Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!

Λοιπόν έχω 2 θέματα προς λύση....

1. Τι κάθισμα να πάρω αυτοκινητου?Εχετε να προτείνεται??? Επίσης να πάρω από 9-18κιλά ή 9-36???Αυτες στο Λητώ μου είπανε ότι αν είναι να ταξιδευουμε πρέπει να πάρουμε το 9-18 για αρχή γιατί έχει μεγαλύτερη ανάκλιση για τις ώρες που θα κοιμάται το παιδί....:rolleyes: υγ. Δεν θα τη βάλω ακόμα θα το πάρω από τώρα γιατί συμπληρώνω τους πόντους του Λητώ για τη δωροεπιταγή!

2. Μου λένε(γιαγιάδες-γνωστοί) να κουρέψω τη μικρή με τη ψιλή για να δυναμώσουν κ να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά της....ξέρετε κάτι???Το έχει κάνει καμμία????

Την εχω ψαξει πολυ με τα καθισματα αυτοκινητου και εχω να πω τα παρακατω:

Εαν εχεις το βρεφικο που ειναι 0-13, χρησιμοποιησε το μεχρι να παει το μωρο ενος ετους και τοτε αγορασε ασυζητητι το 9-36 που θα σε βγαλει μεχρι τελους.

Καλυτερα να δωσεις παραπανω λεφτα σε αυτο και να παρεις καποιο πολυ καλο, γιατι θα φτουρησει τοσα χρονια.

Επισης τα πολυ καλα 9-36 ειναι πολυ ανετα και για τα πιο μικρα μωρα και εχουν και θεση ανακλισης, οχι τελειως ξαπλωτη βεβαια.

Απο μαρκα, προτεινω το britax 1-2-3 evolva plus ανεπιφυλακτα.

Το πηρα για την κορη μου απο 12 μηνων, ειναι πρωτο σε ασφαλεια και πολυ ανετο. Εμεις κανουμε ταξιδια συχνα και το παιδι κοιμαται του καλου καιρου εκει.

Το πηρα και τωρα για το γιο μου απο αγγλια, απο το olivers και πρεπει να σου πω οτι μαζι με τα μεταφορικα, μου ηρθε 100 ευρω φτηνοτερα απο το λητω.

στο λητω εχει 270 ευρω, το αγορασα 150+40 μεταφορικα απο αγγλια.

Τατιανακι, χαζομαρες σου ειπε η πωλητρια.

Εχουμε παρει εμεις ολη τη σειρα του Βαζελου:rolleyes:

Μπιζελακι αλλα εφυγαν 3 χρονων απο το κρεβατι και αλλα 7.

Θα πω κατι στατιστικα, χωρις βεβαια να ειναι απολυτο, αφου δεν ξερουμε τι γινεται μεσα σε καθε σπιτι.

Στατιστικα λοιπον εχω δει οτι αυτα που εφυγαν απο μονα τους στα 3, ηταν τα μωρα που οι γονεις τους επετρεπαν να κοιμουνται στο γονεικο κρεββατι.

Αυτα που εφυγαν στα 7, ειναι συνηθως τα παιδακια που οι γονεις τους απαγορευαν ρητα να κοιμουνται μαζι τους.

Ο ανθρωπος ειναι μυστηριο τρενο.

Ο,τι του αρνεισαι, αυτο ζηταει πιο πολυ:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Εγώ κορίτσια έχω παρατηρήσει ότι τα παιδιά θέλουν να έχουν επαφή μαζί μας. Γιατί να την αρνηθούμε? Τρελαίνομαι να έχω τη μπέμπα ανάμεσά μας όταν κοιμόμαστε κι ο άντρας μου επίσης! Την βάζω συνήθως όταν είναι ανήσυχη και κοιμάται σαν πουλάκι.Επίσης όταν κοιμηθεί την βάζω μετά στην κούνια της και όλα καλά!Κοιμάται κι εκεί!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Σοφια ευχαριστω για το προγραμμα!

Τίποτα, Κασσιανή, ότι χρειαστείς πες μου ;)

Πολυαγαπημένη μας Αννούλα, τι τεστάκια είναι αυτά που γράφεις???? Θέλω κι εγωωωώ :tongue: (και τα τεστάκια και την τύχη) :tongue:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα από μια ακόμα άυπνη μάνα ζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

γιατι βρε Χριστινακι αυπνη?

σε ξενυχτησε ο γιοσ σου? ή μηπως πηγες για καμια μπαροτσαρκα?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Σιγά μην πήγαινα μπαρότσαρκα... Έκλαιγε κάθε μισάωρο με μία ώρα. Αγκαλιά, νανούρισμα, κρεββάτι, μετά πάλι τα ίδια (έδειχνε να πονάει χωρίς να καταλαβαίνω που...). Ξημερώματα ντεπονιάστηκε, δεν γινόταν άλλο πια. Στις 6 το πρωί ξανά τα ίδια. Του δίνω λίγο γάλα, το κατεβάζει, νανούρισμα πάλι, νάνι. Ε από το πρωί που ξύπνησε ήταν όλο γκρίνια, μια πάνα πρωινή σχεδόν έσταζε τσίσα και φρουτόκρεμα δεν έφαγε καθόλου, όλο κλάμα. Τον αφήνω στη μαμά να δουλέψω, με παίρνει και μου λέει την έχεσε πατόκορφα διάρροια. Τώρα το μεσημέρι έτρωγε, πέρασα λίγο να τον δω, μόλις με βλέπει κλαίει, τσεκαρισμένο :confused:

Γαστρεντερίτιδα; Κρύωμα; Δόντι που έρχεται;

WN6Op3.png

Χριστινάκι,αυτό που περιγράφεις για δόντι μου κάνει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο η διάρροια σχετίζεται μ'αυτό.....είδες καθόλου τα ουλάκια του αν έχουν ανοίξει??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Χριστινάκι,αυτό που περιγράφεις για δόντι μου κάνει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο η διάρροια σχετίζεται μ'αυτό.....είδες καθόλου τα ουλάκια του αν έχουν ανοίξει??

απο οτι εχει πει και ο δικος μου παιδιατρος η διαρροια σχετιζεται με τα δοντια

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Εγώ πάντως διαβάζω διάφορα κατά καιρούς....

Άλλες φορές ότι σχετίζεται,άλλες φορές ότι είνα άσχετο...τί να πω....μπορεί όντως να είναι κι αυτό σύμπτωμα....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Σιγά μην πήγαινα μπαρότσαρκα... Έκλαιγε κάθε μισάωρο με μία ώρα. Αγκαλιά, νανούρισμα, κρεββάτι, μετά πάλι τα ίδια (έδειχνε να πονάει χωρίς να καταλαβαίνω που...). Ξημερώματα ντεπονιάστηκε, δεν γινόταν άλλο πια. Στις 6 το πρωί ξανά τα ίδια. Του δίνω λίγο γάλα, το κατεβάζει, νανούρισμα πάλι, νάνι. Ε από το πρωί που ξύπνησε ήταν όλο γκρίνια, μια πάνα πρωινή σχεδόν έσταζε τσίσα και φρουτόκρεμα δεν έφαγε καθόλου, όλο κλάμα. Τον αφήνω στη μαμά να δουλέψω, με παίρνει και μου λέει την έχεσε πατόκορφα διάρροια. Τώρα το μεσημέρι έτρωγε, πέρασα λίγο να τον δω, μόλις με βλέπει κλαίει, τσεκαρισμένο :confused:

Γαστρεντερίτιδα; Κρύωμα; Δόντι που έρχεται;

Καλησπέρα κορίτσια!!!Χριστινάκι εμένα ο μικρός πριν βγάλει τα δόντια με είχε μιλάμε πολύ στο τρέξιμο άσε δε το άγχος γιατί ήταν μες στη γκρίνια και πολλές φορές εκλαιγε σπαρακτικά μερικές μέρες πριν τα βγάλει είχαμε διάρροια και έναν ξερόβηγα και πάλι η "έμπειρη"ούτε που σκέφτηκα τα δόντια μιας και οι άλλοι έβγαλαν σε μεγαλύτερη ηλικία και τσουπ την παραμονή Χριστουγέννων βγήκε το 1ο δοντάκι και στις 26 το 2ο!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Κασσιανή σ'ευχαριστώ....τα britax μου γυαλισαν κ εμένα....το κάθισμα γμτ που έχω δεν ξέρω μεχρι τι κιλά είναι γιατί μας το χαρίσανε κ δεν το βρίσκω στο γουγλη κ έτσι έλεγα να τη βάλω στο καινούργιο μόλις πιάσει τα 9 κιλά!

Σοφάκι έχετε βάλει μπρος βρε θηρίο για το δεύτερο????Για τεστ ωορρηξίας μιλάω αλλά αν δεν έχει θέμα του τύπου να μην ξέρεις αν θα έρθει η περίοδος στις 30 ή στις 60 ή στις 90 μέρες όπως εγώ δεν τα χρειάζεσαι! Την τύχη στην χαρίζω απλόχερα! :-P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κασσιανή σ'ευχαριστώ....τα britax μου γυαλισαν κ εμένα....το κάθισμα γμτ που έχω δεν ξέρω μεχρι τι κιλά είναι γιατί μας το χαρίσανε κ δεν το βρίσκω στο γουγλη κ έτσι έλεγα να τη βάλω στο καινούργιο μόλις πιάσει τα 9 κιλά!

Σοφάκι έχετε βάλει μπρος βρε θηρίο για το δεύτερο????Για τεστ ωορρηξίας μιλάω αλλά αν δεν έχει θέμα του τύπου να μην ξέρεις αν θα έρθει η περίοδος στις 30 ή στις 60 ή στις 90 μέρες όπως εγώ δεν τα χρειάζεσαι! Την τύχη στην χαρίζω απλόχερα! :-P

Ναι, βασικά λέω μετά τη βάφτιση να βάλουμε μπρός (καλά δεν έχει να λέει και τώρα "βαράμε ελεύθερα" :tongue:). Ποιό τέστ χρησιμοποίησες? Σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο. Πριν την εγκυμοσύνη είχα θέμα με την περίοδο, πάντα καθυστερούσε και δεν μπορούσα να τα υπολογίσω, τώρα ακόμα δεν ξέρω πότε και αν θα σταθεροποιηθεί, οπότε έλεγα να πάρω ;)

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Aχ στην επέτειό μου :D

Κι εγώ το σκέφτομαι για το τραπέζι... ακόμα και catering έχει αρκετό κόστος. Υπολόγισα λίγους φίλους και συγγενείς, πιάνουμε την 100αρα :-(

Λοιπόν ο δικός μου ΓΑΔΟΥΡΑΣ όλη μέρα είναι ψιλογκρινιάρης, τώρα κοιμήθηκε στον ώμο του πατέρα του χωρίς να πιει γάλα... Άντε να δούμε πως θα πάει απόψε η βραδιά..

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...