Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κορίτσια, πώς αδειάζω το pm box....????

Μου λέει πως είναι γεμάτο και δεν έχω ούτε 1 μνμ μέσα. Δε μπορώ να λάβω pm έτσι..

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα!!

Αρχίσαμε και εμείς συμπλήρωμα, δεν φτάνει το δικό μου γάλα πλέον...εν τω μεταξύ αδιαθέτησα (για 2η φορά) και έχω πολύ αίμα...χρόνια έχω να δω τέτοια κατάσταση....

Λοιπόν, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν καταλαβαίνει να φάει με το κουτάλι (και όχι ότι δεν της αρέσει η φρουτόκρεμα). Της το βάζω στο στόμα και βγάζει τη γλώσσα της έξω. Χαζή είναι??? Τί να κάνω?? Μήπως είναι μικρή ακόμη??

Φιλάκια σε όλες σας!!

για σασ κοριτσια μου!!!πωσ ειστε???

κι εμεισ μια απο τα ιδια με το συμπληρωμα....αρχισαμε κι εμεισ...

αν και δεν εχω αδιαθετισει ακομη....αλλα το κοβω σε καμια 2 εβδομαδεσ να γινεται κι αυτο...

οσο για το φαγακι...Πολα μου νομιζω πωσ ειναι απολυτοσ φυσιολογικο αρχικα...εξασκηση θελει...γι αυτο λενε πωσ αρχιζουμε με 2-3 κουταλιεσ...μονο..κλπ...

φιλια!!

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Βρε Αννούλα, έπρεπε να κάνετε το έμβόλιο σήμερα? Δεν ξέρω, μήπως επιδεινωθεί η κατάσταση...

Πολλά περαστικά στα άρρωστούλικα μωράκια!!

Κ η δική μου κ αυτή του ίκα μου είπαν ότι αν δεν έχει πυρετό ή βήχα δεν τίθεται θέμα να μην γίνει το εμβόλιο....κ τελικά πιθανότατα έχουμε ίωση γαστρεντερίτιδας αφού απ'όταν γυρίσαμε από το εμβόλιο έχω πάει 5 φορές τουαλέτα :(((( σε λίγο θα βαλω κ sudocream!!!!!!!!

Το πρωι σας ειπα μια γρηγορη καλημερα γιατι βιαζομουν να παω παιδιατρο!Καναμε το εμβολιο μας(pentavac 2η δοση )και πηγαμε για ψωνια στο μαγαζι της μελλουσας νονας.πηραμε κατι καλτσακια και φορμακια μουρλια!Πηραμε και τσιμπιδακια για τα μαλλια!!!

Η μπεμπα ειναι 6800 και 65 εκ υψος.Μια χαρα μας ειπε ο γιατρος!Μας ειπε κιολας στις 25 του μηνα να αρχισουμε και την κρεμα ρυζαλευρο βανιλια!Ανυπομονω!!!!!

Και τωρα τα ασχημα.Απο χτες ο μπεμπης της αδελφης μου ειναι στο παιδων με ουρολοιμωξη...ειναι μολις 50 ημ.

τους ειπαν οτι μαλλον θα μεινει 10 μερες!Εχω τις ανιψιες μου εδω καθως εχουν διαβασμα και ποιος να τις διαβασει?τρελα και με 6 μεσα στο σπιτι.Ας γινει καλα ο μπεμπης και χαλαλι!

Πω πω περαστικά του βρε Κυριακή μου κ ελπίζω να βγει σε 10 μέρες αν κ χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για να σε προετοιμάσω του τι συμβαίνει επειδή είχε η κουμπάρα μου τη μικρή της στο παίδων(με μαστίτιδα όταν ήταν 40 ημερων) κ έχει μια ξαδέλφη νοσηλέυτρια μέσα της είχε πει ότι το 10 μέρες το λένε έτσι οι γιατροί 2 εβδομάδες το λιγότερο νοσηλεύονται τα μωρά σε τέτοια ηλικία σε περιπτώσεις που πρέπει να πάρουν ενδοφλεβια αντιβίωση!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, πώς αδειάζω το pm box....????

Μου λέει πως είναι γεμάτο και δεν έχω ούτε 1 μνμ μέσα. Δε μπορώ να λάβω pm έτσι..

Και μενα ετσι γραφει αλλα δεν εχει τιποτα μεσα. Και σε ολους τους αλλους υποθετω.

ziZip2.png BhAqp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Δε μπορώ να καταλάβω, γιατί μόνο στο δικό μας θέμα δεν υπάρχει επεξεργασία κειμένου...

Περαστικά Αννα, περαστικα και στο ανιψάκι σου Κυριακή μου και καλό κουράγιο σε σένα με τόσα παιδιά στο σπίτι!

Κασσιανή αυτή την εξίσωση για το ντεπόν πρώτη φορά την ακούω! Εγώ δίνω το μισό του βάρους, και λειτουργεί μια χαρά. Οσο για τις μηνιαίες επισκέψεις, έχεις δίκιο, και το διαπίστωσα τώρα που πάμε σε ομοιοπαθητικό και δεν μας είπε να πηγαίνουμε κάθε μήνα!

Και φυσικά θα συμφωνήσω για το θέμα της δίαιτας στα μωρά! Αν είναι δυνατόν! Μην τρελλαθούμε τελείως! Και τα δικά μου παιδιά πάνω απ΄την καμπύλη είναι. Ο Αντώνης δεν έφαγε καθόλου κρέμες, μόνο γιαούρτι. Μόλις αρχίσουν να περπατάνε και να τρέχουν, γίνονται μοντέλα!

Εγώ αγόρασα για τη Μαριαλένα βιολογικές πάνες σήμερα, γιατί δεν ήξερα πια τι άλλο να κάνω με το θέμα του ερεθισμού. Και όπως μου είπε ο παιδίατρος, είναι θέμα δέρματος, οπότε για να δούμε τι θα γίνει τώρα με τις βαμβακερές πάνες.

age.png age.png

Καλημέρα!!!

Πήγαμε κι εμείς χτες στην παιδίατρο....8100 έφτασε το καμάρι μου....από τον άλλο μήνα αρχίζουμε στερεά τροφή κια ο θηλασμός θα μειωθεί σε πρωί-βράδυ...να δω πως θα το πάρει η μικρή μου....

Στα εμβόλια ακουστήκαμε σε όλη την πολυκατοικία,την λυπήθηκα την καημένη...ευτυχώς δεν μου κάνει ούτε πυρετό ούτε τίποτα περίεργο...

Πάντως η δική μου ψυχολογία είναι πολύ πεσμένη..με τον άντρα μου είμαστε συνέχεια στα μαχαίρια,έχω τώρα 2 μέρες που του μιλάω με το ζόρι,ζούμε σαν 2 ξένοι στο ίδιο σπίτι....δεν ξέρω τί έχουμε πάθει...έχουμε απομακρυνθεί λίγο,δεν κάνουμε και ζουζουνιές να έρθουμε λίγο πιο κοντά,μόνοι μας έχουμε να κοιμηθούμε 1 μήνα...τι θα γίνει ούτε κι εγώ ξέρω...δεν μου αρέσει να μαλώνουμε συνέχεια αλλά δεν μπορούμε και να το αποφύγουμε,όλο και κάτι θα γίνει και θα αρπαχτούμε πάλι...sorry αν σας έπρηξα αλλά τα κρατάω τα κρατάω και θα εκραγώ στο τέλος....σε ποιόν να τα πω κι εγώ??

φιλεναδα...ακριβοσ στα ιδια ημασταν κι εμεισ μεχρι πριν 1 εβδομαδα....δεν ειχα ορεξη πλεον για τιποτα..γι αυτο και δεν εμπενα καν..να δω τα νεα σασ..

τα ειπαμε ολα...ομωσ...ολα...αυτα που ειχαμε στισ καρδιεσ..μασ...περασαμε μια κριση 2-3 ημερων...του χωσα και μια σφαλιαρα ολη δικη του αστα..

αλλα τωρα πια καμια σχεση...συσσορευμενα νευρα και κουραση ηταν...εμεισ παντοσ ισωσ παμε σε κεντρο ψυχικησ υγειασ οπου ειναι και δωρεαν ..σε συμβουλο γαμου...αν χρειαστει..

καλη δυναμη και κουραγιο...

Ναι αυτό το σκοπό έχει αυτό το σιρόπι.Τι τραβάμε με αυτές τις γουλιές ρε παιδί μου!Ούτε έξω δεν μπορώ να τη βγάλω με το καροτσάκι όσο συχνά θέλω.Ανά πάσα στιγμή μπορεί να βγάλει και να γίνει χάλια.Πρέπει να την έχω αγκαλια για μισή ώρα και μετά όχι πολύ ξαπλωμένη. Μου έχουν πέσει τα χέρια, έχει παχύνει κιόλας! Ούτε να την παίξω όπως θέλω μπορώ γιατί οι αναταράξεις αυξάνουν το πρόβλημα, ούτε τίποτα. Πιστεύω μετά τον 6ο να φτιάξουν τα πράγματα. Στις 18/11 αρχίζουμε και ριζάλευρο.Μήπως αυτό που είναι στερεά τροφή μας κάνει καλό?

εμεισ απλα ημαστε συναιχωσ με μια σαλιαρα...και τωρα για το συμπληρωμα εχουμε παρει το FRISOLAC COMFORT..και εχει βγει πολυ καλο για τισ γουλιεσ...

Κ η δική μου κ αυτή του ίκα μου είπαν ότι αν δεν έχει πυρετό ή βήχα δεν τίθεται θέμα να μην γίνει το εμβόλιο....κ τελικά πιθανότατα έχουμε ίωση γαστρεντερίτιδας αφού απ'όταν γυρίσαμε από το εμβόλιο έχω πάει 5 φορές τουαλέτα :(((( σε λίγο θα βαλω κ sudocream!!!!!!!!

Πω πω περαστικά του βρε Κυριακή μου κ ελπίζω να βγει σε 10 μέρες αν κ χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά για να σε προετοιμάσω του τι συμβαίνει επειδή είχε η κουμπάρα μου τη μικρή της στο παίδων(με μαστίτιδα όταν ήταν 40 ημερων) κ έχει μια ξαδέλφη νοσηλέυτρια μέσα της είχε πει ότι το 10 μέρες το λένε έτσι οι γιατροί 2 εβδομάδες το λιγότερο νοσηλεύονται τα μωρά σε τέτοια ηλικία σε περιπτώσεις που πρέπει να πάρουν ενδοφλεβια αντιβίωση!

Μη μου λες τετοια!ενδοφλεβια την παιρνει την αντιβιωση!

Καλησπέρα κορίτσια. Δε μπορώ να καταλάβω, γιατί μόνο στο δικό μας θέμα δεν υπάρχει επεξεργασία κειμένου...

Περαστικά Αννα, περαστικα και στο ανιψάκι σου Κυριακή μου και καλό κουράγιο σε σένα με τόσα παιδιά στο σπίτι!

Κασσιανή αυτή την εξίσωση για το ντεπόν πρώτη φορά την ακούω! Εγώ δίνω το μισό του βάρους, και λειτουργεί μια χαρά. Οσο για τις μηνιαίες επισκέψεις, έχεις δίκιο, και το διαπίστωσα τώρα που πάμε σε ομοιοπαθητικό και δεν μας είπε να πηγαίνουμε κάθε μήνα!

Και φυσικά θα συμφωνήσω για το θέμα της δίαιτας στα μωρά! Αν είναι δυνατόν! Μην τρελλαθούμε τελείως! Και τα δικά μου παιδιά πάνω απ΄την καμπύλη είναι. Ο Αντώνης δεν έφαγε καθόλου κρέμες, μόνο γιαούρτι. Μόλις αρχίσουν να περπατάνε και να τρέχουν, γίνονται μοντέλα!

Εγώ αγόρασα για τη Μαριαλένα βιολογικές πάνες σήμερα, γιατί δεν ήξερα πια τι άλλο να κάνω με το θέμα του ερεθισμού. Και όπως μου είπε ο παιδίατρος, είναι θέμα δέρματος, οπότε για να δούμε τι θα γίνει τώρα με τις βαμβακερές πάνες.

Ευχαριστω Μαριαννα θα το χρειαστω το κουραγιο!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ο καλός μου χειροτέρεψε, ήρθε με 38,5 σήμερα από τη δουλειά οπότε και σήμερα καναπέ θα κοιμηθώ..... Του κοστίζει πολύ που δεν πλησιάζει τη μικρή κι εκείνη τον κοιτάει από μακρυά και του απλώνει τα χεράκια της :)

Κι εμένα είναι εδώ και δύο μέρες η κόρη μου σιναχωμένη, είχε και πυρετό, λίγο βέβαια, μέχρι 38,2 και την κράτησα στο σπίτι όπου όλη την ώρα ήθελε να παίζει με τον μπέμπη κι εγώ συνέχεια της έλεγα να μην την πλησιάζει πολύ κοντά, εκείνη πάλι το ξεχνούσε, κοκ.

κ

στο γυναικολογο ολα μια χαρα, αλλα ειδα παλι τις "κοιλιτσες" εκει μεσα και ζηλεψα...

οχι βεβαια τοσο πολυ ωστε να θελω 4ο, αλλα μια νοσταλγια με επιασε η αληθεια!!!

και μας εχουν αρχισει τα οργανα με τα δοντια, αλλα προς το παρον... καπως τον ηρεμει η Mundisal...

με τα μασητηρια οχι απλα δεν ηρεμει, αλλα παθαινει χειροτερα!!!!!

Α εμένα θα μου πάρει πολύ καιρό να "ξαναζηλέψω τις κοιλίτσες", ειδικά όσο κρατούν ακόμα τα μεταμεσονύκτια εγερτήρια...

Εκείνο το μαλακό μασητήρι αστεράκι που αναφέρθηκε κάποια στιγμή τον ανακουφίζει το δικό μου, πόσο καιρό όμως διαρκεί το στάδιο μέχρι να βγουν τα δόντια?

Καλημέρα, μανούλες....!!

Χθες το βράδυ κράτησε η μανούλα μου το μπέμπη και κοιμήθηκα 9 ώρες σερί μετά από πολύ καιρό.......!!! Σηκώθηκα πρωί, σκούπισα, σφουγγάρισα κι έχω απίστευτη όρεξη και ενέργεια.....!! Τώρα θα μου τον φέρει πάλι, μου έλειψε η αγαπούλα μου, δε μπορώ χωρίς αυτον, νοιώθω την αγκαλιά μου άδεια.......!!

Η αλήθεια είναι ότι γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και όταν λείψουν για λίγο μας φαίνεται ότι κάτι έχουμε χάσει.

Καλημέρα!!!

Πήγαμε κι εμείς χτες στην παιδίατρο....8100 έφτασε το καμάρι μου....από τον άλλο μήνα αρχίζουμε στερεά τροφή κια ο θηλασμός θα μειωθεί σε πρωί-βράδυ...να δω πως θα το πάρει η μικρή μου....

Στα εμβόλια ακουστήκαμε σε όλη την πολυκατοικία,την λυπήθηκα την καημένη...ευτυχώς δεν μου κάνει ούτε πυρετό ούτε τίποτα περίεργο...

Πάντως η δική μου ψυχολογία είναι πολύ πεσμένη..με τον άντρα μου είμαστε συνέχεια στα μαχαίρια,έχω τώρα 2 μέρες που του μιλάω με το ζόρι,ζούμε σαν 2 ξένοι στο ίδιο σπίτι....δεν ξέρω τί έχουμε πάθει...έχουμε απομακρυνθεί λίγο,δεν κάνουμε και ζουζουνιές να έρθουμε λίγο πιο κοντά,μόνοι μας έχουμε να κοιμηθούμε 1 μήνα...τι θα γίνει ούτε κι εγώ ξέρω...δεν μου αρέσει να μαλώνουμε συνέχεια αλλά δεν μπορούμε και να το αποφύγουμε,όλο και κάτι θα γίνει και θα αρπαχτούμε πάλι...sorry αν σας έπρηξα αλλά τα κρατάω τα κρατάω και θα εκραγώ στο τέλος....σε ποιόν να τα πω κι εγώ??

Συμβαίνει αυτό και στις καλύτερες οικογένειες, η κούραση, η έλλειψη πείρας, το νέο μέλος όλα συντελούν σ' αυτό. Η δυσκολία στη σχέση ίσως δεν είναι αντικειμενική αλλά κάτω από το βάρος των περιστάσεων φαντάζει πιο αδιέξοδη και περίπλοκη. Λίγος φρέσκος αέρας, μια βόλτα ανανεώνουν...

Εμενα τα μασητικα δεν της αρεσαν, αλλα της αρεσε η πιπιλα και δυστυχως της αρεσει ακομη....

Που να μην την εδινα ποτε ...

Κι εμείς λέμε από την άλλη "μακάρι να της την είχαμε δώσει!"

Και τωρα τα ασχημα.Απο χτες ο μπεμπης της αδελφης μου ειναι στο παιδων με ουρολοιμωξη...ειναι μολις 50 ημ.

τους ειπαν οτι μαλλον θα μεινει 10 μερες!Εχω τις ανιψιες μου εδω καθως εχουν διαβασμα και ποιος να τις διαβασει?τρελα και με 6 μεσα στο σπιτι.Ας γινει καλα ο μπεμπης και χαλαλι!

Πω, πω, υπομονή! Να περάσει εύχομαι όσο πιο γρήγορα!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

καλησπερα κοριτσαρες!!!

μα τι στο καλο γινεται αυτες τις μερες???

ολο και λιγοτερο χρονο εχω...

Αργ... ευχομαι γρηγορα περαστικα στο μωρουλι και υπομονη σε σενα!!!!

Για τη μασητηρια που λεγατε... ανακουφιζουν ισως εκεινη τη στιγμη, αλλα στο μπεμπη εχω παρατηρησει οτι του φερνουν περισσοτερη ανησυχια!!!

Του εχω παρει και εγω αυτο το αστερακι με αρωμα βανιλιας, αλλα ολο και λιγοτερο του το δινω...

Το διαστημα που μεσολαβει μεχρι ν΄ανατειλουν τα δοντακια... αφηστε το καλυτερα!!!

Μπορει να ειναι απο μερικες μερες, μεχρι και μερικους μηνες... :-( (ηθελα να ΄ξερα γιατι εμεις οι Ιουνιου-Ιουλιου, δεν εχουμε επεξεργαστη κειμενου... σε πηγαδι κατουρησαμε δηλαδη????? )

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...