα μου είναι ακριβώς αυτό...."Δεν θα έχει χαϊδευτικό???" Και γιατί να έχει??Αιμιλία θα την φωνάζουμε...πρέπει σώνει και καλά να έχει χαϊδευτικό??

Εγώ γενικά είμαι κατά των "κομμένων" ονομάτων..οπότε ολόκληρο θα ακούγεται....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Το πρόβλημα του άντρα μου είναι ακριβώς αυτό...."Δεν θα έχει χαϊδευτικό???" Και γιατί να έχει??Αιμιλία θα την φωνάζουμε...πρέπει σώνει και καλά να έχει χαϊδευτικό??

Εγώ γενικά είμαι κατά των "κομμένων" ονομάτων..οπότε ολόκληρο θα ακούγεται....

Συμφωνω μαζι σου.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χιόνι, ποιό χιόνι??? Εδώ έχει βγάλει ήλιο!!!:tongue::tongue: Ατυχήσαμε, προς το παρόν τουλάχιστον!!! Είμαι ανάμεσα σε Πεντέλη και Πάρνηθα, φυσάει απίστευτα και έχει ψοφόκρυο!!!

Μαριλού, να υποθέσω ότι η βάπτιση θα έχει θέμα τη γοργόνα??? Πολύ ωραία θα είναι στη Τζιά, αν και θα ήθελα πολύ να σε καλέσω!!!

Σαςέχω ξαναρωτήσει νομίζω, αλλά θα ήθελα και πάλι τη γνώμη σας...είναι πολύ γαιδουριά να καλέσω στη βάφτιση, αλλά όχι στο τραπέζι???:confused::confused::confused:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...