Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερουδια σε ολα τα κουρτσουδια!!!!!!!!!!!

Αννα μην το κανεις αυτο στη μπουμπου σου θα βγουν τα μαλλακια στην ωρα τους!!

μια γνωστη μου εχει ενα αγορακι που ειναι περιπου 2 χρονων. το μωρο γεννηθηκε χωρις μαλλακια και μεχρι 1 χρονων ειχε χνουδακι ρωτησε τον γιατρο της και τους ειπε οτι αυτο δεν ισχυει και μεχρι τωρα δεν τον εχει κουρεψει

αλλα τωρα το σκεφτεται γιατι τα μαλλακια του μεγαλωσαν

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπιζελακι συγχαρητηρια!!!!!!!!!!

κι εγω συμφωνω να το κρατησεις το δωρο και βουρ για το δευτερο!!!!!!!!!

Αννα τι γλυκο ειναι αυτο? δεν το εχω ξανακουσει!!!!!!!

KΑΛΗΜΕΡΑ

Άννα αυτό με το κούρεμα το κάνανε κάποτε στα παιδάκια (ιδίως στα χωριά)και υποστηρίζαν οι παλαιότερες ότι έτσι δυναμώνουν τα μαλλιά. Ακόμα θυμάμαι τον καημένο τον ξαδερφό μου που μέχρι να πάει σχολείο τον κουρεύανε γουλί.Πολύ γέλιο...είχε και πεταχτά αυτίά :lol: Η τρίχα δυναμώνει από τη ρίζα και όχι εξωτερικά επειδή θα την κουρέψουμε. Αν ήταν έτσι καλά θα ήμασταν και δεν θα υπήρχε και κανένας καταφλός.

Άσε που τα μαλλάκια των μωρών πέφτουν και βγαίνουν συνεχώς άλλα νέα!Κατά τη γνώμη μου μην το κάνεις!

Μπιζελάκι καλορίζικα τα επιπλάκια!!!!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Βατραχάκι αχ γέλασα μαζί σου με τη καλή έννοια ;)....είναι τούρτα με πάνες κ διάφορα καλούδια πάνω φορμάκια-πανάκια-πιπίλες-καλλυντικά κ ότι θέλει να βάλει καθένας πάνω .... κάτι τέτοιο περίπου ----> http://www.coolest-baby-shower-idea.com/images/blue-diaper-cake.jpg όπως το φανταστεί ο καθένας το φτιάχνει! Θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο.... ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Βατραχάκι αχ γέλασα μαζί σου με τη καλή έννοια ;)....είναι τούρτα με πάνες κ διάφορα καλούδια πάνω φορμάκια-πανάκια-πιπίλες-καλλυντικά κ ότι θέλει να βάλει καθένας πάνω .... κάτι τέτοιο περίπου ----> http://www.coolest-baby-shower-idea.com/images/blue-diaper-cake.jpg όπως το φανταστεί ο καθένας το φτιάχνει! Θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο.... ;)

αχ βρε Αννα και γω λιγουρευτηκα λεω καινουργια συνταγη να κανουμε κανενα γλυκακι:-(............. το εχω δει αυτο που λες σε καποιο site αλλα δεν ηξερα πως το λενε:confused::confused:

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

Α, εμάς φτιάχνει η μαμά μου στολή υπερπαραγώγη και θα τη ντύσουμε (τι άλλο?!?!!??) Μικρή Γοργόνα....... Εγώ θα ντυθώ Φούσκας (το ψάρι - φίλος της Άριελ) και ο Βασίλης Ποσειδώνας;);););););););)

μαριλου περιμενουμε οπωσδηποτε φωτο!!!!θα ειστε φοβεροι!!!!!!!!!!!!!!!!

Α επίσης πήρα υλικά να φτιάξω μια diper cake για μια φίλη που γεννάει σε λίγες μέρες.......κ εχθές αξιώθηκα να πάρω το γιατρό μου να δω τι θα κάνω με την περίοδο που δεν έρχεται κ μου είπε να πάρω primolut κ θα ρθει κ μετά να πάω να με δει....αλλά μου έδωσε κ μια μεγάλη χαρά....το Σαββατο γεννάει η μαία μου....της οποίας είχα επίσης δώσει τα γούρικα τεστάκια ωορρηξίας μου όταν εγώ ήμου 6 μηνών κ βάσει τον υπολογισμών μου όταν με ξεγένναγε πρέπει να ήταν 1,5 μηνών έγκυος!!!!:lol::lol::lol::lol:

τησ εφερε γουρι η ζωουλα σου,ειδεσ?ειναι εκεινη η κοπελα που ειχε γραψει αν θυμαμαι καλα και σε ενα τοπικ οτι χαριζει τα τεστακια και οτι τησ εφερεσ γουρι?

καλα κι εγω μαζι με το βατραχακι το ιδιο νομιζα...μαλισταυπεθεσα οτι αφου ειναι να γεννησει η κοπελα ,θα τησ εφτιαχνεσ το γλυκο για να γλυκαθει πριν ελθει η γεννα...:tongue::tongue::tongue:

κωνσταντινα μου να χαιρεσαι τον αντρα σου!!πολυχρονοσ!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Βρε κορίτσια, τον τελευταίο καιρό, ο μπέμπης κοιμάται πάρα πολύ...

Χτες το βράδυ κοιμήθηκε στις 12:30 και ακόμα να ξυπνήσει! Είναι λογικό τώρα αυτό? Μήπως πρέπει να ανησυχήσω?

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημέρα, κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας..!!

Ο Παναγιώτης έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αϋπνίας, αυτό το παιδί δεν έχει κοιμηθεί ούτε 1 βράδυ από τη στιγμή, που γεννήθηκε. Δεν ξέρω πια τί να τον κάνω, έχω απελπιστεί, όλη τη μέρα ζαλίζομαι και πέφτω κάτω, μου λείπει πολύ ένας καλός ύπνος. Ισως γίνομαι κουραστική με τη γκρίνια μου, ειλικρινά όμως, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ........

Αναρρωτιέμαι, τί δεν κάνω σωστά; Το θέμα είναι ότι και μέσα στη μέρα το πολύ να κοιμηθεί 2-3 ώρες, δε νυστάζει; Το μυαλό μου πάει αλλού, μήπως έχει τίποτα παθολογικό το παιδί μου; Τί να πω...

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Ειρήνη όχι δεν είναι αυτή η κοπέλα πραγματικά θα αρχίσω να πιστευω ότι κάτι 'μαγικό' 'εχουν αυτά τα τεστάκια....στο πρώτο που έκανα-έμεινα έγκυος ,είχα δώσει στη μαία μου-έμεινε έγκυος....τα έδωσα σε κείνη τη κοπέλα που λες-έμεινε έγκυος εκείνη η κοπέλα λοιπόν τα έχει στείλει σε άλλη μία κ είναι κ αυτή έγκυος....Τόσες συμπτώσεις???:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Σοφια νομιζω οτι το δωδεκαωρο που κοιμαται ειναι καλα

ισως σου φαινεται ετσι γιατι κοιμηθηκε αργα

ο δικος μου κοιμηθηκε εχθες στις 8.30 και ξυπνησε στις 8 το πρωι

αργα κοιμαται ο ξενυχτης σου!!!!!!!!!!:P

εμεις με το ζορι τον κρατησαμε μεχρι τις 8.30 απο τις 7.30 γκρινιαζε για υπνο!!!!!!!!!!

βρε παιδια ποτε θα μπορεσουμε να κανουμε παραγγελειες απο το mothercare Αγγλιας????????????? :confused::confused::confused:ξερει κανεις??:?:

μπηκα χθες και τρελαθηκα θελω να τα παραγγειλω ολα!!!!!!!!!!!

και οι τιμες ειναι παρα πολυ καλες!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας..!!

Ο Παναγιώτης έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αϋπνίας, αυτό το παιδί δεν έχει κοιμηθεί ούτε 1 βράδυ από τη στιγμή, που γεννήθηκε. Δεν ξέρω πια τί να τον κάνω, έχω απελπιστεί, όλη τη μέρα ζαλίζομαι και πέφτω κάτω, μου λείπει πολύ ένας καλός ύπνος. Ισως γίνομαι κουραστική με τη γκρίνια μου, ειλικρινά όμως, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ........

Αναρρωτιέμαι, τί δεν κάνω σωστά; Το θέμα είναι ότι και μέσα στη μέρα το πολύ να κοιμηθεί 2-3 ώρες, δε νυστάζει; Το μυαλό μου πάει αλλού, μήπως έχει τίποτα παθολογικό το παιδί μου; Τί να πω...

ρε συ μην στεναχωριεσαι θα στρωσει το παιδι να σηκωνεις τι βραδυ και τον αντρα σου να κοιμασαι για να αντεχεις την υπολοιπη μερα

δεν πιστευω να χει κατι το μωρο αλλα για να σου φυγει η περιεγια να ρωτησεις τον παιδιατρο σας

Ειρήνη όχι δεν είναι αυτή η κοπέλα πραγματικά θα αρχίσω να πιστευω ότι κάτι 'μαγικό' 'εχουν αυτά τα τεστάκια....στο πρώτο που έκανα-έμεινα έγκυος ,είχα δώσει στη μαία μου-έμεινε έγκυος....τα έδωσα σε κείνη τη κοπέλα που λες-έμεινε έγκυος εκείνη η κοπέλα λοιπόν τα έχει στείλει σε άλλη μία κ είναι κ αυτή έγκυος....Τόσες συμπτώσεις???:wink:

Αννα αληθεια ελεγες, θα αφησεις τα Χριστουγεννιατικα στην υπογραφη σου και για του χρονου?

Καλημέρα!!!

Η ψυχολογία μου ανεβοκατεβαίνει....απ'τη μια στεναχωριέμαι με την δουλειά,απ'την άλλη χαίρομαι γιατί ήθελα να καθίσω σπίτι να μεγαλώσω την μικρή...Τέλος πάντων...

Όσο για το δωμάτιο,τελικά η κουμπάρα μου δεν το ήθελε οπότε αποφασίσαμε να το κρατήσουμε...θα αφήσουμε την μικρή στο κρεβατάκι της (μετατρέπεται σε προεφηβικό οπότε μέχρι τα 5 τουλάχιστον θα την βολέψει) και το καινούριο θα το έχουμε για το 2ο μωράκι (κι αυτό επίσης μετατρέπεται σε προεφηβικό)...Η τύχη μου χαμογέλασε,να πάρω κανένα λαχείο λέτε???

Για δεύτερο μωράκι λέμε να βάλουμε μπρος του χρόνου...να μεγαλώσει λίγο η μικρή,να ξεπεταχτεί και μετά....Θέλω να μαζέψω και τα 200 ένσημα για να πάρω πάλι λεφτά από το ΙΚΑ!!Και επειδή θέλουμε πάλι κοριτσάκι θα το πάμε με βάση τους υπολογισμούς που έχω γράψει παλιότερα...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...